jueves, 6 de marzo de 2014

Editorial : REALMENT S'HO CREUEN ?

Continúe amb la pregunta : Açò de la democràcia i el anar a votar quants més millor perquè d'això es tracta en este sistema polític, ó realment sòls quant es convé perquè els venen les coses de cara ? .

Dilluns en el pleno es va donar compte d'un assumpte qué segur vos havorà passat dessapercebut , i qué és la retallada del número de taules electorals per a les properes eleccions europèes, deixant taules sòls amb més de 1.200 votants . 

Pensem qué amb el "cacau" qué s'armarà davant el canvi de taules per a uns electors que estàn acostumats any darrere any a anar a la mateixa taula i qué és trobaràn amb que eixa no és esta vegada la seua on votar (algú es mira de veritat on li toca quant ens arriva la targeta del cens electoral ? ), no sabem en altres futures, si no qué es altra nova , junt a la poca gana de votar qué desde quasi sempre s'ha notat en les eleccions europèes, van a ser el caldo propici per a aumentar l' abstenció , ja gran de per sí habitualment com hem dit en estes eleccions i cada vegada més i més en totes en general .

Diu el govern qué és per  "a estalviar" : Segur ? Perquè estalviar en nimietats d'estes no ens van a traure de pobres, tots sabem i de debò per on s'ha d'estalviar de veritat i no és precísssamne per ací , no cal qué vos diga en qué ...  

No voldríem malpensar, però els ressultats de totes les enquestes, sobre tot les darreres, sobre els possibles ressultats d'estes eleccions en les qué no bufen bons aires per als populars ; el qué al ser una votació amb districte únic , el qué fa qué realment aquells partits emergents com EU i UPyD traguen un ressultat més pareill al seu pes real que en les nacionals ; i qué a major abstenció millors ressultats per als grans partits, ens dona qué malpensar si esta "oportuna" ?? retallada té realment els motius sòls d'economitzar ....

Però bé, igual son paranoies nostres , però és qué ú ja va cregent-se de tot vist el vist . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario