sábado, 8 de marzo de 2014

Nota de Premsa de Karina Vercher : DENUNCIA CONTRA L'ALCALDE PER DEIXAR-LA PARLAR EN ELS PLENOS

Reberem ahir el pressent e-mail de Karina Vercher : 


Hola us adjuntem la nota de premsa sobre la presentació d'una queixa a Sindicatura de Greuges, després que l'acalde Jordi Juan retirara de forma arbitrària y amb una expressió contrària a la lliberat d'expressió més fonamental, la paraula a la concejal Karina Vercher durant el plenari del passat dilluns 3 de març. A més adjuntem la còpia del registre de la queixa .


P.S. davant d'algunes crítiques sobre les dades emprades per la regidora Karina Vercher en l'anterior nota de premsa en la que denunciava que Tavernes ha perdut un gran nombre d'afiliats a la Seguretat Social des de l'inici de la legislatura, us adjuntem arxiu d'excel amb les dades oficials per a diversos municipis de la Safor-Valldigna.

La concejal progresista no adscrita remite una queja a la Síndic de Greuges por coartar su libertad de expresión durante los plenarios cuando no le conviene una crítica.


KARINA VERCHER DENUNCIA LA ACTITUD TOTALITARIA Y ANTIDEMOCRÁTICA DE JORDI JUAN ANTE EL SÍNDIC DE GREUGES


La regidora no adscrita Karina Vercher ha presentat la seva queixa a la Síndic de Greuges després de diversos incidents en anteriors plenaris, durant el plenari del dilluns, el nacionalista Jordi Juan, alcalde de Tavernes i capdavanter de Compromís en aquest municipi, prohibira a la regidora progressista llegir un text referent a una proposta alternativa a una moció contra la llei de l'avortament presentada per Compromís, en la qual els nacionalistes van incloure crítiques als catòlics en general poc relacionades amb les crítiques a la llei. Aquesta moció contra la Llei de l'avortament de Gallardón va acabar sent rebutjada gràcies a l'abstenció de la regidor socialista Carmen Canet malgrat el vot afirmatiu de Vercher.

Per a Vercher, el fet que l'alcalde diguera que els regidors no poden llegir els textos que volen en el plenari, com a excusa per interrompre la seva intervenció mentre que instants abans havia deixat que la socialista Pilar Altur llegira un text sobre la mateixa moció, ha estat la gota que ha plenat el got de la seva paciència.

La regidora no adscrita, afirma que el nacionalista Jordi Juan amb el suport de Compromís, PSOE i Esquerra Unida, sol deixar que els plenaris municipals, als quals no permet l'accés de televisions comarcals, acaben sent escenaris de confrontació en els quals resulta molt difícil efectuar un debat polític constructiu. Així mateix, Vercher ha recordat que tant Jordi Juan com el socialista Víctor Borrás han impedit en diverses ocasions que el ple municipal acorde per majoria assumptes d’importància com ara rebaixes en el sou dels polítics o rebaixes d'impostos, atemptant contra l'essència de la democràcia representativa.

Finalment Vercher ha dit que Tavernes no mereix que el seu alcalde, el millor remunerat de La Safor-Valldigna, seguixca el model Yanukóvich en lloc de respectar les formes democràtiques pròpies dels països democràtics d’europa occidental.
                


FECHA DE DATOS: DICIEMBRE DE 2013
PROVINCIA MUNICIPIO TRAB Reg. General(1) R. G.- S.E.Agrario R. G.- S.E.Hogar(2) R. E. MAR R. E. T. Autónomos TOTAL
46 VALENCIA 46131 GANDIA TRAB. 12121 1700 436 125 4597 18979
46 VALENCIA 46181 OLIVA TRAB. 4777 737 135 22 1522 7193
46 VALENCIA 46238 TAVERNES DE LA VALLDIGNA TRAB. 1979 796 50 <5 972 3800
FECHA DE DATOS: DICIEMBRE DE 2011

PROVINCIA MUNICIPIO TRAB GENERAL AGRARIO MAR HOGAR AUTONOMOS TOTAL

46 VALENCIA 46131 GANDIA TRAB. 12929 2802 91 392 4764 20978
46 VALENCIA 46181 OLIVA TRAB. 5200 929 25 117 1488 7759
46 VALENCIA 46238 TAVERNES DE LA VALLDIGNA TRAB. 2386 1162 6 62 1001 4617
Desembre 2013-2011 DIFERÈNCIA EN TANT PER U
PROVINCIA MUNICIPIO TRAB GENERAL AGRARIO MAR HOGAR AUTONOMOS TOTAL

