miércoles, 12 de marzo de 2014

Nota de Premsa del PP-Tavernes : EL ALCALDE TÉ QUE DEMANAR DISCULPES ALS VALLERS


El sr. Jordi Juan va consumar ahir el seu atac a la representació democràtica en el consistori i ara ha de demanar disculpes per haver celebrat un ple en el qual el Partit Popular va estar representat amb un regidor menys dels quals les urnes li van atorgar perquè l'alcalde no va voler esperar al fet que, des de la Junta Electoral Central, es remetera a l'Ajuntament la credencial del sr. José Talens que ha de substituir al sr. Salvador Ferrando que va presentar la seua renúncia en l'últim ple ordinari per motius professionals.

En la documentació que s'adjunta s'acredita que el dimarts dia 4 l'alcalde ja tenia sobre la taula el comunicat de la vacant i la sol·licitud d'expedició de la credencial del següent en la llista del Partit Popular. Aquesta comunicació havia de remetre's immediatament a la Junta Electoral Central però l'alcalde no la va enviar fins al dijous dia 6 amb el que era impossible que la credencial arribara abans de la celebració del ple “extraordinari” que va convocar el mateix dijous dia 6.

Mai en la història democràtica de Tavernes s'havia produït un fet tan greu com aquest i ens preguntem si aqueixa és la nova manera de fer política que els nacionalistes de la Coalició de Compromís defensen. És aqueix el talant i el model participatiu del que tant parlen o simplement és autoritarisme, auto-bombo, política de fotos, venda de fum i pujada d'impostos?

No dubtem de la legalitat del que ha fet el sr. Jordi Juan però ni és elegant ni de cavallers aprofitar-se de la burocràcia administrativa per a fer paranys de xiquets que solament aconsegueixen crispar i enfrontar als partits i a la població de Tavernes.

Exigim que l'alcalde demane disculpes als nostres votants en particular, i a tota la població de Tavernes en general, per la seua actitud antidemocràtica i poc ètica. I esperem que el pròxim ple que convoque siga per a retornar a Tavernes a la normalitat democràtica que ahir va mutilar sense justificació alguna.



34 comentarios:

  1. Continuen mentint-nos els del PP.
    L'alcalde firma el dia 4 i com sol passar després de la firma de l'alcalde, es passa a registre i demés processos i ix de l'Ajuntament el dia 6. Total 3 dies.

    En el cas de la regidora del Bloc tenim el mateix cas: l'alcalde firma el 17 de desembre, es passa a registre i demés processos i ix de l'Ajuntament el dia 19. Total 3 dies.

    Mateix cas, mateixos procediments mateix temps. Això ho va dir ben claret l'alcalde en el ple.

    Continueu mentint.

    I com volen mentir, almenys posareu els dos papers com en altres llocs.

    Per cert, haveu borrat molt malament la linia roja. Es nota que haveu copiat el document d'un altre lloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ostras, tu. Quina agilitat i reflexos els d'Amador!
      3 dies per baixar del despatx de l'alcalde a registre per posar un segell!
      Que li posen productivitat a eixe home!

      Eliminar
    2. Ale va! A falta d'arguments insults, si és que sou uns agressius destarifats!

      Eliminar
  2. L'alcalde va retrasar la comunicació a la Junta Electoral i ademes sabia que la credencial de Perfecto va tardar més de 10 dies en aplegar després de la renuncia de Vanesa.
    Esta ben clar que era un acte premeditat i calculat.
    Demanarà disculpes l'alcalde? Segur que no ho farà però tindria que demanarles.
    En este cas el PP té tota la raó. L'alcalde va impedir que un bon grapat de vots dels veins de Tavernes estigueren representats en el pleno de dilluns.
    El Alcalde ha de recordar que és l'alcalde de tots els veins i no nomès dels que l'han votat a ell.

    ResponderEliminar
  3. Que vergonya! El PP no ha anat ni a l'Ajuntament a pel paper original i s'ha copiat el de La Cotorra.

    S'ha de llegir posant un poc d'entonació musical: El PP s'ha copiat el paper de La Cotorra! El PP s'ha copiat el paper de La Cotorra! El PP s'ha copiat el paper de La Cotorra! El PP s'ha copiat el paper de La Cotorra! El PP s'ha copiat el paper de La Cotorra! El PP s'ha copiat el paper de La Cotorra!

