lunes, 13 de mayo de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, LA RODA DE PREMSA EN IMATGES

Rebem el pressent e-mail :

Bona vesprada. Adjuntem enllaç del video de la RODA DE PREMSA de la RETIRADA DELEGACIONS A LA REGIDORA KARINA VERCHER, celebrada este mati de dilluns 13 de maig de 2013 a les 11 hores.

http://youtu.be/4MIcsW90bUo

11 comentarios:

  1. Jordi torna a mentir o a confondre's. Estigau atents a quan es publique el document del ple del mes de maig al següent enllaç:

    http://www.tavernes.org/plens.php

    Voreu com posa Karina Vercher Grup EU o EUPV

    Jordi ho sap, pero menteix i mareja la perdiu. Te credibilitat l'Alcalde?

    ResponderEliminar
  2. A més, diu que per què li va dir al PP que la presentara i no a ell. Com Alcalde eres la primera persona que tenia la resolució. Però que vas fer, la vas amagar dins d'un calaix, com fas en tots els problemas que tens!

    ResponderEliminar
  3. Jordi, digues la veritat. La moció te la pot fer tranquil.lament. Si la resolució la torna al Grup Municipal d'EU, ho fa en totes les seues conseqüències. O es que en la resolució posa que no pot fer mocions de censura?

    ResponderEliminar
  4. Hui Jordi ja no dorm! A vore ara de que viu, si a la Universitat ja no te plaça. Per que cregueu que te la jornada sencera a l'Ajuntament? Es veu que a la universitat hi han millors matemètics!

    ResponderEliminar
  5. BLOC i PSOE sempre han intentat que Karina fora no adscrita i han fet tot el posible per a què així fora. En el moment que a recuperat la pertinença al grup municipal d'EU (la qual ells no volen reconeixer i envoliquen l'assumpte diquent que no està clar) han vist la possibilitat que els tornara la jugada fent-los una moció de censura. Ara la tiren del govern (per no aprobar-los el pressupost que era superurgent aprobar i que ara ja no ho és tant) i comencen una campanya de difamació.

    Ara BLOC i PSOE poden pagar el preu de la mala jugada.

    ResponderEliminar
  6. Ozu, cuanto problema! moción de censura ya! De los cobardes no se ha escrito nunca nada. Vamos Manolo, coge las pistolas y el caballo de caña, como cuando jugabamos por la Calle San Roque y lánzate a por los malos. A por ellos, que son pocos y mal alimentados.
    Moción de censura ya!

    ResponderEliminar
  7. Jajaja que risa fan els comentaris del PP! jajaja... Que no te plaça a la universitat?? No no, la te en la diputació d'assessor... jajaja! Ja no teniu res millor que dir?? Una mala jugada del bloc-psoe?? Que si amaguen els problemes... Clar! Per això han fet la roda de premsa! Total, a que espereu a fer la moció? Esta nit ja deuen d'haver-ho parlat manolo i Karina. I ací estem tots sense dormir!! Jajaja

    ResponderEliminar
  8. Molt de ji ji ja ja, però no ens aclarixes si Jordi te plaça o no a la universitat.... A quina universitat? A la de Massaxulles?

    ResponderEliminar
  9. Jordi no caga merda bona en una semana!

    ResponderEliminar
  10. Va dir una veritat, "Bon dia". I sort que la va fer ahir si la fa hui hasta mentix amb el temps atmosfèric!

    ResponderEliminar