46 VALENCIA 46131 GANDIA TRAB. 0,9375 0,6067 0,9649 0,9047
46 VALENCIA 46181 OLIVA TRAB. 0,9187 0,7933 1,0228 0,9271
46 VALENCIA 46238 TAVERNES DE LA VALLDIGNA TRAB. 0,8294 0,6850 0,9710 0,8230

38 comentarios:

  1. Part 1 no deixa posar-lo tot8 de marzo de 2014, 9:52

    Les acusacions de la trànsfuga Karina Vercher són falses. I això ho pot corroborar qualsevol persona que assistira al ple. I si es fa un acta textual de les intervencions, més encara. Vaig a explicar que va passar segons com ho vaig vore i les notes que tinc preses.

    Només donar-li la paraula, el primer que va fer és no cenyir-se a l’ordre del día, i botant-se’l va dir que presentava per a votar una moció que havia presentat per registre, per tant no havia passat per comissió ni estava en els punts de l’ordre del dia.

    En comptes de prendre postura en la moció de l’avortament de Compromís-Bloc va dir que anava a llegir la proposta que havia enviat i textualment que li “agradaria que l’assumire el ple, que la votaren i que l’aprovaren com una alternativa a la presentada. Jo llegiré la meua exposició de motius...” i, quan anava a començar la lectura, l’alcalde Jordi Joan, li va dir que no estava autoritzada presentar una moció dins del punt de l’altra moció.

    L’alcalde li va dir que“cada partit presenta les seues mocions i en els plens es debaten i es voten. Si vosté presenta una proposta, serà la seua proposta, però debatim la de Compromís-Bloc”.

    També tinc anotat que l’alcalde va recordar a la trànsfuga Karina Vercher, que ella “ no podia presentar mocions, però si un altre grup les feia seues no hi havia cap problema en presentar-les a comissió, i al ple després, i debatre-les i votar”.

    La regidora continua amb la postura de llegir la seua moció, i l’alcalde li va recordar que estaven en el punt 5.4 “ i li demanava cenyir-se a eixe punt ia la la moció de Compromís-Bloc que es debatia, i diguera si estava o no a favor”.

    La regidora trànsfuga va continuar igual i volent llegir la seua moció i l’alcalde li va dir que “Sra. Vercher, veig que no ho entén[/i]” i va iniciar la votació.

    En eixe moment Manolo Vidal, es quan va dir que protestava perque “ hi ha hagut regidora que si ha llegit un text. No sé perquè no pot (Karina) llegir un text”.

    I la gent del públic del PP va començar a protestar i renegar de l’alcalde, que li deia a Vidal que la regidora Sansaloni, era la proposant de la moció i per tant havia llegit la moció com es fa sempre, i no una altra cosa diferent. Vidal amb to despectiu li va respondre que "ha llegit (Llum Sansaloni) lo que ha cregut convenient”. I això no era veritat, senyor Vidal, això que diu vosté es fals i tots vam escoltar a la regidora Sansaloni llegir i explicar la seua moció, la que es debatia i era el punt de l’ordre del dia.


    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És tot fals. Sols és veritat el que diu Jordi Juan .... bla...... bla, bla, bla, i Jordi Juan ha donat treball a 2.000 persones, bla, bla, bla i Josep Llàcer ha fet un projecte d'empreniduria que és la pera limonera, ...... bla, bla, bla.

      Aquestos son els simptomes que presenta un individu al que li han llavat el cervell o que ha entrat en una secta.

      Eliminar
  2. Part 2 no deixa posar-lo tot8 de marzo de 2014, 9:52

    La gent del PP del public continuava dient en veu alta coses contra l’alcalde i va intervindre Jaume Talens a dir-li, pareix ser que a l’home d’una regidora del PP, que callara perquè no deixava sentir el ple.

    L’alcalde va parar el que li estava dient a Vidal i es dirigir al public per preguntar si passava alguna cosa i va demanar respecte als regidors i silenci. Per cert, mentre això ocurria Manolo Vidal es va encarar amb Jaume Talens, quan a ell no li havia dit res. Molt trist que tot un regidor Manolo Vidal s’encare amb el públic si a ell ningú li ha dit res. Bravo, Manolo, el pleno es mío, com Fraga!

