viernes, 28 de marzo de 2014

ADEU a la casa de les INDALECIES



8 comentarios:

  1. Adeu a les Indàlecies.

    Benvingut l'aparcament! Je és nostre. Ja l'hem pagat. Ja tenim un gasto més i un maldecap més.

    Tot per la mòdica quantitat de 1'7 milions i haver d'eliminar altres partides.
    I així ens hem quedat sense Indalècies, sense ampliació del cementeri, sense l'expropiació de terrenys depuradora, sense la segona fase per Escola EPA.

    Quin negoci més ruinós! Gracies PP, gràcies!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara Jordi Juan té l'oportunitat de demostrar lo bon gestor qie és. I d'ací no res, ens encolomen la piscina coberta! Ara es vora si eren veritat les paraules de la gent que diu que Jordi és un gran gestor i que té molta capacitat.

      Eliminar
    2. Els fets no ho estan demostrant prou? O tu no lliges res? O tu el creus que vius en Gandia?
      Nomes el cal vore el que es devia i el que es deu.
      Ara, no cal que diguem res mes si tu vius en una altra galaxia.

      Eliminar
  2. Els diners para comprar la casa de les Indalecies estaen en el banc altra cosa es que el sr Juan i compañia no han volgut compraro
    Gracies Bloc,gracies

    ResponderEliminar
  3. Esta clar no? Els diners que "estaen" per a comprar-la s'han dedicat a pagar l'aparcament perque la llei obliga a l'Ajuntament a pagar primer i per damunt de tot l'aparcament abans que fer altra cosa amb els diners.

    I no això: els diners que "estaen" previstos per ampliar el cementeri, també s'han gastat.
    I no això: els diners que "estaen" previstos per a fer l'escola d'adults, també s'han gastat. ¿Es aixi, Enrique, que ens quedem sense EPA per ara tindre que pagar l'aparcament?
    I no això: els diners que "estaen" previstos per als diners de la depuradora, també s'han gastat.

    Mira tu, si la mala gestió ens està furtant coses que el poble necessita. Total per voler fer un aparcament que només volia el PP - ¿a qui beneficiava? - i que només ha aprofitat per fer-nos gastar 1'7 milions per ara.

    Quin negoci més ruinós! Gracies PP, gràcies! Tot gràcies al teu desastre de gestió.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aparcant (mai millor dit) el tema de la mala gestió del PP. Vols dir que no es sabia desde fa ja temps que s'havia de pagar?I parle de fa més d'un any! No és cap novetat.

      Eliminar
    2. Clar que se sabia, per això no es van gastar els diners. Ho va dir l'alcalde ben clar i ja fa temps: que renunciava a les Indalecies, entre altres coses mes, perquè s'havia de pagar l'aparcament.

      Això no lleva que 1'7 milions d'un mal negoci i una mala gestió s'ha tapat amb els diners d'altres coses.

      I quan vinga la piscina, ja vorem a que mes haurem de renunciar.
      o siga no son els 4'5 de deficit que van deixar en la caixa, o els 3'5 milions pendents de proveidors, o tots els pressupostos en negatiu... es que damunt tambe hi ha altres coses que penjaven: com l'aparcament i la proxima de la piscina.

      Ves sumant els milions que són i voras amb eixos dienrs quantes coses s'hagueren pogut fer en el poble, i aixíha se'n fan ben poc. I damunt els PePitos que diguen que no es fa res: si pagant i tapant el forat que ells van deixar i el que va eixint encara no tenen prou mans.
      L'altre dia encara van eixir factures d'ONO d'alguns milers d'euros de fa anys i anys sense obligar els col·lectors de Manolo que eren prestecs.

      Eliminar
  4. AL CÉSAR .... Així és , el pàrquing de marres ens ha fotut i de valent .

    ResponderEliminar