miércoles, 26 de marzo de 2014

AHIR ASSAMBLEA

Amb el fi de contar-vos el que s'ha tractat en esta i al mateix temps donar la nostra opinió, procurant siga el més amé possible, anem a descriure en negre el que s'ha tractat i en roig els nostres comentaris .

HISENDA MUNICIPAL

Es va donar compte de les dades possitives de tresorería i endeutament ja coneguts al haver-les tractat ja en articles sobre els plenos en el seu moment . A destacar que de no haver tingut que fer front a deutes de l'anterior legislatura l' endeutament havera baixat dels mes de 15 milions actuals, quasi 16 al haver tingut que fer préstecs especials per a pagar-les, als 11,2 milions, i ens estalviaríem uns 400.000 euros anuals que es podríen destinar a altres menesters , però que els saldos possitius permetran invertir i rebaixar endeutament al mateix temps .  

Com diguem rés que no coneguerem , amb un mano a mano Alcalde-Borràs, vegent-se clàrament al llarc de tot l'acte que este va reivindicant-se .

BAIXADA CONTRIBUCIONS I VALORS CADASTRALS 

L'Alcalde i Borràs donaren compte de les xifres que també hem anat coneguent al llarc dels darrrers mesos. 

Més del mateix, es a dir, rés que no coneguerem també ja , i seguint amb el mà a mà . 
 LIQUIDACIÓ I PAGAMENT DEL PÀRQUING

Varen explicar tot el suceït en este tema i que ja conegueu , així com les xifres de com es va a pagar. A destacar que per a fer front a les obligacions s'ha signat huí mateix una pòliza de 900.000 euros .

També ninguna novetat ressenyable .  

PISCINA COBERTA 

Explicaren la situació d' esta i así si algo nou, i que és  que estàn preveient el que l'empresa al final falla fallida i l'Ajuntament es tinga que fer càrrec d'ella , i que siga com siga i si be al final, que no ho veuen gens clar, ho faça la concesionaria o ho tinga que fer l'ajuntament, entre rematar-la i legalitzar-la passaràn molts mesos fins es puga obrir . Es parlà d'uns 2,6 milions d'euros de cost per a açò . 

Per fi van reconeguent en veu alta i clara el que açí ja anem diguent desde fa temps, i que és que al final tindrem que assumir-la els vallers amb els nostros impostos .  

RETÉN POLICIA 

Varen justificar l'inversió amb tots els arguments que profússament ha anat dessenvolupant el blog afí al govern . A destacar que digueren que l' opció de compra està ahí, oferida pels propietaris , i que la tenen en compte . Es va destacar que dels 120.000 euros a invertir, sòls 30.000 es quedaràn a fons perdut perquè la resta son en materials recuperables i reutilitzables com càmeres, ordinadors ... 

A la pregunta nostra de si dita opció estava signada o era algo en l'aire, Borràs va tractar de justificar en tràmits burocràtics complexes, no ho compartim, el que no es vaja utilitzat esta modalitat, que va deixar clar no està acordada formalment si no que son sols intencions . També dir que no compartim lo de l'inversió, perquè molta part dels restants 90.000 euros costen diners de desmontar i reutitlitzar, i alguns d'ells, per exemple el cablejat, es més car llevar-lo que el seu valor en sí .  

PRESSUPOSTOS 2014 

14,8 d'euros milions son els previstos , destacant que s'intentarà pactar la seua aprovació en pleno, que estàn negociant però que l'opossició ho està possant molt difícil perquè no entenen que negociar no és impossar,  i que en cas de no arrivar a  acord i com la llei es ho permet, els aprovaràn en junta de govern i tindrem amb tota seguretat pressupsotos nous . Assenyalaren que hi hauràn dos grans línees d' actuació , la primera en seguretat , manteniment, reparació i accesiblitat vial , i l'altra en amortització de prèstecs per a rebaixar la quantitat anual en lo degut i per tant en les quantitats a destinar anualment a això, amb el que quedarà més remanent per a invertir. Destacaren que els 1,5 milions sobrants es tractarà ens autoritzen a en part ussar-los per a inversió i no que vaja tot a amortització . 

