miércoles, 8 de mayo de 2013

Gabinet Premsa Ajuntament, BECATS DE LA DIPUTACIÓ FARÀN PRÀCTIQUES EN L'AJUNTAMENT


Vint-i-huit estudiants realitzaran pràctiques formatives de la Dipu en l’Ajuntament de Tavernes

Este estiu, 28 estudiants universitaris realitzaran pràctiques formatives en les diferents àrees d’activitat, dins del programa La Dipu et Beca, de la Diputació de València. Un any més, l’Ajuntament de Tavernes s’acull a este programa de beques formatives. El termini d’inscripció finalitza el dilluns 20 de maig.

El programa La Dipu et Beca està dirigit a jóvens a partir de 18 anys d’edat, amb nacionalitat espanyola, i que estan cursant algun dels següents ensenyaments oficials: cicles formatius de formació professional o ensenyaments universitaris oficials de grau, diplomatura o llicenciatura o màster oficial impartit per les universitats, que està desglossat en la web www.tavernes.org, que vulguem participar en este programa formatiu i realitzar les pràctiques durant els mesos d’estiu (juliol i agost).

Cada un dels estudiants que finalment aconseguisca superar els processos de selecció de les places oferides estarà cobert per assegurances i rebrà una beca de 500 euros al mes, un total de 1000 euros per la totalitat de les pràctiques.

Les necessitats de cada una de les àrees d’activitat és la següent:

Medi ambient
2
Activitats físiques i esportives
2
Secretariat i finances
6
Assessoria de gestió econòmica
1
Assessoria jurídica
2
Documentació
2
Turisme
3
Manteniment elèctric
2
Enginyeria industrial
1
Servicis socioculturals i joventut
1
Sanitat
4
Educació
2

Tota la informació que els estudiants necessiten per a inscriure’s en el procés selectiu dels candidats es troba en la web www.tavernes.org, en l’apartat de Destacats i amb el títol de Pràctiques formatives La Dipu et Beca, i també es pot demanar més informació en la secció de Personal, situada en la primera planta de l’ajuntament de Tavernes.

1 comentario: