martes, 11 de marzo de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER sobre el pleno de ahir

La concejal progressista considera políticament sospitosa l’obsessió de l’alcalde nacionalista per aprovar despeses sense projectes ni pressupostos transparents.


KARINA VERCHER DENUNCIA QUE JORDI JUAN ACTUA COM UN CACIC QUE RETALLA EN OCUPACIÓ I INVERSIONS EN LA PLATJA PER A APROVAR DESPESES SENSE PROJECTE


La regidora progressista Karina Vercher ha qualificat de farsa pròpia de cacics el plenari extraordinari en el qual PSOE i Compromís han decidit retallar en polítiques d’ocupació, inversions en la platja de Tavernes i en millores ambientals per aprovar despeses que no tenen cap projecte ni pressupost legalment presentat que les avale.

Segons la regidora no adscrita, Jordi Juan s’ha mostrat com un alcalde que juga a fer trampes polítiques per aprovar actuacions a qualsevol preu i sense cap voluntat de consens, referint-se així al fet que l’alcalde nacionalista ha convocat un plenari extraordinari per aprofitar la vacant d’un regidor  de l’oposició.

Vercher ha explicat que, per increïble que parega, la major part de les despeses aprovades no tenien projecte o pressupost concret que les avalara i que havien estat parcialment rebutjades en la comissió anterior al plenari. A més, Vercher ha indicat que les despeses suprimides indiquen que Compromís i PSOE no pensen tirar endavant el projecte de depuradora que milloraria la qualitat de l’aigua de la Platja de Tavernes ni invertir per a recuperar la bandera blava perduda en la platja, ja que justament es retalla en inversions en la zona d’arena.

Finalment, la concejal progressista, considera políticament sospitosa l’obsessió de l’alcalde nacionalista per aprovar despeses sense projectes ni pressupostos transparents  i ha advertit que seguirà al milímetre el procés d’adjudicació d’aquestes i altres actuacions empreses pel govern minoritari de nacionalistes i socialistes.

21 comentarios:

  1. És cert que JJ ha dit que volia aprovar però no ha dit de quines partides cal restar diners per a poder reparar eixos nitxos antics (per cert els que es veren fer en l'etapa de Bononat estan pitjor i JJ no els vol reparar). Ara jo crec que més que algo fosc és la prepotència de JJ la que ha dut al plenari d'ahir.

    ResponderEliminar
  2. Esta chica tiene un lenguaje demasiado agresivo. Hay otras palabras que significan lo mismo pero sonmas educados, elegantes y ayudan a calmar las agitadas aguas de la política local.

    ResponderEliminar
  3. Jo si fora del govern ja t'hauria portat al jutjat per difamació i falsetat en nota publica.
    A vore tu a qui li fas creure que els projectes i obres no tenen pressupostos.
    Vius amb eixa malaltia que es diu mania persecutoria contra una persona, que no el dones compte que estas faltant el respecte als funcionaris d'Obres i Urbanisme, estas faltant el respecte a tots els funcionaris d'Intervenció i d'Hisenda municipal i el quedes tan panxa.
    I damunt, t'ho publiquen! Cosa que agraïm a Enrique que ens dona motiu d'entreteniment i això podem saber el que molta gent intuix: que nomes tens malicia i enveja a l'alcalde, i en cada nota ho demostres. I damunt que este passe de tu!
    Si fora com dius, que no caera esa breva, perquè no ho portes al jutjat i acuses a l'alcalde de prevaricació i falsetat en document public, o el que siga?
    Com seguiras totes les obres al milimetre si estas a 600 km i quan vas a l'Ajuntament es nomes en coses que cobres, com els plenaris? Si quan estaves aci i tenies mitja dedicacio no feies res com ho vols fer ara?
    Com va l'ordenança dels bancs? Es diu per ahi que encara no has mogut fitxa.
    Al pas que vas ,acabaràs un dia amb un "cobriment" de cor (t'ho dic com ho fan els catalans) amb eixa mania que els tens?
    I eres regidora progressista votant i recolzant el PP? Dime de lo que presumes i te dire de lo que careces. Crec que millor el posares la regidora transfuga que ha furtat el vot i la representació a més de 800 electors d'EU?
    Ala Enrique ja he donat motiu perquè enten les gavines a la carronya. A vore si ara batim un nou record.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric li publica? I la SER i la COPE i els mitjans de Tavernes... JJ es creu que Bufant i Bufant impedirà que la gent conga la veritat. I mira que el seu amic Sapena és capaç de presentar qualsevol desgavell del govern local com un acte heroic...

