viernes, 31 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PP

Viernes 31 de mayo de 2013

El PP lamenta que el gobierno de Tavernes impidiera a algunos medios informar del pleno de la moción de censura.

El Partido Popular critica la decisión del gobierno de Jordi Juan de impedir la entrada al salón de plenos a algunos medios de comunicación que se desplazaron a Tavernes para informar pleno de la moción de censura celebrado ayer. En algunos programas de esos medios de comunicación, que no pudieron entrar a informar, habian personas que se habian manifestado a favor de la moción de censura, por lo que han recibido críticas del entorno del bipartito que no permite ser cuestionado. El Partido Popular “Exige que esto no vuelva a producirse y que se den explicaciones de lo sucedido”.

El PP “lamenta que también se impidiera grabar imágenes, hacer fotos o tomar notas a personas de Tavernes que habitual y desinteresadamente acuden, o son convocados, a ruedas de prensa o eventos de interés local”.

El aparato propagandístico del alcalde Jordi Juan, pagado con los impuestos de todos los ciudadanos, “informa” de lo que le interesa, cuando le interesa y de forma claramente interesada. Un ejemplo lo tenemos en la injustificada decisión de anular el BIM del mes mayo que debía haber informado de la moción de censura, de la no aprobación del presupuesto de 2013, de la expulsión de Karina Vercher del gobierno municipal o de que el gobierno de Jordi Juan se había quedado en minoría.

El lunes anunciaron la puesta en marcha de la nueva web municipal www.tavernes.es con el títular “La nueva web del Ayuntamiento de Tavernes apuesta por la transparencia” pero no informó de que el miércoles había una moción de censura o de que el Ayuntamiento iba a estar cerrado a partir de las 11h por motivos de seguridad con lo que algunos vecinos se encontraron con la puerta cerrada.

“Jordi Juan quiere dar una imagen de transparencia pero en realidad manipula la información que da, calla lo que no le interesa, censura a quien no opina como él quiere y no duda en utilizar recursos públicos para organizar y anunciar a bombo y platillo una asamblea “informativa” que termina en convertirse un mitin político”.

49 comentarios:

  1. Pa els que pensen que Manolo es tonto. Abans que Chordi trencara el pacte forsat pel PSOE el PP pintaba menos en Tavernes que el Fari. I Ara?

    Chordi tu que eres bon matematic y saps que la machoria son 9:

    PP + PSOE = 11

    Bloc + PP = 12

    Bloc + PSOE + Karina = 9

    ARA VA I RESULTA QUE SI CHORDI TE SORT I CONTINUA D'ANCALDE TINDRA QUE BUSCAR A MANOLO HASTA PA ANAR A PIXAR!!

    AIXÒ SI CARMEN NO CONTINUA PER LA VIA CODISIOSA I LI PROPOSA A MANOLO UNA MOSIÓ PA SER ANCALDESA.

    TOTAL SI MANOLO GUAÑA LA MOSIÓ ES ANCALDE I SI LA PERT ES DESISIU. I FA 10 DIES NO PINTABA RES.

    DE RES!!

    B7TS I BON FI DE SEMANA.

    P.D. QUE SERÀ AIXÒ TANT MISTERIOS QUE SABEN URENGO, L'ANÒMIM I LA CHUPATINTAS? I POT SER TAMBÉ TORRÓ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per l'amor de DEU!!!!
      Es poden fer més faltes d'ortografia?Supose que ho hauràs fet a propósit... Si no és així t'haurien de tancar per maltractament.

      Eliminar
    2. Sí, de l'ús del Valencià sap poquet o res, però no diràs que no té un poc de raó en l'argument. Jo he fet les seues sumes i em coincideixen.

      Eliminar
    3. Jordi per favor, quedeu en fer-vos una cervesa o una aigua mineral que t'agrada més i dis-li que:

      PP 8
      Bloc 5
      La suma és igual a 13.
      Si no li agradava el 13 perquè és supersticiós que pose 12 + 1
      però que no sume malament.

      Eliminar
    4. I a tu qui et diu que tots 8 del PP voten a favor o que els 5 de bloc ho facen?

      Podria ser fins i tot: PP + BLOC = 9

      Eliminar
    5. Les bovades en el Bufador Pepero, s.v.p
      Ací en el Quadern som un poc més seriós.

