jueves, 13 de marzo de 2014

Editorial : NO HI A PITJOR CEC QUE QUI NO VÒL VORE

I és el que estem llegint alguna que altra animalada , segúrament intencionada, per part d' alguns comentaristes, sobre el que pensem en el tema del retén , idéa com no podría ser d'altra forma compartida per un partit polític concret ( aiiiii, açò de la dualitat de persona em porta boig .... ) , 

I és que hi han de torpes, sospitem que per cegesa ideològica ( lo que diga el líder va a misssa, tinga o no tinga raò no ho discutirem , siquiera ens plantejarem considerar les opinions d'altres, del que sòls ens ocuparà desqualificar-lo , no fan falta siquiera arguments amb basse per a contradir-lo )  ó per que no entenen o no volen entendre el que lligen per manca de formació lectora . 

Si no, no ens expliquem com no entenen qué :  

- Volem, sense cap de dubte , el millor per a la policia local .

- En conseqüència volem que tinga la millor dotació possible i en tots els sentits .

- Partint d'estes premisses, creguem que és necessita d'un lloc nou i adecuat .

- Pensem que el local ara llogat es una bona opció, tal volta la millor, però no la íunica .

- Pensem qué es deu de traslladar a un lloc definitiu, o almenys per a un grapat d'anys : No es qüestió d'anar d'açi cap allà cada equis anys  i llogar sense cap d'opció de compra, o al menys d'esta no s'ha informat , açò no és assegurar una estabilitat en el lloc de les dependències . A més, el traslladar de nou en un cas donat tot l'equipament a altre local es una despessa de gran quantitat, ara es parla de 120.000 euros , i es tirar els diners al fem  .  

- Sabem que el Plà d'Ajustament no permitix fer inversions en compra d'inmobles, però huí per huí ningú ens ha rebutjat l'idea d'un lloguer amb opció de compra, que mentres esta no s'execute jurídicament es un contracte de lloguer i no va en contra de la legislació anomenada, però que ens asseguraría en uns anys, i una vegada superat l'obstacle económic , adquirir en el que has invertit . Però creguem que si els duenyos d'eixe local no poden o no volen signar un contracte d'opció pel que tots coneguem, hi han altres locals que també poden complir amb l'objectiu . 

- Per tot açò rebutjem el projecte actual de lloguer sense adquisició d'inmoble . I que torne a quedar clar que no amb el fons : Amb la idéa de dotar d'un servici adequat a la nostra policía estarem sempre d'acord.

I ja ficats, recordem que l'ajuntament tindría que haver rebut una nau molt prop d'esta, en l'antiga estació d'Iberdrola , la qual també sería ideal per a la policia, i a més , al estar sense construir, es podría dissenyar a la messura d'esta , pel que no es descartable esta opció i hi ha que pressionar a Iberdrola si fa falta jurídicament i tot per a que complisca el pacte signat en el seu dia per Eugenio amb ella i com a contrapart del tema de línea de Alta Tensió . 

Quedarà ja ben claret el que pensem ? Ens temem que no, perquè d'on no hi ha no es pot traure, diuen, i perquè el fanatisme no deixa vore més enllà del que diga el líder .

Advertim que sòls publicarem i contestarem donat el cas, a opinions contradictories o apoios argumentats, les animalades per als animals ... 

35 comentarios:

  1. Bon día Enrique, només hi hauiría que imaginar el que haguera passat si este contrat de lloguer el acordaren o firmaren governants del PP. Tractanse dels propietaris dels que es tracta i en la situació actual que es troba empresarialment eixa familia.
    Els actuals governants convocarian manifestacions, pitades, i qualsevol altra mesura.
    Pero com ho fan ells, esta ben fet.

    Es inexplicable, pero es aixina.

    ResponderEliminar
  2. Tota la raó Enrique. Llogar el cuartel per 5 anys sense opció de compra i gastar 120.000 € és tirar diners al fem.