Valoració possitiva de l'actuació de Borràs en este camp, però matitzant el que ja sabeu pensem : Superàvits sí però amb moderació si l'endeutament no es asfixiant , i en Tavernes no ho és, perquè el que sobra no s'ha invertit i falta fa huí per huí i en molts camps , a més de que la llei t'obliga a sòls amortitzar-ho . 

L'Alcalde va acabar atacant les crítiques dels populars a esta assamblea i es va retar a fer el acte públic que demanen en nota premsa . 

EN RESUM : 

Acte en el que poques novetats per als que seguim la política dia a dia i anem als plenos, i destacar l'absència de tots els demès regidors, en el sentit de que estar estaven però no han obert la boca , com si han fet altres vegades ; Una bona assistència però sense el ple de gom a gom d'altres vegades , amb molta gent rés sospitosa de clàrament afí o adicta al govern ; i poques preguntes : FÀSTIC I DESSÀNIM CIUDATÀ, O PER CONTRA PERQUÈ LA COSSA VA BÉ ? : Això ho eixem a la vostra consideració . 

45 comentarios:

  1. L'alcalde no va retar a ningú.

    Retar és "desafiar,provocar a lluita o combat" i això no va passar. Simplement va dir que no tenia cap problema en acceptar el debat que li demanava el PP en mitja i moderador neutral.

    D'acceptar el repte a retar va molta diferencia, no creus?


    ResponderEliminar
  2. Si no hi havien grans novetats i ningú ha fet preguntes, perque cal fer eixe acte i per que va la gent?
    Enric, amb lo del ma a ma entre JJ i VB et refereixes a que cadascú estava ja fent el seu míting particular?

    ResponderEliminar
  3. Pot ser que retar no siga la definició mes correcta en eixe sentit que tu dius de provocar, pero a desafiament si va sonar.
    I en quant el ma a ma si es va vore un cert caire de reivindicacio per part d VB i el que si es va vore clar al meu entendre es que el retén es l, obra estrela d, este .

    ResponderEliminar
  4. I si es l'obra estrela d'este com es que tots els palos li'ls heu pegat a l'alcalde?
    Fixació malaltissa? Enveja politica? Falta d'informació?.

    ResponderEliminar
  5. Desafiament el degué sonar a tu. A mi em va sonar simplement que: de acuerdo, s'accepta el debat. Tranquil, que si te dos dits de cervell Manolo no el farà.

    Estic recordant-me unes paraules dites per un alcalde molt popular al respecte de debats amb exalcalde: Jo en voldria un cada mes. Es la cosa mes senzilla i facil. No cal ni preparar-se'l. Nomes cal anar retraguent allò que feren mal o deixaren de fer.

    I ací el PP n'ha fet tantes: nomes recordar-los aparcament, piscina, Vergeret, pujada de l'IBI, circumval·lacio, depuradora... el PP com en boxa KO!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dis-li contestació al repte del PP ( lo de repte no es cossa meua, ho he llegit en altres llocs ) .

      Eliminar
    2. Home, si es tracta de vore qui es mes lleig o guapo, millor o pitjor, eixe serà el nivell del debat, tirar-se en cara errades del contrari, i aixo no ens interesa gens llevat dels que juguen al partidisme sectari. Per a mi, deurien gastar les forces veient la situació actual i les possibles solucions, un costat lligat de mans i peus per la falta de diners i els plans d'austeritat i l'altra part amb un bagatge de gestió efectiva molt pobre com per a poder donar consells.
      Eixe combat de boxa no m'interesa, i com els personatges ja els tenim molts calats, no provoca curiositat pel seu ambit purament electoraliste. Per mi, com si s'ho juguen al truc o al punyet. Es faça o no i guanye qui guanye no van a millorar res per al poble, nomes podran guanyar una mica de possició de cara a possibles vots, pero aixo no es el mes important en politica. O si?

