viernes, 28 de marzo de 2014

Editorial : EL EXTRANY SENTIT DE LA LLIBERTAT QUE TENEN ALGUNS

Completaríem la frase del titolar feginrt " I que fa que quant dius o fas algo que els contradiu t'acussen de crispador " .

 I es que estem sofrint cada vegada més repetídament atacs per part sempe, aixo sí, de covards anònims que ens acusen de crear crispació amb estes editorials , de provocar per a que s'enganxen els comentaristes i ciutadans en general  a hosties,  de moment sòls dialèctiques : Al pas que anem i vist el vist temps al temps, la propera vegada que algún polític s'enganxe amb altre a bofetades o espentes de segur que ens tiraràn també la culpa .

I ens preguntem perquè este coincident aument d'atacs :

- Serà com dia l'amic Robin perquè molestem i començem a inquietar i per aixó van a per la desqualificació com a mitjà de callar-nos o almenys desprestigar la nostra veritat ? .

- I lligat amb açò, acàs comença la campanya electoral ? . 

- Ó serà perquè creuen que sòls ells tenen la veritat i per tant tot el que opine diferent té que callar ?

- Serà perquè son fidels fills dels sistemes, a dretes i a esquerres, que ussen la censura com a justificació de que així hi ha pau social ? Alguns inclús provocaren guerres per a distraure al personal , altres repartíen entrepans i organitzaben partits de futbol ...

- I també lligat a açò, serà perquè realment als que els crispa es a ells perquè son uns intolerants que qualsevol opinió en contra els fa botar dels nervis ? . 

Siga com siga, "tila y bicarbonato " ... Ale, huí sí teniu una editorial d'eixes crsipants que digueu .

29 comentarios:

  1. Buf, et repeteixes més que l'allioli.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per desgràcia,perquè no voldríem que així fora i foren amb nosaltres la meitat del que nosaltres almenys intentem ser amb ellls .

      Eliminar
  2. Enric, clar que té raó el Robin. Ja vas vore quan aquest blog es va omplir de comentaris, tot coincidint en la fugida/expulsió de tots els que no comulgàven a la Cotorra. Als altres blogs més extremistes tenien més picardia per passar-te de quan en quan un comentari contrari, però si ho demanaves te'l posaven.
    i els vas acabar de donar l'excusa en passar a formar part d'un partit, ara ja eres enemic del tot, li fas el joc en PP i vas a traure rèdit de difamar al govern. Faces el que faces i digues el que digues. Per a ells és la guera i els va la vida, és pel que han estat lluitant tota la vida.
    si un en política diu que fa el 100% i en realitat fa el 50% pot funcionar la propaganda i endur-se el gat a l'aigua. Però si la gent veu la enganyifa , el resultat serà el contrari. Però si fa el 70-80-90% del que pot, no cal fer campanya ni el que diga la opossició, la gent ho valorarà perque ho veu, no perque li ho han dit. Inclòs fent el 50% i seguent honrat potser et voten igual, si no pensen que es puga fer més. Fins ara la estratègia en política sempre ha estat publicitària, però als temps actuals pot canviar, la gent està més cansada i vigilant.
    Ací, els del mig (que no tots de centre) i l'administrador (per ara) són dels que diuen el que veuen, s'equivoquen o no, i això senta mal als polítics ortodoxos. Cadascú que seguisca amb el mètode que preferisca. I que intente dormir bé totes les nits i mirar a tots amb el cap ben alt.

    ResponderEliminar
  3. Son intolerants, censuren i volen fer callar als que opinen diferent.

    ResponderEliminar
  4. O siga que segons Karl Marx, tot el que diu per ara el govern es fals i mentira. Tot es propaganda.

    No hem passat de 4'5 de deficit en remanent de tresoreria a 1'5 milions positius, no hem acabat en superavit el pressupost del 2013, no hem pagat l'aparcament, els politics del poble no cobren menys que els d'abans, no tenim un pressupost de 15 milions el 30% menys que el PP i s'esta sanejant l'Ajuntament...

    Tot això son mentires i propaganda del govern municipal.

    Com tampoc va haver mocio de censura i el PP i Karina Vercher han perdut tots els judicis al respecte inclos el del mes d'agost. Per cert, K.V. ja li ha pagat a EU els 3.000 euros de costes dels judicis que va perdre? Enterat Enrique tu que tens tanta relació amb KV.

