sábado, 29 de marzo de 2014

RESUM SETMANAL

Com era d'esperar i varem previndre, l'article sobre l'assamblea ha segut el més vist i comentat , seguit de la nota del PP sobre el mateix , i  de les editorials d'esta setmana . 

La propera en principi no es preveu conflictiva però mai se sap, qualsevol motiu es suficient per a crear-ne, fins al dilluns .

EntradaPáginas vistas
26/3/2014, 44 comentarios
220
25/3/2014, 37 comentarios
186
24/3/2014, 29 comentarios
130
21/3/2014, 50 comentarios
108
27/3/2014, 16 comentarios
101
24/3/2014, 6 comentarios
99
22/3/2014, 31 comentarios
95
78
63
25/3/2014, 3 comentarios
60

39 comentarios:

  1. Interesante el ratio comentarios/visitas.
    Va desde el 50% de los ayuntamientos de cristal al 5% de saber retirarse a tiempo.
    Pocas visitas pero muchos comentarios en la mayoria de las entradas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixe ratio és millorable. Si l'administrador sabera (i tinguera la poca ètica de fer-ho) podria aumentar el nombre d'entrades utilitzant sols un PC.
      No serà que algun administrador d'un blog practica esta tècnica?

      Eliminar
    2. N'hi hauria que estar avorrit/da per a dedicar-se a eixos menesters!

      Eliminar
    3. Quan s'està jubilat, hi ha temps per a tot!

      Eliminar
  2. Osti tu, i una sola persona fa tot aixo? Traure tota la m..., vergonyes, destrellats... Posar la cara roja als del pp? I ara a la transfuga karina? No crec. Pero ara entenc eixa rancunia i maliccia cara certes persones. La enveja que mala es sra.cotorra... Quant de odi per a res...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I retallar fotos, manipular, censurar, ascendir als cels al fill prodigi...... i més coses. Tota això una sola persona? Per a unflar el nombre d'entrades, no fa falta més.
      Anònim de les 10:50, "Excusatio non petita, accusatio manifesta". En cap comentari anterior al seu apareix la paraula cotorra. Paranoia? Mania persecutòria?

      Eliminar
    2. Si la persona/s que fa tot això, tinguera la convicció del que diu, no tindria cap pega en mostrar la seua identitat (com sí que ho fa Enrique Estruch). I ara faig la següent suposició.

      Suposem que Enrique Estruch publicara certa noticia d'un polític local i resultara que la noticia no siguera certera i que s'estiguera causant un perjudici a esta persona. Si aquest vol contrastar la informació amb Enrique pot fer-ho de dos formes, enviant-li un mail a la direcció de mail o cridant-li per telèfon. En 5 minuts tots arreglat. Si Enrique es negara a canviar una lletra del que ha publicat, sempre es pot recórrer a emprendre accions legals, personatge polític vs Enrique Estruch. Fins ací tot normal.
      Ara anem a suposar el mateix cas, però en compte de que la noticia es publicara a este blog, fora en un altre en el que el seu administrador amaga la seua identitat (pel motiu que siga). Com es resoldria la cosa? I si la persona afectada envia un mail al blog i l'administrador no fa cas, què es pot fer? A qui demandes?

      Eliminar
    3. No sería la primera vegada que per petició o darrere conversa amb politics o relacionats amb ells s'elimina o rectifica una noticia comentari , així com no es publiquen per petició pròpia i expressa els comentaris en que es nomena a certes persones , dos en concret en estos moments .

      Eliminar
    4. Paranoia? Mania? La teua, la vostra! No fa falta ser molt listo per a entrevore les vostres intencions. Es nota que no teniu ni molt que fer, ni molt que dir, ni molt que argumentar per al poble de Tavernes, quan la sra.cotorra es sempre el vostre tema de conversa. Les veritats piquen i alguns no saben rascarse. Son ja tantes i tantes voltes... Q saps q? Es una mescla de risa i ridicul. Pero seguiu, que aneu a picar en pedra.

      Anonim 12.35 pots suposar tot el que vulgues, i contar historietes, i fer-nos un debat del be i el mal... La imaginacio pot ser infinita...

