lunes, 17 de marzo de 2014

Info-DEMÒCRATES : La familia valencianista seguix creixent

I és que amb l'incorporació del partit El Campello Demòcrates s'afiança l'implantació en les comarques del sud, on el partit ja compta amb els partits coalligats Demòcrates x Alacant i Xixona Independents-Demòcrates, a més de diversos consells i gestores locals .

Així, dissabte passat una cinquantena de persones es reuniren primer en un céntirc carrer de dita població i després en un restaurant en una cala meravellos per a signar primer l'acord entre Demòcrates Valencians i El Campello Demòcrates i inaugurar la seu dels segons, partit el  qual serà en endavant la marca del primer en eixa ciutat i aquell serà la repressentació dels campellers en les instàncies superiors , acudint junts doncs a autonòmiques i locals , i després i darrere un magnífic dinar pressentar en societat dit acord i a abdós partits.

Amb esta incorporació Demòcrates Valencians suma doncs una nova localitat a la seua implantació en constant aument de repressentacions locals entre partits coalligats i consells propis, i una dotzena de regidors tant també propis com dels partits coalligats . 

I seguirà prompte amb la pressentació del acord amb els independents de Cerdà, ACCEDE, així com el Consell Comarcal de La Costera, el Consell Local d'Alzira i Comarcal de les dos Riberes, el Consell Local de Tavernes i les gestores de Oliva i Gandia entre altres : El que era un projecte es ja una realitat consolidada i en constat creiximent .

Els repressentants de Demòcrates Valencians Sandre Llopis de Pau,
Secretari d'Organització, i Ferràn de Rojas, Coordinador General, signaren
l'acord amb els  repressentants de El Campello Demòcrates .

Davant un nombrós públic , en un marc incomparable i després d'un
bon  dinar , es pressentà en públic l'acord i als partits coalligats .
Les noves cares valencianistes a El Campello 

4 comentarios:

  1. això, això... bons dinars!

    ResponderEliminar
  2. Això, això, i mala sombra també,.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, que vols? Al Bloc els has pegat una bona patada en tots els ...... I damunt queden de mentirosos al dir que el reté té projecte i no en te. I en la Cotorra això no saben com digerir-ho. a vore per on ixen. Hui he parlat amb un tècnic de l'Ajuntament i m'ha dit que no hi havia projecte quan van começar les reformes.

      Eliminar
  3. Creced que dareis sorpresas a las malas sombras de la corrupción que ensombrecen nuestra Comunidad!

    ResponderEliminar