    Aci l'unica guerra que hi ha es la vostra contra el govern i tot el que fan. I aci es diuen les veritats que conve dir a l'Administrador i para de contar. Només cal vore quines noticies del poble es publiquen. no hi ha cap favorable al govern i fins i tot si hi ha alguna que no es pot fugir, s'amaga i s'enredra amb les preguntes en roig i altres cosetes fent preguntes absurdes.

    A qui es penseu que enganyeu? Cada dia menys credibilitat i mes sectarisme.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anònim de les 11:04, et creus totes les notícies??? A esta altura, jo no em crec res (siga qui siga). Ni em crec el que sent, de que el govern siga molt ruïn. Ni em crec que siguen tant bons com van pregonant per tot arreu els palmeros de torn.
      Ni bò, ni roïn, MEDIOCRE, com tot el que toquen els polítics. Com pensen en clau política, tot el que cau en les seues mans es "cangrena".
      És el problema que hi ha en la clase política que tenim a nivel nacional, provincial i local. Quan están dins es TRANSFORMEN!

      Eliminar
    2. Tan mediocre com el teu comentari. El comentari del "tot me s'infot però critique per criticar".

      I si son ten mediocres, ¿perquè no el poses tu, el presentes i a vore que passa?.
      Molt de criticar el que hi ha ara, però estem millor en casa, sense preocupar-nos de res. Eixiu al carrer i presenteu alternatives.
      No crec es transforme ningú. El que passa es que tots passen pel mateix procés: vore els bous de la barrera es molt diferent a torejar-los.
      I tu es nota que no has estat mai en política, ni en cap partit amb responsabilitat de prendre decisions.
      Si hagueres estat no parlaries com ho fas.

      Eliminar
    3. Tots els dies prenc decisions. El que mai faig es prometre el que no puc.
      No fa falta estar en política per saber que les coses no son fàcils. Però el que no es pot fer és enganyar a la gent, de la forma en que s'ha fet quan estava el PP i com es fa ara amb el Bloc (amb el consentiment del PSOE).
      El que fa falta a la política és governar per al poble i no per al partit. Ací es governa pensant en traure un titular per a desprestigiar al adversari, més que per al bé del poble. I ací on es demostra qui és un jornaler de la política i qui mira realment pel poble.

      Eliminar
    4. No vaig ni a contestar, no paga la pena. A mes a mes ja ho fa el company del mig que contesta. Vegeu que facil es distingir als del mig? Som els que per criticar uns no hem d'afavorir altres i a l'inreves.

      Eliminar
    5. Anonim de les 17:51 que diu "El que fa falta a la política és governar per al poble i no per al partit".

      Menuda bestiesa. Menuda animalada sense argument i sense cap justificacio
      Argumenta, digues fets. justifica les teues parules

      O siga que governar pel partit segons tu és alçar i recuperar l'economia de l'Ajuntament (o siga el poble) que estava arruinat i qui s''haguera segut una empresa privada hauria tancat el 2011.
      o siga que governar pel partit segons tu és estalviar a l'Ajuntament, o siga al poble, 1'7 euros en l'aparcament del Passeiga.
      O siga que governar pel partit segons tu és rebaixar al poble la contribució un 15% enguany.
      O siga que governar pel partit segons tu és practicar una política informativa al poble informant-los de tot, transparencia total i no amagar res.
      o siga que segons tu governar pel partit i no per al poble es que l'Ajuntament (el poble) ara paggue proveidors a un-dos mesos i facilite l'economia local quan abans es feia a un-dos anys.
      O siga que governar pel partit segons tu és i ser un jornaler de la politica es tindre un sou de 2.100 euros al mes quan secretari, intervencio, ,arquitectes, aparelladors,advocats, tècnics de l'Ajuntament cobren més molt mes que l'alcalde.

      Vols que continue? Com a tu t'entrara per una i t'ixirà per l'altra orella no val la pena. Ja parlarà el poble. Tranquil que ja ho fara.

      Això son uns quants arguments. Tu ni en dius ni en diràs cap que puguen demostrar que s'esta governant pel partit i no pel poble. Eixe es el gran problema que teniu: que s'esta governant per a tots, pel poble.
      I quan u governa per al poble i ho fa bé ( que això vos fot: l'enveja esport nacional) li venen totes les propagandes i tots els titulars a favor.

      El problema que teniu la pseudoesquerra (argumentat com el PP) es que no teniu arguments. Tots es poden debatre i rebatre facilment. Doneu llàstima.

      Ara tu rebatixme el meu amb numeros: rebaitixme que no s'ha recuperat l'economia del poble, que no s'ha estalviat 1'7 milions en piscina, etc. Doneu llàstima amb el poc pes argumental, nomes criticant i despreciant que gasteu.