      Eliminar
    3. Aleshores a què juguem Carlitos? Ara resulta que guanyar una mica de posició de cara als vots no és important en el món de la política.
      Pues explica'ns, empíricament, com es pot arribar a manar sense vots. Si no hi ha vots, no manes i si no manes no hi ha gestió.

      Em diràs que es molt bo tindre les millors idees, les millors solucions, etc. però no les pots dur a la pràctica perquè com no tens vots, no tens regidors, i com no tens regidors no tens poder per a fer eixa gestió.

      Empíricament, i això si que és cert, si no tens vots no tens res en política.
      I empíricament sabem, que pot passar a molts, que sembla ser tenen moltes idees - de boqueta- que s'esvaeixen en el-no-res perquè no tenen poder.
      Alguns els voldria vore jo regint l'Ajuntament....! Calma: no em contestes. Ja ho sé: ho farieu millor.

      Eliminar
    4. Pues passa't a eixe populisme del que tant reneguen al Bloc. Fes-te un Gil i Gil o un Ruiz Mateos i fas de Tavernes la teua Marbella, si resulta que tot val en tal de manar. No se com podeu queixar-se de la corrupció i de la incultura que porta a creure als mals politics i despres dir que tot pot valdre en la politica per aplegar a manar. Quina incongruència!
      Sort que anem calant a molts politics i no ens enganyen, ni fent-nos por de que venen els fatxes ni que venen els rojos, d'aci a poc sera que venen els honrats o que venen els corruptes, i la por la farem els votants als politics que s'omplin la boca amb la paraula PODER. Jo te n'ensenyaré un altra: SERVEI.

      Eliminar
  6. Jo he estat en l'assemblea i la veritat hi ha valoracions dites ací que no crec les compartisca molta gent de la que estava.
    ¿Algu va vore un mano a mano entre Jordi i Victor? Em pense que nomes l'autor de la resenya, que cada dia se li veu més que ja li passa ja com al PP: Compromís-Bloc i Jordi Juan l'enemic a batre i no hi ha que donar-los cap merit.
    I eren intervencions acordades abans i seguint el guio traçat: començava l'alcalde i acabava el regidor, excepte en el cas del reté de la policia que va ser el reves reconeixent-li el treball fet al regidor en eixe tema, però l'autor de la crònica de dalt ho converteix en un mano a mano.
    Sort que no ha dit en un combat dialèctic de boxa.
    ¿Quin interés hi ha en DV anar posant pedres i traves entre els dos socis de govern?

    ResponderEliminar
  7. Amb el mà a mà no em vullc referir ni molt més a enfrontament entre abdós, si no a que va ser portada la xarrada sòls entre els dos en igualtat de condicions , mira bé la definició d'esta expressió .

    Enemics ? Jo no tinc enemics polítics, sòls adversaris , enemics els tenen els intolerants .

    I DV no té ningún interés en ficar trabes, sòls dic el que pense : L'altre dia que si el opinar era increpar, ara que si és ficar trabes , que serà demà ? ,

    Combat ? En ningún cas, explicació clara i tranquila dels seus punts de vista .

    I per ultim tú mateix reconeixes que el es cambiara l'ordre de xarrarada es un reconeiximent a la llavor de VB : Jo pense que perquè ès obras i gràcia d'este dit pla .

    ResponderEliminar
  8. El regidor es de Patrimoni i s'ha limitat a fer la seua tasca. Simplement se li reconeix que ha fet el que el govern havia planificat i ací entren també altres regidories com Contractació (LLum) o Personal i Seguretat Ciutadana (Evarist i ara alcalde per baixa d'este)
    Per tant, simple questio de funcionament de l'Ajuntament i en equip.