    ResponderEliminar
  3. Es nota que ahir vaes entrar a comentar el tema en la Cotorra i t'han dit de tot menys bonico.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soc la seua diana preferida, del que m'alegre perquè vol dir que algo es pica quant parle, perquè serà ?

      Com he dit altres vegades, quant el carro sòna es perquè roda i DV està rodant i de debò, i això pareix molesta i també de debò, per algo serà em pregunte també ...

      Eliminar
    2. No tornes a comentar alli i no t'enfadaràs més.
      Alli no pots traures res de bo. Nomès insults i burles per no opinar com ells.

      Eliminar
    3. La veritat ? m'estic divertint i al mateix temps parlen de DV i de Quadern, i hi ha un dit que diu que parlen d'ú encara siga malament ...

      I com estem tant segurs del que defenem , no tenim por de donar al cara, i no com els que ens ataquen , ahí està la diferència .

      Saluts i no obstant gràcies pel consell .

      Eliminar
    4. Pasa com ací si no pensen com Estruch o el PP:

      Ens temem que no, perquè d'on no hi ha no es pot traure, diuen, i perquè el fanatisme no deixa vore més enllà del que diga el líder .

      NO HI A PITJOR CEC QUE QUI NO VÒL VORE

      apoios argumentats, les animalades per als animals ...

      Eliminar
    5. Per aixo mateix no estas llegint la teua crítica, igualet igualet ...

      Eliminar
    6. Dime de lo que presumes y te diré de lo que careces

      Eliminar
    7. Pero tu torna i volta i aci, slgo farem be, no ? Salut !!!

      Eliminar
  4. De moment el nou cuartel va a costar ja costa 196.000€ de lloguer i 120.000€ en obres i encara no està operatiu.

    ResponderEliminar
  5. Enrique, ens podries dir a tots el que ha costat el lloguer i les obres en el local que va fer el PP per a Local de Joventut i que era també en casa d'un altre?
    I despres poses també el que va costar la gestio del lloc per una empresa privada massa coneguda per tots.
    Ens podries dir també el qeu costa el local llogat que hi ha a l'entrada del poble i quines obres s'han fet allí en casa d'un altra? Es un lloguer del PP.

    Posa'ts a explicar, ho expliques tot. Les dades d'eixos dos locals les pots buscar per internet. Dubte que les trobes perquè aixina com estos ho diuen tot i no amaguen res, els d'abans tot amagaet i sense informar al ple.

    ResponderEliminar
  6. I qué té que vore açò amb el tema del retén ? Qué un destarif en tapa altre ? Jo crec que no, i des de la conciència i obejctivitat ni puc aprovar un destarif "popular" ni altre "socialístament Compromés", i si allò ho va ser no per això este deixa de ser-ho.

    ResponderEliminar
  7. Mira el que diu Cotorra:

    "Per al·lusions: - A l'anonim de les 13:14, 14:41, 15:47, 22:17. No hi ha res.

    - que el publiquen (el projecte) a este blog,

    Com que ja estan fent "cosetes" en el local, vas i les mires directament. Quedara millor que un projecte.

    Per cert, ja no firmes?"

    Queeee? Queda millor vore les "cosetes" que estan fent que un projecte?

    Aleshores vol dir que l'Ajuntament dona via lliure per a que tots els veïns que vullguen fer reformes dgran importància facen "cosetes" sense llicència d'obres?
    I mes tractant-se d'un edifici públic, haurà de tenir un projecte de reforma i de totes les instal.lacions que es realitzen, per tal de legal.litzar el local.
    O es que està fent-se tot a salto de mata i al marge de la llei?

    ResponderEliminar
  8. El que ha enviat el comentari al multianonim del no-projecte en la Cotorra soc jo. No he signat perque sino allí no em publiquen, soc persona amb comentaris no-gratos per a la causa. Despres li he respost a l'administrador pero tampoc m'ha publicat mes. El portaveu oficiós del Bloc venia a respondre que del projecte no calia dir res, que passarem per les obres com els jubilats i veguérem i preguntarem com va.
    I es queden tan panxos.

