miércoles, 29 de mayo de 2013

EL PLENARI EN FOTOS, gentilesa de Paco Teodoro







Paco Teodoro, al que li agraïm el gest, ens ha enviat estes fotos , amb les que completem la nostra informació sobre el plenari . Gràcies Paco .
















Karina Vercher enmig
del Grup Popular






Pancarta en la porta del ajuntament 

17 comentarios:

  1. CARMEN CANET tu sabrás perqué ho has fet. Tal vegada siga per a que deixen de ningunejarte. A lo millor ara Jordi Juan el mira de un altra forma i el trobes més aceptada al ajuntament. Qui sap, igual li pases al davant a Borras.
    Qui sap.. igual quan necesites tu dells el dones conter de qui es qui
    Desepcionat estava amb tu quan el ningunejaen, i he sigut testic de desplantes que t'han fet inclosos els del teu partit, i no se encara el que senc en aquest moment... tindré que pensar-ho i rumiar-ho
    La vida en el seu moment el dirà, a la seua manera, si has fet el correcte. Tú mateixa Carmen

    ResponderEliminar
  2. Sols escriure per donar el meu suport a Manolo Vidal. Pareix que ara hi ha que fer molt de ruido i xillar al carrer pa dir les coses. Avant manolo jo i la meua familia estem amb tu .

    ResponderEliminar
  3. Manolo tu tens més classe i saber estar que tots ells. El PP no necessita pegar crits pel carrer. Tots estem al teu costat. Sé que eres molt bona persona i, et demane, que no et sapia mal anar contra Carmen Canet en tots els mitjans legals. És un insult a la democràcia i no és pot tolerar. Ànim a Manolo i a tots els seus regidors

    ResponderEliminar
  4. Companys i aspirants de compromis a les futures llistes de les eleccions generals i autonòmiques és freguen les mans, ja que Jordi ja no és un rival per a ells. La competencia és dura i cruel.

    ResponderEliminar
  5. Ja aneu coneixent a Carmen i el seu ego infinit.
    Carmen es la que es va "vendre" al Bloc per agafar mes regiduries que ningú, regiduries que no pot explotar per que no la deixen o no sap.
    Carmen es la que hui ha tingut el seu minut ( hora en este cas) de gloria a canvit de la seua dignitat i com a minim bordejar la llei.
    Tot el que alimente el seu ego a ella li val. Tal vegada el dia que la inhabliten o estiga imputada, com tame eixira a les noticies tame li compense.

    ResponderEliminar
  6. Carmen Canet te la síndrome d'Estocolm. Defensa una Alcaldía del BLOC i PSOE, partits que li han fet la punyeta tot el que saben i mes. I ara que ja no la necesiten, deixaràn que la justicia la faça pols.

    ResponderEliminar
  7. Jordi a Gandia és freguen les manetes, després dels despropòsits que has provocat a Tavernes. De cara a la galería fan com si et donaren suport, pero de portes per a dins, no paren de celebrar-ho.
    I que celebren? Que els has aplanat el camí cap al congrés i cap a les corts!!

    ResponderEliminar
  8. Jordi està com Clint Eastwood, "En la cuerda floja"

    ResponderEliminar
  9. ¿Com voleu la corona, amb roses pel PSOE o amb tarongina, per Compromis?
    Digueu on l'hem d'enviar i enterreu prompte el cadàver polític que és Manolo Vidal.
    I espavileu que d'aci dos anys igual ni representació a l'Ajuntament.
    Pues no ens riurem encara amb eixes accions judicials que voleu emprendre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si Manolo es un cadàver polític quan en les eleccions es va quedar ratllant la majoria absoluta.... que sou vosatros?? Momies polítiques??? I mes després de demostrar ara que no capaços ni d aplegar a un consens entre vosaltres mateix... Mira primer la porquera que tens en la teua casa abans d opinar de la dels demés.

      Eliminar
  10. Les legitimitats xiquets es guanyen en les urnes. Entenc que estigau cremats. Heu portat a tota la cúpula provincial i a Torró vestit d'Armani i no es pensaveu que la Canet els té ben posats. Es pleneu la boca amb Jordi però amb aquesta jugada fosca amb una excomunista reconvertida al capitalisme més salvatge sols heu provocat:
    1) Que Tavernes estiga tot un mes en els mitjans de comunicació regionals i nacionals.
    2) Projectar (per a bé o per a mal segons el prisma que es mire) la figura de Jordi Juan. Hui en Dénia, Pego o Castalla ja saben qui és gràcies a Manolo Vidal. L'han fet un referent del nacionalisme i dels seus votants a nivell de Comunitat Valenciana. Es a dir: hui a Jordi el coneix més gent que fa un mes. I damunt la propaganda la financiada involuntariament Manolo Vidal.
    3) Que Manolo haja pactat una moció de censura amb una persona que ha posat a caldo per activa i per passiva, pel matí i per la vesprada, amb ganes o sense ganes al PP i tot el que representa no li ha sentat bé a molta gent i especialment a molta gent del seu partit que es segueix mantenint fidel a les sigles però que s'ha tingut que tapar el nas.

