viernes, 7 de marzo de 2014

Nota de Premsa del PP : PRESSUPOSTOS 2014

El partit Popular de Tavernes sobre els pressupostos 2014

El Partit Popular de Tavernes porta, des de finals de l'any passat, reunint-se amb els responsables del govern local per a tractar de consensuar el pressupost de 2014.

S'han mantingut discretes reunions en les quals ens hem esforçat a acostar postures amb els partits del govern local i en les quals sempre hem tingut l'actitud dialogant i moderada que ens caracteritza. En cap moment hem fet ús polític ni propagandístic del que allí s'ha parlat però, lamentablement, no podem dir el mateix dels socis del bipartit que no han llançat notes de premsa gens mes acabar aquestes reunions posant en perill les negociacions. El nostre únic objectiu ha sigut l'aconseguir un acord beneficiós per a Tavernes perquè entenem que la nostra ciutat no pot estar un altre any sense pressupost.

El Partit Popular ha posat damunt la taula una proposta de pressupost seria, en la qual preval l'aspecte social, la creació d'ocupació i la construcció d'infraestructures positives per al benestar i desenvolupament de la nostra ciutat. Per sobre de tot hem tingut present l'interès general dels ciutadans en uns moments difícils per la crisi que portem anys patint.Per açò el Partit Popular aquesta disposats a elaborar amb el govern bipartit un pressupost que complisca els següents condicionants ineludibles:

• Un pla d'ocupació local dotada amb 550.000 euros que de treball a mes de 200 persones que s'encarregaren de, entre altres coses, netejar muntanyes i reparar i condicionar jardins, sendes, “ullals”, sèquies i canals de nostre acabe municipal. El nostre entorn natural té un gran potencial turístic i ha sigut oblidat en aquesta legislatura. També s'impulsarà la creació d'un voluntariat mediambiental de prevenció d'incendis coordinat pels voluntaris de Protecció Civil.

• Finalitzar i posar en funcionament el centre ocupacional que ha de donar treball a persones amb alguna discapacitat intel·lectual. Aquest centre, que promou l'associació ADISVA, es troba en la seua última fase i ha de jugar un paper fonamental en la inserció laboral i social d'aquestes persones.

• Incrementar ajudes a associacions locals amb finalitats socials que arrepleguen aliments i/o ajuden a veïns necessitats de Tavernes.

• Col·lector de la platja que evite les inundacions en l'avinguda

• Comprar terrenys per a la nova depuradora..

• Ampliar el cementeri.

• Obrir la piscina coberta i conveniar bonificacions per a majors, discapacitats, joves i/o aturats.

El Partit Popular va concertar en la passada legislatura prestem per a finançar algunes d'aquestes inversions i ja és moment que es materialitzen perquè es van deixar preparades partides suficients para financiarlas.el govern local ens ha fet arribar la seua proposta de pressupost supervisada pels tècnics municipals. Nosaltres hem estudiat aqueix pressupost i sabem que, si hi ha voluntat política, les nostres propostes s'inclouran en el pressupost d'enguany.

En aquests tres anys de legislatura els ciutadans han patit un increment de més d'un 30 per cent en els impostos que paguen. Enfront d'aquest increment d'impostos només han tingut retallades i un minvament dels serveis que han rebut. Les demandes del Partit Popular en els pressupostos són realistes, raonables i miren pel bé de tots.Avui mateix hem conegut la mala notícia que ha tornat a pujar l'atur en Tavernes amb el que és encara mes urgent posar en funcionament un pla d'ocupació local. L'ajuntament no pot quedar-se impassible. Els nostres veïns necessiten una resposta ja que les pujades desproporcionades de la “contribució urbana” i les retallades del govern del senyor Juan han generat uns romanents de quasi un milió i mitjà d'euros d'excés en les arques municipals.

Les famílies de Tavernes han pagat massa impostos per culpa d'un pla d'ajust municipal que nosaltres en el seu moment qualifiquem d'excessiu i innecessari. Aquest pla d'ajust ha generat superàvits milionaris a costa de la nostra butxaca i ara esperem que el bipartit siga sensible a aquesta sol·licitud i de prioritat al foment de l'ocupació directa per a ajudar a millorar la situació econòmica de moltes famílies de la nostra ciutat.


9 comentarios:

  1. Esta nota estarà feta abans de que Jordi convocara el pleno sorpresa. Crec que el dialeg ja s'ha acabat en esta legislatura i la culpa és tota de Jordi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectívament està feta des de ahir

      Eliminar
    2. Qué si s'ha acabat ? Espereu-se fins demà, doncs huí l'espai del blog i com vegeu ja no presta per a més, perquè publiquem una nota de premsa de Karina Vercher en la qué informa de la denuncia qué ha fet davant el Síndic de Greuges al Alcalde per no deixar-la parlar en els plenos : Tèla !!!

