martes, 25 de marzo de 2014

Nota de Premsa del PP : DEBAT OBERT

El Partit Popular, com a representant majoritari dels veïns de Tavernes, sol·licita un debat sobre l'estat de la ciutat en qualsevol mitjà de comunicació.


“Volem parlar de la situació en la qual es troba Tavernes i que s'incloga també qualsevol tema que siga proposat pel Sr. Jordi Juan. Volem un debat moderat en què es puga parlar de Tavernes sense que se'ns lleve la paraula com fa l'alcalde en els plens mentre ell s'esplaia dient el que vulgues quan vulgues", comenta el portaveu del PP de Tavernes Manolo Vidal.

L'assemblea veïnal “informativa” que han organitzat el BLOC i el PSOE en la Casa de la Cultura és un míting pagat amb diners de tots els veïns en la qual el bipartit explicarà la seua versió d'alguns assumptes i res més. L'única cosa interessant d'aquest míting serà saber si els socialistes agafen protagonisme o segueixen sent solament una comparsa amb forma de marioneta del BLOC.

Proposem debatre sobre l'estat de la ciutat en el mitjà de comunicació que desitgen, ràdio o televisió comarcal que vulga acollir aquest debat. Volem que els ciutadans coneguen l'estat de la ciutat des de tots els punts de vista sense cap tipus de censura dictatorial al que ens té acostumat el Sr. Jordi Juan.

El govern local diu en la seua convocatòria que és un govern obert i transparent però la realitat és que es neguen a debatre les mocions que presentem i recentment han convocat un ple aprofitant que faltava un regidor del Partit Popular. Aquesta és la transparència que ofereix el Bloc i est és el tarannà absolutista del Sr. Jordi Juan.

Seria molt constructiu que tots els veïns de Tavernes pogueren escoltar i/o veure als seus majors representants polítics per a contrastar i formar la seua opinió sobre l'estat de la nostra ciutat i no tenir solament la versió sectaria que el bipartit ofereix.

Sol·licitem que, si el bipartit no té res que ocultar, ens reunim per a concretar el lloc, dia i hora en el qual es faça aquest necessari i constructiu debat.

37 comentarios:

  1. Mal comencen quan demanen un debat i entren titllant de dictatorials i censors. No em crec per cap de les dos parts els ànims de consens. Per suposat que el Bloc no accedirà, ho tenen molt més còmode amb les assemblees, el BIM i el gabinet de premsa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dius que el BLOC no accedirà? I els socialistes? Accediràn els socialistes?

      Eliminar
    2. Una persona que està dins de la cúpula de Compromís-Bloc local i a la qual li he comentat la nota de premsa m'ha dit que sense cap problema i quan vulguen, dia i hora.

      Però si als quatre o cinc mesos, quant no coneixien encara res de l'Ajuntament i eren més verges que el desert del Sahara en cultius, no van tindre problemes en enfrontar-se a una assemblea informativa cara al poble, que faran ara que ja tenen el cul pelat despres de tres anys i amb tota la informació fresqueta, cosa que l'oposicio no té ?

      Eliminar
    3. Efectivament. Tal com s'ha dit dalt es confirma que per a Compromís-Bloc no tenen problema de debatre amb el PP. Ho ha dit l'alcalde en l'assemblea.
      Demà quan se sapia que ha dit l'alcalde i que be amb el debat hi haurà un increment espectacular de la venta de paper de water: mig partit de Manolo de caguetes.

      Eliminar
    4. A l'anonim de les 9:42
      El PSOE no preocupa si accedeix o no, perque ni PP ni Bloc el tenen en compte, ningú el convidarà a debatre res.
      Del que ha dit l'Alcalde cal saber llegir, ha dit amb moderador neutral i en un mitjà neutral. Si tot va com en els consens dels plenaris, crec que aplegarà eleccions i encara estaran fent el debat del debat d'on es reuneixen i qui els moderarà.

      Eliminar
  2. Robinjut el recorde que el BIM hi ha un Consell de Redaccio format per una persona de cada partit (un exregidor pel PP, un exalcalde pel PSOE i un simple militant pel Bloc). Pr tant això de que ho tenen comode amb el BIM es una acusacio sense sentit i falsa. Tot el que va al BIM està consensuat. Cosa a banda és el que diga el PP perquè l'interessa.