    ResponderEliminar
  9. Es va vore clar que Jordi parlava proper a la gent, molt de tu a tu, dona feeling a la gent, que es veu tranquila davant un bon gestor que cuidara dels interessos globals del poble. Victor encara queda com a un segon, no arriba politicament per molta corbata que porte. Li passa com als liders del seu partit: ara no te carisma ni lideratge, cosa que els de Compromís van sobrats amb Jordi. I sense això en politica ho tens malament.
    Jordi es directe i clar quan parla a la gent, sap transmetre el missatge, dona confiança. A Víctor no se li enten massa, parla timidament i no aclarix be les coses. Ha millorat i millorara. Li falta els quatre anys d'oposició i portaveu d'un partit que va tindre Jordi.
    Jo he intentat fet una valoració del que vaig vore ahir i m'he fixat en altres valors dels dos i els ha procurat explicar. No he pres com heu fet alguns el temps que va estar parlant cada u. Es pot estar parlant molt i no dir res o no comunicar res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si home, Jordi açò, Jordi lo atre... Bla...bla. Si Jordi parla a paronets. Es nota que el que diu ho porta estudiat. Les frases que ixen amb naturalitat es diuen d'un tiró. Ell va fent paronets, com fan els xiquets de l'escola quan reciten de memoria el que li pregunta el professor.
      I ara encara te un pase, perquè a la primera assemblea que van fer era d'escàndol els paronets que feia. Fins al meu fill em va preguntar, per que feia eixos paronets.

      Eliminar
    2. Per a que la gent ho entenga, no veus que hi ha molta gent que no ho enten el que li diuen. Cal fer paronets.
      Si tu ho entens a la primera, sort que tens.

      Menut mentirós. En la primera assemblea no va anar cap xiquet,

      Eliminar
    3. Quin cervell mes prilegiat! Es capac d'estar durant dos hores repetint de memoria xifres i dades dels professors i sense enganyar-se davant centenars de persones i damunt repetir de memoria totes les respostes a les preguntes dels assistens!

      Segur que aixo ni tu ni el teu fill ho feu. Dos hores repint de memoria una llicó.
      Extraordinari, Jordi

      Eliminar
    4. Ai la enveja que mala es 15.04

      Aguanta, traga i engul.

      Eliminar
    5. No es mala. Es malissima. I els del PP en poden vendre a cabassos. Però alguns que estan a l'Esquerra també.

      Eliminar
  10. Va estar be saber les coses com estan al poble. Ojala havera anat mes gent. Estaria sobre el 85% la casa de la cultura i molta gent major. Cap jove, suponc que estos amb internet els sobra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 85%? Segur que estaves alli? Hi hauria un 70%, tot lo més. Dalt estava buit i baix hi havien moltes caires buides. 300 persones com a molt.

      Eliminar
    2. 412 persones. Contades per mi usant el metode de l'exclusio de cadires buides.
      Tantes files x tantes cadires menys les buides i sumant els que estaven dempeus i els que hi havia dalt. Total 412 persones.
      No he sumat els que estaven a l'escenari, que també estaven al cap i a la fi, i he descomptat a Paco Teodoro que se'n va anar i a Vicent el de la Casa de la Cultura que va estar fora.
      Ah, tampoc he comptat el xiquet menut que estava en la fila 14, a la part dreta segons entres. I tampoc al Policia Local que estava en acte de servici.
      Si que he comptat a Estruch, que estava al costat del pare de Víctor.

      Eliminar
    3. Pero no deien que el vot del Bloc era jove? On estaven els seus votants?

      Eliminar
    4. Mes exactament estava sentat entre el pare de Víctor i el de Evarist , enmig dels dos .

      Eliminar
    5. Estan en internet. Seguint a la cotorra i al facebook.

