miércoles, 8 de mayo de 2013

EDITORIAL : I ara què ?

Es la pregunta que más se preguntan los vecinos de Tavernes trás lo acontecido el Lunes en el plenario.

De hecho este blog alcanzó ayer las 669 entradas cunado lo habitual son unas 250 de media, lo cual demuestra las ansias de información de los ciudadanos , muchos de los cuales se han dirigido a nosotros, lo cual es una muestra de confianza en un blog modesto pero con una información veraz, neutral y objetiva, lo cual agradecemos .

Y dentro de esta línea, vamos a analizar lo que pensamos nosotros sobre el tema .

Es tornarà a repetir esta imatge ? 
Por un lado y desde la postura del Acalde, se encuentra con una regidora y además segundo teniente de Alcalde, es decir, la tercera en el orden del mando, en la que no sólo no confía  sino a la que además acusó de ineficacia, dejadez y, en resumen, pocas ganas de trabajar y colaborar con los demás miembros del gobierno. Así que no le queda, éticamente, más que cesarla retirándole sus delegaciones y que por lo tanto pase a ser un concejal más de la oposición, otra cosa no se entendería  .

( Por cierto, señor Alcalde, si eso era así y según dijo usted literalmente durante todos estos dos años ¿ Porqué no la cesó ? Porque no haciéndolo a estado usted manteniendo en el cargo a una persona que no ha cumplido con él y por lo tanto ha perjudicado a la población por activa, su presunta inactividad en sus áreas,  y pasiva al cobrar un buén salario por ello pagado por toda la ciudadanía a la que no ha , presúntamente otra vez, servido ) .

Por parte de la concejal señora Vercher yo no me mantendría en un gobierno cuya cabeza me acusa de lo que me acusa, y con unos miembros que comparten su opinión, o al  menos los del Bloc por lo señalado por el Alcalde y Llum, en el pleno y las declaraciones de otro concejal, ahora lo digo cláramente, recogidas por mí en la editorial del Lunes, pues los socialistas no dijeron "ni mu" pues en el pleno Carmen ni tocó el tema y Víctor fué muy correcto :  ¿ Estrategia ? . Yá veremos . Además de que no le permiten desarrollar su programa electoral en aras de la austeridad económica  .

( Por cierto también , señores Alcalde y Borrás : ¿ Cómo cuadra esta política austera con cabalgatas de 27.000 euros o conciertos , y por duplicado, para celebrar el 25 de Abril ? . Por cierto, para el  9 d'Octubre se celebró algo ? No se, no me acuerdo ... ) .

¿ Cuál es la solución ? Evidéntemente sólo lo sería un nuevo acuerdo sincero que pudiera permitir un gobierno estable pero de verdad , pués lo contrario sería algo  muy negativo para Tavernes .

¿ Es ello posible ? Para ello el Alcalde y Karina se tendrían que dar una "segunda oportunidad", pero ello implica que ésta admitiría el que no ha trabajado bién estos años y a Jordi rectificar el presupuesto presentado, lo cual veo más bién dificil . 

Así que , mal lo tenemos, pero no me extrañaría, en aras  ¿ del bien común ? , espero , un nuevo pacto y como se dice popularmente en castellano "pelillos a la mar " . 

Esperemos sea así y no sea así, me explico : Se pueda acordar un nuevo pacto sincero y no un mero de cara a la galería y con el fin de mantener todos su sillón. Confiemos pués en la ética y honorabilidad de nuestra clase política local .

És la pregunta que més es pregunten els veïns de Tavernes després del que succeïx el Dilluns en el plenari. 

De fet este blog va aconseguir ahir 669 entrades quant allò més habitual són unes 250 de mitja, la qual cosa demostra les ànsies d'informació dels ciutadans , molts dels quals s'han dirigit a nosaltres, la qual cosa és una mostra de confiança en un blog modest però amb una informació veraç, neutral i objectiva, la qual cosa agraïm . 


I dins d'esta línia, analitzarem el que pensem nosaltres sobre el tema . 


Per un costat i des de la postura de l'Acalde, es troba amb una regidora i a més segon tinent d'Alcalde, és a dir, la tercera en l'orde del comandament, en la que no sols no confia sinó a la que a més va acusar d'ineficàcia, deixadesa i, en resum, poques ganes de treballar i col·laborar amb els altres membres del govern. Així que no li queda, èticament, més que cessar-la retirant-li les seues delegacions i que per tant passe a ser un regidor més de l'oposició, una altra cosa no s'entendria . 


(Per cert, senyor Alcalde, si això era així i segons va dir vosté literalment durant tots estos dos anys, perquè no la va cessar ? Perquè no fent-ho a estat vosté mantenint en el càrrec a una persona que no ha complit amb ell i per tant hi ha perjudicat la població per activa, la seua presumpta inactivitat en les seues àrees, i passiva al cobrar un bon salari per això pagat per tota la ciutadania a què no hi ha , presúntamente una altra vegada, servit) .