      Eliminar
  2. El dia 29/05/2013 a les 12:00 es complien tots els requisits establits en l'article 197 de la Llei de Règim Electoral General. La paraula clau; grup polític municipal. A Carmen la van enganyar o es va deixar enganyar. Però com tots savem el desconeixement de la llei no ens eximix del seu compliment.

    Ací teniu en que diu l'apartat a) l'article 197:

    1. El Alcalde puede ser destituido mediante moción de censura, cuya presentación, tramitación y votación se regirá por las siguientes normas:

    a) La moción de censura deberá ser propuesta, al menos, por la mayoría absoluta del número legal de miembros de la Corporación y habrá de incluir un candidato a la Alcaldía, pudiendo serlo cualquier Concejal cuya aceptación expresa conste en el escrito de proposición de la moción.

    En el caso de que alguno de los proponentes de la moción de censura formara o haya formado parte del grupo político municipal al que pertenece el Alcalde cuya censura se propone, la mayoría exigida en el párrafo anterior se verá incrementada en el mismo número de concejales que se encuentren en tales circunstancias.

    Este mismo supuesto será de aplicación cuando alguno de los concejales proponentes de la moción haya dejado de pertenecer, por cualquier causa, al grupo político municipal al que se adscribió al inicio de su mandato.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo també lamente que hagués assessorat malament a Jordi i també lamente que el dia del plenari de la moció t'amagares i no anares a donar la cara igual que t'amagares en la segon concentració del divendres 24 de maig a la plaça.

      I lamente sobretot a la forma com tractes i manipules al col.lectiu d'EUPV i tu després t'amagues i paguen ells el pato, perquè al cap i a la fi tu eres del PSOE.

      Eliminar
    2. Xe Enrique no se com consenteixes que insulten a ningú en este blog.
      Jo retiraria el comentari de abans.
      Si vols comence a ferte jocs de paraules amb tota la gent del Bloc o de psoe o del pp.
      No es correcte que ho publiques.
      Si algu vol que es publique el seu comentari que no falte al personal

      Eliminar
    3. No veig on està l'insult que dius, pots aclariro ?

      Eliminar
    4. Doncs no, no n'has encertat cap. Lamente que t'equivoques. No assessore a Jordi, crec que no li cal, té una visió de les coses acollonant, no li cal assessoració. Estava en la plaça el dia de la manifestació de divendres i de la moció, sempre done la cara i no m'amague mai. De qui hauria de fer-ho? De vosaltres els del PP? Per què? Aneu a fer-me algo? Lamente les teues paraules. Lamente el poc trellat de les coses que dius i Lamente moltíssim que vinguera Torró a fer no res. Lamente que està moció haja estat innecessària. Per cert sóc d'eu no del PSOE.

      Eliminar
    5. Senyor EB, per lo menos el Sr. Torró va estar present al Ple Municipal (Supose que convidat per el PP local) i va mantindre les formes i l'educació en tot moment, inclús a la eixida del acte quan alguns dels d'esquerres van increpar.lo
      Del seu amic Orengo no puc dir el mateix, es creia el amo. Va interrompre varies vegades al Sectari quan estava al despatx en Carmen Canet i Carmen Alario, el que no entenc es perque les autoritats locals ho van consentir, pense perque es interesava. Si jo fora el Secretari de l'Ajuntament haguera demanat a la Policia Local que protegira la entrada al despatx.
      Si eixos moviments els haguera fet el senyor Torró, haguera segut portada del Levante a dia següent, i molts "democrates" com voste tirarien sapos per la boca. Només ja que vore que voste el retrau al seu comentari només per asistir.....
      Crec que el seu moment va acabar ja fa temps, per el be de EU deixe que l'Agrupació Local trie els seus representants i deixelos treballar, no vullga continuar manipulant el tema com hasta ara, que despres pasa el que pasa.

      Eliminar
    6. Li diuen Karina. Si aci hi ha algun kretino és el que insulta, no respecta als que no pensen com ell i el que entra en comentaris de la vida privada de les persones. I tu dius que eres "progresista i democràtic". Has de permetre que em riga. Eres totalitari i radical. No dones una opinió política. Només dius xorrades. Educat primer rei

      Eliminar
    7. Amic/ga anònim/a de les 8:57, veig que tens algunes errades al teu escrit, quan dius referin-te a Jordi J.:
      "té una visió de les coses acollonant" crec vols dir "acollonat", i amb "no li cal assessoració" deu ser "assessorament".
      També molt trist però gràfic almenys al poble que escrigues "sóc d'eu no del PSOE", mira't quines sigles escrius en minúscula i quines en majúscula. I això que el PSOE al poble ja no pot caure més baix.