    ResponderEliminar
  9. L'autor del comentari - suposem que serà el mateix que ens n'envia un a nosaltres- ens demana que publiquem el projecte.

    I simplement li hem dit que com que ja estan treballant allí - li ho hem dit així carinyosament: que ja estan fent "cosetes"- que vaja i les mire directament. Millor que vore fulls i fulls de paper del projecte en un blog, que sempre resulta complicat i incomode.


    Li ho hem dit a l'autor del comentari- no sabem si el mateix que ací- amb tota la bona intenció: que ho mire directament, que igual després no sap interpretar projectes.

    Damunt que donem un consell.... No es pot anar de bones persones per la vida! Som uns incompresos!.

    Ara en serio: ¿vosté Sr. Administrador de Quaderns de Reflexió, que en aquesta vida haurà vist centenars de projectes de reformes i obres, creu que és normal que una persona li demane a un blog polític com el nostre o el seu, que li publiquem un projecte que tindrà fulls i fulls de paper? ¿No seria més lògic que faça una instància i li'l sol·licite a l'Ajuntament?

    Gràcies, i disculpa'ns per haver-te ocupat un temps.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. He anat i estava tot tancat. Tampoc he vist indicis de que estigueren fent obra.
      No cal publicar tot el projecte, en que es penje un informe favorable del tècnic municipal com que el projecte s'adapta a la nornativa vigent seria suficient. Algú ha de garantir que el va a ejecurar-se s'adecua a la legalitat: Resistencia al foc de l'estructura i dels tancaments, sistema d'extinció en cas d'incendi, eixides per a evacuació en cas d'incendi, accesibilitat, instal.lació el.lèctrica segons el Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió... Mira si hi ha normativa que hi ha que complir i justificar. Imaginem que tindreu l'informe del tècnic municipal en el que es diga que les obres i instal.lacions que van a ejecutar-se segons el projecte "existent", s'adecuen a la normativa que li és d'aplicació.

      Eliminar
    2. Tot açò Enrique, em recorda a la "conexió" de la guarderia de la platja a l'enllumenat públic. Un company meu que treballa a Iberdrola d'Alzira m'ha dit que és il.legal i que fan la vista grossa per què és un Ajuntament.
      Igual que a la platja es va anar a salto de mata, ací es va pel mateix camí.
      Això és obra dels il.luminati del Bloc, que no tenen ni idea de que s'ha de complir la normativa i s'ha de fer un projecte on es justifique que el que va a fer-se complix la normativa.
      A salto de mata, això és el que passa!

      Eliminar
    3. Projecte??? Ja ja, no em faces riure. Eixos no tenen res! Si apenes han tingut temps per a icloure els 120.000 € dins la modificació de crédit. I tu vols que en una menys d'una setmana feren també el projecte. Mala farolà s'han marcat digüent que si que el tenen. Segur que estàn fent-lo ara amb data retroactiva. A vore si s'atrevixen a visar-lo o a firmar-lo electrònicament per vore quan s'ha fet realment.
      Mira, ja tens faena pa demà Enrique. Acostat a l'Ajuntament i que t'ensenyen la documentació i el projecte que acompanya a l'actuació que va a fer-se al retén.

      Eliminar
    4. Jo no anava pel sentit de coneixer totes les característiques del local i l'obra com diu la Cotorra ni pel costat de la seguretat i la legalitat de les instalacions amb que altres volen pillar al govern, com ara demanen per ací.
      Jo simplement em volia llevar el dubte quan més d'un per ací deia que no existia cap informe municipal del proper reté.
      Per això proposava a la Cotorra, que són tan propers al govern local, que el publicaren i es llevaren eixe pes del damunt amb possibles xerrameques.
      Cap intenció de criticar ni avalar uns ni altres.
      Però de seguida et fan contrari, estàs buscant-los cinc peus al gat i si insisteixes eres un peper i ja no interesa que comentes més.
      Això últim és l'únic que queda ben clar quan han assentit (qui calla, atorga) sobre el vet a certes persones i/o personatges. jo, com he dit ja ho tinc comprovat, no donen cap descàrrec, és com lo del plenari: no tenen cap càrrec de consciència. Els que volien canviar la manera de fer la política ara diuen de la llei,que eixes són les regles del joc i de que s'adapten al sistema. Il·lusos, pensàvem que el que volien era canviar-lo.