Per part de la regidor senyora Vercher jo no em mantindria en un govern el cap del qual m'acusa del que m'acusa, i amb uns membres que compartixen la seua opinió, o almenys els del Bloc per allò que s'ha assenyalat per l'Alcalde i Llum, en el ple i les declaracions d'un altre regidor, ara ho dic cláramente, arreplegues per mi en l'editorial del Dilluns, perquè els socialistes no van dir "ni mu" doncs en el ple Carmen ni va tocar el tema i Víctor va ser molt correcte : Estratègia ? . Ja veurem . A més que no li permeten desenrotllar el seu programa electoral a fi de l'austeritat econòmica .


(Per cert també , senyors Alcalde i Borrás : Com cuadra esta política austera amb cavalcades de 27.000 euros o concerts , i per duplicat, per a celebrar el 25 d'Abril ? . Per cert, per al 9 d'Octubre es va celebrar quelcom ? No se, no em recorde ...) .


Quina és la solució ? Evidéntemente només ho seria un nou acord sincer que poguera permetre un govern estable però de veritat , perquè el contrari seria quelcom molt negatiu per a Tavernes . 


És això possible ? Per a això l'Alcalde i Karina s'haurien de donar una "segona oportunitat", però això implica que esta admetria el que no ha treballat bé estos anys i a Jordi rectificar el pressupost presentat, la qual cosa veig més bé difícil . 


Així que , mal ho tenim, però no m'estranyaria, a fi del bé comú ? , espere , un nou pacte i com es diu popularment en castellà "pelillos a la mar " .


Esperem siga així i no siga així, m'explique : Es puga acordar un nou pacte sincer i no un mer de cara a la galeria i a fi de mantindre tots la seua butaca. Confiem doncs en l'ètica i honorabilitat de la nostra classe política local .

8 comentarios:

  1. A vore, que t'agrada molt ficar la gamba, parlar sense saber. Informa't d'eixos "concerts per duplicat per al 25 d'abril". Els representants que hem de patir tenen el nivell que vegem: ínfim. Els aspirants els igualen (per baix): arran de terra o fins i tot subsòl. Seguim votant.

    ResponderEliminar
  2. ni pa tu ni pa mi8 de mayo de 2013, 13:22

    Que vols dir ? Eren debades ? Perquè si no per poc que costaren es una despesa innecesaria del tot .

    A més, fer pel matí un concert gratuït per a que acudiren els que d'açi a les properes eleccions podràn votar, sembla un poc sospitós, no ?.

    Saps com va definir el meu fills al grup actuant : " Hi ha gent que no coneix la vergonya" .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El meu fill tambe va dir " mama he anat a vore a uns que no estan be, ens hem burlat tots prou dells"

      Eliminar
  3. Els passa com als del PP: Tampoc la coneixen.
    Pensem: Gurtel, Caso Nos, Calatrava, F1, aeroport sense avions, ciutat de la llum.... i si ens anem a Tavenres: palmeretes i troianos per tot arreu.

    Efectivament, hi ha gent que no coneix la vergonya, pero sempre parla qui te que callar

    ResponderEliminar
  4. Ara estem coneguent l'autèntica cara dels del BLOC (perquè el PSOE calla i traga). No acepten un no, com a resposta. Si no estàs d'acord amb ells et monten una campanya publicitaria de desprestigi. Que passa que volien socis de govern muts i impassibles, per poder fer el que a ells els vinga en gana!? El més vergonyós es que recurrixen al col.lectiu d'EU per presionar a la concejala (ja vau vore al ple de dilluns que van propinar a la concejala greus insults), inclós mantenen reunions amb ells a esquenes de Karina. Son aquests els vertaders socis de BLOC i PSOE? Si es així, es pot entendre la reacció de Karina, no? Quí decideix la política de Tavernes? Es decidix, amb pactes a la sombra i a esquenes de la concejala? Poca ética, per part de BLOC i PSOE, no!?

    ResponderEliminar
  5. Jordi:
    1. Destituix a Karina.
    2. Dimitix com Alcalde, per la penosa imatge que vas donar dilluns al pleno. El Alcalde és la máxima autoritat de l'Ajuntament i es poden permetre estes actuacions penoses i més considerant que eres una persona amb estudis. Inacceptable.

    ResponderEliminar
  6. M'expliques l'actuacio penosa, please?

    ResponderEliminar
  7. Alçar el to, perdre els papers,.... pataleta per la rebutjada dels pressupostos davant d'un plenari ple de gom a gom.

    A més de reconèixer que el seu programa era molt difícil de cumplir. Doncs la gent ha anat a votar-te amb el programa que vas presentar (a no ser que tingues programa ocult). Si que va durar poc el programa que duies, al primer miting va caducar. Això no és vendre fum?

    PD. Jordi, per a quan una T4 a Tavernes?

    ResponderEliminar