      Eliminar
  11. Lideratge, proper a la gent, dona confiança, directe i clar...
    Deus de vore al nou Gil i Gil o al campexano de Juancar en Jordi.
    Per descomptat que va encertar Manolo quan prenent possessió d'alcaldes li va dir que fora ell mateix i tinguera personalitat. I ho va encertar, titella dels dinosaures del partit, mes que cap Jordi es portaveu al que li agrada massa "demanar consell", senyal de que no te tan clares les coses. Per ara, Victor el guanya en algo mes que portar corbata, tal vegada perque va mes a la seua i no el dirigeix el partit, en el Bloc no sols Jordi, tots els demés son 100% corporativistes.
    Pitjor estan al PP, llevat de Manolo els altres nomes parlen o fan acte de presencia quan els ho demanen. La única que no depèn de cap partit ni soci politic es Karina, encara que l'associen al PP ja ha demostrat als plenaris que SEMPRE vota el que ella creu. Despres si voleu parlem de lo feinera que ha sigut i si ha estat conseqüent amb la seua suposada ideologia o no. Pero aixo es un altre tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja tenim al de sempre defenent a la nòvia, amb la tírria que li tens al alcalde rebentaràs de maliccia, o de sobrepès...

      Eliminar
    2. Carlitos de tot el que dius els fets i la ciencia empirica demostren que res de res.
      No pot enganyar a tanta gent: als del poble, als del ple, als d'ahir, als de Compromis a Valencia o als del Bloc a Valencia.
      No cuela.
      El recorde que despres de Pere Major va se el mes votat en el darrer congres del Bloc i el mes votat per a formar part de la direccio de Compromis.
      Allí qui l'aconsella?
      No pot enganyar a tants.

      Eliminar
    3. Quantes burraes has dit, Karl Marx. ¿I tu tot això com ho saps? ¿Com saps que es un titella de la qual manen els dinosaures i que rep consells? Tan intim eres seu que ho saps?
      No tens ni p.i. del que parles. La ignorancia continua sent molt atrevida en este pais. ¡Les burraes que cal llegir de la gent que vol passar com entesa!.

      I que trist es vore un penell en els plens que gira i gira sense nord ni sud i no sap ni ella el que vol ni el que vota. Eixa es la teua regidora, menys personalitat politica que un mosquit i inestable emocionalment quant a decisions politiques com va demostrar el darrer ple no volent votar.

      Eliminar
    4. Ja,ja,ja, no havia pensat posar lo últim de Karina, però vaig dir: vaig a llegir als meus amics com despotriquen, i damunt de lo que he dit de Karina res és mentida.

      Al de les 22:10 dir-li que el sobrepés ja me l'estic llevant del damunt escrivint ací, m'ompliu d'energia possitiva quant us llisc.
      Al del Karlitos (va amb K, de Karl) dir que em em dona igual Pere (Major) que Joan (Jordi), també Asnar i Rajoy i el que va provocar la II guerra mundial van guanyar unes eleccions. Dona igual el lloc que ocupe Jordi al Bloc, després vindrà la que només té el 5% de recolçament a Compromís i farà i desfarà com voldrà. No haveu vist les enqüestes de la Ser? La meua Mònica de Compromís és molt més coneguda i valorada que Morereta al propi Bloc!
      També diuen que els votants de Compromís a l'igual que la mitjana valenciana no s'identifiquen com a nacionalistes. El que faltava, em perdut lo d'esquerres des de UPV, i ara ens lleven lo de valencians! Que ens queda? La U de unitat? Serà mentres tinguem a Iniciativa, que sino Compromís queda per darrere d'UPyD a València tot i els esforços del Cantó per fer-la quedar malament.

      Ala, quin pes m'he llevat de damunt!

      Eliminar
    5. Jajajaja ai karino marx... No ho sabiem i ens has iluminat, karina es la millor politica que te hui per hui Tavernes... Igual ha anat als cursets del bon politic del pp...

      Les vostres mentires no han colat mai, ni colaran. Ho sap la gent que el coneix a este home de primera mà.
      Les difamacions van i ven pels 4 peperos desficiosos de sempre: Son banals i amb un unic objectiu, el desprestigi. I encara que vos pese, a jordi juan hui en dia no li dona consells ningun dinosaure, i a estes altures, després de mocions i 8 anys en politica menys encara.