      Eliminar
    5. Si Enrique, tot el que vullgues, però no has contestat. Si un blog local, administrat per un desconegut, publica una noticia que no és certa i perjudica a una persona (siga política o no) i no la vol llevar. Què fem? Com emprenem accions legals contra este administrador? I la cosa és mes greu si el blog esta creat amb GOOGLE, companyia que no rebel.larà l' identitat de l'administrador a no ser que li ho demane un jutge. I GOOGLE no és española, per tant un la petició seria a nivel internacional i tardaría en resoldre's amb el perjudici principal per a la persona afectada.
      Per tot això, és d'agraïr que tu no t'amagues i dones la cara.

      Eliminar
    6. Anònim de les 13:18. Hi ha que tractar millor als socis de govern. Després de l'entrevista de Jordi Juan a la Veu de la Valldigna, pareix que al PSOE s'han trobat molestos, al igual que va passar el dia de les paelles durant el repartiment del condumio. Ja son massa les vegades en les que "maltracteu" als vostres socis a costa de tindre el protagonisme en exclusiva. Esteu tensant massa la corda, i algún dia es trencarà.

      Eliminar
    7. Per al de les 13:18, el que ha nomenat a la Cotorra eres tú. És la Cotorra la única que s'amaga? Tenim ventiladors, diaris i cotorres. Si tant transparents son els altres blogs, que mostren la seua identitat. Ja t'avance que no hi hauria cap sorpresa, però a més d'un li cauria la cara de vergonya després de negar-ho.

      Eliminar
    8. Jo no se quin interes tens tu en les identitats... Vols agafar represalies o algo? Han dit algo que no t'agrada? Vergonya es la que tenen alguns despres de la assamblea de la casa cultura. Saps qui no? Els adm. dels blogs crec que estan ben tranquils.

      Respecte als socis de govern, no se a que ve... Ara canvies de tema? No es problema meu ni teu. Ni se de que parles. Mes val que el preocupes de ta casa que prou mal esteu quedant.

      Eliminar
    9. Anònim de les 17:51. No t'alteres, que això no és aconsellable per a la salut. L'unic que vull dir és que per a mi té més valor este Blog en el que l'administrador, no amaga la seua identitat, que els altres que si ho fan. Per algo será, no?

      Eliminar
    10. No et preocupes, estic molt tranquil. crec q la cotorra porta 6 o 7 anys sempre en el mateix nom i en la mateixa linia, que gira alrededor de compromis. Aixo no samagat mai. Que mes necessites? Per algo serà!

      Eliminar
  3. Algo punxara, algo fara la cotorra del bon temps que tots els dies els peperos desficiosos veniu aci a soltar pestes. Pues ajo i agua.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Alli no opinen ni del PP ni qualsevol que critique a l'alcalde. I si el deixen comentar, com li ha passat a Juanjo, l'acrivillen. Es qüestió de tolerancia, que per altres blogs hi ha un déficit important.

      Eliminar
    2. Acrivillen? Tolerancia? Crec q no tens raó.

      Eliminar
    3. Anònim de les 21:30. Lo de la Cotorra sembla "Juanjo solo ante el peligro". He enviat un comentari donant suport al que diu Juanjo i no mel volen publicar. Son uns censors intolerants que si no opines com ells volen et tiren a patades d'allí.
      I ja que no ho publiquen al blog de la transparencia i la tolerancia, vull donar suport a les paraules de Juanjo Sala. Com bé diu ell, els èxits i els fracasos van a mitjes entre els socis de govern. I això el señor alcalde Jordi Juan s'ho ha passat pel folre.

      Eliminar
    4. Ells sabran que fan, esta època on en minuts tot està lliurement en la xarxa no es deuria pretendre condicionar la opinió de la gent. Pero bo, ho fan tots els partits, tots els mitjans (de totalment independents o semi-independents com aquest n'hi han pocs) i es la única estratègia que coneixen. Sols dir que a Tavernes ja han passat tots els partits i l'unic que s'ha allargat mes (PP) ha coincidit amb l'epoca econòmica de bonança. Podrien provar la estratègia de una autèntica transparència i participació, que no es el mateix que fer moltes assemblees.
      Jo crec que en este cas, mes que el senyor alcalde, qui s'ha passat pel folre els reconeixements als socis ha estat la Cotorra, com finalment li han mig-acceptat a Juanjo Sala. Dic mig perque no li donen la raó pero finalment tampoc li la lleven, com que ell parlava d'altra notícia de la Cotorra i no de la entrevista de La Veu. A mi, que soc mes critic, no se si m'haveren aguantat.