      Eliminar
  4. Per cert, si tanta validesa te l'informe del presitigiós advocat, perquè per al pròxim plenari BLOC-PSOE no proposa la expulsió del grup municipal d'EUPV de Karina Vercher. Seria una bon entrenament per a vore que te més validesa, si les mesures cautelars dictades per la jutge o l'informe del supercatedràtic de dret.

    Si Jordi està tan convençut del paper que li va posar davant a Carmen Canet, no ha de dubtar en posar a l'ordre del dia del proper plenari de juny (per al qual ja deu faltar poc).

    Igual que el reingrés es va produir amb la votació dels 17 regidors, si aquest informe anula les mesures cautelars, no hi haurà cap problema per expulsar a Karina del Grup Municipal d'EUPV novament, no?.

    Perquè recordem que Carme Canet considera en base a aquest informe, que Karina no pertany al Grup Municipal d'EUPV i per tant no es complixen les condicions del punt 1 apartat a) del article 197 de la Llei de Règim Electoral General per a dur a votació la moció de censura.

    Si és així, que ho duguen al plenari i demostren la validesa de l'informe que li dona legitimitat a la decisió de Carmen Canet el passat dia 29 de maig.

    ResponderEliminar
  5. Sentencia 90/2013 de 8 febrero del TSJ de la CV

    "es transfuga quien emplea su voto en contra de la voluntad de la formación politica de origen y uniendolo a los de otra formacion política desposee de su cargo al alcalde"

    Enrique, como abogado que eres, sabes estamos hablando de dos temas judiciales diferentes, con vías diferentes: uno es la moción y otro es al auto. El contencioso va por un lado y la moción por otro, tiene sus mecanismos y sus leyes diferentes.
    Tu sabes que el PP los está mezclando los dos para su justificación y conveniencia, como sabes que no se pueden transvasar las medidas de un auto cautelar, un hecho administrativo del ayuntamiento, a una moción de censura. Las sentencias son de una claridad meridiada en este aspecto.
    Uno de los muchos errores que hace el PP manteniendo una polémica que no existe: la moción es la moción y el auto de medidas cautelares el auto de medidas cautelares.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho dic al comentari anterior. Si és transfuga, no tindreu cap problema per llevar a Karina del Grup Municipal d'EU al pròxim plenari.



      Eliminar
    2. Sabes que no es decisión del pleno tras el auto judicial, con independencia de que esté ese auto bien argumentado o mal, porque no se tuvo en cuenta las alegaciones del Ayuntamiento. Las decisiones judiciales son firmes hasta que se anulan o se deroga la ley, por lo tanto sabes y si no sabes te lo digo, el pleno ahora no es competente hasta que no decida la juez, que igual si el ayuntamiento se lo soliciata, anula todo el contencioso porque la concejala no podia interponerlo al no haver votado en contra su pase al grupo no adscrito (Ley de Bases Regimen Local art. 63.1)y artículo que esté invocado en la sentencia del JCA de Valencia 168/2012. Esa cuestión procesal, la falta de legitimación activa es una cuestion de orden publico que tendria que haber sido apreciado de oficio por el Juzgado.
      No ha sido invocado hasta el momento pero puede serlo en las próximas actuaciones procesales. Y no creo que el Ayuntamiento se lo calle.

      Le ruego, dada la importancia del tema, que si tiene que hacerme algun reproche u observación, lo haga desde el punto de vista de la argumentación juridica y no con opiniones y propuestas insostenibles como lo que dice de "llevar a Karina Vercher del Grup Municipal d'EU al pròxim plenari". Ese es ahora un acto que corresponde a la juez, no al pleno.

      Eliminar
  6. Fidelis i lealis.1 de junio de 2013, 9:25

    La màxima transparència la esta donant el PP fent rodes de premsa en teles de plasma. I no deixant ni preguntar als periodistes, que no el poble, en les seues intervencions. On han estat tots este temps de la moció ? amagats sense fer un acte public per explicar al poble res. I tu em `parles de transparència ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi = Rajoy

      Crida a la prensa quan li dona la gana i la veta quan vol
      Va anar a les eleccions amb programa ocult

      PD: Jordi, per a quan el plenari de juny? Ja tardes!