    I una altra cosa: el gabinet de premsa està obert també al PP per a les noticies que siguen institucionals. És un gabinet institucional i no de partit. I així se li va dir al PP.
    O siga si Manolo Vidal gestiona que el riu Vaca se soluciona d'aci tres mesos això te cabuda en les notes de premsa del gabinet de premsa municipal. I com no es diria la gestio feta pel regidor de l'Ajuntament Manolo Vidal. FIXAT COM MAI EN CAP NOTA DE PREMSA DEL GABINET ES NOMENA EL PARTIT DEL REGIDOR.
    El problema es que en quasi tres anys el PP no ha fet cap gestio pel poble.

    La veritat, rOBINJUT, arquer d'amor com deia la cançó, no sé en quin poble viviu alguns, vist el que digueu.

    I quant al PP ¿per a que parlar? Lamentable la seua nota.

    Nomes una cosa: Hi ha assemblea, digues amb les característiques que vulgues.

    Avui serà la quarta de Compromís-Bloc i PSOE en 3 anys menys 4 mesos de govern.
    El PP en 16 anys d'alcaldia no en va fer cap.

    I tot el demés sobra.
    Bé, oblidava. En campanya electoral el PP va vetar efectuar debats publics a la ràdio local. Home, no es que va dir "vete" sino que va dir que no anava a acudir a cap. Amb la qual cosa no tenien cap sentit i era l'excusa que va prendre la ràdio, que sembla ser aleshores tampoc estava per la tasca, de no fer-ne.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'he deixat una coma:

      Diu: I com no es diria la gestió feta pel regidor...
      Ha de dir: I com no, es diria la gestió feta pel regidor

      És que canvia el sentit: en el primer cas diu que no es diria la gestió feta
      I es el contrari: Com no, es diria

      Eliminar
    2. Al BIM tot no es consensuat, sino no hi hauria al final un espai per dir el que vullga cada partit.
      Al Gabinet no es donen totes les notícies, tinga potestat el PP o no. No n'hem vist mai cap,de dolenta ni de disculpes de mala gestió, i en van unes quantes. El PP pot incloure notícies institucionals. Pues clar, de que voleu que parlaren, de bous o de futbol?
      Sobre la politica informativa dels vells temps del PP es clar tot el que dius, per aixo en prenguerem nota i no volem que es caiga en cap errada com la d'ells, per aixo estem, per a fer memòria aci.
      Sobre el mèrit de la 3a o 4a assemblea jo li donaria importància si aportara mes transparència i participació, com diu Enric, novetats poques i divergències cap, crec que sempre van els que no caldria i es queden a casa els que pensen que no els faran cap cas.

      Eliminar
  3. Que trist llegir la nota de premsa del PP! Quin escrit mes lamentable en el fons i en la forma!
    Quan la Casa de la Cultura està oberta per als actes de tots els partits i els PP n'ha fet amb caràcter partidista de totes les classes els 12 anys que va governar, ara que li vulga llevar el dret al govern municipal a informar a la ciutadania i diga que es un acte que paguem tot el poble.
    ¿Qué paga el poble en eixe acte, senyores del PP? Els hauria la cara de vergonya voler llevar al poble el dret que tenen de ser informats. Com això el PP mai ho ha fet ara li resulta estrany que ho facen els altres. Lamentable. I després se les donen de democrates. I tenen la gosadia d'acusar de dictadors als partits - o es nomes a l'alcalde, al Sr. Juan com irrespetuosament li diuen- que precisament fan una aposta per la llibertat i la transparecnia, tot el contrari de les dictadures, amb actes publics on els veïns poden preguntar. I això en este poble només ho va fer una volta Eduardo Bononad i ara en porta 4 el Sr. Juan. Ni de Eugenio Perez ni de Manolo Vidal en coneixem cap.

    Si tan clar ho té el PP el que ha de fer, com a partit majoritari, el mes votat de Tavernes, el que mes i millor es i tenen gent preparada -això ho diuen ells- el que ha de fer, repetixc, es convocar-ne una altra on explicar la seua. Ni ho feren en les anterior ni ho faran ara. No tenen res que dir, son com a partit un cadaver polític on es falta tot: les ganes, l'interés per Tavernes i sobre tot la informació.

