sábado, 8 de marzo de 2014

Nota de Premsa : EL PP RECOLZA A LA CREU ROTJA

El passat dissabte, dia 1 de març, se celebrà a Tavernes la presentació Fallera dels membres de la Creu Roja al local de Balls Populars de Tavernes al costat de la Casa de la Cultura. Aquests membres una vegada més demostraren que son capaços de fer una festa on tot el món s’ho passa bé.

De bon matí ja hi anaven vestits en la blusa típica de falles i ja es respirava un bon ambient faller per tota la associació de la Creu Roja. Els alumnes d’aquesta, estaven contents de que, un any més, després de tota la feina realitzada durant els últims mesos es plantara la seua falleta com s’ha vingut fent fins ara. Aquest any, l’han plantada al Passeig Lepanto de Tavernes (a la placeta de la biblioteca municipal) i on moltes falles de Tavernes han col·laborat aportant ninots de les falles dels anys anteriors.

A les 14 hores, membres de creu roja i alguns col·laboradors elaboraren per a dinar una paella típica valenciana per a tots els assistents, entre ells, els membres de la corporació municipal del Partit Popular de Tavernes. Fou un dinar popular on es respirà un gran ambient fester tan pels alumnes de Creu Roja com per tots els col·laboradors dels mateix.

Després del dinar, es va realitzar al mateix local dels Balls Populars, la presentació Fallera on la Fallera Major eixint Lupe dedicà unes paraules a tots els seus companys i els va donar les gràcies per haver-la elegit Fallera Major del 2013. Després del discurs de Lupe es va elegir la nova Fallera Major de la Creu per a l’any 2014. Aquest any li ha tocat a Juana que, després de comunicar-li que era la nova Fallera Major, va dedicar unes paraules a tots els assistents i va animar als membres de la Creu Roja a que visqueren les Falles.Una vegada elegida la nova Fallera Major, com cada any, els membres de la Creu ens van deleitar en uns playbacks, on van deixar el llistó ben alt.

Sobre les 18h es va iniciar la cremà de la Falleta, però abans d’encendre la traca que posaria fí, els membres del Partit Popular felicitaren als fallers i falleres de la Creu Roja i els animaren a gaudir de la festa Fallera que és de tot el món. Aquest moment abans de la cremà és un dels moments més entranyables que existeixen a les Falles perquè es crema tot el treball que s’ha fet durant els últims mesos. 

Es per això que els membres del Partit Popular de Tavernes estaven en tot moment amb els alumnes de l’associació de la Creu Roja, mentre que l’altra part de la corporació encapçalat per el nostre alcalde Jordi Juan decidiren apartar-se i fer reunions fora de lloc deixant en un segon pla aquest acte perquè després de fer-se la típica foto per a posar-la en tots els llocs, ja no els interessava aquest acte. Cosa que fan de normal als actes que realitzen diverses associacions de Tavernes.

6 comentarios:

  1. Viuen de i per a la foto. Per a ells Tavernes, el nostre poble és una foto i no un poble que hi ha que tirar endavant. Viuen massa de la propaganda i descuiden els serveis més ´bàsics que ha de tindre el poble.
    Volem un alcalde com toca i no un que governa mirant l'objectiu d'una càmera de fotos. El més greu de tot és que la gent es dona compte d'aquesta actitut i al sr. Juan no li agarra vergonya, i això és molt greu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo es lo que voldrieu vosaltres, que forem un govern d'esquenes al poble i no anarem a ningun acte. Pues no caera esa breva. Aneu a tindre moltes fotos i mal de panxa.

      I perdona, el poble estava descuidat, sobretot en el tema economic. Ara li se ha posat trellat i coherencia que no hi havia, soles hi ha que vore parkings i piscines...

      I et recorde que els qui heu votat en contra de les millores (banquets, papereres, senyals, el riu) SOU VOSALTRES, els peperos i la transfuga Karina. Aixo si que es greu.

      Eliminar
    2. Vosaltres? Jo no soc del PP si és el que penses. La tasca econömica l'ha fet Borràs (PSOE), encara que JJ vol penjar-se totes les medalles. El que no em pareix de rebut és que el BLOC vullga aclaparar-ho tot. Això sí, quan hi ha una clavada de pota es obra del soci de govern. En resum, sou uns pèsims socis de govern, no sabeu estar.

      Eliminar
    3. No clar, tu no eres del pp i jo soc flare de monestir. Eh, sr.Juan? Aclaparar crec que mes be es intentar govern quan s'esta en la oposició... Ara, teniu un saber estar, ui quin saber estar mes bo...

      Eliminar
    4. No soc del PP. No comulgue en les dretes. Ara que tu tens el cervell ben rentadet pels nacionalistes.

      Eliminar
    5. Fa molts anys que el tinc rentat eh sr.Juan? Tu igual no havies nascut. Mira si el tinc rentat! Pero estar en un partit corrupte i podrit que es? Ignorancia? O menja de coco?

      Eliminar