      Sembleu uns resentits exBloc. ¿per què serà?

      Eliminar
    6. O siga que governar per al poble es posar al Nyau de "jefe" de FCC. Tant mal que ho va fer el PP enxufant a gent de la seua corda i ara feu el mateix?

      O siga que governar per al poble es gastar més de 30.000 € en una cavalcada de mitja hora. Després si fan falta 20.000 per a beques de menjador d'estiu per als que no poden dur-se ni un mos a la boca, ací si que no hi ha ni un mig euro.

      O siga que governar per al poble és donar feina als de fora. I no una vegada, sinó 2, 3 i les que facen falta. Quin favor estem pagant?
      Fets concrets: Pep Botifarra 3 o 4 vegades ha vingut a Tavernes en menys de 2 anys. La compañía de la cavalcada JM Gestió Teatral i Màgic 6, any sí, any també està ací a Tavernes. Com este any no han pogut fer-ho en forma de cavalcada, o han fet en forma d'obra de teatre. Vinga l'any que ve us done jo la idea; feu jocs d'entreteniment per als xiquets el dia 9 d'octubre.

      O siga que governar per al poble es donar faena als amiguets de fora que son afins al Bloc i tenen un negoci. Si vols concrete més:
      -Festivern S.L. no paga impostos a Tavernes i se li posa personal municipal per a fer tasques que deurien de fer l'empresa, a més de no pagar cap impost per ocupació de sól municipal igual que ho paguen els comerciants de Tavernes.
      -Greixers, empresa de Castelló del Rugat que va servir el sopar del Festivern i que no ha pagat cap impost a Tavernes. Està gestionada per persones amb idiologia política nacionalista, i que no tenia cap registre sanitari. A més, no tots els que van manipular els aliments tenien el carnet de manipulador d'aliments (Quie era l'encarregat de controlar els permisos sanitaris?).

      O siga que governar per al poble es exigir la legal.litat als veïns i tancar els ulls si es el propi ajuntament. Això si que és predicar amb l'eixemple.
      Fets concrets:
      -Per a obrir un local t'exigixen tindre un suministre elèctric, sol.licitar una llicència d'obertura, i sol.licitar llicència d'obres (si vas a fer reforma) i al donar-te de alta en el registre sanitari i tenir carnet de manipulador d'aliments (si el negoci és d'alimentació).
      - L'ajuntament obri un edifici public, com és la guardería de la platja per a fer unes jornades del Siete Sois, Siete Luas (no a l'aire lliure), quan el local no tenia ni la llicència d'obertura ni el suministrament elèctric.
      - L'ajuntament comença unes obres al retén sense llicència d'obres, sense cap projècte de llicència d'obertura per a legal.litar que les actuacions que van a relitzar-se complixen la legal.litat i sense cap informe del tècnic municipal que done conformitat que les reformes i actuacions que van a fer-se s'ajusten a la llei.

      He segut més concret que tu, anònim de les 8:08

      Eliminar
    7. Tot manipulació de la realitat.

      - El Nyau posat per l'Ajuntament? Que l'Ajuntament es FCC? Que li paga l'Ajunament? No cuela.
      - 30.000 euros en una cavalcada de mitja hora? Per començar la cavalcada comença a les 6 i va acabar a les 8 i mitja tots els actes. 2'30 hores, I nomes es la cavalcada? : I els assatjos? I desplacament? I carrosssos? I la gent que partticipa? I els animals? I etc. Si això no ho contes, es el teu problema.
      - Pep Botifarra ha vingut una volta per l'Ajuntament i moltes altres pels Balls o Falles. No ho poses tot al mateix sac que no es ni paregut. A mes preferisc que vinga ell que Arevalo o Bertin Osborne.
      - Si l'Ajuntament organitza conjuntament el Festivern es normal que pose també mitjans. Ocupació de sol? Tots els anys ha pagat el sol que ocupa la carpa. No digues mentires.
      - Greixers de Castelló? I que te que vore l'Ajuntament? Els contracta l'Ajuntament? ¿Les empreses que fan el catering en les escoles o en el Saló la Font o Teularet paguen impostos en el poble? Menuda rucada acabes de dir. ¿L'empresa que va adjudicar el PP l'aparcament pagava en el poble? O la de la piscina?
      - L'ajuntament no ha obert cap guarderia en la platja que jo sapia. Dis-m'ho on esta i portare el meu fill. A no ser que el referisques al Festival SS SL que va obrir el pati per fer actuacions. ¿O van cantar dins?
      - Un Ajuntament s'ha de demanar a ell mateixa llicencia d'obres? Mes animalades. I tu creus que els arquitectes municipals dirigeixen i supervisen l'obra sense permís i saltant-se a la torera totes les normes? Ves i dis-li-ho cara a cara a l'arquitecte si tens c...... Això una persona amb dos dits no s'ho creu d'un arquitecte municipal i carregar-se el mort del que puga passar i precisament en un lloc com reten de la policia local. El dius les boles i te les creus. malament ho tens.