      Eliminar
    2. Massa categoria li dones a Rajoy amb eixa igualtat.

      Eliminar
  7. És que hi ha coses que com se sol dir "son del género tonto".
    Anem a vore: perquè te més dret qualsevol fotògraf aficionat del poble , sinó és d'un mitjà acreditat, a entrar que qualsevol altra persona del poble?
    Per què eixos mitjans no es van acreditar en el seu moment? Si que hi ha mitjà que ho va fer i portava, p.e. el fotograf del Levante-EMV un cartellet penxat del coll de premsa. Es molt bonic, no avisar ni dir-res presentar-te a les 11 o 11'30 i desproticar si no han pensat amb tu. Els demes han de saber si aniran 10 o 200 mitjans.
    ¿Perquè no els vau donar algun dels tickets que teniu com a partit per a este persones si tant d'interes teniu que estigueren dins? Seria perquè calia quedar bé en els "palmeros" que van a tots els plenaris a fer bulto, ¿no?
    El PP sap que no hi ha lloc per a tots, sap que hi ha unes mesures de seguretat a complir però les oblida i se les passa pel forro a l'hora de dir el que diu total per criticar com oblidar dir que va portar una vintena de carrecs (entre ells 15 alcaldes figurants), i alguna alcadessa quasi consorte, a un acte on si tots hagueren fet com va fer el PP cap del poble hauria entrat.
    Ara si que saberen entrar per la lateral i ocupar totes les primeres files. ¿Tenien els alcaldes i altra gent del PP més dret que la gent del poble? Això no digueu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Del PP no hi havien palmeros. Hi havia gent del poble, amics i companys de partit. Per molt de et dolga, hi han més alcaldes a la Safor-Valldigna del PP que del Bloc, PSOE o EU. No hi havien dirigents i alcaldes del PSOE o BLOC???? pues clar... i "palmeres" convidades per a tal fi també. Es normal que les autoritats tinguen llocs reservats a les primeres files. O el senyor Orengo estava en l'última?? Es una realitat a la comunitat que el PP te majoria. Hi han molt més votants per això eren mes. Però tinc que reconeixer que vosaltres feu mes soroll. No vol dir que tingau mes raó.

      Eliminar
  8. Jordi, per què quan Karina és expulsada del seu partit i del grup municipal en 2.012, tu la continues mantenint al teu govern?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és una gran incongruencia del govern de Jordi. Si dius tenir un pacte d'esquerres EUPV-PSOE-EUPV, i Karina és expulsada del partit polític i del grup municipal (i segons tu, esta persona no representa a ningú), ¿per què forma part del teu govern i te delegacions de govern?

      A mi no m'ho expliques, explica-li-ho als teus socis de pacte d'EUPV. Dis-los: <>.

      Si jo fora el coordinador d'EU li haguera dit a Jordi que li retirara les seues competències a Karina, ja que ja no representa al partit polític.

      I per què Jordi no ho va fer?
      Per què ho fa ara?

      Eliminar
  9. Hay un anónimo que dice:

    El dia 29/05/2013 a les 12:00 es complien tots els requisits establits en l'article 197 de la Llei de Règim Electoral General. La paraula clau; grup polític municipal.

    Y dale con el grupo político. Lo repetimos: el auto del contencioso que falla el JCA nº 3 de Valencia el 18-02-2013 se refiere a una decisión sobre un pleno municipal y a como puede afectar a algunos derechos, no se puede aplicar a los trámites y leyes sobre las mociones de censura y menos aún en el caso de una expulsada de su partido, siendo clara la doctrina del T.C. español que dice claro que si la expulsión fue tramitada con todos los trámites estatuarios del partido, la concejala está expulsada y no puede firmar mociones de censura. Y la concejala esta expulsada y esa decisión está reforzada por al auto del juez de Sueca que no le concede medidas cautelares.
    La concejala expulsada no puede firmar moción de censura, acto que no tiene nada que ver con el contencioso ni se aplica la misma doctrina.
    Vuelvo a repetir: son dos vías diferentes y se estan mezclando, en base a no se qué intereses, bueno los intereses del PP de no reconocer que lo tiene perdido.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I dale, que tu no pots estar a un Grup Municipal amb limitació de competencies. Si estàs (que per ara Karina ho està) te plenes competències, tambè fins i tot per poder presentar mocions de censura.

