jueves, 9 de mayo de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LAS PROVINCIAS
La concejala de EU exige al ejecutivo de Tavernes, que pidió su dimisión, que se quede sin salario hasta que se aprueben los presupuestos de 2013
Pel dit en l'editorial , "no coment" .

LEVANTE : 

La edil expulsada de EU de Tavernes pide a sus socios de gobierno tiempo para reflexionar

El Gobierno local de Tavernes de la Valldigna ha abierto un "periodo de reflexión" antes de decidir el rumbo que tomará la crisis abierta entre los tres partidos que forman el ejecutivo, después de que Karina Vercher, concejala de EU, aunque expulsada del partido, votara en el pleno del pasado lunes en contra del presupuesto municipal. Ayer tuvo lugar una reunión en el ayuntamiento en la que estuvieron presentes el alcalde, Jordi Juan (Compromís), el concejal de Hacienda, Víctor Borràs, (PSPV-PSOE) y la concejala discrepante de EU, Karina Vercher. En ese encuentro, Vercher pidió a sus aún socios de gobierno "un tiempo de reflexión" antes de tomar una decisión definitiva sobre su futuro en el seno del Gobierno local de Tavernes. Esto fue aceptado por sus dos interlocutores con la esperanza de reconducir la situación política. Eso significa que la concejala no ha dado el paso de dimitir, de momento, y que el alcalde deja aplazada la decisión de expulsar a Vercher
Així siga i pel bé de Tavernes , mai es bò un govern inestable .

6 comentarios:

  1. Pues en això fa callar totes les boques dels que li recriminen que esta per interès i per diners. Ara també li diuen que qui no treballa no ha de cobrar, jo també dic que quan altre polític encara que treballe fa una errada greu, que torne els diners del sou d'eixe mes. Ja no saben per on tirar-li i es que sembla que no els sentarà gens be que els done exemple en lo dels sous ni que els diga malgastaors dels diners públics. En el fondo, ningú pot estar en contra del que diu Karina,el que passa es que el govern ha estat millor de formes que de fondo. Ara la pilota esta a la teulada del bipartit.

    ResponderEliminar
  2. Jordi te moltes coses per a reflexionar.

    1. La baixada dels sous: si no es posiciona la respecte, és a dir, si no diu si/no a la baixada dels sous, la gent posría vore que el sr alcalde no esta fent el mateix esforç que tot el funcionariat de l'ajuntament (per a aquells que diuen que hi han funcionaris que cobren un sou desorbitat, el sr. Jordi Juan pot baixar-li'l també).

    2. Jordi passa a ser una titella en mans de la Regidora Karina V. Qualsevol proposta que faça, será recolçada pel PP, siga de dretes o d'esquerres. Amb aquesta posición tan feble, el que deuría fer l'alcalde es presentar la seua dimissió.

    3. Arrivar a un acord amb el pressupost. Segur que les quantits de les que es parlen deuen ser obstacle. A no ser que l'estratègia de Jordi i els seus siga aprofitar les partides on puguen fer-se publicitat pre-electoral: mancomunitat, cabalcades, .... etc.

    4. Renunciar al sou de la mancomunitat i destinar-lo per a les associacions a les quals no vol aumentar la partida presupostaria (creu roja, càritas, ... etc). Ja que, és ben sabut per tots que en aquestes reunions, els assistents cobren per xarrar de coses que no tenen a veure en la mancomunitat (El que venen a ser "MAMANDURRIAS").

    ResponderEliminar
  3. Pareix que a mesura que passa el temps, PSOE i sobretot BLOC están posantse més nerviosos. Ahir reunió del BLOC a la seua seu (imagine que d'urgència). No tenen massa clar quina mesura prendre, ja que unes o les altres comportaran consequències negatives.

    ResponderEliminar
  4. Jordi i Victor. ¿Per a quan és la próxima reunió amb Boronat, Bononad, Perfecto, Blasco...? És a dir, la reunió del "PACTO A LA SOMBRA"!
    Eu sap ja ´més de mig poble. De fer, a aquest blog hi han varios comentaris en aquesta línea i ningún cotorro els ha negat. Qui calla otorga!

    ResponderEliminar
  5. Pareix ser que Jordi i Victor Borràs, están fent XANTATGE a la Regidora Karina. O acepta els pressupostos (tal i com es van presentar dilluns al ple) o la tiren del govern. Pero Sr. Alcalde, no va dir vosté al pleno que mentres fores Alcalde no anaves a tolerar XANTATGES amb el pressupost!?

    ResponderEliminar
  6. Esta tasca va per a Estruch, el reporter més intrèpid de la Vall:

    Quan tingues la ocasió, pregunta al Alcalde Jordi, concejals del Bloc, o concejals del PSOE, si s'han reunit amb Eduardo Bononad.
    Potser siga aquest un fet de deslleialtad de BLOC i PSOE cap a Karina?

    Recordem que EU no té representació a l'Ajuntament i el fet de reunir-se amb els membres del col.lectiu d'EU podría ser una agravi comparatiu amb la resta de forces polítiques que no van obtenir representació a les passades eleccions.

    ResponderEliminar