miércoles, 12 de marzo de 2014

Info-DEMÒCRATES : Seguim creixent

Nova agrupació local a Alboraia

1623555_10203101516357187_1449753026_n
Ahir per la vesprada (dimecres 5), en un acte de presentació que va tindre lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, es va donar a conéixer la nova Agrupació Local de Demòcrates Valencians d’Alboraia. L’esdeveniment, al qual van assistir més de cent veïns i simpatitzants de la localitat, va estar encapçalat per la secretària local demòcrata, Raquel Casares, hui per hui regidora no adscrita, i per Victor Panach, secretari d’Organització i qui va moderar l’acte. A més, també va comptar amb la presència de Carmel Ortolà, coordinador general de Demòcrates Valencians, i d’Enric Santacatalina, secretari comarcal de l’Horta Nord.

En la seua intervenció Raquel Casares, que és actualment Regidora d’Agricultura, Sanitat, Medi Ambient i Platges, va destacar la gran càrrega de treball que suposa estar al càrrec d’estes àrees en una població de més de 22.000 habitants, amb tres nuclis urbans, dos platges (Port Sa Platja i la Patacona) i un nucli dispers (les huit Partides de l’horta). Tot i això, Casares va assegurar que assumix el càrrec amb molta il·lusió, esforç i dedicació personal atés que, per a ella, “per damunt del politiqueig està el meu poble i per ell treballe amb qui també ho vullga fer”.
 Per la seua part, Carmel Ortolà va destacar la necessitat del “compromís personal i el trellat” per a resoldre els problemes dels municipis. “És hora d’acostar-se a la política, no per a fer grans coses, que després no es poden mantindre, sinó per a apropar el dia a dia dels ajuntaments als nostres ciutadans, explicant la gestió municipal amb claredat i transparència” va assegurar el coordinador general demòcrata.
Per últim, Enric Santacatalina, va fer un al·legat per al “consens de tots el partits per a resoldre aquells problemes que més afecten al nostre poble, especialment el greu problema de l’endeutament heretat de l’equip de govern anterior”.
 Amb este acte, el nostre jove projecte centrista continua expandint-se per tot el territori valencià. Només cal que es considere al ciutadà com el pilar bàsic de la vida política, a qui realment han de servir les institucions públiques. I, pas a pas, col·lectiu a col·lectiu, continuar treballant per la regeneració de la política i la societat. Per això, si ahir va ser Alboraia, la trobada següent la tindrem al Campello (dissabte 15) i, poc després, presentarem més agrupacions a la Ribera i nous nuclis a la Safor-Valldigna. Perquè entre tots ho aconseguirem. T’apuntes?

10 comentarios:

  1. I com van els democrates de Tavernes? Hi ha algú més o continues tu a soles? Informa de com va el partit a nivell local. Programa? Llista? Seu?

    ResponderEliminar
  2. Enric Estruch i Ferrando12 de marzo de 2014, 9:22

    Estic tancant varies incorporacions a Tavernes, s, acabem de afiliar dos persones, una d, elles molt coneguda, pero de moment no vullc donar noms no es gafe, en uns dies ho farem oficial i espere al llarc d, Abril o Maig pressentar el consell local . A partir de ahi començarem a preparar el programa , encara que els que en seguiu ja sabeu que pensem a nivell local, i en quant a la seu ens esperarem segurament fins a la campanya electorsl doncs de moment ni el necessitem ni el podem mantinde. El que si assegure es llista en les prosperes locals.

    Tambe dir que en Gandia i Oliva estem fent interessants afiliacions i tenim previst pressentar-los tambe entre Abril i Maig .

    Democrates es ja una realitat amb mes de vint co.lectius locals, dotze regidors a tot arreu de la comunitat ( pego, benicull, carcaicent, alboraia, cerda, calpe, torreblanca...) i una alternativa de centre democrátic real i palpable.

    ResponderEliminar
  3. P.D. disculpeu les errates pero estic escrivint desde el móvil i no m, aclarisc massa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe, Estruch, les teues "errates", tant en valencià com en castellà, no són qüestió de mòbil, bé que ho saps. (Dicho sin acritud, ¿eh?)

      Eliminar
    2. Ja, soc com be saps autodidacta i vaig aprenent llegint i escrivint , així que paciència , poc a poc aniré espere amillorant, però si escrius damunt des d'un mòvil ni accents, ni moltes cosses més, curtet que és ú .

