martes, 25 de marzo de 2014

Editorial : SABER RETIRAR-SE A TEMPS

I no, no ho diguem com ferem fa un temps i amb una editorial de similar titol a sa majestat el rei, que també, que prenga nota, si no per altra persona que per desgràcia ha estat molt de moda estos dies, de la que ja parlarem ahir i del que esperem el poble espanyol no s'oblide mai , com es DON Adolfo Suárez ( sí, no es una errata, altra vegada el don ben gran ) .

I es que si es conegut per tots pel que tots sabem i ójala imitem com a conducta a seguir , també hi ha que recordar-lo perquè varies vegades de la seua vida va saber retirar-se a temps . Així, va saber retirar-se quant va vore que ja no contava amb l'apoio dels "seus", i va decidir apartar-se del poder en tal de no convertir-se amb un estorb per a Espanya ni un motiu més de conflicte ( Albertet, ves prenent nota ) .

Després, va saber retirar-se quant va vore que els espanyols, curts de memòria i desagraïts , no apoiaven la seua alternativa política : I així ens va, pegant bacs d'un costat a altre sense un partit de centre fort que modere a abdós parts com sí ocorrix en Alemania o Gran Bretanya, i sense una figura de la talla política de Suárez, que tant havera pogut seguir fent .

I després retirar-se quant començava la seua decadència física : Algú l'ha vist decrèpit , com si hem vist a altres més "celestials o reials" darrerament ? . 

I de saber retirar-se a temps i a nivell local , qué penseu ? Perquè nosaltres pensem que ja hi han alguns que "olen" a naftalina i ells ahí, "dale que dale", donant més pena que glòria ...

3 comentarios:

  1. Partint de l'exemple d'eixe home que va canviar del franquisme a la democràcia franquista, dir que el "van dimitir", si s'havera vollgut retirar no havera creat el CDS, ni este partit ni la UCD van ser mai de centre, el centre no existeix, quines idees té? Era un polític més pragmàtic que honrat, més inteligent que preparat, igual dien d'ell que promocionà les autonomies que formava part del Opus.
    A nivell local, si es retiren i manen en la ombra i en el Watshap, no guanyem massa. No és que hi han alguns que oloren naftalina, és que són quasi tots els que decideixen la política local, i el problema no és que no abandone ningú, sino que no hi ha relleu, cap dels joves de cap partit vol ni pot agafar el bou per les banyes, només estan al que diga el partit, els majors, tan sols Borràs va un poc pel seu compte en un partit quasi desfet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja maxoo com patines. No saps res eh, pero res res.

      Eliminar
    2. Els que no saben res de res, son els que firmen una alquiler i després diuen que és amb opció de compra. Però que la opció de compra els ho han dit de boqueta i que no hi ha res per escrit. I jo em tire a riure de com un alcalde pot dir aço i quedar-se tan panxo

      Eliminar