    Vergonyós! Ara damunt s'hauran de disculpar amb la Cotorra per furtar los seues il·lustracions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I la Cotorra com ha aconseguit el document? S'haurà de disculpar també?
      Algú està passant documentació a la Cotorra i l'autor deu ser molt afí al govern

      Eliminar
    2. El conteste jo, perquè com sempre he dit , al césar lo que es del césar : L'Alcalde ens va oferir els documents al públic pressent al acabar el pleno, però jo per pressa no els vaig agafar . Els vaig demanar després i m'han remés a eixe blog, pel que he passat del tema .

      Eliminar
  4. Que poca etica que tenen i que poca vergonya!
    Van mentir al poble de Tavenres en la nota de premsa anterior i ara tornen a mentir i a enganyar al poble en esta nota.
    Es veu clarament que l'alcalde firma el dia 4. Tot el que coneix l'Ajuntament i el PP dona senyals que no ho coneix sap que des de la firma de l'alcalde a que isca i vaja a correu passa un temps. S'ha de complementar expedient, s'ha d'informar, s'ha de portar a registre.
    Es prou normal que un paper firmat per l'alcalde el dia 4 isca de l'Ajuntament el dia 6 perque el dia 5 s'han dedicat a tramits de l'expedient.
    Va passar en l'expedient de Vanessa Marti, regidora del Bloc, que l'alcalde va firmar el 17 de desembre i va eixir de l'Ajuntament el dia 19.
    Els mateixos dies va tardar un que l'altre.
    Això es va quedar ben clar en el ple de diluns. I el PP va callar davant les explicacions de l'alcalde.
    Com s'atrevixen ara a tornar a repetir que es va impedir que es van posar impediments? no tenen prou en enganyar-nos en l'altra nota, ara volen tornar a enguanyar-nos.
    Però es penseu que estem idiotes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ah! Primer es signa un document i despres es complementa(?). Quins "complements" te eixe paper? Informar? A qui s'ha d'informar? Al PP per si esta d'acord o no abans de donar-li eixida? 2 dies de tràmits d'expedients. Quins tràmits? Portar a correu? Tant val com si es tarda una setmana en portar a correus, el segell es de registre. Portar a registre? Quants escalons hi ha, del despatx de l'alcalde a registre? Es tardarà dies, o seran segons?
      No seré jo qui defense el PP, pero una vegada mes demostreu que sempre useu la burro-cracia segons interesa, es conegut este us entre els politics i alguns funcionaris. Excuses de mal pagadors.

      Eliminar
    2. Si en la que esta caiguent, algú s'atrevix a defensar que entre la firma d'un document i el segell de registre d'eixida pasen 3 dies, es per a enviar-lo a la sala de calderes a tirar carbó

      Eliminar
    3. Si els que parleu sense saber el funcionament de l'Ajuntament i quins tràmits segueixen els documents des de que els firma l'alcalde o un regidor fins que es registren en la seccio corresponent per enviar a Correu, si tots vosaltres es molestareu en informar-vos no direu les burrades que esteu diguent.
      Em pareix be que critiqueu, es el voste dret, pero feu-ho des del coneixment de les coses i de la veritat.
      Vergonyos els comentaris en l'aspecte que afecta als funcionaris que al cap i al fi son els que hem de fer els tramits i dur el document a correu despres de la firma de l'alcalde el dia 4. Això ni ho fa l'alcalde ni va l'alcalde a Correus.
      I que l'alcalde firme el dia 4 i el dia 6 a les 9 del mati , que son 2 dies i no 3 que no sabeu ni contar, estiga en correu enviant-se es molt rapid. I més vergonyos encara que ho feu de forma covard no posant el nom i damunt sense saber contar: son dos dies si arriba.
      A l'alcalde se li porta a la firma els documents generats eixe dia (porta data del 4) a última hora, els firma i passen on correspon el dia 5, allí es fa el que es tinga que fer segons el document i el dia 6 de bon matí, a les 8, es registra i a les 9 esta en Correus.
      Ganes de difamar i demostrar la vostra ignorancia es el que feu. Pitjor que els del PP.
      Ara si sou estudiants o cosa semblant, mireu els vostres documents que demaneu a la Universitat o qualsevol organisme que vos tarden, i quan vos arriba i quin dia tenen de data.