      I lo dit, aguanta, apreta i engul. Anim ;)

      Eliminar
    6. Je,je,je,je, quan volíeu conformar govern no parlaveu aixína de Karina, i ja coneixieu com era, amb des trellat o malfeinera, pero sabíeu que no es casava amb ningú quan el seu partit li va traure eixos plors. I aleshores vàreu passar del seu partit i l'abrasaveu i la besaveu. Hi ha que donar-li carinyo, dieu. I tant que li'n vàreu donar!
      No haveu sabut dur un tripartit i ara la mala es Karina. Del PSOE no cal parlar, ja es contarà el dia que trenqueu palletes, ja n'hi havia guerra abans de fer el pacte i tot. Si Carme no fa el paperot a la moció tindrieu dos Karines.
      Es veu que no haveu pogut digerir be lo que dic de la UPV. Pues Almax, tila i bicarbonat!
      Je,je, com sou vengatius i el mal no es recíproc, sempre acabeu encarant-se al PP. Per mi, perfecte, us done permís. A cada tir, mate dos pardals (bueno, un pardal i un ventilaor).

      Eliminar
    7. No inventes karlos, no inventes que tagrada molt. Aci el unic resentit i que no ha digerit be a este govern eres tu. Ja em diras la transfuga que va pactar en el pp qui va ser... La teua novia.

      Eliminar
    8. Si tan mala és, no sé com la vàreu aguantar dos anys i pico. Això no diu res massa bò del vostre ull clínic. Ni dels vostres amics de EU.
      Per cert, qué és el que invente?
      Que jo no digerisc bé este govern? El que no vam digerir bé van ser les quatre legislatures del PP, ara només és un lleu mal de panxa, però quan és del que menges a casa és com si et sentara una mica pitjor.
      De la meua nòvia ja no sé que pensaran de mí, dient-li destrellatada, malfeinera...
      Ale, altra nit que tampoc em podré arrimar!

      Eliminar
  12. Sobre el tena del retén, dir que segons va comentar l'alcalde, 2 coses:
    La primera, es que dona la sensació de que la opció de compra supose un major cost. O no te ni idea o ens va enganyar.
    La segona és que diuen que els propietaris i els que han gestionat el contracte del retén, la opció de compra està. Però com a bons gestors no ho han plasmat per escrit. Tot ha sigut dit de boqueta i sols com a una intenció. I tots sabem que si ja es dificil exigir algo que esta acordat contractualment i per escrit, imaginat si s'ha dit de boqueta i no hi ha res per escrit. Un altra bola de l'alxalde i Victor Borràs, que no han previst l'opció de compra i ara ho justifiquen de forma ridíqula.
    Per finalitzar, comentar la última de les mentires del retén. Primer comparen el cost actual en IVA (3.300 €) i el d'alquiler del retén sense IVA (2.730 €). I segona, obviant que els 120.000 € de reforma i material suposen un extra mensual (repartit en 5 anys) de 2.000 €.
    Per finalitzar, tampoc van aclarir com van a gestionar el servei de grua i que va a costar.

    ResponderEliminar
  13. No s'ha dit res del torn de preguntes.

    ResponderEliminar
  14. Intervenció de l'alcalde:

    https://www.youtube.com/watch?v=5S1BeVYKQzA

    Lleveu-vos-ho del cap: Reté i diposit nou, millors servicis i canviant diners en costos. I mes vots per al govern. I els del NO es xinxareu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, és una argumentació vàlida.
      Ens xinxarem.
      Vam estar moooolts anys xinxant-nos amb el PP.
      Estem farts de les xinxes, de tots els colors!

      Eliminar
  15. Per favor, algu podria dir-me on hi ha que apuntar-se per estar en la llista de la gent que aconsella o passa wahssaaps a Jordi Juan?