      Eliminar
  4. Enrique, no et perdes l'entrevista de Jordi Juan a la Veu de la Valldigna, que publiquen a la Cotorra.

    Els comentaris son:

    "Entrevista a l'alcalde Jordi Joan en "La Veu de la Valldigna""

    4 comentaris - Mostra el missatge original

    Blogger juanjo sala escrihuela ha dit...

    Este alcalde produeix superàvit.
    Pero no era un equip de treball? No envia al regidor d'hisenda del PSOE a negociar el parking? I els mèrits sols per a mi? Baja, modesto!

    30/03/2014 9.37.00

    Anònim Anònim ha dit...

    ¿Ja comença l'esport nacional?. I no parle de la pilota.

    Ho senc, simplement recordar-te que "és regidor delegat d'Hisenda". Delegat, o siga actua en nom de... l'alcalde.

    L'alcalde presenta, liquida, firma el pressupost i tot el demés (propostes de modificació de credits, prestecs ...) i és qui, carrega amb el mort, si hi ha alguna qüestió penal derivada.
    No dic que m'agrade o deixe d'agradar. És la llei.

    30/03/2014 10.23.00

    Anònim Anònim ha dit...

    Seguint la teua lògica, Juanjo, Manolo Vidal ja te l'excusa perfecta per a no assumir la seua responsabilitat en tot el dèficit que es va crear en la passada legislatura i el desastre d'Ajuntament que va deixar: "La culpa de la regidora d'hisenda"
    Ai, Junajo, Juanjo, se't veu massa el plumero!!

    30/03/2014 12.18.00

    Anònim L'enveja no és bona comanya ha dit...

    Garcia Martinez, (nom inventat, es clar), condueix al seu equip a la final, (de champions, de basquet, de handbol...). Tots sabem que el tal Garcia Martinez no ho ha fet ell sol, però no solem dir els noms de tot l'equip, nomes el més representatiu.
    Ens agrade o no el Representant de l'Ajuntament es l'Alcalde i aquest Ajuntament té un gran équip, però també un lider indiscutible que dona la coincidència que és el mateix Alcalde. Crec que això està molt clar.
    Les raons de perque es així son moltes, però una de les més importants és perque el pensament de Juanjo Sala no és el mes adient per a fer grups de treball. Tal vegada Maria Teresa Fernandez de la Vega fora una bona Ministra del govern de JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO.
    A qualsevol lloc, treball, esport, polìtica...es respecta al lider, i, quan ho mereix s'admira. Sense desmereixer a ningu de l'equip de govern, aquest xicot que fa ara d'Alcalde a Tavernes l'hem de respectar, per ser el nostre Alcalde, el de tots. I crec que l'hem d'admirar perqué s'ho mereix. És un bon exemple per a futures generacions.
    Si la coalició de govern que hi ha ara a l'Ajuntament entra al rifi-rafe de planteja Juanjo Sala, Tavernes perdrà una gran oportunitat de fer les coses be. Espere que les 8 persones que duen el govern municipal superen aquestes idees com a minim obstructives. Al menys a la Casa de la Cultura eren 8 alli dalt, i a ningu dels 8 es veia jo preocupats perque sols parlaren 2. Diu molt al seu favor i molt poc en favor de Juanjo Sala

    30/03/2014 12.34.00

    I em pregunte si Victor Borràs no té res a dir. Què és açò? La segona part de l'episodi de les paelles?
    Aleshores l'Alcalde Jordi Juan, com a màxim representant del govern, és també el màxim responsable de la mala gestió dels actes anulats a la platja en cap d'any. Ja que Carmen Canet té les competències delegades i per tant és ell qui ha permés que es muntara tot sense tindre cap permís.

    O sols és per a lo bò?

    ResponderEliminar
  5. Enrique, Estic lleguint la Cotorra i pareix que ja ha començat la campanya electoral. L'alcalde es posa totes les medalles de la gestió realitzada per Victor Borràs. Els palmeros del Bloc diu que totes les medalles son per a JJ, ja què es qui delega en Victor. I que per a els emplomats, tot el que faça Victor, per a bè o per a mal, és responsabilitat seua.
    Em pregunte si pensaran el mateix amb la gestió que es va fer de la festa de cap d'any a la platja. Qui és el responsable?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al Bloc son uns profitosos. He pegat una ulladeta i me posat les mans al cap. Juanjo ha comentat que l'alcalde s'ha penjat totes les medalles, deixant clar que, com bé deia JFK "Les victories tenen molt de pares, però els fracasos son orfes". I mai millor dit, per al cas de Carmen Canet en la no festa de la platja.
      Doncs bè, després d'aquest comentari se li han llançat tots al coll. Que si se li veu el plumero, que si no firma com a Robinjut.... vergonyós el que li han dit.
      I després, la Cotorra voldrà donar lliçons d'ètica i d'educació, quan a sa casa (em referisc al blog) son uns intolerants i uns maleducats de primera.

