viernes, 17 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PARTIT POPULAR : Moció de censura

 Davant la decisió presa per l'actual govern municipal de Tavernes de la Valldigna, format pels regidors dels Grups municipals Comprornis i PSOE, d'expulsar del mateix a la regidora representant d'EUPV i arnb aixó abocats a una situació d'ingovernabilitat municipal per una manca de sensibilitat social en les politiques a aplicar i una posició d'intransigéncia davant les peticions realitzades per aquells regidors que no formen part d'aquest govern, tal com va quedar árnpliament manifest en el darrer Ple municipal realitzat i conseqüéncia d'aixó la no aprovació del pressupost Municipal, per tal d'aconseguir la necessaria estabilitat a la nostra ciutat i es presenta la present MOCIÓ DE CENSURA contra l'Alcalde de Tavernes de la Valldigna Proposant com a alcalde de Tavernes de la Valldigna a Manuel Vidal Almiñana.

       PP Tavernes de la Valldigna - 46760 Tavernes de la Valldigna
                         manolovidal@pptavernes.com 



11 comentarios:

  1. Esperemos que no reviente la locura de los demócratas. Paz, amor y el + pal salón.

    ResponderEliminar
  2. A la cotorra están elogiant el bon afer del govern. Però en compte de repartir mèrits, sols diuen que el govern és de Jordi. Fan el que han fet sempre, quan algo és fa be Jordi i els seus i si es fa mal Canet, Borràs, Pilar i quan estaba Karina, pos també.

    S'han dedicat a fer campanya electoral des del govern. Volien que la gent identificara l'ajuntament amb un sol partit, el BLOC.

    Cpm senta això a la resta de socis de govern?

    ResponderEliminar
  3. El mes beneficiat per la moció serà el PSOE que estava sent tapat pel BLOC i anava a destrosar-lo en les pròximes eleccions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho compartisc al cent per cent, son els que menys s'han mullat i els que seràn més beneficiats, doncs navane camí de l'extinció .

      Eliminar
    2. Almenys que es salve el PSOE que es el que millor s'han comportat. Perquè EU, ja eu vist quina panda i BLOC, que tot ho volen copar. M'alegre pel PSOE

      Eliminar
  4. Alguns sectors intenten dir que la moció no es vàlida perque Karina no és d'EUPV. El mateix secretari de l'ajuntament ha informat que la moció si que es correcta perque la justícia ha dit que cautelarment Karina és encara d'EUPV.

    ResponderEliminar
  5. S'està intentant fer creure que el Secretari de l'Ajuntament no ha fet bè la seua feina. Anem a vore, a ell no li ha vingut de nou. Desde que Karina va recuperar la seua condició de portaveu d'EUPV, el Secretari segur que ha analitzat sobre la legalitat o no de una posible MOCIÓ. Si ell ho ha acceptat, és per que no veu cap obstacle. Altra cosa es que es recurrisca i un jutge diga el contrari. Però el que no podem fer és desconfiar de tot el mon. Si ho ha fet es per que estaba segur que es podía presentar.

    ResponderEliminar
  6. Amb el secretari estàn seguint la política de matar al periodiste quant no agrada la noticia .

    ResponderEliminar
  7. Si al final prospera la Moció. Estaria be que feren una reunió a la casa de la cultura (igual que feren ells) per vore que han anat fent estos progres: contractes, enchufes, .... etc

    ResponderEliminar