    L’alcalde va dir a tots els grups que en base al reglament la presentació d’una moció “no era l’excusa perquè un regidor qualsevol llegira el que vulga i quan vulga i que els regidors tenen els seus foros per llegir escrits i no en el moment dins d’un punt de l’ordre del dia on es debat un mocio d’un altre partit. Ara el moment de dir coses el punt que es debatia”.
    Encara va intentar Karina Vercher llegir la seua moció l’alcalde li ho va tornar a dir: “si vol presentar-ho com moció o escrit, i com que no pot presentar mocions, si el PP volia assumir-la com a seua que la presente, la porte a comissió, s’inclou en l’ordre del dia del ple i es vota.”

    Tot això deu estar gravat. Els plens es graven. Jo tinc les meues notes i la memòria, pero no crec que me’n vaja massa del que va passar. De tota manera, l’acta es publica. Enrique i es podra publicar eixe punt, però de tota manera tu que ocupes sempre la primera fila ho sentiries millor que jo i alguna cosa podràs dir si dic alguna incorrecció.

    La regidora no diu la veritat, i l'alcalde només va complir el reglament i li va dir que es cenyira al reglament i a l’ordre del dia, que per alguna cosa es fa un reglament i no perquè ella se’l bote a la torera quan vullga.

    I vosté Sr. Enrique estava davant i sap que va ser mes o menys com ho conte.

    ResponderEliminar
  3. Qui es Jordi per a decidir que poden o no dir la resta de concejals? Qui sha cregut queces? Que done un temps maxim i ja està.

    Aixo es el q diuen un nacionalista excloent. No se per que tots els partidaris del nacionalisme a seques són iguals.

    Per cert i els cotorros que dien que les dades de Karina sobre afiliats a la SS eren incorrectes on estan ara?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi es l'alcalde i qui governa l'Ajuntament i dirigeix el ple municipal.
      El ROF es el reglament que regula la manera de funcionar l'ajuntament i que diu que Karina Vercher no pot presentar mocions en punts de mocions d'altres partits. No ho sabies? Ja ho saps.

      I el donem tota la raó quant a nacionalismes excloents. Es el problema del nacionalisme castella que representa el PP que no vegeu mes allà dels vostres nassos.

      I les dades de Karina totes falses. No s'ho creu ni ella. Menuda manera d'invetarse les xifres.

      Eliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Disculpeu , però però per error hem borrat este comentari, qué preguntava qué eren les xifres després de la nota .

      Les dades del final son segons Karina un extracte de dades oficials de la Seguretat Social on queda demostrat la baixada de afiliats en Tavernes, tal i com denuncià en altra nota de premsa .

      Eliminar
  5. Molt ben fet Karina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. D'acord. Molt ben fet Karina. Vas a fer el ridicul com feres amb la mocio de censura.
      per cert. Perque no ho has presentat per contencios administratiu?
      Si el sindic pinta menysx que pintes tu amb la corporació, no es compren el perque de la queixa. O tens pots de gastar-te els diners? I em diuen que no has pagat encara a EU els gastos de la sentencia que vas perdre. ¿Quan penses pagar? Son 3000 euros de res. Anim.

      Eliminar
    2. Seria interessant que EU fera una crida a tots els que vam votar-lo i que tots firmarem per fer una queixa davant el Sindic de Greuges per l'actuació totalment antidemocràtica de Karina Vercher, qua s'aprofita dels vots d'EU en benefici propi.
      EU hauria de fer una queixa davant el Sindic per l'actuacio de la trànsfuga que esta ocoupant un lloc de regiroda que vam votar a favor d'EU. No ens representes karina i no el volem amb l'Ajuntament. Menys plorar i deixa l'acta de regidor a EU i no furtes al poble la seua voluntat.

      Eliminar
    3. Ja, ja ,ja. Això voldrien alguns per continuar fent i desfent. Ai mare que mal esteu governant. Encara fareu bo al PP! I mira que ho van fer malament!

      Eliminar
    4. Tota la rao tens. A vore quan EU va una crida per firmar i enviar el sindic de greuges un ple de firmres denunciant que s'esta vulnerant la voluntat democratica d'unes eleccions amb una regidora que ningu vol.
      Fora Karina, dimitix.

      Eliminar
    5. EU ja ha fet prou el rídicul recollint firmes. Ja va recollir-les per a demanar que es declarara la zona del barranc del Bolomor com a paratge natural municipal. Després en el plenari de fa uns mesos, Jordi Juan va dir que no, i els palmeros d' EU que havien recollit les firmes el van aplaudir efusivament.
      Jordi Juan també portava està promesa al seu programa electoral.
      L'actitut d'esta gent es de ridicul i és contradictoria a més no poder.

