jueves, 20 de marzo de 2014

Info-DEMÒCRATES : PER UNES CORTS FAENERES I OPERATIVES


030601_dipusporundia_3
Novament hem de lamentar-nos, en este cas, per tindre el Parlament autonòmic amb més dies de festa. Que pràcticament no es recupere el ritme parlamentari fins el tercer mes de l´any és un destrellat que els valencians no podem permetre´ns.
No només passem vergonya per les extraordinàries xifres d´imputats i pel clamorós manteniment de molts d´ells, sinó que a més desaprofitem sous i infraestructures que haurien de revertir en el benestar dels ciutadans.

Per una banda, hi ha una mescla d´incompetència i ambient malfaener en esta negligència, adobada amb un despreci ancestral i sistemàtic per les nostres institucions autonòmiques. Però també existix una tàctica poc sofisticada en esta planificació de l´absentisme. Es tracta, clar i ras, de no comparèixer i estalviar-se les explicacions. Una actitud de menyspreu i passivitat, especialitat de la casa dels successius governs del PP.

Des de DV estem farts de passar vergonya pels pocavergonyes dels dirigents autonòmics. Ajuda´ns a canviar eixe estatus d´apatia i a posar en marxa les Corts, al servici real dels ciutadans valencians!



No hay comentarios:

Publicar un comentario