      Eliminar
    2. Sapena amic de JJ? No ho veus? Tots els dies Jordi Juan en el Levante te una plana. Des de la moció de censura que no ha eixit una foto de J.J.
      Es que les mentires se les inventeu i se les cregueu.

      I efectivament que la gent coneixerá la veritat. Ja l'esta coneixent com la mentira que J.J. havia impedit que es gestionara la substitució de Ferrando, o que voteu en contra de tot. PP i Karina Vercher sempre votant que no.
      La gent no coneixera la veritrat. Ja la coneix.

      Eliminar
  4. Una mes! Esta xica no te vergonya ni la coneix! Va al ple, cobra el ple, no vota i ara ve contant contes de por a xiquets dolents. Ui que por fas, Karina! Ni que fores la bruixa per a fer dormir als xiquets!

    I damunt mentirosa perquè en el ple no es va tractar res de "polítiques d’ocupació, inversions en la platja de Tavernes i en millores ambientals". Si atengueres i no el passares el temps interrumpint les intervencions dels demes i el llegires les convocatories dels plens sabries que aixó no anava en el ple.

    I diu això quan ella, que es "progressista del PP" va dir que estava en contra de comprar papereres, comprar banquets, arreglar el cementeri i algunes coses mes. o siga vol polítiques d'ocupació ( ni que l'Ajuntament fora el govern del seu amic Rajoy) i no vol que s'arregle el cementeri on es donari treball a la gent del poble o no vol que s'arregle el cami de la Sequia de la Bova.
    Algú ho enten? Que ho explique.

    ResponderEliminar
  5. Es ben fàci el motiu d'urgència del plenari.
    Jordi Juan vol inagurar algo en esta legislatura. El retén de policia és la seua última esperança per a fer-se la foto. El plenari va ser improvisat, ja que JJ no esperava que un regidor del PP dimitira i es produira una situació en la que es poguera guanyar una votació. Es entonces quan es veu la possibilitat d'aconseguir una partida per al retén, que per si no ho sabeu es tirar els diners.
    La cosa mes sorprenent del pleno es que es van afegir modificacions de crèdit addicionals a les que es van tombar una setmana abans, mostra de la improvisació i les ganes d'aconseguir una partida per a fer el retén i la foto de precampanya per al xiquet.

    ResponderEliminar
  6. Tu creus? Nomes explicant lo que devieu i de lo que malgastaveu i ara fent una explicació de com esta l'Ajuntament, campanya feta.
    No sigues babau, Jordi, Perfecto, Victor.... tots sabien, fins i tot el mateix Enrique Estruch, que dimitia en este plenoi.
    Estem en un poble, hi ha amics, parents, familiars que son amics d'este i d'aquell i al final es parla tot. Començant per gent de dins de l'empresa de treball.
    Com ja se sap quina regidora es casara quan la calor comence. Sera un boda molt popular. Mira si t'ho dic d'avançat.

    ResponderEliminar
  7. Mira ja que parles d'inaugurar li vaig a donar a Jordi una idea:
    Que inaugure l'IES La Valldigna que no està inaugurat oficialment.
    Al cap i a la fi no farà res de l'altre món: el projecte de l'IES el va iniciar el regidor del teu partit, Miquel Bononad, estava aprovat i amb consignació pressupostaria en la Generalitat i l'arribada del PP el va paralitzar 10 anys.
    O siga que alguna cosa el toca

    ResponderEliminar
  8. De moment la regidora ja ha demanat molts documents a l'ajuntament... el qual està retardant la seva entrega. Per cert, entre d'altres ha demanat saber que li costa exactament l'alcalde al poble i certa funcionària li ha dit que no li pot donar...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja et dic jo que guanya el triple com a alcalde que donant classes a la Universitat.

