jueves, 9 de mayo de 2013

TAULA MOBILITAT, sisena sessiò

Ayer se celebró la sexta sesión de la Taula de Mobilitat, Espai Públic y Tránsit en la que se siguieron analizando las conclusiones del estudio realizado previamente por las técnicos y sus propuestas de solución, y en concreto se debatió sobre el uso peatonal de la ciudad, analizándose diversos aspectos sobre el mismo .

Las sesiones continuarán el próximo Miércoles día 22 de Mayo, con el fin de que antes del verano se concluya con el estudio de las medidas correctoras  que se proponen y presentarlas al Pleno .

Es por ello que vuelvo a animar a todos aquellos que tengáis inquietud en participar en la definición del modelo de ciudad que queremos os unáis a esta mesa  ciudadana, la primera de otras muchas previstas dentro del Plan de Participación Ciudadana previsto por la concejalía de tal nombre regida por Karina Vercher .  

6 comentarios:

  1. Com va anar la cosa? Es van presentar totes? Va haver bona predisposició a colaborar pel be comú? Es greu que persones que han de treballar juntes pel poble s'acusen públicament d'interesos particulars a les seues decisions municipals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carmen no vingue doncs tenia consell de turisme i llum estigue sols una estona doncs tenia tambe altres assumptes pero el que va estat cordialitat absoluta, gens de tensio . Esperem pel be de tots seguisca aixi .

      Eliminar
  2. I la regidora arribant tard...

    ResponderEliminar
  3. Clar que no hi ha tensió, si no va ningú! Esperem que no influísca el mal ambient a la taula i es treballe junts per be de poble.
    Ara Karina li podrà tirar en cara al Bloc com li han fet a ella que cobren (Llum) i no van a les reunions? Com qui va perquè no li ho puguen dir i de seguida s'en va, perquè "te altres coses mes importants que fer".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pareix ser se,n anava a una important reunio local del seu partit, el que amb el compromis en el que estan es d,entendre ho prioritzara a la taula . Carmen tenia altre consell presidit per ella i per tant al que no podia faltar .

      Eliminar