      Ja veus quina manera més simple de desmuntar el que dius anonim de les 13:06.

      Eliminar
  5. Ni una, no n'endevines ni una Karl Marx. Dius :
    Ja vas vore quan aquest blog es va omplir de comentaris, tot coincidint en la fugida/expulsió de tots els que no comulgàven a la Cotorra.

    Mira que ho hem dit per activa i passiva. Nomes hi ha 10 o 12 persones que entren i fan comentaris entre tots els partits. Sempre son els mateixos. Mira els comentaris "AHIR ASSAMBLEA", ara en té 44 i hi ha 22 que estan fets entre tres persones. Si parleu, nosaltre parlem; si critiqueu, nosaltres critiquem... no es penseu que aneu a dir el que vos done la gana sense sentir-nos i que repliquem. A no ser que l'Administrador ens talle i no ens publique, com ja fan en "DdeT" i "El Ventilador", que Franco al seu costat en temes de censura no era general, era un simple cabo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi en diari de Tavernes i Ventilador mai m'han censurat, i els he dit el que he vollgut. Això sí, en eixos altres com en este blog, alguna vegada han dit després d'una queixa que no els havia aplegat, i després ho han publicat. En altre lloc cal guardar el comentari que s'envia per si no el publiquen, però dona igual, si no és de la corrent (després això ho van traduir per comentari que aportava o millorava, molt subtil), no el publiquen de cap manera, si eres un dels noms o psudònims tabú, ni el lligen.
      No vullc dir amb això que als blogs conservadors siguen demócrates o més demócrates que altres, ni que les seues notícies siguen objectives, però son més intel·ligents a l'hora de semblar permissius i tolerants amb les diferents ideologies.
      Per que per mí ací es vé a parlar d'ideologies, i el 90% del que es parla només és de partidisme.
      També dir que 42 comentaris menys 22 nominals o de pseudònims en fan 20, que poden ser anònims diferents, i sols en una notícia, jo crec que n'hi han molts més de 10 o 12 com diuen. I si no ho monopolitzaren les cúpules dels partits locals en serien menys però de més trellat, que ací tots no som afiliats, gràcies a Deu.

      Eliminar
    2. Anònim de les 15:33. No dubte que el ventilador (afí al PP) censure els comentaris que posen en mal lloc al PP, com tampoc dubte (perquè ho he patit, al igual que al ventilador) que la cotorra censure el que pose en mal lloc al govern, i sobretot a Jordi Juan.
      Per tant, podem parlar del "Generalísimo" dels blogs locals, que son: La Cotorra, El ventilador i El Diari. Encara que este últim, de vegades em sorprén, al publicar comentaris que pensaba que censurarien.
      El que si puc dir es que en este blog, sempre m'han publicat tot, i això pareix molestar sobretot als emplomats!

      Eliminar
    3. Si homeee. Ala va. Segurr! Sols hi han 3 comentaristes, 2 més que en la Cotorra.

      Eliminar
    4. No sé si arriben a tants.

      Eliminar
    5. Anonim de les 15:53 del dia 28.
      Lamente no poder contestar-te/rebatre't, perque no se que te que vore el que dius amb el comentari meu que sembles contestar.

      Eliminar
  6. Afortunadament no estem en un estat xavista i qualsevol persona pot expressar la seva opinió sense més límit que la que marca la llei. Afortunadament tenim mitjans de comunicació de tots els colors, reds socials que opinen en temps real del que passa i mil i una formes més d'expressar opinions per a prendre la gent per tonta. Els sectaris, els amics dels sectaris i els que van de corderets però no ho són es pensen que la gent és tonta. Pues no senyors. La gent no és tonta, la gent sap on hi ha paia i on no hi ha, el ciutadà sap el que li convé. La crispació aparex quan se'ns vol fer creure realitats que són ciència ficció. I al final, si realment no és ciència ficció, tranquils que la gent la gent és més llesta del que alguns xavistes creuen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dius lo de xaviste per mi? Per Xavi la de Karina? En eixe estat xavista els rics van a manifestacions amb pedres i produeixen avalots i en el Mundo els posen com a exemple de llibertat. La mateixa foto amb altres protagonistes espanyols passen a ser extrema esquerra terroristes i provocadors de la llei.
      La llibertat ni la paraula sense ofendre no te cap li mit, o no deuria.
      En lo dels mitjans de comunicació piqués de pardillo, a Espanya no hi ha CAP polititzat, ni la sexta ni Salvados tampoc, les xarxes, si busques i ho repenses, pots traure'n algo de trellat, normalment res als llocs peridistics convencionals.
      Lo de que la gent es llesta no ho tinc tan clar, mira que ens enganyen i tornen a enganyar, uns es deixen, altres es conformen i molts no saben, com quan signem preferents o ens creguem a Rajoy (majoria absoluta). Per aixo hi ha mes sectaris que bolets a Sòria a la tardor.

