viernes, 28 de marzo de 2014

CICLE ECONOMÍA : Tot un plaer

I es que si comentavem en anteriors sessions del cicle que gaudíem al mateix temps que apreníem , la cossa va en augment i huí hem gaudit d'una 6ª sessió a càrrec del vicerrector i profesor del campus, de formació Ingenier en Telecomunicacions, i del director del Insitut de Idées del mateix centre,  que han dessenvolupat una xarrada molt amena al temps que d'una forma pràctica e instructiva , finalitzant la sessió el ex-alumne de comunicació audiovisual en dit centre i huí en día ussuari del viver d'empresses del mateix Luís López, amb una empresa d'éxit en eixe camp denominada 10 y 10 , el qual va rematar dita sessió d'una forma ja inclús diríem que més que amena,. amb tot el qual les tres hotes que va diurar esta es varen quedar curtes, que ja es dir .

Des d'este blog volem felicitar al regidor Josep Llàcer per este cicle tan súmament bò .

Diversos moments de la xarrada


3 comentarios:

  1. Per a llegir imitant el so de campanes: Dong, ding dong, Ding dong, ding ding dong...

    Són les campanes de l'esglésies de Tavernes tocant pel miracle de hui: Quaderns de reflexio lloant una cosa del govern municipal, i sense posar res de... però penseu que? potser que ...

    Els temps estan canviant? Sabent com saben tant DV com Estruch que Compromís guanyarà per golejada les proximes eleccions municipals està volent guanyar el seu favor?

    Vosté que opina? Quin es el seu posicionament?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els temps no camvien. Sols passa que es sap reconeixer les coses que es fan bé i les que no tant. Per altra banda están els que (per les dos parts) defensen allò que és evident i està mal fet.
      Com li agrada dir a Estruch, al Cesar el que és del Cesar!

      Eliminar
  2. Estruch, Quadern i DV-Tavernes29 de marzo de 2014, 20:20

    Si discrepem diuen crispem, si alabem ara ressulta que estem fent punts per a guanyar-nos el favor de Jordi ... Tan difíciles entendre que nosaltres no som ni d'uns ni d'altres, que estem enmig i des de la nostra lliure possició podem ser objectius i criticar o alabar segur s'ho meresquen uns o altres o abdòs ?

    Com diu el gran Forges : Paiiiiiís !!!!

    ResponderEliminar