      Eliminar
    6. Els que van votar a EU son persones Intel.ligents. Sabien que si en treien més d'un regidor, la cap de llista no haguera pintat res i farien el que voldrien a les seues esquenes.
      Per això dubte que els més de 800 votants firmaren res. Ni 300 tampoc, i la prova la tens el dia de la manifestació en contra de la moció. Ni 100 votants d'EU hi havien a la plaça de l'ajuntament.
      EU ja ha fet prou el ridicul i a les pròximes eleccions se'n va al clot.

      Eliminar
  6. El comentarista del comentari llarg va una errada: el primer que va criticar en veu alta al alcalde va ser el pare d'un regidor del PP, que estava en la segona fila. Nomes va dir "això es mentira. Eres un mentiros" dirigit a l'alcalde(està gravat) i va callar. Potser no vol que el la seua agencia es veja afecada per la seua actuació. Repetisc: Esta gravat.
    Despres va ser quan va criticar l'alcalde amb valoracions que arribaven a l'insult el marit d'una regidora del PP (esta gravat).
    Simplement explicatiu de com se les gasten els del PP.
    I despres Manolo Vidal clavant-se amb Jaume Talens que no li havia dit res. Lamentable l'espectacle del PP i dels seus afiliats i simpatitzants.

    ResponderEliminar
  7. Queda clar que el primer comentariste s'asenta al teu costat en el ple. La seua és una opinió partidista pels motius que tots sabem.
    Molt be Karina. Jordi pot impedir que parles al ple però ni pot ferte callar i ni pot evitar que denuncies el taranà totalitari de JJ.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho senc molt per tu però no has endevinat l'autoria. Torna a provar i a vore si tens mes sort i encert. Si nomes mires a la primera fila, amb tant gran que es la sala, segur que no ho saps mai.

      Eliminar
  8. Ves en compte Enric. El primer comentari està fet per a rebentarte el tema dels comentaris. Quan la gent veu un text tant llarg a linici no entra. Si volen publicar integre el plenari que ho facen... la frase del alcalde diguent q els regidors no poden dir el q volen està i es la base de la queixa.

    ResponderEliminar
  9. Xe cotorros, no desvieu el tema. Perqué Pilar Altur no es portaveu i pot llegir el que vol i Vercher no pot. Digueu-li com vullgau però és feixisme pur i dur. Ni ROF ni ROFA, és feixisme.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pilar Altur no va llegir una moció alternativa com volia fer Karina Vercher que va dir ben clar que volia "llegir-la, comentar-la i votar-la".
      Pilar Altur no va demanar que el text que ella llegia es votara. I no ho podia fer ni ho va fer perquè Pilar Altur, encara que llegit, va expressar el posicionament del PSOE davant la mocio de Compromís-Bloc. Va fer el qure tocava. No va voler llegir cap moció alternativa i "comparar" amb la del punt de l'ordre del dia com també va dir que volia Karina Vercher, que només volia torpedejar eixe punt.
      Si segons tu feixisme es no deixar-li a Karina Verccher una cosa que no tocava en el punt i moment que no tocava, com s'empenyava i això no està contemplat en ROF o ROFA, no se com qualificaràs que el voler reventar un punt de l'ordre del dia amb una mocio alternativa, no passada per comissió ni que esta en l'ordre del ple. ¿Això segons tu sera nazisme?