    ResponderEliminar
  16. A mi hi ha comentaris que em demostren la poca serietat d'alguns comentaristes. Em pensava que Karl Marx, tot i ser en les meues antípodes, almenys argumentava però veig que cada dia que passa es perd més i més en la dialèctica de l'odi visceral a l'alcalde i Compromis.

    Comentari de les 18:49 d'ahir, supose. Es posa a parlar de dinosaures, de gent que li diu el que ha de fer i algunes quantes bestieses més que per a una ment que suposàvem pensant i que deu saber, almenys ell sempre ho dona a entendre, que sap per on van els tirs no s'aguanten ni enganxant-los en loctite.

    Karl Marx a vore si t'aclarixes i ens aclarixes: com una persona pot ser titella i estar dirigit per altres i ser un dictador, com digueu.? Això són dos concepcions antagoniques inaplicables a una mateixa persona: o es dictador, o es un titella. Les dos coses a l'hora no.

    Es que quant un no te arguments.... la quantitat de bestieses que es diuen, tant tu, com els teus socis del PP i altres que s'apunten també tot i voler estar a l'esquerra, i mira per on sempre fan pinya amb el PP i usen els mateixos arguments.

    Açò al fin semblarà la pelicula "Sol davant el perill"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I no pretenc ser seriós ni divertit, sols dir la meua veritat. A vore si puc rebatre't la teua:
      Quant ú actua al dictat, és un dictador, no? O vols que li digam dictant?
      De totes maneres, jo no li he dit mai dictador a l'alcalde, posa'm l'enllaç del comentari. serà altres coses, manipulador, veleta, embaucador, interesat, i respecte el partit sumís, vassall, sectari. Pero dictador no trobe jo que siga, no crec que se m'haja escapat.
      Així que claret crec que continue estant prou. Em confondreu vosaltres?

      No, jo no dic mai arguments, tot és rancunia, odi i, com és dia? Resentit? Val, si crec que són eixes el Top-tres. Per mí podeu posar-ne trenta més, o tres-centes.
      Per lo de sol davant el perill que dius em vé al pèl, sempre he estat d'acord amb la dita "Més val sol, que mal acompanyat".

      Eliminar
    2. No vaig cap argument que justifuquen eixos qualificatius.
      Desqualifica, que alguna cosa queda sembla ser el teu fil argumental.

      I després que bon porter faries! Balons fora!

      Eliminar
    3. Xe Enrique, ací mai pots criticar res del govern (per molt evident que siga). Al final sempre venen a la defensa de lo indefensable els palmeros de l'altre blog o bloc (el mateix és). Tant que es queixen de que ací no entra ningú i que comenten 4 gats i que es un blog xavacano, però ells sempre estàn per ací.
      Jo he arribat a la conclusio (i ho posaré com a ecuació matemàtica de primer grau), que el nombre de comentaristes d'este blog és:

      X + C

      On X és un nombre variable de comentaristes, que depén del tema tractat. I on C és el nombre de comentaristes de la Cotorra, que no depén de res, perquè ells defensen el que és defensable i el que no ho és, independentment del tema a tractar

      Eliminar
  17. Posats ja a descobrir identitats, propose a més de la de Karl Marx, identificar a la Cotorra de la vall (encara que alguns dels que alli comenten es reboten i comenceb a despotricar).
    Hi han evidències de que la cotorra ha entrat a este blog comentant en 2 noms; un és la cotorra de la vall i en l'altre usa nom i cognoms .
    Quí és?
    Els bons investigadors que tinguen l'habilitat de buscar a este blog, sabràn esbrinar quines persones estàn darrere d'un blog que utilitza un pasamuntanyes com a senya d'identitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Collins quin interes. Quan passa cert temps, quan els arguments ja son pobres, i quan els deixes en el cul al aire apareix... La Cotorra!! El rival a batre... A per ella! Pobra cotorra, que farà mal? Traure els colorets i les vergonyetes a alguns?? Ai la enveja que mala es...

      Eliminar
  18. Jo crec que ho fan per donar-li el premi "Assot del PP ab fulles de llorer".

    ResponderEliminar