sábado, 29 de marzo de 2014

Info-DEMÒCRATES : APOIEM LA ILP PER RTVV



Logo Grupo Radiotelevisió Valenciana (RTVV)
Demòcrates Valencians s´adherix a la Iniciativa Legislativa Popular per una ràdio i televisió públiques autonòmiques i en valencià. Afegim que desitgem un model sostenible i enriquidor per als nostres ciutadans, molt diferent a l´agència de prebendes que havia desplegat el PP i que ha derivat en el fracàs del tancament de RTVV.
Fem costat, per tant, a la ILP, i esperem el seu èxit, a més de fer nostres les paraules d´un dels promotors de la iniciativa, Ferran Gadea -president de l´Associació d´Actors i Actrius Professionals Valencians-, relatives a “la importància d´uns mitjans propis que permeten dignificar el valencià, que aposten pels sectors productius valencians i visibilitzen la tasca que cada dia fan els científics, els emprenedors, els esportistes valencians… que siga reflexe d´una societat dinàmica, que no existirà com a tal si no és capaç de fer-se vore mediàticament”.


2 comentarios:

  1. Esperem que qui et critica de que Enrique Estruch li fa el joc al PP es retracte.
    La veritat és que la manipulació dels BLOQUERS de dir que li fas el joc al PP quan critiques decisions preses pel govern, clama al cel.
    Bé, res nou. A més als polítics no els pots demanar més, a tant no apleguen.

    ResponderEliminar