      Eliminar
  10. El dit, parla Karina i puja el pa, vaig a fer-la filla predilecta de Quadern . Jo estava en primera fila, es veritat, i recorde mes menys el qué diu el primer comentariste, les coses com son, del qué va passar entre el public sols em vaig donar compte quant l, amic Talens va alçar la feu, doncs prenent notes per a fer l, article moltes coses em passen dessapercebudes.
    Pense qué Karina va pecar de picardía doncs si havera fet com Pilar i s, havera llimitat a llegir un text com va fer aquella qué es el qué reclamava, sense fer referencia a si era o no la dita mocio, l,alcalde no l, havera pogut fer callar .
    De totes formes es clar qué hi ha un gran enconyament d, abdos pel qué tots sabem , passa el qué passa i la inflexiblilitat de quasi tots, incluida Llum, va fer qué no es rebutjara una llei retrógrada , qué es el qué interessava al cap i a la fi .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al final aconseguiras portar-la en la llista. De cap o de dos?
      Però no ho veig factible. Tu eres massa llest per a arreplegar cadavers polítics. I esta ho es. El mes de maig del 2015 a casa, i a passar a la història com exemple de la primera regidora que va canviar de jaqueta a Tavernes. Menut exemple per a les futures generacions.
      Ara igual la tractes tan bé perquè vols preparar-li l'enterro. La veritat quina manera de donar-li canxa a la paia.
      Crec que en el fondo va bé, perquè aixina amb l'excusa d'ella tot el mon trau fora les seues neures i assolta tot lo visceral que té dins. Per tant no pares, segueix i i donans motiu perque ens desfoguem.
      I totalment contrari a la realitat això de la inflexibilitat de Llum. La regidora a principi i a final de la seua intervencio va dir que ningu s'havia dirigit a ella per consensuar un text alternatiu com es va quedar. I això cap partit ho va desmentir, ningú va dir que no era veritat. I la mocio era de gener i en el plenari de febrer va recordar que estava pendent eixe document.
      I els que van demanar deixar-ho sobre la taula no va ser LLum, sino els demes, per tant s'havien de menejar ells, que son els que volien canviar el text.

      Eliminar
    2. Totalment d'acord amb el que dius. Amb l'afegit de dir que Jordi Juan també va pecar de picardía, ja que haguera pogut deixar llegar per no privar de llibertat d'expressió (ú pot dir el que vol) i després matissar que no procedix a tindre en consideració com a moció o com a correctiu a la moció de la sra. Sansaloni. Sé de bona tinta que des del públic li van donar indicacions al sr. Juan per fer-la callar.

      Eliminar
    3. A qui dius: Sé de bona tinta que des del públic li van donar indicacions al sr. Juan per fer-la callar.
      Això es fals.

      Digues la font.

      Eliminar
  11. La veritat ofen al PP i li teniu por. No vos agrada. I tampoc que vos demostren amb una descripcio exacta els fets que van passar. I tot el que es diu en el comentari es veritat.
    Ves en compte Enrique que els del PP el manipulen i el gasten per als seus interessos.

    ResponderEliminar
  12. NOTA DEL EDITOR : Esteu arrivant a la ofensa amb lo dels WhatsApp així qué no insistiu, no vaig a publicar temes qué se'n isquen del fons del article .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És la realitat. L'alcalde és comunica per whatssap/line/telegram/sms o com vullgues dir-li. Per a què creus que utilitza el móvil als plenaris?
      Ja no entre a fer hipótesis del que li diuen o deixen de dir-li.
      Això no és ofendre, això és contar el que passa als plenaris i estem parlant de plenaris, no?.
      Per cert, el ROF diu algo de comunicarse pel móvil? Es pot o no?
      I amb açò si vols tanquem el tema Enrique.

      Eliminar
    2. Gracies Enrique per confirmar que mes o menys tot que el que he dit en el primer comentari es la realitat. I aixina es vora si es fa un acta textual, com supose que hauran de fer despres de la bovada de Karina d'anar a plorar al sindic de greuges que li dira que si vol alguna cosa que presente un contenciós.
      Tot el que he dit es la veritat, fins i tot el tema dels que van començar a dir coses de l'alcalde eren els del PP i qui van començar el lio eren els del PP. Per cert i no ho havia volgut dir perque considere que va ser una pifia de la persona i que quan ho pense estara ben arrepentit, el primer en començar va ser el familiar d'un regidor del PP , no el familiar d'una regidora com s'ha dit sempre que va ser qui va seguir despres i amb mes força i duració. Eixe familiar nomes va dir una frase recriminant a l'alcalde i va callar. Va tindre prou coneixement per vore que havia clavat la pata i va callar.

      Eliminar
    3. Per a mi és exactament igual que algú li puga passar una nota a l'alcalde o a un regidor per whassap que la retafila continua de notetes en paper que es passen els regidors del PP i que veu tot el món, amunt i avall sempre en tots el plens. L'alcalde només viem que mira al mòbil, i no sabem si son whasspts o el te en silenci i algu li crida i mira qui es, però lo de les notetes entre els regidors del PP i les rialletes i somriures quan es passen les notes són evidents i crida molt l'atenció. Això els de la primera fila ho degueu vore molt bé.

      Eliminar
    4. Aixi segons tu Enrique esta dacord amb la frase de Els regidors no poden dir el que volen? Han de dir lo que vol lalcalde?