      ¿Veritat que no hi ha cap demanda al Secretari per haver deligenciat la moció (ell considera que la regidora pertany al grup municipal d'EU i te plenes competències, inclosa la de presentar mocions de censura)?

      El auto no diu res de que Karina torna al grup municipal amb limitacions de competències i que no pot fer mocions de censura.



      Eliminar
    2. Sí que lo dice. Y bien claro que lo dice, el auto y las sentencias del TC al respecto. Cualquier politico expulsado de su partido, expulsión en firme como la de la concejala Karina Vercher, no puede firmar mociones de censura.

      Que tiene que ver eso con demandas al secretario? Desde el punto de vista legal el secretario hizo un informe, que seran los tribunales superiores quienes deluciden si ha seguido criterios correctos o no. Que él considere, no quiere decir que sea verdad. Las sentencias al respecto de Siero y de Benidoleig, asi como del TC son claras.

      Vuelves a confundir pertenencia a un grupo municipal, aunque sea de forma cautelar, con la presentación de una moción de censura. No es lo mismo, ni tiene nada que ver desde el punto de vista legal. Son dos cosas completamente diferentes.

      Sabes lo que hará la juez? Te lo digo: Se preguntará: ¿El ayuntamiento cumplio la medida cautelar provisional de dejar a la concejala en el grupo de EUPV? Sí. Por lo tanto se han cumplido las medidas cautelares provisionales. Si antes no atiende las alegaciones del Ayuntamiento o declara nulas todas las accciones puesto que la concejala no podia presentar el contencioso por no haber votado en contra de su pase al grupo no adscritos.

      Por lo tanto dirá: su litigio de moción de censura resuelvanlo donde seaa competente, no es competencia de este tribunal ni motivo de este contencioso. Y santas pascuas.

      Con lo fácil que es calalr ante lo que no entiende y sobre todo, COMPRENDE.

      Eliminar
    3. A mi em pareix molt bè que discutiu i tot això. Però que pensa fer Jordi com a máxima autoritat de Tavernes, atrinxerar-se i gobernar amb minoría, per retindre l'alcaldia i el sou?

      Eliminar
    4. Tu que faries? Ens ho dius?

      Eliminar
    5. No haver presentat el pressupost si no tenia la seguretat de poder aprobar-lo. Haguera tingut que consensuar-lo, encara que es saltaren a Karina i arrivaren a un acord amb el PP.

      Ara tindra que fer, el que avans no va voler fer, parlar-ho amb el PP. Encara que el resultat que puga obtindre semble el mateix, li hauràs de sumar la mala imatge de tavernes als mitjans de comunicación i fractura de certa part de la población.

      Eliminar
    6. Que faria jo? Si fora Jordi?

      Llevar-se a totes eixes sangoneres que volen xuclar les competències de l'Alcalde.

      Després de desfer-me de totes les males influències, aniría a parlar amb el grup popular i posaría el pressupost damunt la taula per arrivar a un acord i aprobar-los.

      Si no és capaç de fer això, no entenc que fa encara sentat en la poltrona d'Alcalde.

      Eliminar
    7. Doncs, ja ho saps, el presentes de cap de llista i quan sigues alcalde ho fas. Ja tens treball avançat sobre com actuar.

      En este moment no cal dones consells a ningú. I menys a Jordi. Que no està bovo. I als fets cal anar, mira si ha sabut on anar a fer l'informe que li ha tombat tota la barraqueta a Manolo.
      Per cert, ja ha donat explicacions Manolo a l'executiva del PP de l'informe que va llegir la regidora Carrmen Canet? Perquè tindre'l segur que el té i el coneix. Al cap i a la fi, una vegada passat pel ple del dimecres, pot demanar-lo.
      Que diuen d'eixe informe Rus, Serafin Castellanos i l'executiva local? Advocats hi ha en eixa executiva per opinar.
      Endavant senyors.

      Eliminar
    8. Entonces estas confirmant que l'informe es fa a petició de Jordi!? O siga que Jordi encarrega un informe a un advocat i li'l dona a Carmen per a paralitzar la votació.

      Però no era Carmen la que decidia si es passava a la votació de la moció o no es feia?
      Si Carme ja es prou majoreta per assessorar-se amb un advocat per a l'intervenció el dia del pleno. No entenc que Jordi encarregue ell l'informe si es Carme la que "apexuga"?

