viernes, 3 de mayo de 2013

COMENÇEN LES COMUNIONS

Este cap de setmana començen les comunions , i entre elles la del meu fill menut .

Així que des de estes línees desitjar a tots els xiquets i xiquetes que comulguen que passen un feliç día i als pares dir-los que paciència, que tot arribai i ja ens queda no res .

En especial vull felicitar al meu Alex, a Zulema, Héctor, Marta, María, Guillem, Leire, Carla, Joan i  Nerea .

I als nostres estimats lectors dir-los fins al Dilluns, doncs m'esperen unes hores de faena i comboi a tope ( Segur que els que han pasat per una comunió ho entenen ) i no done per a més . Gràcies per la vostra segura comprensió .

15 comentarios:

  1. Sí, Enrique. Ens interesa molt la teua vida privada. Que vaja bé la comunió.
    Més adequat que muntes un Foro i posa un apartat de xafarderies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ha anat bé, gràcies pel teu interés, i he xafardat un muntò, lo del foro ho estic sopesant, un tipus gran hermano que té molta audiència, per desgràcia més que estos blogs de temes seriosos .

      Eliminar
    2. Volem foro!
      I sabem que només potser amb tu. Els demés tenen massa interessos a la seua política de transparència i participació per deixar un lloc on cadascú diga el que vullga amb educació.

      Eliminar
  2. No fages cas Enrique. Disfruta amb els teus i segueix la teva línia. Complexos ningun i al que no li agrade pues que vols que et diga. Que s'aguante. Feia mesos que no visitava els dos blogs enfrontats. Millor em quede ací. Estic més agust.

    Un salut

    ResponderEliminar
  3. Xe Gekko, també ens interesa molt la teua amistat amb Enrique! I la linea que segui també. Teniu algun compromís?
    Ja veig que estàs molt a gust amb enrique, pillín!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo voldrieu mes de quatre, vorem en un "compromis" per a posar-me verd...

      Eliminar
  4. "La tontería es infinitamente más fascinante que la inteligencia. La inteligencia tiene sus limites, la tontería no." CLAUDE CHABROL

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. “La inteligencia es casi inútil a aquel que no tiene más que eso.”
      ALEXIS CARREL


      “La inteligencia fue concedida al hombre para dudar.”
      ÉMILE VERHAEREN

      Eliminar
  5. Gekko, ja no soc l'unic que si no volies una tassa t'en dona dos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és qüestió de quantitat sinò de qualitat i educació. I crec que ací a més d'un li falten les dos coses. I no es preocupeu tant per mi. Sé cuidarme soles.

      Eliminar
  6. Segur que saps cuidar-te tot sol? No tens amics molt influents a l'Ajuntament?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí sé cuidarme sol. De fet em guanye la vida tot sol i fruit dels meus esforços no com fas tu que vius de la fanfarria permanent.
      No, No tinc amics influients a l'Ajuntament. Ni els tenia abans ni els tinc ara. No els necessite per a viure. Tu per el que veig sí. Però tranquil que prompte tornaràs a xuplar de la mamella. Per el que he vist hui ja et queda poc.
      Pots gastar els pseudònims que vullgues però no cola.

      Eliminar
  7. Com crec que et refereixes a mi, per alusions et conteste jo.
    Si, uns grans esforços presentar-te a un concurs amb dos fulls a boli i una fotocòpia del DNI. En que confiaven per que el guanyares, en els teus esforços? 19 sobre 70 en puntuació. Jo 69 manant els teus amics. Coneixies algun politic que tinguera algo que vore amb Contractació?
    Aixína s'esforceu els liberals.
    Veig que coneixes molt les meues amistats polítiques a l'Ajuntament, pots ferme una llista? Tot el món te dret a saber-ho públicament. Quant ho publiques aniré a buscar los per seguir xuclant.
    M'en vaig de fanfarria, t'apuntes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. He rellegit els comentaris i si pot paréixer que em referixc a tu Robinjut. Però no. Em referia a Karl Marx i alguns comentaris anònims que crec que són d'ell.
      Amb tu ja vaig "debatre" el que calia i la veritat no tinc ganes de començar una nova tanda de missatges a vore qui la té més llarga.
      Per tant si t'has sentit aludit el demane disculpes i et pregue que li digues a l'administrador que lleve el teu últim missatge. No vull tornar a començar un altre debat al respecte.