      Eliminar
    2. El creus molt important. Si t'has sentit al.ludit el problema el téns tu.

      Eliminar
    3. No t'enfades, Gekko. Haurien de posar emoticonos per endevinar millor el to de la conversa.
      Tan sols aprofitava el teu acudit dels estats xavistes per fer la meua introducció. Venim a dir el mateix, pero sobre si la gent es tonta o no soc mes desconfiat que tu. Encara estem massa aborregats, del contrari ja estaríem gaudint d'una nova revolució.
      Açò es lo important no jo ni tu.

      Eliminar
  7. Però realment totes les coses que publiqueu se les cregueu? Els blogs no tenen censura. De cap manera. La culpa es vostra per fer comentaris que no s'adapten a les normes de cada blog. Adapteu-vos i voreu com no passa res i ho publiquen.
    I si que són tontos o masoques la gent de Tavernes: tot el món acusant a la Cotorra de censora i que no publica res en contra del govern (jo ho dubte, una cosa nomes en quatre anys no m'han publicat i la veritat posava a parir a Manolo Vidal) i cada dia mes visites a la Cotorra. Hui he vist que ja passa de 1.152.000 lectures de noticies quan la resta de blog queden a anys llums. I la gent no s'enganya aixi com així.
    Jo crec que li teniu mania a eixe blog i a la ideologia que defensa. A més de que el treball que fan des del punt de vista informatiu queda a cinquanta escalons per damunt de la resta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Veus, Gekko, com si volen fer-nos tontos? Ja tens aci un sectari.
      Com be diu este amic, jo crec que tambe es cert el que diuen alguns politics de que la crisi es culpa nostra per viure damunt nostres possibilitats, ara diuen que cal fomentar el consumisme. Es que no sabem adaptar-nos a les necessitats del que mana. A les necessitats de la Cotorra tampoc, i es una llàstima. Els de dalt no cal que s'adapten mai a la necessitat de la massa.

      Eliminar
    2. No m'insultes. Amic teu ni matant-me. No soc amic de transfugues ni de resentits que abandonen partits quan no se n'aprofiten i es dediquen a criticar despres. No soc cap Grego.. ari de ningu!

      Eliminar
  8. Jo tampoc soc trànsfuga ni Gregori...ari de ningú, pero el que diu Karl es veritat, com tens la poca vergonya de dir que els blogs de politica local no tenen censura? Jo si se perque a la Cotorra no et van publicar un únic comentari: perque el que tu dius de posar a parir a Manolo Vidal en realitat serien insults o agravis forts, dels quals t'hauries de fer responsable, o pitjor encara, si es anònimament com fas per aci, el responsable seria l'administrador d'aquell lloc.
    Sobre la qualitat informativa d'aquell lloc si comparem amb este, a proporció de formació, recolzament,contactes politics, colaboradors, cinquanta escalons per damunt en este, sobretot per neutralitat i llibertat en participació de tots els punts de vista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anònim de les 18:29. Parles d'anonimat? Igual que tu i que jo, no?.
      Critiques molt a este blog, pero sempre acabeu vinguent, per algo será!
      En altres llocs, tindràn molta información i una escala de 50 escalons, però els falta ética, tolerancia i tenir un poc menys d'ego.

      Eliminar
    2. Saps llegir? Qui critica este blog?

      Eliminar
  9. No era cap insult. Era preguntar-li per si es pot anar a processons i misses i després no complir amb el que l'esglesia diu sobre el matrimoni i fidelitat conjugals. Ara i ací, fora del context d'aquells debats no te massa sentit i no s'enten. Massa mirats els Cotorreros. Amb protagonistes canviats de partits, segur que en el Ventilador s'haguera publicat.

    ResponderEliminar