      Si Jordi ha sigut qui ha encarregat l'informe, si que será veritat ´que no han deixat decidir a Carmen. Li hauràn dit, "Carmen que no es passe a la votació i llig l'informe que ho paralitza legalment"

      En menudo "embolao" a clavat Jordi a Carme.

      Ara la pregunta és, si es decissió de Jordi el demanar el famós informe o a Jordi li dona eixes instruccions una 3a persona.

      Eliminar
  10. NOTA ACLARATORIA : Nosaltres sí demanarem i en temps l'acreditació, al mateix temps que altres periodistes professionals locals .Ens diuen que el acreditat a uns o a altres ha segut per llimits del lloc .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A ti no te quieren Enrique. Saben que no te casas con nadie y por eso no te dejaron entrar igual que a otra persona que no le dejaron entrar con el video.
      Quieren manipularlo todo y por eso no os dejaron entrar.

      Eliminar
    2. Ja esta bé Enrique que ni eres periodista ni tens cap acreditació com a periodista ni pagues impost com a periodista ni el blog està com a periodisme.
      A vore, nom i cognom d'eixos periodistes locals que tenen acreditació professional de periodista i no entraren.
      Deixa ja el tema.

      Eliminar
    3. Pero tampoc era periodista, ni tenia cap acreditació, ni pagava cap impost, ... etc, el dia que el vàreu cridar per anunciar que havieu cesat a Karina del Govern. Per cert, em pareix de covard haver-ho fet per telèfon i no citant a la persona.

      Això si que son males practiques!!

      Eliminar
    4. El que vol dir l'anònim de les 17:19 és que tu Enrique seràs periodista quan a Jordi li vinga bè. La resta dels diez no ho eres.

      Eliminar
    5. Periodistes que no entraren ? Uns tals de Tele 7 Safor ,el sònen?.

      I efectívament pot ser soc periodista sòls quant es convé, però tingau ben clar perquè a mi i a vosaltres també, i així es com teniu tota l'informació possible que ens deixen, i la que no la busquem per altres mitjos .

      Per cert, recordeu l'article sobre el tonto útil ? .

      Eliminar
    6. Ja esta bé de tonteries Enrique. Tele 7 si que va entrar. Camara hi havia dins. No entrarien tots, pero dins estaven. I haver-te acreditat, com feren altres periodistes: Levante, La veu del País Valencia, EFe, Radio Gandia...

      Eliminar
    7. Tonto útil porque quieres. Tanca la paraeta y a otra cosa mariposa. Qué necesidad tienes de estos sofocos? Protagonismo? Promoción personal o política, notoriedad..? Seguro que nada de esto. Dinero o beneficios económicos? No, por tanto lo que no deja, se deja.

      Eliminar
    8. Enrique no entres al trapo. Ho estàs fent bè la gent no es tonta i ells sabràn que es fan. Vas fer un bon treball de dia de la moció. Enhorabona

      Eliminar
    9. Tele 7 safor va entrar després de l'acte per entrevistar a Jordi i a Manolo. Durant l'acte se li va denegar l'accés. Va haber de demanar les inages a telesafor.

      Eliminar
  11. I li toca a Caparrota, com no podria ser d'altra manera. A vore si a la següent la sort designa que qui es quede fora es la Cotorra. No lo veuran tus ojos. Manipulació forever.

    ResponderEliminar
  12. maria lourdes. reportera de pego1 de junio de 2013, 21:44

    Estic molt cansada d'este ara dius, ara diré. Qué fan? Menys parlar i mes actuar. Entre uns i altres, el poble está enmig, el poble que sols vol treballar i dur xusco a casa, no el poble que es concentra, i critica, i crida. De veritat, ja está be. Si enrique mo va entrar es per que no ho varen creure convenient, i s'ha acavat. Tots sabem el que va passar, o al menys, el que varem poder escoltar per els altaveus. Dwixem ja de jugar a la pilota, ara tu ara jo, i començem a treballar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esperem que per a l'altra (i no em referisc a altra moció) s'organitze millor i qui no puga accedir sàpiga el xq i ho sàpuga amb temps. Aixi podrà desemvolupar millor la seua feina, ja siga dins o fora. I res més, dir-li a Enrique que ho va fer molt bè eixe dia. I quw demostra ser una gran persona en donar suport a Carmen després d'afrontar un difícil moment.

      Eliminar