      Eliminar
    4. La que li esta caiguent al PP i a Manolo Vidal. L'han pillat dos voltes diguen mentires i mentint al poble, i pitjor que diu mentires no per defensar se que tindria un passe pero enganyar al poble per acusar al alcalde això es de tindre mol mal cor.

      Eliminar
    5. Funcionari de les 18:01, molt aclaridor lo de que el alcalde signa a ultima hora del dia 1 i de que el document ix el dia 3 a correus perque el dia 2 el paper esta "fent el que tinga que fer". Un funcionari deuria saber el que fan els papers a l'Ajuntament, no? A lo millor tu tambe estàs un dia sencer de treball "fent el que tingues que fer" sense moure un dit, com el paper.
      Evidentment lo de "funcionari" ho dia de broma.
      Quedeu-se tranquils tots els funcionaris, ja sabem que la cosa quant esta ben feta, no funciona aixína, un paper pot tardar en tramitar-se dos dies o dos minuts, segons la urgència.

      Eliminar
  5. Anònim de les 10:46

    De bo, no en dius cap.
    O siga que l'alcalde ja sabia en desembre que anava a dimitir Ferrando i ja va preparat tot el muntatge. Demostres una ignorancia supina en el funcionament municipal, o vols fer-te el tonto, i igual has sigut regidor, Ara igual el preocupaves d'altres temes més urbans i profitosos ves a saber.

    Hi ha un fet indubtable: El temps es el mateix en els dos casos. En els dos casos. I en els dos casos s'actua igual.
    L'alcalde firma el document i este document seguix el procediment habitual. L'alcalde ni registra ni va correus. I tu això ho saps. I el PP menteix i enganya volen fer creure que es l'alcalde quan se segueix el funcionament normal de l'Ajuntament.
    Perquè la gent ho sapiga: a alcalde li ho porten a la firma en la carpeta de la firma i ho firma el dia 4. Després, el funcionari agafa la carpeta, que com Manolo Vidal sap i tu també, com ho sé jo, que conte desenes de documents que es el normal,i es torna a remetre a cada departament perque continue la tramitació.
    I en el departament correspon, s'acaba l'expedient, es porta a registre, es registra i a correus.
    I segur que això es va fer. I si l'alcalde firma el 4 res de l'altre mon que isca a Correus el 6. Els dos casos passa el mateix.
    ¿Que vols dir, que una vegada firmat per l'alcalde el dia 4, i quan a partir d'aci ell ja no intervé, els funcionaris van endarrerir voluntariament l'eixida? Quins funcionaris? Perquè els únics que poden traspaperar el document seria el funcionariat després la firma de l'alcalde.
    o siga esteu acusant als funcionaris de manera prou directa de desidia i desinteres a més de l'alcalde. Teniu molt mala bava i ho sabeu.

    I damunt, gasteu la forma mes rastrera que pot usar un partit politic: amagar les proves de que l'adversari ha actuat be i segons la legalitat i sou vosaltres els que actue de forma rastrera i mentidera.

    ¿On esta el document que en un altre blog si publiquen de la regidora que va dimitir desembre, fa tres mesos?
    ¿Perquè el PP publica nomes un document i ens priva de poder comparar si s'ha seguit el mateix procediment en els dos casos?

    Resposta: perquè esteu enganyant al poble i amagueu la informació i les proves.

    PP= manipulació, mentira, despreci a la transparencia i mentiders del poble de TAvernes.

    ResponderEliminar
  6. Ja esta be de fer el tonto, i els altres fent-se passar per tontos quan es poseu a discutir si es tarden 2,3,10 dies o 10 mesos en posar un segell o en que tornen de la Junta electoral el vist-i-plau al canvi de regidor. Aci l'unic que s'ha de discutir es la legalitat i l'etica d'aprofitar l'avinentesa i embotit un plenari amb l'únic de poder guanyar les propostes de la minoria. Evidentment que legal es, i que la oposició tampoc pot donar cap lliçó sobre temes semblants a aquest.
    Per esta vegada, la majoria de propostes son de les que feien falta al poble, pero aixo nomes es coincidència, falta de "picardia" en el PP i agilitat en la oposició. Si no haveren sigut propostes tan econòmiques haveren aprofitat altres mes polítiques, encara que polítiques son sempre totes.
    Ara ja esteu totes dues parts al mateix nivell ètic. Mes motius per a seguir amb el i tu mes. Per descomptat que no seria jo el que fera negocis amb gent així. Per aixo abans en politica encara es feien algunes amistats i ara nomes es fan enemics.
    Ale, a disfrutar-ho entre els votants.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com se te veu el plumero novio de Karina.

