viernes, 7 de marzo de 2014

NOVETATS EN POLÍTICA LOCAL : Pleno extraordinari / nou regidor popular

EL DILLUNS PLENO EXTRAORDINARI

Serà a la una del migdia i en l'ordre del dia figura l'aprovació de la modificació de crèdit qué va ser rebutjada en el passat ordinari amb els vots dels populars i Vercher, i en la qué es preveíen  212.662'23 euros, provinents de varies partides, i per a rehabilitar nitxos del cementeri, començant pels més antics a l'entrada del camp sant, solventar solsides del riu, després d'un llarc procés d'autorització per part de la Confederació , abdós coses segons va explicar la regidora Llum Sansaloni ; adquirir mobiliari urbà vari a més de senyals de trànsit, material de construcció per a la brigada , paperers, bancs , plaques de nom dels carrers ; i pagar factures d'obres ja realitzades en centres escolars , així com la darrera certificació de les obres de l'escoleta de la platja .

JOSEP TALENS, DE NOU REGIDOR POPULAR 

Pepe Talens, "xispeta"  per als amics, serà el nou regidor popular en sustició de Salva Ferrando . Ocupava el nové lloc en la llista pressentada a les eleccions, pel qué s'ha seguit este ordre i no s'ha corregut la llista cap més amunt com es rumoretjava . 

Des d'este linees dessitjar-li el millor, i considerem qué farà, com ja va fer, un bon paper . 

9 comentarios:

  1. Pepe Talens no és encara regidor. Jordi ha retrasats els tramits i ha convocat el pleno ara que el PP te un regidor menys per no tornar a perdre la votació
    Entre Jordi que és un trampos i Llacer que és un copión anem apanyats.

    ResponderEliminar
  2. Estàs segur de que hi ha pleno el dilluns?
    Acabe de entrar en la web de l'ajuntament i no diu res.
    Si és veritat lo que diu el comentariste de les 9:38h estaria molt lleig que l'alcalde convocara un pleno sense haber pres possesió abans el nou regidor del PP. No crec que l'alcalde siga capaç de fer aixó.

    ResponderEliminar
  3. Els tramits no els fa Jordi Juan ni li correspon a Jordi Juan, ni manar-los ni fer-los, sino al secretari de l'Ajuntament que es el representant de la Junta Electoral Central.
    Com de costum mentires i ignorancia supina de la gent del PP, i li dic senyoreta perque la manera d'escriure i les frases no enganya.
    I per mi tant de bo Jordi Juan tornarà a perdre la votació amb el vot en contra del PP del PP i de Karina Vercher.
    Ja vorem com li ho expliqueu a les families i traballadors de les tres empreses que tenen prendent cobrar la faena feta i a vore com expliqueu que pel voste vot en contra no es poden donar lloc de treball posant senyals, arreglant el cementeri o les solsides dels riu.
    Aixi que ànim i a votar en contra dilluns.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que ho explique qui presenta les modificacions juntes per a que no s'aproven i poder fer politiqueo

      Eliminar
  4. Tant lleig com que l'oposicio obligarà a fer un ple extraordinar a final d'agost i quan sabia que l'alcalde estava de vacances en l'extranger.
    Justicia, pero no en mi casa, que dia aquella.
    I si el convoca els seus motius tindrà i pel que es va dir en el ple del dilluns es la urgencia d'escometre coses com per exemple arreglar el cami de la Sequia la Bova de les solsides ara que hi ha permis de Confederacio i abans que vinga l'estiu, per exemple.

    ResponderEliminar
  5. A la 1 de migdia? Per què no a les 20h com sempre? A la 1 no poden anar tots.
    No entenc el canvi d'horari.

    ResponderEliminar
  6. No entenc la urgencia. Les obres de escoles ja estan fetes encara que no tenien partida, les senyals, banquets,... fa anys que no s'arreglen, lo del cementeri no te ni el projecte fet, la unica cosa que pot ser "urgent" és lo de la sequia la bova. Tallar el dialeg per esta rabieta és una tonteria.
    I damunt el pleno a la 1 pa que no puguen anar tots.

    ResponderEliminar
  7. Per a què a les 9 de la nit de dilluns juga el Madrid i hi ha qui vol vore a Ronaldo jugar.

    ResponderEliminar
  8. No entenc la necessitat del plenari extraordinari després de que en 2 setmanes hem tingut ja 2 plenaris. A més de que es pot trencar les negociacions d'aprovar un nou pressupost. En resum, l'alcalde JJ no té massa ganes de dialeg i te una mala llet que no se l'acava.

    ResponderEliminar