viernes, 10 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA DE KARINA VERCHER


Karina Vercher afirma que donarà a Cáritas de Tavernes les dietes que li
 corresponguen fins que no es voten uns nous comptes.

KARINA VERCHER REITERA QUE NO COBRARÀ UN EURO MENTRE NO S’APROVE EL PRESSUPOST I PROPOSA UN DEBAT PÚBLIC SOBRE EL MATEIX COM A REGIDORA DE PARTICIPACIÓ

Davant les tergiversacions recollides per cert mitjà de comunicació local pel que concerneix la seva renúncia al sou mentre no s'aproven els pressupostos en la Vall, l'encara regidora de Benestar Social, Foment Local i Participació Ciutadana, Karina Vercher ha trencat el seu silenci i ha reiterat que l'única forma de renunciar al sou és la de presentar una instància com la entregada ahir.

La regidora progressista ha anunciat que, en el cas que li corresponga percebre alguna quantitat en concepte de dietes, com les que perceben tots els regidors del govern sense dedicació, abans d'aprovar el nou pressupost, les destinarà a Càritas. “No tots som de l'opinió que Càrites no necessita més suport per part de l'ajuntament” ha ironitzat Vercher en al·lusió a les paraules pronunciades per l'alcalde Jordi Juan durant el plenari.

Karina Vercher entén que a alguns polítics que costen uns 60.000 euros anuals als contribuients de la Vall, els disguste parlar de renúncies, ni que siguen temporals, als seus sous. “Allà ells, però a mi no em faran callar per molts Blogs i titulars de periòdics que puguen controlar”, ha advertit Vercher.

En tot cas, Karina Vercher no vol entrar en un joc de demagògia i tergiversacions que només busca apartar el debat dels pressupostos. Per aquest motiu ha anunciat que, com a Regidora de Participació Ciutadana, consultarà als serveis jurídics del Ajuntament de Tavernes la possibilitat de fer públic l'esborrany dels pressupostos votat en el plenari per a facilitar un debat transparent i en el qual tinguen cabuda totes les opinions dels ciutadans de la Vall.

Finalment, Karina Vercher s'ha mostrat convençuda que si tots els ciutadans de Tavernes coneixen el document, resultarà molt més fàcil arribar a un acord que considera imprescindible per a l'estabilitat econòmica del municipi.


Aço si que sería una novetat, que els ciutadns coneguerem i puguerem opinar sobre els pressupostos , perquè a més podríem anar filant qui té raò sobre el fons dels mateixos : No caurà eixa breva ...

6 comentarios:

  1. ¿Per que no convoquen una reunió a la Casa de la Cultura per a explicar els pressupostos que vaen ser votats en contra el dilluns?

    ResponderEliminar
  2. No hi ha pressupostos, senyor Enrique i senyor anònim. Fins que no s'aproven no hi ha cap pressupost, són solament una proposta.
    I disculpe'm, senyor Enrique, però voste sap o hauria de saber que una vegada el ple aprova el document, aleshores s'exposen al públic perquè presenten al·legacions.Per tant podrà vosté opinar i conéixer-los quan s'aproven, quan es presenten a exposició publica.

    Però no faça com Karina, ni diga coses del pressupost com això del renting de vehicles de la policia. Aprofite: volem una policia que ens done seguretatt, que ens atenga rapidament i després li neguem que tinga uns bons equipaments, en aquest cas vehicles quan de vegades per no tindre'n de bons es perd 1/4 d'hora i es perd una vida humana o s'escampe per tot un gran rogle un gran incendi, per no arribar a temps. ¿A que pensa com jo? Menuda animalada la de Karina, negar dotacio als agents. Si a lo millor encara desitjaria que anaren a cavall pel terme.

    I ja sap: una vegada passat el periode d'exposicio, un mes o cosa així es contesten les al.legacions i es torna a passar pel ple (ja un tramit) per a l'aprovació definitiva. Aleshores es quan hi ha oficialment i estan aprovats els pressupostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No vaig a entrar a tractar sobre el fons d'uns pessupostos que no conec però si que dic que encara hi ha després un torn d'alegacions, tampoc passaría rés si abans de portarlos al plenari es fera públic un esborrany i que la ciutadanía opinara, de segur que moltes idées que els nostres regidors no han pensat es podríen incorporar, es diu que quatre ulls veuen més que dos ,i açò en l'era de l'informàtica es molt fàcil de fer : Sería tot un exmple d'eixa democràcia més participativa que tant dessitjem i que no sòls consistixca en votar cada quatre anys, perquè no començar-la en Tavernes ? .

      Eliminar
  3. Per què no exposar-los i fer propostes avans de la seua aprovació?

    Una vegada aprovat, poca efectivitat tindràn les al.legacions que es facen, no cregueu?

    Hi ha molt d'interés en aprobar-los siga com siga.

    Que hi ha darrere d'eixos presupostos? Molt d'interés tenen Jordi i Victor en que s'aproven ja.

    ResponderEliminar
  4. Per que no volen ensenyar els pressupostos?
    Quin problema hi ha en que la gent conega el que el govern de Tavernes porta a aprobació al pleno?
    Molt de BIM, molta façana de transparencia però, al final, sempre està el mur que amaga la realitat de Jordi i els seus.
    No habeu llegit el Diari de Tavernes? Diu que els de compromis de Tavernes han amagat sous als de Compromis de Valencia. Si amagen als seus que no estaràn fent amb nosaltres

    ResponderEliminar
  5. Mireu que he trobat
    http://cort.as/41EQ
    Res a vore amb la realitat

    ResponderEliminar