      Eliminar
    2. Començant que de triple res, ni el doble... I què? Es algun pecat?
      Zelets? Malicia? Enveja?
      Quantes bovades sense trellat.

      Eliminar
  9. El gobierno municipal del señor Juan, Don Jordi, se ajusta a lo que Nicolás Maquiavelo decía en sus escritos, en especial en su obra "El Príncipe", donde afirmaba que la política ha de ser independiente de la ética, la moral y los valores. Hay que buscar la eficacia en las acciones de gobierno para conseguir sus objetivos y mantener el poder dejando de lado la moralidad y los comportamientos éticos. Lo vimos en el pleno de ayer, su objetivo era aprobar una serie de cosas, se aprovecha que la oposición tiene, en estos momentos, un concejal menos y se convoca un pleno, y, además, el señor Juan hace valer su voto de calidad para deshacer el empate y que salga lo que él pretende. No valoramos aquí la legalidad sino la justicia de lo que se hace, su falta de ética, su inmoralidad y su falta de valores. No importa, con el señor Juan desaparece la unión entre ética y política. Jordi Juan y los demás miembros de su gobierno hacen suya la idea de Maquiavelo: "Los hombres, en general, juzgan mas por los ojos que por las manos, porque muchos son los que ven y pocos los que tocan. Todos pueden ver lo que pareces, pero pocos saben lo que eres..." La ética deja de ser un elemento legitimador del poder. Maquiavelo utilizaba, para embaucar a la gente, la idea de la razón de estado, el señor Juan utiliza la idea de inversiones necesarias, aunque no tengan proyecto, aunque se hiciera un concurso a medida para adjudicar la ubicación del retén de la policía local, aunque ello suponga un gasto elevado no justificado y con un contrato de alquiler de cinco años y luego podrian ir a la calle o los propietarios tener mas fuerza para negociar un nuevo contrato. Para Maquiavelo y para el señor Juan lo importante es conseguir sus objetivos, ambos consideran que para consolidar y conservar el poder tienen derecho a usar medios inmorales y dejar olvidados los códigos éticos. EL FIN JUSTIFICA LOS MEDIOS, ese es el lema fundamental de la forma de gobernar del señor Juan. Maquiavelo señalaba claramente que hay que guardar las apariencias, ocultando la realidad: "Porque el vulgo siempre se deja llevar por la apariencia y por el éxito del acontecimiento, y en el mundo no hay otra cosa que vulgo", pero al mismo tiempo decía que no hay que incurrir en el odio ni el desprecio de los gobernados: "La mejor fortaleza es no ser odiado por el pueblo, porque por muchas fortalezas que tengas, si el pueblo te odia, éstas no te salvarán". Aquí es donde entra en juego todo el aparato propagandístico montado alrededor del señor Juan y de los concejales de su partido, sí, sólo de su partido, a los demás miembros del bipartito no; gabinete de prensa, cotorra, miembros importantes del Bloc que actúan en acciones de apoyo y propaganda; en los últimas días dos vacas sagradas han protagonizado muchos comentarios ... Esta es la realidad del gobierno municipal de Tavernes de la Valldigna. Un gobierno municipal presidido por un nuevo Maquiavelo. El Maquiavelo del siglo XXI.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Joder Manolo!! Mal somnifero ens acabes d'arrear!! Que no tens prou en els plenos?? Total, per a dir les tonteries que dius no val la pena escriure tant...

      Eliminar
    2. Menuda mentira el que ha escrit el tonto.
      Hi ha exactament el doble de noticies publicades des del gabinet de premsa del PSPV i nomes son tres regidors que de Compromís-Bloc que en son cinc i damunt te l'alcaldia.
      Si saps contar que ho dubte, entra a la web de l'Ajuntament que estan totes, i les contes.
      Escriure per escriure. Pren til·la que esteu massa nerviosos.

