sábado, 15 de marzo de 2014

RESUM SETMANAL

No m'he pogut resistir a traure a la
indiscutible
protagonista , que segur
també vos dessitja un
bon cap de setmana .
Anem a vore, algú tenía el més mínim dubte de qui anava esta setmana a encapselar les visites ? Com no, Karina !!! . I com també era d'esperar, seguida dels articles (segon i cinqué) ) i nota de premsa popular (tercer) a arrel del polémic pleno extraordinari , que han tingut més comentaris, i seguits en quart lloc de .... Karina altra vegada !!! . 

Esta curta setmana en que entrarem en principi no pareix que vaja a donar per a més polémiques, encara que mai se sap i segúrament seguirem parlant del retén de policia . Nosaltres pararem dimarts i dimecres , fins al dilluns i que siga el que deu vullga . 

EntradaPáginas vistas
262
10/3/2014, 41 comentarios
237
211
206
11/3/2014, 18 comentarios
192
190
163
136
135
98

2 comentarios:

  1. A la cotorra de la vall han penjat un plànol del local, per a fer-nos creure que està tret del projecte. Però no es pot vore el recuadre on apareix el títol del projecte, autor (difuminat per preservar la seua identitat) i el segell del col.legi profesional que ha visat el projecte.
    Per tant, tot continua igual. No s'ha demostrat que res.

    ResponderEliminar
  2. Xe tu! Mira Estruch si te influencia este blog, que és parlar del projecte/no projecte del retén de policía i a la Cotorra van i penjen un plànol que no sabem a qué pertany i d'on l'han tret, però que a eixit arrel del que s'ha comentat a este blog.
    Si al final el contingut de la cotorra estarà condicionat al que comentem ací. A Enrique Estruch el faràn col.laborador especial de la cotorra per donar-los material per a escriure articles.
    Molt bé Estruch, aixina m'agrada que la Cotorra baja a "REBUFO" teu.

    ResponderEliminar