      Eliminar
    3. Cap tela, Enrique.
      Tota la nota es una falsetat i tu ho saps. Hi ha una cosa que es diu ROF i Karina Vercher se'l va passar per la ....... (ja m'entens) la tela del forro!!! no penses mal
      Nomes a una destrellata política com ella - destrellata perque passa d'EU al PP - se li passa pel cap presentar, i voler debatre i votar ( ho va dir ella no jo) la seua proposta i "comparar" amb la del punt de l'ordre del dia.
      Vaja com si en el debat de l'Estat de la Nació, el PSOE haguera fet la proposta de fer un nou pressupost ja que parlavem dels resultas del pressupost del PP i li exigia a Rajoy que el votara.
      Exactament igual volia ella: debatre i votar una mocio seua en un punt on es debati una moció d'un altre grup. I això es diu ignorancia del funcionament del ple i del reglament, com li va apuntar l'alcalde que això no es contemplava.

      Eliminar
  2. Quan mentira junta per favor. Dialeg o imposició? El poble no vos interessa, no voleu que avance ni voleu millores, no siga cosa que el govern actual quede ben parat de cara a un futur.

    I vamos dir ja que el poble no necessitava un pla d'ajust es ja de demagogia barata. En 16 milions de deute als bancs, -4 en tresoreria i quasi 3 milions en factures a proveedors per pagar. Damunt que es un pla d'ajust imposat pel vostre Rajoy te nassos la cosa...

    ResponderEliminar
  3. De veres que no deixen de sorprendrem determinades notes de premsa que, de veres, em deixen estupefacte. Mentre em recupere del que he llegit vaig a vore si ho entenc. Resulta que el Partit Popular liberal de Tavernes diu que hi haja més despesa pública i menys control del dèficit. Bueno lleves l'encapsalament de la nota de premsa i poses PARTIT COMUNISTA DE LOS PUEBLOS DE ESPAÑA i no notem la diferència. Deu meu! vaja dreta! I estos han de defensar el liberalisme? Maduro i la Kichner deuen estar frontant-se les mans. Però a més a més resulta que els mateixos que ens han pujat durant 12 anys els impostos municipals.....ara es queixen de que em paguem molts! Amics meus! un poquet tard no? On estaveu quan no feeu més que pujar la fiscalitat i tirar de crèdit permamentment. Jo recomane a Esperanza Aguirre, Aznar i la Faes que este estiu es passen per Tavernes i donen unes classes intensives del que un dia van ser ,i ara no apareixen per cap lloc, els principis del PP: llibertat econòmica, llibertat social, control de les despeses, baixa fiscalitat i els diners en mans dels ciutadans. Gastar més del que s'ingressa provoca desequilibris que porten als governs a endeutar-se amb crèdits que no poden pagar i que després paguem els contribuints amb la pujada d'impostos. Eixe no és el camí. Serà el de Cayo Lara però no hauria de ser, en la meva opinió, la del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El PP no dialoga: imposa. I eixe no es el camí. Això que estan consensuant tot es mentira: el PP ho té clar, no aprovara res i només que lo que ell demana i se li accepte.
      I no crec que passen per ahi ni Jordi ni Victor: això de que els governen i dirigisquen el pressupost des de l'oposició.... no se, no se... I mes quan no fa falta per a res el PP per aprovar els pressupostos. No feu falta, no sou necessaris, ni el PP ni Karina Vercher per aprovar-los.
      I em pense que va a ser que no.
      I la culpa el PP: diu que estan negociant, que volen arribar a un acord i el primer que fan es mostrar les dents i demostrar qui es majoria amb una cosa tan simple com unes obres que són necessàries i que moltes estan fetes. Vaja manera de consensuar i fer ponts per a lo important que es el pressupost. Si amb les molletes de pa ja es baralleu que cal esperar quan vinga partir-lo?
      Ni el pitjor enemic vos hauria aconsellat pitjor.
      Ara en el fons jo cre que el PP no te cap voluntat de consensuar un pressupost del govern. Ells volen que el govern aprove el pressupost i tot el que el PP li marquen, encara que algunes propostes siguen tan besties com la de la piscina: 2'3 milions (per ahi) de rescat i després mig milio per acabar i no se quants per possar-la en marxa. Amb quins diners? Amb els 26 milions de Manolo, clar. Ai mare!

      Eliminar
  4. No m'explique el perquè Jordi no deixa parlar en els plenaris. Tant que es queixaven quan eren oposició i ara fan el mateix o pitjor.
    I Jordi deuria saber que està tinguent més repercusió el fet de no deixar parlar que el que pugua dir l'oposició i puguen sentir 50 persones que estàn allí.
    Jordi, busca't altres assessors. Els que tens no aprofiten per a res i damunt es juguen l'expulsió, amb la conseqüència de no podrer donar-te instruccions per whatssap.

    ResponderEliminar
  5. Jo els únics que veig amb whaap i twuiterr en els plenaris ventilant totes les coses i fent aire a l'exterior com un ventilador es a la filla d'una regidora, un xavalet jove quan va i algun marit de regidora. Des que comença fins que acaben movil en la mà i si després entres al twitter... vaja de risa.

    ResponderEliminar