domingo, 2 de marzo de 2014

DIUMENGE DE CULTURA I FESTA

Fa una estoneta he fet el qué ja fa temps que volía fer , qué és visitar per dins la mezquita de La Xara de Simat : Navegant per internet m'he assabentat que este matí hi havía visita guiada i cap allà que he anat , vos deixe unes fotos qué sempre segur agraden vore .

Felicitar a la guia , responsable de la oficina de turisme de Simat,
per la seua gran professionalitat, doncs ens ha donat una explicació
al mateix temps qué educativa completa i amena .   





I m'he trobat amb els motoristes de la concentració 
motera de la Falla La via al seu pas per simat .



2 comentarios:

  1. no sé qui em reclamava el dissabte a Quaderns per a fer una reflexió, com és un anònim no conteste. Divendres , amic Enric, de Carnestoltes a l'escola i al carrer la BARCA DE TAVERNES
    amb la PEnya Taurina i molts xiquets i xiquetes, jocs populars , carretó de bou, sopar i ball. El cap de setmana amb els cristans de base, in creïble la conferència de Teresa Bastidas, monja benedictina, per cert doctora en medicina i professora a Berlin. Vaig tindre l'honor d'anar amb dos mestres de Tavernes i el secretari general del Bloc, Enric Morera. I vull citar un filòsof de l'alliberament com ENRIQUE DUSSEL en tant que la gent no entén entre igualtat i llibertat, no entén que l'esquerra presentem sempre els millors , i Jordi Juan ho és, i sabem perfectament que tots no podem ser iguals, i per això intentem ajudar-nos amb la cooperació i la solidaritat, sense rencors , ni mal humor, i seguesc amb Dussel, però la llibertat teua, quan se's maliciós, acaba quan coartes la meua. I torne a insistir. Des de l'anonimat no ajudes a que jo siga lliure, ja que et desconec. SIGUES LLIURE I CERCA LA INTERACCIÓ PER AJUDAR A LA IGUALTAT. t'envie dos fotos, Enric. Ho senc.

    ResponderEliminar
  2. Jordi Juan d'esquerres? El que faltava sentir. Bueno, be, acceptem que puga ser d'esquerres, com el PSOE, per a mi no seria cap consol.
    Sobre la seua qualificació, en quant a tituls podrà ser el millor del Bloc local, pero com a politic no passa d'aprovat ras, com dius de DUSSEL, no acaba de ser un home lliure ni buscar prioritàriament la igualtat.
    Sobre lo dels anònims estic d'acord amb eixa decisió presa per tu, es molt coherent. Ara be, deuries contar-la als teus companys del Bloc i La Cotorra, perque reflexionen i se l'autoapliquen sempre quan passen pels blogs a comentar, eixos no son precisament qualsevol a dins del partit i deurien donar exemple de la transparència que tant prediquen.

    ResponderEliminar