      Accepta les meves disculpes i tingam la festa en pau.

      Eliminar
  8. Disculpes acceptades. I per que vejes que vaig de bon rollo, et regale aquest paràgraf del gran sociòleg i pensador espanyol perque pugues reflexionar:

    “LOS NEOLIBERALES DEBERIAN PEDIR PERDON AL PUEBLO ESPAÑOL, VICENÇ NAVARRO)

    Da pena ver a los incipientes historiadores (y filólogos) ir a protestar, contra las políticas neoliberales, cuando en las aulas universitarias, algunos con disfraz de científicos, les inoculan el pensamiento neoliberal, a través de las metodologías posmodernas, que les presentan a sus estudiantes como la última novedad. El profesor traiciona así al alumno, al presentar tales metodologías como desligadas de la política, cuando en realidad no es así.

    Después del “boom” neoliberal en los 80 y 90, y dentro de una necesidad sistémico-capitalista por elevar la tasa global de ganancia, el capitalismo financiero tomó una fuerza sorprendente como la solución propuesta por los neoliberales ante tal problemática, bajo la falaciosa idea de que el capital crea, por sí solo, riqueza.

    "Tal ideología, que ha alcanzado la categoría de dogma, ha dominado la sabiduría convencional de los establishments financieros (es decir, la banca, las compañías de seguros, los fondos de inversión de alto riesgo y otros instrumentos) que han influenciado en gran manera a las instituciones mediáticas y políticas del país. Tal influencia se ha realizado a través de fundaciones, instituciones, grupos académicos financiados por tales establishments, y economistas (con chaquetas llamativas o normales) promocionados en los mayores medios de mayor difusión del país. En realidad, la banca tiene una enorme influencia en la cultura académica económica (financiando congresos, trabajos de investigación económica -con claro contenido ideológico-, revistas económicas y un largo etcétera, siendo su influencia sobre el conocimiento económico semejante al que tiene la industria farmacéutica en el conocimiento médico). Y se encuentra por todas partes. Desde FEDEA a muchos departamentos de Economía Universitarios y Colegios de Economistas en este país. Todos ellos han estado reproduciendo el dogma neoliberal que ha causado y continúa causando tanto daño.

    Y es muy fácil ver por qué han hecho tanto daño. Estas políticas neoliberales causaron las crisis y ahora dificultan la salida de ella. La desregulación financiera (característica del dogma neoliberal) fue la causa de la crisis bancaria causada por las actividades especulativas de la banca. Y las políticas fiscales regresivas aumentaron enormemente las desigualdades de renta y propiedad (con disminución de las rentas del trabajo), que facilitaron una pérdida de la capacidad adquisitiva de la población, causa de su enorme endeudamiento. Cuando este endeudamiento no pudo continuarse debido al estallido de la burbuja inmobiliaria, se creó un enorme problema de demanda, paralizando la economía y disminuyendo con ello los ingresos al Estado (ya insuficientes por la regresividad de la política fiscal), disparándose el déficit.

    La política de reducir el déficit a base de recortes de gasto público empeoró y continúa empeorando la situación, pues en un momento de parálisis de la demanda doméstica en el sector privado, lo que se requiere es un estímulo económico a base de aumentar el gasto público, invirtiendo en áreas de creación de empleo. Si en lugar de hacer esto se recorta tal gasto, se está empeorando todavía más la situación. Esto lo saben los estudiantes de primer año de Políticas Económicas y Políticas Públicas que no hayan recibido ya un lavado de cerebro por los economistas neoliberales."

    (Vincenç Navarro,
    http://ca.wikipedia.org/wiki/Vicen%C3%A7_Navarro_i_L%C3%B3pez)

    ResponderEliminar