viernes, 7 de marzo de 2014

El Quadern denuncia : POLÍTICA O POLITIQUEIG ?

I és que el que en dos setmanes es convoquen tres plenos (vore article següent), dos d'ells extraordinaris, tenint en compte que cadascún ens costa sòls comptant els 200 eurets pels 15 regidors sense delagacions 3.000 nanos , a sumar-li a més la comissió previa, el policia a la porta ... segons ens diuen, uns més/menys 4.000 eurets per pleno de cost . 

Si tenim també en compte que l'ordre del dia del proper dilluns és l'aprovació de la modificació de crédit que no es va aprovar el dilluns passat pels vots en contra dels populars i Karina, i qué no sabem si donarà temps per a que Pepe Talens (vore article següent) assolide el seu lloc, espere que l'Alcalde i el senyor Borràs sàpiguen justificar el perquè d'este pleno tant urgent ,  a una setmana del darrer i amb un punt del ordre del dia igual o similar a aquell , més que rés per a evitar malpensaments . 

11 comentarios:

  1. Bon dia,

    Politica o politiqueig? crec que cap de les dos.

    Per simplificar es podria dir que es pero collons, com amb un plenari normal no poden traure el punt avant aprofiten que Salvador ferrando ha presentat la seua dimisio per a convocar-lo i d'eixar al PP al plenari extraordinari amb un concejal menys i aixi poder aconseguir el que volen.

    Com el PSO i BLOC no volen acceptar el fer punt a punt per a debatir i votar com el Portaveu Manolo vidal es va demanr al plenari, pues o porten a pleno extraordinari i aixina poder fer el que ells volen quant ells volen.

    Despres se omplin la boca de ser els mes democratics els mes transparents, i aço evidencia que no son tot allo que diuen.

    Aço se pot dir que es trampa si foren democratics accepatarien esperar al proxim plenari i a que el nou regidor tinguera l'acta de regidor pero no o faran aixina perque no volen ni desitgen consen ni dialg ni negociacions.

    La politica per ara es igaul de color taronja o de color roig o de color blau.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ojala aprovaren tot el que esta pendent. El poble necessita avançar. Perque sabent com sou, si es posaren les millores i obres per separat, trobarieu altra pega i posarieu altra escusa a eso o aquello. Fan falta inversions que tant vos agrada demanar en BIMs i demes llocs. Pero no voleu, no siga cosa que el govern actual quede ben mirat de cara a les proximes eleccions. Queda sobradament demostrat que al pp i la transfuga Karina el poble els importa res, ben poc.

      Eliminar
    2. Si volen fer inversions pel poble, que facen un pla d'empleo com cal i que ea deixen de bovades!

      Eliminar
  2. Si el plenari es extraordinari, que el sou siga extraordinari, o siga, que no cobre res ningú. Al policia de porta li compensen tambe del seu horari habitual. Que donen exemple!

    ResponderEliminar
  3. Exacte, que donen ejemple.

    Que fatsen el plenari al mes que ve i ja esta be. Que siguen previsors i que en tres setmanes 3 plenaris, manda huevos.

    Falta de previsio, falta de tot, per molt que motiven la urgencia no es tan urgent i mes havent-se votat ja a un plenari.

    Vergonyos Jordi i borras.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tens ni idea de que parles ni saps diferenciar un ple urgent d'un extraordinari.
      I si mai no s'havia fet tres plens en un mes (cosa que no es certa) es perque mai haviem tingut una oposicio tan de poc trellat com esta.
      Quin mal hi havia en aprovar les inversions para arreglar el riu, posar banquets i papereres, arreglar el cementeri o pagar els arreglos d'escoles ja fets? Quin mal hi havia en aprovar-ho cap? Per collons no ho van aprovar.
      Pues ara carregueu i apetxugueu...... i a la pròxima voteu pensant en el poble i no en demostrar que 8 més la transfuga son 9.

      Eliminar
    2. Vergonyós es que despres d'arruinar el poble ara damunt volen paralitzar-lo.
      Això de que no facen el ple i no puguen cobrar, ves tu i els ho expliques a les empreses del poble que ja han fet faenes i no poden cobrar per culpa del PP i de Karina.

      Eliminar
  4. Mai s'ha donat el cas de que es feren 3 plenaris en 3 setmanes. JB (jordi i borràs) volen fer politiqueo. I és una vergonya que aprofiten la baixa d'un regidor per a guanyar una votació. Tant que es plenen la boca amb democràcia. PD: Deixaràn entrar a Jaume?

    ResponderEliminar
  5. Tenim un alcalde amb molt mala llet. Que espereu? Molt de doctorat però poc de trellat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Reflexionem:
      ¿Que es més mala llet convocar un plenari precis per aprovar unes obres o obligar a convocar un plenari en plenes vacances d'agost i quan l'alcalde estava en l'estranger? Crec que convindràs amb mi que és tindre més mala llet lo segon, convocar en plenes vacances i quan faltava també un membre, i damunt ni era urgent ni havia necessitat com ho ha determinat un jutge i un tribunal.

      O siga, potser que l'alcalde tinga mala llet (Depren prou ràpid, no li ensenyeu tant) pero vosaltres sou..... la vaca de la mala llet.

      Eliminar
    2. I més mala llet que tindra quan veja que a Valencia no el volen a les llistes autonòmiques.

      Eliminar