      Mira. Paraules dun membre de la direccio de Compromis en Valencia. Tens raó (...) eixe xic (JJ) mos ha eixit rana. És un (...) mos fa mala imatge en (...) eixe xuc al.lucina. A vore si el convencem per anar a Valencia i que es deixe lalcaldia. Després ja veurem... ja saps que en les primàries pot passar de tot.

      He omitit entre parentesi coses q Enrique no publicaria.

      Eliminar
    5. A mi lo que facen els del PP me la bufa, perqué no son qui governen. Em preocupa que l'alcalde (qui ens governa) estiga teledirigit.
      Pel que respecta al comentari de l'anònim de les 9:38, dir-li que no ha descobert Amèrica. Això es sap de fa ja temps. Recordaràs que la setmana passada ja es va preguntar per les aspiracions de J. Juan fora del terme.
      Que vullguen desfer-se d'ell políticament parlant, ho desconec. Sols sé que volen tallar-li les ales a nivell provincial i estatal.

      Eliminar
    6. Jajajajajajaja estos peperets que risa fan...

      Eliminar
    7. Anònims de les 9'38 :
      Els del PP podeu dir totes les mentires, falsetats i invents que vulgueu. Lo vostre és com tirar una escompinyada amunt: vos torna a caure damunt.
      És de risa "eixe xic al·lucina, ens dona mala imatge" i el premi es.... ¡Convencer-lo que deixe l'alcaldia i vaja a València".
      Deixant a banda que això es un invent teu, adobat amb parentesis que expressen el teu mal gust, dubte que un dirigent de Compromís ho diguera a un del PP. Tranquil que això de Valencia.... tot arribarà.
      I no el preocupes tant, primer anònim.
      Hauries d'anar al Consell General de Compromís, encara per vore com ara mateix la postura i el que és Jordi Juan dins de Compromís es totalment el contrari del que tu vols expressar.
      I segon anonim: I tallar-li les ales? Això es cosa del PP que comença a usar eld desprigi i la columnia personal. Recorda el que dic que mes en vorem tant c om vinguen eleccions.
      Si Compromís arriba amb el PSOE i EU a governar la Generalitat caldran moltes persones per dur a cap tasques de govern. ¿Creus que després de l'experiencia i el que està demostrant en el poble, Compromís pot deixar de costat eixe potencial huma? Ni de conya. Està clar que amb Manolo no pensara ningú, pero no crec siga el cas de l'alcalde de Tavernes.

      Eliminar
    8. Fantasias animadas de ayer y hoy presentan a... els peperos resentits!

      Eliminar
    9. Anònim de les 9:38. Tu si que al.lucines. Certs membres de la direcció Compromís li tenen molta enveja a Jordi Joan. Però es fals que algú d'ells haja fet aquesta declaració.

      Eliminar
    10. Jo li agrairia a Enrique que tallara el tema de Jordi i el Consell Nacional de Compromís.
      Gràcies per entendre-ho.

      Eliminar
  13. Però vosaltres aneu als plenos?
    Sí aneu i vegeu la personalitat i el caracter de Jordi i com domina la situació, i com des de que ha començat la legislatura el PP no li ha pogut bufar l'orella en els plens, com els ha tallat quan han volgut eixir-se'n de mare i els ha fet callar quan tocava, es comprén el perquè eixos comentaris despectius i falsos dels acolits dels PP: ningú hui dia és capaç de teledirigir ni imposar res a Jordi en referencia a la politica local. I ahi os duele. Es pensaveu que anaveu a fer el que voldrieu, i aneu tota la legislatura com a cagallonet per sequia.
    No crec que ninguna persona adulta i que veja que passa en la política local es plantege donar el mínim crédit a les animalades que diuen els del PP i la gent del Ventilador, ella i ell, ara assistents en tots els plenos.
    ¿Jordi teledirigit? Encara estic torcant-me les llagrimes de baquejar-me i de la risa que tinc.
    Com si no saberem qui està darrere de totes les difamacions. I els seus familiars en la bancada del PP dirigint-los. Ai mare, quans en governa la farina.

    ResponderEliminar
  14. Estic alusinat per la cantitad de aficionats a la politica, critics politics,gurus de la politica, pilotes,y algun que altre llepa culs y sobretoto de enterats,listos,sabios,y de estos que diuen ¨" ya aun dia yo " que pululen per este y altres blogs LAMENTABLE

    ResponderEliminar