      Eliminar
  6. Els socialistes estan ben calentets amb l'entrevista de Jordi. Bé el Bloc també està calentet amb este Blog i el nou partit format a Tavernes DV. A cada dia que passa, el Bloc a Tavernes perd més vots en favor de DV. I segons pinta la cosa DV serà una formació clau per al govern que puga eixir a les properes municipals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajajajaja el pp i els seus intentos de vendre fum... ma que els agra!!

      Eliminar
    2. Ja aniràn donant-se compte de que al Bloc sols li interessa treure rendiment polític. Els encanta allò de "les medalles per a mi i els marrons per al PSOE". I si no que li ho diguen a Carmen Canet, quan Jordi li la va jugar a la no festa de cap d'any.
      Dos dies abans Jordi ja sabia que no anava a tindre els permisos. S'havia de presentar un projecte de de la carpa. Este projecte havia de ser revisat pel tècnic municipal, el qual havia de fer un informe del compliment de la legal.litat de la carpa i del sistema operatiu en cas d'emergència.
      Des del moment de la presentació de la documentació fins a l'informe del tècnic, poden passar (si la cosa va rápida) dos dies. Per tant, si el dia 29 de desembre, no hi havia cap document presentat ni cap informe del tècnic municipal, estaba clar que no anàven a tindre'ls el dia 31. I això l'alcalde ho sabia.
      Entonces, per què l'alcalde va esperar a les 17:00 del dia 31 de desembre (la mateixa vesprada de cap d'any), quan estava tot organitzat, publicitat, llogat i muntat?
      Si fora un bon gestor, com diu ser, el dia 29 hauria anulat la festa i s'hauria evitat totes les despeces i transtorns que va suposar esperar a última hora.
      Fa pensar que li la va jugar. Això no és ser un bon soci.

      Eliminar
    3. Ja van massa coses. Les paelles, la no festa de la platja i ara el voler penjar-se les medalles d'un altre. Massa ego te el xiquet este.

      Eliminar
    4. Vendre fum? Això em recorda per a preguntar si ens han donat el taller ocupacional de la platja. Ens l'han donat o no? Quan ho sabrem?

      Eliminar
  7. Jo no se qui deia que censuraven a la Cotorra, a mi m'han deixat, encara que era nomes amb ànims d'aconsellar a l'alcalde, o millor dit als que escriuen a eixe blog sobre l'alcalde, de l'excés de protagonisme en un grup de treball amb moltes components i varios partits. L'amic Jaume crec que em dona la raó quan diu que BRECHT feia sarcasme d'altre cas en que sempre guanyarà la guerra tot sol el general que la gestiona. El que m'extranyava es que de repent isquen prou altres comentaris tractantme de anti-noseque, no se a que venen eixos enfada ments i atacs, crec que se n'ixen una mica de mare.
    Al que diu lo del plomer, contestar-li que no es el mateix ni semblant que quan es deleguen mèrits d'un alcalde entre els seus regidors, este regidor siga del mateix partit que d'un altre, de lo que diu de Manolo. El que no es coherent es quan interesa ser el únic responsable per als mèrits, com ara, i quan no interesa els mals gestors son els altres, com li passà a Carme Canet en la platja i diu el comentariste de les 14:19.
    Altre que m'anomena, el de les 12:34 diu que el meu pensament es el millor per a fer grup de treball. Jo li dic que si, repartir responsabilitats i mèrits, el bon líder, de cara al públic sempre dona la cara als mals moments i reparteix mèrits entre els seus colaboradors. En el teu exemple jo no bec dir que gracias a Vicente del Bosque es guanye cap mundial, sino que diuen del gol de Iniesta o de la gesta de la roja.
    No no volia fer de jutge de ningú, pero si que es siga mes just i menys partidista (encara que ho comprenc) amb tots quan es parla de mèrits i responsabilitats, crec que dir que s'ha de ser mes modest no es cap agravi, jo veig exagerat el titular de "gràcies a J.J. l'Ajuntament estalvia 1'7 mil. €", l'unic que pot dur es que a la propera el PSOE es senta menyspreat i demane 2 anys d'alcaldia com van fer els mateixos partits a Oliva o altres poblacions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic Juanjo. Els emplomats passaràn a la fase 2.
      La fase 1 és publicar una serie de comentaris defensant a Jordi Juan.
      La fase 2 és la del desprestigi i la del rencor.

