viernes, 7 de marzo de 2014

DEMÀ MÉS POLÈMICA ...


I és qué hem rebut una nota de premsa de Karina Vercher, qué publicarem a partir de les dotze de la nit com a noticia de demà, perquè huí ja tenim com podeu vore el blog plé, en la qué anuncia una denuncia qué ha fet davant el Síndic de Greuges contra l'alcalde per no deixar-la parlarr en els plenos . 

6 comentarios:

  1. Un 10 per Karina.
    Aixina hi ha que fer.
    Cada actitud dictatorial de l'alcalde una queixa al sindic i una nota de premsa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a dictador Manolo Vidal i el PP.
      No sabeu on vos cau la càrrega per això parleu.

      Eliminar
  2. Per a les coses que diu, millor que estiga calladeta.
    Com dia el blog cotorril, quan explicarà el seu vot negatiu a obres i millores com les del ple del dilluns? Li mana el PP que fa i que ha de fer pel que es veu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a qui és millor que estiga calladeta? Per als dictadors?

      Eliminar
    2. Pues en el cas de l'avortament es veu que la que li fa cas al PP es la sòcia del Bloc CC i no Karina. D'eixe tema el Bloc ni la Cotorra no critiquen res de Carme ni anomenen res de KV, si fora a l'inreves ja haveren armat la de Deu. (In)Coherència politica.

      Eliminar
  3. Es riura prou el Sindic de Greuges quan li passen la gravació i veja la eixida de to de la trànsfuga de voler colar la seua moció en comptes de la del punt del dia.
    Esta xica ha perdut el trellat i farà novament el ridicul quan li recorden que no podia fer el que volia: debatir la seua moció, que no havia passat per comissió ni estava en el orden del dia, en comptes de la que tocava.
    Es que al final amb esta xica ho vorem tot. Si almenys amb 26.000 euros a l'any per mitja s'havera ensenyat alguna cosa.

    ResponderEliminar