    Convocarà el PP una assemblea oberta per dir la seua visió del poble? No ho fara. L'ultima cosa que va convocar el PP, aquell pla de treball de la Generalitat del qual mai s'ha tornat a saber, si exceptuavem els regidors nomes acudien 20 persones. No tenen cap poder de convocatoria i ho saben. Per això ni convoquen ni convocaran.

    ResponderEliminar
  4. Jo crec que si el bipartit tinguera alguna cosa a amagar no faria aquesta assemblea informativa oberta i on tot pot assistir i preguntar com les altres vegades.
    Exactament com feia el PP. ¿Vosaltres teniu alguna cosa a amagar abans? Tampoc, i per això en feieu una cada any, on també s'explicaven els pressupostos i coses tan importants com els motius per fer un aparcament o perquè vau atorgar la piscina a una empresa que ¡pobreta! tan solvent que era economicament, ha acabat en la ruina. Si no hi ha res davall del sol. El que vosaltres feieu, es fa ara. Per tant, tranquil·litat i bons aliments.

    ResponderEliminar
  5. A vosaltres els del PP no vos cau la cara de vergonya mentir en la nota de premsa i dir que en el ple "vos lleven la paraula com fa l'alcalde en els plens"? Això sabeu que es mentira.

    Jo no he vist mai que en cap plenari, dins dels dos torns de paraula que te cada grup, quan es debat un punt que l'alcalde li haja llevat la paraula a ningú. Digueu aci un cas que l'alcalde no vos ha deixat parlar eixos dos torns que hi ha i retire el que acabe de dir.

    Som tots els que anem al plenari testimonis que els torns de paraula s'acompleixen escrupolosament i hi ha damunt un fet evident i una prova irrefutable: en este blog, del qual no podem dir que l'Administrador es pro-govern, mai s'ha denunciat que l'alcalde haja llevat la paraula a cap regidor, ni del PP ni de ningú, dins les dos intervencions que te en cada debat. Si fins si tot ha donat de vegades paraules fora dels dos tonrs "per al·lusions" com tan li agrada dir al Sr. Vidal. I dire mai: mai ha dit: "Sr. Vidal s'està passant en el temps", cosa que si vam sentir en més d'una ocasió als alcaldes del PP dri-ho en passades legislatures als regidors de l'oposició.

    ARa, ningu no negarà ni jo tampoc, que l'alcalde si que li ha dit alguna volta a Karina Vercher que no interrumpira la intervenció d'un altre regidor, com va passar en l'ultim ple que Karina va tallar a Manolo Vidal, quan ella no tenia la paraula. O que li va dir a una regidor del PP en el punt de precs i preguntes que diguera una pregunta o fera un prec, i que tallara el discurs que ja li haviem sentit dir feia poc sobre la postura del PP en l'aparcament, que s'havia debatut uns punts abans. Això si que ho ha fet, i em sembla molt bé i correcte. És el reglament.
    I el que es denunciable es la falta de respecta dels regidors de tallar la intervenció d'un altre, o no cenyir-se al tema que s'esta debatent o punt, com va ser el cas de la regidora del PP, o haver d'arribar a la situació de dir-li a Manolo Vidal que explicara a tots que li dona tanta risa d'un punt de l'ordre del dia que es llegia en eixe moment. També es prou normal que cride l'atenció a les rialleres del banc del PP, que de vegades sembla que estan en un circo de les risetes que fan i sempre passant-se paperets ¿Es veritat, si o no, Sr. Estruch?

    La sort que teniu els del PP és que aci no tenim tele i es voria quin es el vostre comportament en el ple. Ni els crios.

    ResponderEliminar
  6. Els"democrates" del Bloc-Psoe no faran un debat aon no pugen controlar i manipular les preguntes i respostes
    El mitin que faran esta vespra es lo mes paregut al progama de TV que fea el president de Venezuela Chavez "Aló Presidente" en el que estaba hores fense autobombo sense cap persona que tingera altra opinió

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema es que Chavez no s'enfrontava a les preguntes que li podien fer ni estava en un lloc public i d'entrada oberta, i estos si que ho faran.

      Seràs tu valent i t'atreviràs a fer-les? Tu que tens una altra opinió, preguntaràs? Segur que no. Tot vos se'n va per la boca, però de forment ni un gra.
      Aixina ho haveu fet sempre. I aixina ens ha anat

      Eliminar
    2. No anat tan mal cuant el PP guanya les ultimes 5 eleccións locals,3 per majoria absoluta
      O es que tampoc respeteu lo que la gent a votat estos anys arrere?

