martes, 25 de marzo de 2014

EL REGIDOR DE PARTICIPACIÓ CIUDATANA ES REUNIX AMB ELS COMERCIANTS

Ahír per la vesprada-nit el Regidor de Participació Ciudatana Víctor Borràs, junt a la funcionaria adjunta a la regidoría Merche Cotaina, es reuniren amb un grup de comerciants , tant de la platja com del poble, amb el fi de propossar-los la creació de la Sub-taula de Comerç dins de la Taula d' Economía , amb el fi de, com ja es fà amb la Taula de Mobilitat , Espai Públic i Trànsit ja en marxa, estudiar i canalitzar propostes al Ajuntament en este camp del comerç . 

Entre altres participaren repressentants de Aceplat, dels comerciants del poble i del Mercat Municipal , quedant en reunir-se de nou el proper 14 d'Abril per a ficar ja en la pràctica la taula al comprometer-se a participar en ella els assistents, i seguir reunint-se els segons dilluns de cada mes en principi i a les 8,30 de la vesprada .  

Amb este acte es dona un pas més des de l'administració local en l' idea de fer participar als diferents sectors económics i socials de la ciutat en la vida diaria d'esta, fent arrivar al govern de torn el que ells tal volta no vegen, o fer-los arrivar punts de vista diferents i entre tots portar endavant accions que milloren el dia a dia de tots . 

Des de Quadern volem animar als nostres lectors que siguen comerciants a participar en esta nova taula, perquè com ja hem dit altres vegades hi ha que deixar de ser mers espectadors de la nostra vida i passar a ser actors de la mateixa . 

5 comentarios:

  1. Per què Borràs i l'alcalde sempre van amb trage i corbata? Se senten mes importants així?
    Els únics que van pel poble amb trage són els banquers, la gent que va de boda, l'alcalde i Borràs.
    No m'agrada. Cal estar una poc mes propers als veïns i la forma de vestir és una de les maneres.

    ResponderEliminar
  2. Sempre amb trage i corbata? Per començar, a tu que el preocupa? Jo no he vist mai a Eugenio Pérez ni a Manolo Vidal sense trage quan eren alcaldes.
    I es prou normal. ¿Tu saps si tenen una reunió amb alguna autoritat de fora? Tu saps si a la mijta hora de vore'l ha d'anar de reunió a Valencia? Els portes tu l'agenda que ho saps?.
    Lo normal es que si convoquen a una reunio vagen com toca, i com toca no es amb xandall i en aspardenyes.
    A mi em semblaria correcte que criticares que l'alcalde i Victor van a fer footing amb tratge i corbata, pero per anar a l'Ajuntament no.
    Que tenen mes els banqueros que l'alcalde i el tinent alcalde? Son mes guapos? Mes bon tipo? Jo estic fart de vore a l'alcalde vestit normal i parlar amb ell pel carrer vestit normal, i puc assegurar-te que si el veus en tratge, és per un tema oficial, plenari o reunio.

    Gran tema de debat este.
    I si no t'agrada, no els mires. A mi m'agrada que les persones vagen vestides com cal en cada ocasio i em sembla normal que ahir Borras es posara tratge: al cap i a la fi tenia una reunio amb comerciants.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això si que es segur, Jordi Juan no sol portar tratge i va vestit habitualment com una persona més. Si porta tratge, acte oficial o institucional al canto.

      Eliminar
  3. I Enrique com a que va anar, com a Aceplat, com a agent immobiliari o com a DV?
    Per saber quin grau de credibilitat cal donar a la noticia.

    ResponderEliminar
  4. ACEPLAT i Addor de Finques en platja i poble

    ResponderEliminar