      Eliminar
  10. Clar que no li pot donar la funcionaria. Ho fa i a l 'endemà perd la productivitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però hi ha algu que es crega això de la funcionaria?
      Una regidora que té accés a tots els papers, que te el cost de totes les nòmines en els pressupostos i les liquidacions va i li demana a una funcionaria el sou de l'alcalde?
      A més si volia que li'l baixaren el 20% se suposa que abans de dir això hauria vist que cobra. ¿O fa propostes sense saber que proposa?

      Si això ho ha fet Karina Vercher demostraria que té menys cervell que un mosquit perquè la cosa lògica es que se sapia que ho demanat. I perquè vol demanar-ho si ho te en els papers dels pressupostos.

      Seguim amb les mentires del PP i dels seus acòlits, inclosos igual ara també els de Karina Vercher. Menut montatge de mentires.

      Eliminar
  11. Això no t'ho creus ni tu.
    El seu sou està en el facebook. Ell mateix el va penjar. Hem vist el de Jordi. El de Karina Vercher quan cobrava mitja dedicació no l'hem vist mai. Però no passa res... el sou de l'alcalde total està en el pressupost. Com tots els sous que l'Ajuntament paga a funcionaris, regidors, ets.
    SON PUBLICS. Com són publics tots els sous dels funcionaris siguen de justicia, sanitat, ensenyament, etc.

    I com son publics:
    L’exalcalde Manolo Vidal tenia: Sou : 50.832, SS: 12.120
    Total: 62.952
    L’alcalde Jordi Juan té: Sou: 43.943, SS: 12.969
    Total: 56.913
    La mitja jornada de dedicació com la que tenia Karina Vercher:
    Sou: 19.774, SS: 6.238
    Total: 26.013

    Aclarit, el tema li'l pot passar el sou a Karina Vercher. I tranquil que les dades son certes i exactes.
    I pot ser mirant eixos sous es compren tota la malicia i odi que demostra Karina Vercher i totes les referencies que fa al sou que cobra l'alcalde, quan no ho oblidem, ella va votar a favor d'eixe sou i tambe a favor del seu clar. Mira que deixar perdre eixe mig sou extra! Això li fot.

    I ara, sembla ser que fins i tot te gossera per buscar el sou de l'alcalde en els papers dels pressuposts que deu tindre.

    ResponderEliminar
  12. Poca vergonya la de Jordi. En plena crisi li costa a Tavernes 62000 euros a l'any incloent els més de 6000 de la mancomunitat de la Valldigna que paga Tavernes.

    ResponderEliminar
  13. Poca vergonya es la que tenim els veïns de Tavernes que permetem sous de mes de 3.500 euros a secretaris municipals, per exemple, i no li dobla el sou a l'alcalde i Victor Borras que amb la seua gestió ha estalviat mes de 7 milions a Tavernes en dos anys i ha tret de la ruina que va deixar el PP i Manolo Vidal l'Ajuntament.

    On vas tu a comparar 63.000 euros de Manolet per arruinar Tavernes (i no el dic que tambe podem sumar els dels regidors Espi, Ribis i Mifsud) amb els 57.000 de Jordi per salvar-lo?

    De bien nacidos es ser agradecidos i tu no demostres res d'agraïment a que t'hagen sanejat l'Ajuntament que el PP va arruinar.

    ResponderEliminar
  14. Tot burrades de sous. Si amb el jornal mínim estem en 700€ i ningú s'escandalitza, els sous publics no deurien passar mai dels 2000€ nets/mes inclòs tot, sense extres ni dietes. Els demés treballadors ens paguem mòbils,gasolina i dinars i no ens queixem.
    Si ho feren així vorieu com no hi hauria tants interessats en xuclar de la mamella publica i es netejaria un poc la politica tambe.

    ResponderEliminar