      Eliminar
    2. Je, je, que malicsia teniu de que aci es diga el que pensa cadascú. El novio de Karina no se el que pensarà. Preguntali-ho tu que teniu el mateix Compromís.

      Eliminar
    3. Si, de fet, demà organitza un debat en Barcelona amb Joan Ribó http://www.vilaweb.cat/noticia/4178774/20140313/dema-divendres-joan-ribo-parlara-lespai-vilaweb-campanya-compromis-eleccions-europees.html
      Parlaran d'alguna cosa de Tavernes durant el sopar?

      Eliminar
  7. Osti manoloooo, copiant coses de la cotorra? De l'enemic? Es que no sabeu ni copiar tu! Jajaja que manera mes ridicula i poc seriosa de dir mentires!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que es mes trist i tant trist com diu Enrique dels plenaris es que estos, que es diuen la majoria, els mes votats, els mes enterats no son capaços ni d'aconseguir un document per ells.

      Si amb un simple papers no son capaços, en quines manes teniem el govern abans?

      Eliminar
    2. Que Manolo li demane un curset accelerat de copy&paste al regidor de foment. Entre tots estos no se que seria millor muntar, si una guarderia, un geriàtric o un z...

      Eliminar
  8. Per cert, no comprenc com este bloc publica les dos notes de premsa del Partit Popular i no ha publicat els documents que l'alcalde va deixar damunt de la taula per a la prensa en general i els veïns, i aixina podriem vore les dos cares de la cosa.
    Ja, ja ja. Per algun lloc ja es diu que tota la tirria que li tens a Compromís ve per alguna jugarreta d'entrar en el ple en la moció de censura? Es per això?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Primer , perquè com he explicat en altre lloc, per motius x me'n vaig anar de pressa i no en vaig enrecordar de arreplegar els papers que Jordi ens va oferir .

      Segon,perquè com saps el Gabinet no m'envia rés des de que em vaig identificar amb DV.

      Tercer, perquè els he demanat amb posterioritat i m'ha remés a altre blog, el que no vaig a fer evidénment, si volen que mel's envien com, i quart. si ha fet el PP,

      Però els acabe de rebre , no vai a dir de qui ( gràcies al remitent, igual eres tú ) , i demà els tindràs expossats tal i com m'han arrivat , sense afegir ni llevar , objectívament com sempre procurem fer .

      Eliminar
  9. P.D. Sobre el que dius de tirria, allò ja està superat i les cosses aclarides amb qui teníem que aclarir-les, cadascú pensa el que pensa i nosaltres ho respetarem i seguirem fent el nostre camí , pel que de moment no ens va gens malament .

    I en quant a Compromís-govern local en molts, més dels que alguns creuen, estic , i ara parle com Enric Estruch, més prop del que es pensa, per exemple en la política fiscal i pressupuestaria en general, i en altres molt lluny , com l'assumpte del retén policial ara mateix com podeu vore, o les denuncies que vaig fer este estiu .

    ResponderEliminar
  10. No cal buscar-li 5/3 peus al gat. Les conclusions que s'han de traure de la convocatoria extraordinaria son:
    1. Es convoca a conciència de que l'oposició va a tindre un concejal menys i per tant es pot guanyar totes les votacions pel vot de qualitat de l'alcalde. Tot el demés son històries per voler justificar la legal.litat de la convocatoria (que la té), encara que va acompanyada d'una falta d'ètica i joc democràtic bàsica.
    2. Es presenten més conceptes que els que es van presentar una setmana abans (que s'ha avançat en una setmana per a què puguen presentar-se ara i no abans?).
    3. Ens venen el no projecte (no ho tenen) d'un retén per a la policia en un lloc alquilat per a 5 anys, a raó de 3.300 € al mes. Al que se li ha de sumar 120.000 € per a reformar el local (del qual no es propietari) al que se li ha de sumar el cost del servei de grua, que com reconeix Borrás en las Provincias, "encara no està realitzat".

