lunes, 13 de mayo de 2013

Article d'opinió : ALTRA VEGADA, I ARA QUÈ ?

Pe fí algú ha donat un pas endavant en esta situació anòmala, per ens consta per les dos parts que s'ha estat intentant el reconduïr la mateixa a bon port fins al mateix Divendres per la vesprada.

I ara que ? Doncs que tenim un govern en minoría i pel tant en mans d'una persona concreta o de la resta d'opossició per els temes més importants,  i uns pressupostos prorrogats amb el que això implica ( entre altres coses que son un pressupostos que aprovà la senyora Vercher pel que, i amb coherència, pocs "peròs"  podrà possar-los ? ) .

I això es el que m'atrevisc a demanar a totes les parts, tant govern com oposició : Coherència amb el que prometeren al prendre els càrrecs  i que per tant prevalisquen els interesos de tots per damunt d' interessos personals o partidistes .

Viejos tiempos que no volverán ... per sort
o per desgràcia, depèn del "color"  amb que ho mires 
Però no ens enganyem, un govern, siga del color que siga, en minoría no es mai bò, perquè sempre estarà al socaire d'uns o altres . I ja no dic un pressupost no realista al ser el previst per a altra anualitat, a més de la demora en la pressa de decissions que comporta el tenir que treballar amb modificacions de crèdit.

I menys encara amb la situació concreta d' una opossició sense vissos de voler arribar a pactes estables, tant per part del PP vist el vist , com de la concejala Vercher, les quals relacions amb la resta del govern local no crec siguen endavant massa fluïdes pel tot el que es digueren en el plenari i s'han seguit dient després .  I el que ens callem alguns en ares a no perjudicar més si cap el tema .

Així que , a vore-les vindre i que prevalisca el seny per damunt de tot : Serà açò possible ? Esperem, pel bé de tots . 

                                                   LLISTES OBERTES JA !!!! 



Signat, Enrique Estruch i Ferrando . 



2 comentarios:

  1. Ningún partit s'atrevirà a dur llistes obertes. Quan més manipulable eres més amunt vas. A Karina ningú la posia manipular i ja vegeu el que li ha passat. Mentre visquem en una pseudodemocràcia com aquesta, no hi hauràn llistes obertes.

    No ens enganyem, al final qui governa, vol continuar govenrant i per a poder fer-ho necessita satisfer la panxa dels seus votants. Al cap i a la fi, tots son iguals!!

    ResponderEliminar
  2. Per a Karina no crec que canvien massa les coses dins l'Ajuntament, a part de que es quede sense cobrar. Tindra la mateixa relacio que tenia amb el Bloc i damunt ara podra votar el que vullga sense negociar res amb ningu ni tindre que aguantar-se en les reunions.
    Totalment d'acord amb el primer comentari.

    ResponderEliminar