      Eliminar
  4. Mot be Demòcrates Valencians.
    He vist que hui Las Provincias arreplega la vostra opinió del nou cuartel de la policia local.
    Informa com va el partit.
    Acabe de vore que la Cotorra, un poc molesta, també parla de vosaltres.
    Anim Enrique. Erés l'unic que dona la cara. Els altre s'amaguen en l'anonimat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ves en cura Enrique amb els del Bloc. Estàn tramant algo i crec que tu tens molt a vore amb el que tramen. Estan reunits de forma transparent, a la seua seu amb les persianes baixades. Tot be arrel de la notícia que ha aparegut a las Provincias.
      Jo sols avise.
      Aprofite per avisar a tota els que es nutrixen de Bloc, ací a Tavernes, que als alts dirigents de Compromís no els ha agradat massa la imatge que ha donat el seu partit, amb la convocatoria de plenari extraordinari a Tavernes. S'ha donat una imatge d'oportunisme i desesperació per a aprovar partides de forma improvisada i precipitada. Eixa no és la imatge que vol Compromís en Tavernes i els pobles de la Safor.

      Eliminar
    2. L' autoria de la cotorra es sabuda per tots. Pocs queden a Tavernes que no saben qui son els que escriuen en eixe blog.
      Sols pegant una passadeta pots saber qui son i el mal gust que tenen. Sobretot amb el dret d'admissió que es reserven en l'apartat de comentaris.
      Mira si dona repelús que fins i tot als mandamassos de Compromís de València no els fa gràcia.

      Eliminar
    3. Sobre el dret d'admissió puc donar fe, mes que comprovat. Amb un mateix comentari, pose el pseudònim davant i nada, aigua. Torne a enviar el mateix com anonim i el publiquen, mira tu. Ja no es paren ni a llegir el que dius.
      Transparència i participació ciutadana en diuen.

      Eliminar
  5. Enric Estruch, Coordinador Comarcal de Demòcrates Valencians12 de marzo de 2014, 11:42

    Moltes gràcies amic lector, ara ja podeu dir i en veu ben alta que Demòcrates es va a pressentar a les properes locals , en solitari segur i ben provable que amb altres independents perquè compartim idées , principis i fins amb molts vallers .

    Alguns ja s'han afiliat a DV, altres ens diuen preferixen esperar un poc i vore que diguem en el congrés constituent de Juny , uns altres per contra ja voldríen participar en este per a fer entre tots el ideari concret del partit i el programa electoral comunitari pel que estàn pensant en afiliar-se abans este , i hi ha qui preferix no identificar-se amb ninguna opció però tenen clar que ens van a apoiar, més o menys actívament, però mantenent la seua independència , i ens van a votar a tots els nivells .

    Siga com siga, benvinguts sereu tots els que vullgau unir-vos a este projecte valencianista, de centre i regenerador , tant a nivell autonòmic com a nivell local .

    Prompte, en uns dies, donarem a coneixer algunes incorporacions i com vos dic més amunt, entre Abril i Maig voldríem pressentar el consell local de Tavernes, i les gestores de Oliva i Gandia, i pot ser que en La Safor alguna més per Xeraco, Xersa, Barx, Benirredrà, Piles ...

    El dissabte anem a El Campello, i passades falles pressentem Alzira i el consell comarcal de les dos Riberes, i Cerda i la gestora de La Costera .

    Tenims més de 20 agrupacions locals i 12 regidors, quatre d'ells en el govern de Pego on el nostre coordinador general Carmel Ortolà ha segut Alcalde durant 10 anys, els dos darrers fins fa uns messos en que ha cedit la vara de manament al seu soci de govern socialista i on seguix ara de primer tinent d'Alcalde i regidor d'Hisenda ; un altra en el govern d'Alboraia on la companya Raquél detenta les delegacions d' Agricultura, medi ambient, sanitat i platjes , amb dos platges tant importants com Port Saplaya i La Patacona ; dos regidors que sustenten des de fora al govern de EU en Benicull ; dos regidors més en Cerda, on son el principal partit de l'opossició ; una guerrera en Carcaixent on es l'assot de l'-alcaldessa ; i altres tres mes en l'opossició en altres poblacions .

    Pel tant amic lector, no som com diu La Cotorra un projecte, som ja una realitat i aprofite per a invitar a tot aquell que comulgue amb nosaltres que s'unisca al projecte , no li demanem de seguida afiliar-se, tot vindrà , començarem si voleu poc a poc, com feien abans els nuvis, passetjant de costadet primer, després segur que ens agafarem de la maneta i acabarem cassant-nos, ja voreu .

    Saluts i disculpeu per la tabarra , però es que quant ú creu en un projecte li perd la passió, i este enamora a la primera .

    Saluts amics valencianistes i lectors de Quadern en general , seguirem informant .

    ResponderEliminar