    Karina segurament abandonarà la política d'ací dos anys. Manolo supose que es quedarà. Vorem que passa. El poble i els seus vots tenen la paraula.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Et done tota la raó en que Carmen Canet els té ben posats, perquè sabía abans del ple les conseqüencies del que anava a fer. Espere que, si el jutge la condemna, els tinga tan ben posats per acceptar i acatar la sentència.
      Manolo ha fet el que tenía que fer i la gent del seu partit el que vol es que el PP governe. O es que els votants del PP volen que governe Jordi?
      En quant al que dius que el PP ha projectat la figura de Jordi Juan, discrepe moltíssim de tu. Ha sigut ell mateix el que s ha projectat a l'eixir en la premsa com un alcalde que no ha sigut capaç de mantindre el consens del tripartit ni dos anys, i damunt, prepotent i destrellatat. Lo de Karina tenía fàcil solució. Demanava poc. Pues ni això ha sigut capaç de solucionar. Si per a tu això és un referent del nacionalisme a nivell de Comunitat valenciana, apanyat vas. La que pagarà el "pato" de la maltat d'ahir serà Carmen Canet. A ell no li passarà absolutament res, i Carmen, veurem com queda. Total, a Carmen no l'entenc. És trenca la cara per un altre partit, que damunt, perjudica al PSOE i damunt en la situació que estan, que no poden governar. En tots els pobles on pacta el Bloc volen l'alcaldía. Es penseu que si el Bloc tinguera 3 regidors i el PSOE 5 li hagueren donat l'alcaldia al PSOE. Ni pensar-ho!!!!. Hagueren dit 2 anys alcalde del Bloc i 2 anys el PSOE. Aci a Carmen l'han tingut com un drap i ara s'arriesga com ho va fer ahir. L'informe d'un catedràtic no vol dir absolutament res. La llei hi han moltes maneres d'interpretar-la. Tots sabem que una sentencia es decanta cap a un costat i apelem, i desprès la sentència es decanta cap a l'altre costat. Carmen ha arriscat molt. Jo haguera fet les coses d'un altra forma.

      Eliminar
  11. Gekko que Manolo es quedarà? Deus d'estar molt de temps fora del poble i no t'enteres que hui no el vol ni la dona (és un dir).
    I damunt si com hui es comentava en la plaça, es veritat que algun dels seus regidors ha dit que no els havien informat de la moció, ja em diras. I fer el ridicul de la manera que han fet, perquè no oblides que en el grup del PP hi ha una llicenciada en dret, i alguns altres en titulació superior i supose que encara que no en dret entenien perfectament tot el que anava llegint la presidenta.
    El ridicul més espantós.
    Només puguen, se'l cepillaran al Manolo.

    ResponderEliminar
  12. MANOLO VIDAL tu sabrás perquè ho has fet. Tal vegada siga perquè deixen de ningunejar-te en el PP o tal vegada perquè has volgut fer el cant del cigne abans de morir politicament. A lo millor ara el Rus el mira d'una altra forma perquè ja sap el que tots a Tavernes sabem: que no aprofites, per a la política volem dir. Qui sap, igual el posen a les próximes el 17 per quedar bé. Qui sap, igual necessites a algú que t'obriga els ulls i que el diga: no aprofites. Torna a casa.
    Decepcionat estava amb tu quan vas deixar el poble més pobre que una rata, però ara en vore el ridicul més espantós que has fet més bé em dones llàstima, i més quan tens a mig partit en contra.
    Que no Manolo, que no t'aguanten, que no et suporten. Has tingut el teu moment de glòria i l'has cagat. Ara, agafa a Karineta del bracet i aneu-vos els dos a casa, dimitiu.
    Tavernes i el PP i EUPV us ho agrairan. I a vore si torna la pau i la normalitat.
    Tu mateix, Manolo.