      Quan vages pel carrer i no et saluden, sabràs qui son els que comenten al blog del pardal.
      Després de la crítica, Ja ens contaràs si Jordi Juan et saluda o no pel carrer. Encara que Jordi Juan té una forma molt estranya de saludar, no és així?

      Eliminar
    2. Estic llegint els comentaris que estàs fent, tant a la cotorra com ací, i he de dir-te que tens tota la raó. Jordi Juan podría quedar com un "señor alcalde" i donar protagonisme al seu soci de govern Victor Borràs. Jo no sé el que li han fet creure a este xiquet, però si va així per la vida va a pegar-se un bon bac. I això, tots eixos que li fan rogle i el defensen, li ho deurien advertir. Flac favor li están fent, ja que están alimentant al seu EGO.

      Eliminar
    3. A l'anonim de les 22:29
      Per a mi, l'objectiu de la politica no es fer amics, sino bona gestió. Així i tot puc dir que tinc coneguts a varios partits locals, també al Bloc. No crec que estos últims que ja em coneixien em deixen de saludar, al Bloc i a la Cotorra crec que tots demostren ser gent educada. Jo no tinc problema amb ningú, pero tampoc em preocuparia per gent que negara una salutació per un comentari innocu.

      Eliminar
  8. De un comentario que analiza el ratio comentarios/visitas se ha llegado a casi 20 comentarios que nada tienen que ver con el resumen semanal.

    ResponderEliminar
  9. He vist els comentaris de la Cotorra i la veritat que son d'una intolerància molt gran. I em pregunte si en el Bloc son igual de intolerants que els comentaristes de la filial.

    ResponderEliminar
  10. Ja sabem qui son els lectors més fidels de la Cotorra de la Vall. Jordi Juan i Victor Borràs.
    Que no? Mireu el comentari que fa un comentariste a la Cotorra:

    "Altra vegada tenim els pperos frotan-se les mans. Que no s'en adoneu????. No conec a Juanjo Sala, pero fent lio i creant problemes és una mina. Com algú ha dit, com a minin obstructiu.
    Victor, Jordi; Jordi Victor no feu cas aneu be i tots dos recollireu el que esteu sembrant. Els pperos tenen molts vots amprats, entre ells el meu, que ja no tindran. Tal vegada tingen el de Juanjo Sala, però no el meu."

    A bones hores s'han enrecordat de Victor. Perquè mira que a l'entrevista no l'ha nomenat ni una vegada. I tots sabem que de tot él que Jordi Juan va presumir a l'entrevista, és mèrit de Victor Borràs. Però el señor Juan va preferir penjar-se ell totes les medalles.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Talvegada tinguen (el vot del PP) el de Juanjo Sala, no el meu.
      Tens raó, no coneixes Juanjo Sala.

      Si fem cas a l'ultim paràgraf que escrius, es dedueix que el PP potser no tinga el teu vot, pero el PSOE SI.

      Eliminar
  11. Al comentariste que em diu obstructiu a la Cotorra ni li he contestat, no busque polèmica, pero vullc dir que si un fet o comentari pot obstruir una finalitat politica apart del comentari tambe depèn d'eixa finalitat. A mi en principi no em preocupa que un politic passe a tindre millor nom o cartell o acapare o perda vots per un simple comentari gens espectacular, nomes em preocupa que faça be la seua feina.
    No seré jo qui haja anomenat ni per bo ni per roin al PP, i que un anonim diga que amb ell el PP perd un vot i que amb mi tal vegada el guanya, no se que pretén, pero tampoc em preocupa.

    ResponderEliminar
  12. Fins els socialistes reconeixen en el seu article del BIM de març que ningú sap que Borràs és el responsable de l'economía de l'ajuntament:
    "tots parlen bé de l’economia de l’Ajuntament, encara que no s’anomene el regidor responsable"

    ResponderEliminar