lunes, 10 de marzo de 2014

ESTE MIGIDIA PLENO

Com vos hem anat informant,  esta vegada és a la una de migdia , i  en l'ordre del dia està previst tractar la modificació de crèdit rebutjada en el pleno del dilluns passat , i altre punt de mer control . 

Com vos diem dissabte, creguem qué la polémica està servida pel a tractar , més si cap tenint en compte qué es va tractar fa tan sòls una setmana , més també si no queda clar el motiu de l'urgència del pleno, i ja no diguem si esta vegada si s'aprova per estar en minoría l'opossició al no haver pogut ocupar encara el seu càrrec el popular  Talens .

6 comentarios:

  1. Per què és a la 1 de migdia?

    ResponderEliminar
  2. Redeu, redeu.... No confoneu al personal, per favor.
    No es un ple urgent, és un ple extraordinari que no té res a vore amb urgent.
    No es urgent. Llegiu vos la convocatòria

    Ple urgent i extraordinari és el que va obligar a convocar el PP en plenes vacances d'estiu, quan ja s'havia acabat la faena dels regidors fins a passar festes - no ho recordeu? - i aprofitant-se que l'alcalde estava en l'estranger. Després la historia ja se sap: el tribunal ha determinat qui ni era urgent ni els punts que volien eren per a tractar.

    Una pregunta: Si un regidor/a es casa i se'n va de viatge de bodes, vol dir que mentre dure eixe temps no es deu convocar un ple encara que corresponga fer-ho? Vol dir que si un regidor té - deu no vulga- un accident i es passa tres mesos en l'hospital -ja ha passat fa anys a Tavernes- vol dir que no s'han de convocar plenaris?

    Si un regidor dimiteix, el partit d'eixe regidor deu ser conscient del que pot passar mentre es produesca tot el procés. Per tant no haver dimitit fins agost. Ara, igual aleshores també el govern convocava un ple urgent i extraordinari. Perquè sii l'oposició ho va fer....

    El que fa el govern es legal. I tant que és legal. Podem discutir si es correcte o no, però ja ho valorarà el poble quan toque. Però estic segur que a la tia Maria li importa un rave si hi ha un regidor o no més, i allò que vol es qui li posen una paperera i un banquet prop de casa.

    "Dura lex, sed lex" i legal l'actuació de la convocatòria del ple. Ens agrade o no ens agrade. Com era legal que l PP obligara a convocar un ple el passat agost, a final de mes, i quan també feia uns dies que havia hagut el ple ordinari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, si, fer com fan no és pecat,diuen. És una dita molt adient als polítics, demostra la seua categoria i els fa més popular a la casta entre el poble. Evidentment amb el "com fan" mai es refereix a cap cosa bona, al contrari, sempre s'imiten els xanxullos. Esta vegada legal i per una causa de governabilitat,però xanxullo, o bunyol com volen altres, que estem en falles.

      Eliminar
  3. A mi em pareix molt be que Jordi aprofite la dimissió d'un regidor per fer un pleno en el que no estàn tots els representants del vots dels pobles.
    Crec que és un model de governar que haurien de copiar tots els alcaldes.
    Jordi és un example de com governa compromis - BLOC i segur que per fer-ho aixina el seu jefe Enric Morera i tots els seus companys de coalició pendran nota i segur que copien el seu model de govern.
    Jordi ja té un altre doctorat. Doctorat en bones formes de govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo malegre molt que el poble avance a pesar de alguns partidistes que volen paralitzar el poble. No home no! Ja heu tenin be de escuses

      Eliminar
    2. Qui és trampós, és trampós. Ara, que als dirigents de Compromís no els fa gens de gràcia tots els desficacis que està fent JJ, que està mal aconsellat. No m'extranya que el vullguen fer desapareixer (políticament parlant), ja que si ací clava la pota amb xiquillades com la de avuí, que no farà a les corts!

      Eliminar