    ResponderEliminar
  13. A l'anòmin de 01:15
    Xeee... no sé com no seguent del PP saps tant, o millor dit, vols fer com si sapieres. MANOLO VIDAL ho ha fet primer perquè legament es pot fer, de fet, hi ha un informe favorable del secretari de l'Ajuntament. I segon, abans de presentar la moció tenia el suport del PP comarcal, provincial i autonòmic. Manolo és una persona molt responsable i meticulosa. No fa les coses només perquè sí. I per supost, mai fa el ridícul. La justicia ja dirà quí va fer el ridícul ahir..
    A Tavernes, tots els votants del PP el volem be i estem molt orgullosos del nostre president local i cap de llista Manolo Vidal.
    Què Manolo el dona llàstima a tu??? no em fages riure... Segur que no li aplegues a la sola de la sabata ni com a profesional ni com a persona. L'únic que decepciona ací eres tu amb el teu comentari despectiu i destructiu. Però ni siquiera fas be això. A Manolo l'aguantem, el suportem molt a gust, i el volem moltissim.. com a professional, com a companyer i com millor amic. Tu dius que ell ha tingut el seu moment de glòria.. ara et pregunte jo a tú.. Tu en la teua vida tindràs un moment de glòria?? Quedat en el teu bipartit deixa de dir tanta tonteria i no opines sobre el que pensem els del PP. Només ens faltava això que els Bloqueros ens diguen el que tenim que fer, pensar o sentir.
    Jo sóc votant i militant del PP i puc opinar sobre el que fan els demés, però mai diré el que senten els del Bloc, Psoe, o qualsevol altre partit pels seus companys. Em pareix una falta de respecte tremenda. Dir tanta tonteria com a que el suportem o si no, que si el volem o no.. Vesten a passetjar i que et pegue l'aire a veure si dius menys xorrades.

    ResponderEliminar
  14. Què Manolo el voleu? Tot ple de excarrecs i exregidors del PP de Tavernes en el plenari d'ahir. Ni el secretari general local va anar. I vivim en un poble, i a Manolo no el vol ni la dona. I amb això esta dit tot.
    Jo ja vaig tindre ahir el moment personal de glòria: només de vore la cara de Manolo i Karina i com es quedaven amb un pam de nassos ja s'ho valia tot. I tindre el segon quan torne a fer el ridicul presentant recursos.
    Home com a professional no sé tu el voldràs molt. Jo ni regalat. Motius: la primera cosa coneguda on va tindre responsabilitat va acabar amb una auditoria de Bancaja i ell al carrer per no saber dirigir la residència, i la segona cosa on ha tingut responsabilitat ja has vist com ha acabat: un Ajuntament arruinat, i assumptes com el parking i la piscina malament. En resum, un acabacases que diuen al meu poble, que és este.
    Els bloqueros no diuen el que "heu" de fer, els bloqueros fan ells i per ara no ho fan malament. Mira igual tu o algú de la teua familie es dels que cobrava a l'any o 15 mesos amb Manolo i ara cobra als dos o tres.
    I els del PP farieu bé en no donar-nos llicons als altres sobre comentaris destructius: només veient al Pina i a l'exalcalde que tenia al costat i que estava conforme ja en tenim prou.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els bloqueros, com dius tu, no sou capaços ni de mantindre el tripartit. En això ja es veu la vostra capacitat de gestió.
      Em pareix que és un comentari de mal gust qud digues que a Manolo no el vol ni la dona. Diu la classe de persona que eres tu. Ja voldries tu que el vullgueren una quarta part de lo que volem a Manolo i, estar a la seua altura, com a professional i com a persona.
      Si algú tenia que defendre a Jordi Juan de Pina era el representant de Compromis que vau enviar, Raul Navarro. O es que vos te que traure les faves de l'olla Manolo??? El que realment vos va pegar en mig va ser que en el debat, ni el Compromís ni Nahuel de EU van estar a l altura de Manolo. I lo més penós es que Jordi Juan no va anar a donar la cara. No em digues que no el van cridar perque el de Gandia no portava les dades de Tavernes en la ma per casualitat.

      Si eixe va ser el teu moment de glòria és que tens una vida penosa i aburrida.

      Damunt dius mentires... ni el van tirar de la residencia ni va arruinar l Ajuntament. Ell ha fet mes per Tavernes en 4 anys de lo que farà JJ.

      Eres totalitari i radical. Com sou els del Bloc. No vals ni per a donar una opinió educada i coherent. I damunt eres tu el que critiques a Manolo personal i professionalment.

      No hi ha res pijor que un tonto que vol ser listo.

      Eliminar