lunes, 17 de marzo de 2014

Editorial : ELS D'ENMIG

Dissabte passat estava explicant a un interessat qué era ser de centre, i després de pegar-li un muntó de voltes al tema , se me va ocorrer conta-li una anècdota que el fa ver vore i comprendre de seguida a que em refería . 

Així, li vaig contar tot el suceït en el tema de la moció de censura, el que en Tavernes i sobre tots després d'esta hi han dos bàndols ben definits i enfrentats, amb un aument de crispació dia a dia més elevat sobre tot des d'eixe dia,  i que un periodiste de Tele 7 Safor em preguntà que si era de Jordi o de Manolo, i li vaig contestar que ni d'un ni d'altre, que jo era dels d'enmig . 

I això mateix està passant també en la Comunitat Valenciana, on dia a dia vegem també dos bàndols, un a la denominada diguem
esquerra i altre dretà , roçant lo ultra-dretà en algun cas, front a el qual ha sorgit i està creixent un moviment ciudatà cada dia més fort : El dels que no son ni d'uns ni d'altres , els que estàn com jo en el mig d'esta guerra política cada dia més bruta i estèril , i mentres tant no es solventaven els problemes reals de la ciudatanía, i mentres tant també s'afona dia a dia i cada vegada més i més la patria valenciana . 

I eixe moviment ja s'ha plasmat i seguix creixent mitjansant multitut de partits independents , sorgits en eixe espai " del  mig" entre els de sempre i lo de sempre , i que a més i en molts cassos s'estàn unint mitjansant partits d'àmbit supra-local per a tindre força no sòls en els seus pobles, si no que sumant els seus vots tindre la força real que en conjunt supossen . 

Nosaltres, com tots sabeu, estem apoiant des d'este blog eixa unió tant a nivell local com autonòmic , i els ressultats està seguent molt possitiu, el que ens dona més i més moral per a seguir esta llavor de comunicació dels que estem en el mig, encara el perill que això comporta de que ens pegeun bofetades d'abdós bàndols perquè als dos molestem : Si molestem , per algo serà .

I vosaltres, estimats lectors, vosaltres on esteu ? Esperem que la nostra llavor estiga donant fruits i que cada dia esteu més i més en el mig , en el de la tolerància , el respete i la moderació front als exaltats i crispats .

Qué passeu uns bons dies de festes, demà i el dimecres pararem per a gaudir de la festa, així que fins el Dijous .

13 comentarios:

  1. Tampoc s'hauría de confondre els del mig amb el centre. Els del mig d'aci som com el moviment ciutadà a nivell estatal, oposició a la (mala) politica estatal. Pero no cal que sigam de centre. De fet, no es pot ser de centre perque pràcticament no existeixen les esquerres, i la dreta conscient sol estar molt a la dreta. Per aixo Enric i el partit que representarà per a mi seran de centre-dreta, per molts gestos de complicitat que en faça a idees progressistes. DV no serà el partit de tots els del mig, i potser no arreplegue molts desencantats de les esquerres, pero be, tota pedra fa paret i faran el seu paper. Enric esta en tot el seu dret de voler aglutinar i aprofitar l'ambient de desencant, pero no crec que ho aconseguísca plenament, sobretot per la seua suposada definició política,pero al menys dona una possibilitat mes. Benvinguda siga!

    ResponderEliminar
  2. Estàn els del mig, els del costat i els del retén de la policia. Enrique, ja t'han ensenyat el projecte? Mira que si resulta que no el tenen, quedarán com a uns mentirosos i xapusers.
    Fins l'obrador de José Navarro, ha presentat un projecte per a conseguir la llicència d'obertura. Com s'explica que el retén no ho tinga.
    Ja no es trscta de ser de dretes, d'esquerra, de centre, del mig o del maig. Es tracta de tenir coneixement i fer les coses bé.

    ResponderEliminar
  3. Aneu a reventar de malixia, com les cigales, que es diu pel poble. Dia que pasa, més propet que la policia i els cotxes de la grua es trasllade allí. I a mi, i a tot el poble li la repantifla tot lo que esteu diguent per ací: ara anem al deposit de MGM per al cotxe i pronte anirem al local de Federico Giner.
    I això es fer les coses be i amb coneiximent, no com es fan ara i molts anys tots fotuts i d'Herodes a Pilatos a arreplegar el cotxe.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parla per tu, no poses en boca del poble les teues paraules.
      Si juara al teu joc, diria que el poble vol que la policia tinga un retén en un lloc definitiu i no en un lloc del que ens poden despatxar d'aci 4 anys i mig, després de fer reformes i posat instal.lacions per valor de 120.000 €.
      I també es podria parlar per boca dels comerciants, als que se li exigeix un projecte per a obtindre la llicència d'obertura i l'ajuntament se'l passa pel forro quan li toca a ell iniciar una activitat.

      Eliminar
    2. No t'enteres de la pel·licula. Llástima.
      I si els despatxen - està per vore- agafaran els trastos i a un altre lloc.

      Aneu tragant quina, que tindrem reten i diposit per preu de diposit. I es donara millor servici al poble.

      Eliminar
    3. Segur que pel mateix preu?
      2.700 €/mes (+IVA) d'alquiler + 2.000 €/mes de reformes son 5.700 €/mes. Ja tenim ací la primera mentira.
      A més la gestió del servei d'emmagatzenament exigeix hores de dedicació que hauràn de ser pagades. Segona mentira.
      I el retén no te projecte. Tercera i més greu mentira.

      Eliminar
    4. El que passa és que m'entere massa i deu ser això el que molesta.
      El que és una vertadera llàstima és el contemplar una sola opció i argumentar-la i defendre-la com ho fan les sectes.
      Una decissió tan important implicava un estudi més profund i fer les coses com toquen i no a salto de mata, sols per fer-se una foto inagurant el local.
      I l'excusa de que el pla d'ajust no deixa fer un arrendament amb opció de compra és MENTIRA. I l'explicació és ben fàcil, l'opció de compra és una opció i no una obligació. Serà quan decidisques exercir l'opcio de compra quan el pla (si encara està vigent) ho impedisca, però mentres es una opció més que pots o no utilitzar depenent de la situació econòmica.
      Això sí, amb l'alquiler que s'ha fet no hi ha cap opció a adquirir el local i el propietari tindrà mes força de cara a negociar el pròxim contracte al haver fet una inversió de 120.000 € en sa casa.

      Eliminar
  4. Deixa q es desfoguen pobrets i que lligen els cartellets de les falles a vore.

    ResponderEliminar
  5. No serà Estruch el de les 9:46? El estil es molt paregut.

    ResponderEliminar
  6. Pos no, estava roncant que ahir vaig vet.lar, pero ho compartisc, el qual no es ninguna sorpresa, no ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ves amb cura Enrique. Ara diràn que eres del PP.
      Si es que han perdut el nord.

      Eliminar
  7. El govern ha perdut el nord amb aquest projecte. El fet de poder inagurar alguna cosa els ha fet perdre les formes i anar a salto de mata.

    ResponderEliminar
  8. Encara estem esperant a que a la Cotorra penjen alguna imatge d'una pàgina del projecte, o del informe del tècnic municipal on es deixe clar que l'activitat i les reformes que van a ejecutar-se s'ajusten a la normativa.
    Però, com que no hi ha res, no poden publicar-ho.
    Ara no trauen pit afirmant de que s'ha fet un projecte de l'activitat i reformes que van a fer-se.

    ResponderEliminar