      Eliminar
    3. En politica peperet no es viu del passat i del record i menys quan ho heu fet tan mal, una empastrà rerre altra! En politica es viu del present i del futur i el vostre cada dia és més negre.

      Eliminar
    4. Teu torne a dir bloc-eret,5 eleccions guanyaes,3 per majoria absoluta
      I dius que que sa fet mal?
      I dius que san fet empastraes?
      El Bloc-Compromis,avans UPV,avans PNPV continuen els cuatre de sempre i si no fora per la desfeta del Psoe tornarien a lo que son,un partit minoritari

      Eliminar
    5. No es baralleu. Els dos PP i Bloc heu fet empastrades. Ni els d'abans son tant roïns, ni els d'ara tan bons. Quan esteu dins, s'oblideu del que diguereu que farieu i aneu a per lo que aneu. No hi ha cap dels 17 regidors que tinga una faena bona. No tenen on caure morts. Si un regidor/a te una bona feina, es deixa l'Ajuntanent. Els altres mentres a xuplar del pot.

      Eliminar
  7. Seguim amb les mentires? De Bo, no cap.

    "es neguen a debatre les mocions que presentem".

    Digueu un cas que no s'haja debatut una moció del PP que haja estat en l'ordre del dia del plenari.

    ResponderEliminar
  8. Millor que no accedira el govern, perquè posarien en un gran problema la gent del PP: no voldria anar ningú a debatre. Seria això la gran fugida.

    Però si no s'atrevixen ni a convocar una reunio informativa seua, com van a participar en un debat?. Manolo nomes va als debats de la televisió comarcal que té preparats per a ell: Pina diguent totes les burraes que si li passen pel.... i Manolo dient que sí, que sí.
    Que no ho varem vore quan la moció de censura! El ridicul més espantós, en la tele de Torro i en LP: Manolo Vidal, el futuro alcalde de Tavernes....

    Esprem una reunió informativa amb les propostes del PP. Ja esteu tardant.

    ResponderEliminar
  9. Jordi Juan sols fa assemblees en les que ningú li retruca. Li preparen un guió i ell el diu i punt. I en els plenaris li pasen el guió via whatssap. Seria interessant vore un debat obert on tots els elegits pel poble tinguen veu.

    ResponderEliminar
  10. Jordi Juan sols fa assemblees en les que ningú li retruca. Collons ( amb perdó) PERO EN FA. El PP no n'ha fet mai cap en 16 anys d'alcaldia.

    Li preparen un guió i ell el diu i punt = Una falsetat.
    I en els plenaris li pasen el guió via whatssap. = Una altra falsetat

    Seria interessant vore un debat obert on tots els elegits pel poble tinguen veu= La cagatxola que vos agarraria als del PP per enfrontar-vos dialecticament, faria impossible acabar el debat.

    Podeu estar repetint i dient totes les mentires que vulgueu i com les vulgueu dir. Ningú se les creu. Hi ha massa gent que veu els programes en directe en les TV de Gandia on han eixit Jordi, Torro de Gandia i Fuster d'Oliva parlant i contestant en el debat les preguntes dels locutors i ahi van "a pèl" sense res de res preparat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entonces a que es té por. Molta cagatxola del PP, però ells ja han anunciat que volen un debat. Qui és ara el que té la cagatxola? No hi haurà c...n per a que Jordi Juan accepte.

      Eliminar
    2. Mira el que diu el senyor Alcalde a la cotorra....una vegada mes la cagueu....no es canseu de fer el ridicul?

      Eliminar
    3. Pues sembla que els té ben grossos i ben posats els c..ns.
      Ahir ho va dir públicament: sense problemes en el debat.

      Molta diferencia amb Mentre Manolo Vidal, que mai no va voler debatre en la ràdio en les passades eleccions, ni mai s'ha enfrontat a una assemblea veïnal.

      Eliminar
    4. Ara fa falta demostrar-ho amb fets. A vore si els te tan ... com dius.