    ResponderEliminar
  11. Borras va dir que esta el projecte i tot estava cuantificat. Per que tinc que creure lo que tu digues quan Victor va dir al reves. Qui diu la mentira un particular o el concejal?. Jo crec al concejal.
    Xe tu el cost del servici de grua no ha anat mai anava incluit en els 3200 euros que estem pagant desde fa molts anys a l'empresa del deposit. Això es paga a part. Si no ho saps t'enteres primer i despres parla.
    I normal que no se sapia si seguira o no eixa empresa de grua i si ho fara l'ajuntamnet. encara esta vigent el contracte amb l'empresa que va triar el PP no tingues tant de presa.
    Cuant direu una veritat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Projecte de les reformes del loxal no hi ha. Si estiguera fet l'hagueren dut al plenari. Més que res per tapar la boca a l'oposició. Però com no el tenien, no podien portar-lo.
      El que vinc a dir amb el tema de la grua, és que no s'ha estudiat el que va a fer-se i el seu cost. Sols has de vore les paraules de Victor a las Provincias. Ve a dir que "ni p_ _ _ idea".
      A qui creguem al particular o al concejal? A qui vullgues, eres lliure. Ara que quan vaig avançar qui anava a ser el local guanyador (abans inclós de traure les bases del concurs) em tractaren de paranoïc. Inclús quan va ixir el concurs, que vaig denunciar ací mateix que les característiques del concurs s'ajustaven perfectament a la parcel.la guanyadora (el que ve a ser una adjudicació a dit maquejada de concurs).
      La informació està servida, cadascú que construïsca les seues conclusions.

      Eliminar
    2. Anònim de les 21:35. Res a dir dels punts 1 i 2?

      Eliminar
    3. El Projecte del reté de policia a Tavernes estan esperant a que el traga primer el principat d'Asturies. Amb aixo que guanyen altre premi de 8.000€, i paguen la part de lloguer que estan desembutxacant-nos sense usar el local.

      Eliminar
    4. No saps dir altra cosa karl marx? Has dit lo mateix 4 voltes en este post. Tens manieta? O tu eres dels que tampoc volen millores i inversions en Tavernes. Igual faries bona parella en karina i el PP tots juntets de la ma diguent a tot que NO.
      El projecte de Llacer esta perfecte, i encara que tu intentes fer burla i denuncia, com el pp, que soles fan que denunciar, aneu a quedarse igual. Plens de maliccieta.

      Eliminar
    5. I tú? Saps llegir i contar?
      dia 12-14:39 Sobre si convocar plenari és o no ètic.
      dia 13-2:27 Contestació a un que em diu novio de Karina.
      dia 13-2:30 Qui sap copiar més malament, si el PP o el Bloc.
      dia 13-2:38 Acudit sobre principat d'Astúries
      dia 13-2:46 Discusió amb suposat funcionari sobre burocràcia.
      Com veus, m'agrada informar i opinar sobre moltes coses, el diàleg és bò per a la democràcia. Si tú amb dos referències on faig lleu burla de lo roins que són els polítics per enganyar ningú, ja t'ofens, a lo millor el que tens malicsieta eres tú.
      Però ho teniu/tenen molt fàcil, publiquen el projecte (o un resum) com van fer amb el del Festivern i ja s'han acabat els acudits. Jo seria el primer interesat, altres sabran el que fan.
      Amb lo de relacionar-me amb Karina i el PP pots seguir, no ofen qui vol sino qui pot. Dins de poc començareu campanya amb Karina i DV, DV i PP i cambiareu d'objectiu, però continuareu perdent el temps en partidismes i no guardar energies per al que de veritat caldria que féreu.

      Eliminar
    6. Eres tan bo i tan sabut tio karl. Jo no tinc maliccieta. Estic content del bon govern d'esta gent responsable en els diners PUBLICS, de tots.

      Eliminar
    7. En els diners publics, de TOTS, tambe han fet alguna clavadeta de pota, i per aixo ho diguem per aci, no res a vore amb el Diari ni amb el Ventilador. Voras que per allí ens passem ben poc. Per altres llocs tampoc, pero perque no ens deixen.

      Eliminar