      Eliminar
  11. Es veritat, xe. Encara estic fent el guió que ha de dir esta nit.
    Si t'espaviles i m'ho dius, a vore si puc posar encara de que vos que parle o que t'interessa que digues.
    I si no pot ser perquè Enrique ho modera tard, no el preocupes, contesta'm rapid i li ho enviaré per whassap o sino allí li done un paperet amb això que demanes i aixina que es faça la il·lusió que està en el ple i que li passen un paper del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu que has de fer el guió! El guió li'l fa el mateix que li envia whatssaps als plenaris i que es creu que és el més intel.lectual de Tavernes i la provincia de València

      Eliminar
  12. Escolta tu qui eres per discutir amb mi si jo li faig o no el guió?
    Si jo dic que jo li faig el guió, tu t'ho has de creure. ¿No vols tu que el creguem quan dius que li fan el guio i li envien whatssaps? Pues creu-me a mi també.
    I no soles li faig el guió. Ahir en l'assemblea tot el que va dir l'alcalde, tot, li ho havia escrit jo. Totes les respostes que va donar a la gent, li ho havia preparat jo. Tot era un muntatge. Les preguntes preparades. Fins les d'Estruch.
    Que tu que el pensaves? I eixes preguntes que li va fer eixe taxista de Simat amb idees tan afins i del PP com ell diu en el facebook, li les vaig preparar jo. Jo vaig parlar amb el del PP i el vaig convencer que li ferà la pregunta així es comprometeria a arreglar eixe carrer. Vaig ser jo qui ho va montar tot, per això l'alcalde va saber respondre les preguntes tan bé.
    Tot un muntatge.
    I com Suarez: "puc dir i dic" que sóc jo qui prepare les preguntes, faig els guions, li dic a cada moment que ha de fer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat, no sé qui te mes ego, tu o l'alcalde.

      Eliminar
    2. No t'enganyes. Suarez diria "Puc prometre i promet una estació en Borderia". Però ell no haguera dit això perquè és una animalà

      Eliminar
    3. Anònim de les 20:25
      Que mal em sap que no sapies distingir quant una cosa es diu fent burleta.

      Anonim de les 20:49

      Hi ha que vore la quantitat de badocs que es van creure això de l'estació de Borderia! Ara, era prou lògic que s'ho creguereu després de creure's els PAIs i tota la venta de fum del PP durant any aci en la nostra terra. Si fins i tot en Xàtiva es van creure que Rus es portaria la mar.

      Eliminar
    4. Veus com tots els que entren a açò de la política només es col·loquen se'ls puja al cap i diuen el que veritablement pensen: badocs els que es cregueren el programa electoral del Bloc. Com els PAI's del PP. Com el concurs del Modus Vivendi.
      Són iguals de manipuladors, i damunt s'enorgulleixen!

      Eliminar
  13. Respuestas
    1. Que vol dir "Diàleg de besugos", per als que no portem els fills al British.

      Eliminar
    2. I per aquells que porten els fills a l'escola pública i en valencià "Diàleg de besucs".
      "Díalogo de besugos", para los más finos del "hábleme en cristiano", o van a l'escola privada.
      I per als de l'Alliance Française... "Dialogue de daurades"

      Ací hi ha per a tots els colors, com toca.
      ¿No hi ha del PP, del Bloc, del PSOE i del mig? Bé estè que hi haja frases per a escoles publiques, privades concertades, del British i de privada-privada.

      De tota manera crec que cauríem en l'errada de traduir una frase feta paraula per paraula i això del "Bream dialogue" serà una mala traducció com traduir "Ves-te'n a fer la mà" por "Vete a hacer la mano". Per començar això de "dialogue" seria quasi millor traduir per conversació "Conversation" i tenint en conté el context del llenguatge ens podria eixir una frase com
      "conversation at cross purposes"
      amb traducció com a "conversa sense entendre's" (els que parlen clar).

      Ai, mare, quin ego tinc! No em fa falta iaia!

      Eliminar
    3. Tu eres dels que de menut quan encara no existien linees en valencià deien tonyineta a la llauna.
      Segueix il·luminant-nos, mestre!

      Eliminar
  14. Disculpeu-me, amb les presses d'anar a donar la classe d'anglés, se m'ha oblidat part de l'auto lloar-me:

    La frase completa seria:
    Ai, mare, quin ego tinc! i quin tipasso i que guapo sóc, tant que les porta a totes loques!

    Iaia, perdona'm, ja sé que sempre em dius que estàs tu per alabar-me, pero no ho he pogut evitar. Es que ací tots parlen de Jordi Juan i ja de ningú mes i li tinc zels i enveja!.


    ResponderEliminar