      Eliminar
    5. Hi ha qui diu:
      Mira, ja tens faena pa demà Enrique. Acostat a l'Ajuntament i que t'ensenyen la documentació i el projecte que acompanya a l'actuació que va a fer-se al retén.

      I jo el dic:
      Però no aniràs. Es mes fàcil pontificar com sempre es fa ací sense aportar cap document. Així, nomes parlant d'açò i d'allò, sense cap document jo faig 20 escrits i noticies al dia.

      Eliminar
    6. De moment el "pontificar" no ens va però que gens malament, no tenim cap d'obligació d' anar a cap de lloc perquè no som ni ho pretenem periodistes, sòls opinem del que ens assabentem i procurem crear debat per a traura conclusions de quina es la veritat d'un assumpte, som un blog d'opinió i amb molta aceptació, per algo serà , així que perquè canviar algo que funciona més que bé ? .

      Si el govern vol que es senta la seua opinió, objectívament com hem fet sempre, no voràs vist opinar sobre un document rebut d'un o d'altres, no haver-nos tallat la font.

      I si tan fàcil és "pontificar", nosaltres li diguem opinar i demanar opinió, avant, fes-ne tu un també i aixi podràs pontificar sense treballar com dius, a vore si tés tan fàcil i tens tant d'éxit, a nosaltres ens costa un muntó d'hores el tindre un blog actualitzat, hores furatdes a la son i a la familia .

      Eliminar
    7. Anonim de les 22:09 si has anat de nit estaria tancat.
      He anat jo també i estant treballant. La porta tancada, sense candao, dins una furgona gran i se senten els colps i sorolls del treball.
      Un altre que s'apunta a les mentires del PP.

      Eliminar
    8. Estarán en la porta tancada perqué no tenen Liicència d'obres i/o Projecte?

      Eliminar
    9. No, no, la porta estava tancada per evitar l'entrada de gent que diu desficacis.

      Eliminar
  10. I un company meu que traballa a Iberdrola de Cullera m'ha dit que això es el procediment habitual en coses provsionals d'espectacles i falles i verbenes. I allò era per al SS.SL.
    Un company teu t'ha dit? Si es company teu tu tambe seras electricista i treballaràs a Iberdola. Per tant tot lo que has dit fals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dis-li que es tracta d'un edifici públic (recorda que és de l'ajuntament), no es cap verbena ni espectacle. I per a ser provisional, ha estat tot l'estiu i potser encara estiga la xapussa de connexió.
      I tot ve arrel de que el local no tenia cap projecte ni suministrament el.lèctric contractat i legal.litzat (el butlletí de la llum, que és com és coneix habitualment) i es va pensar a presses i a carreres fer allí la cuïna de la toscana i després un taller de bicicletes. Clar, a última hora no dona temps a que estigua tot en regla i legal, i si no que li ho pregunten a Carmen Canet. Per als altres la llei i per a mi, l'ample de l'embut. Això és el seu dogma.
      PD: En Cullera ja no està Iberdrola.

      Eliminar
  11. En el diari de Tavernes han dit que el BIM d'octubre ja va publicar el preu de l'alquiler sense estar adjudicat el local del cuartel.
    ¿Com pot ser que ja saberen el preu exacte de l'alquiler sense estar adjudicat?
    Això és molt fort. L'alcalde tindria que donar explicacions.

    ResponderEliminar
  12. L'Ajuntament pagarà ( en sentit de podrà pagar, segons l'adjudicació quede) 2.700 euros IVA exclos com a màxim amb la qual cosa no s'arribaria de cap manera als 3.300 euros IVA exclos que s'esta pagant del contracte del PP des de fa anys i anys, en concret des del 2000.
    Això suposa un estalvi minim, si es llogava per la quantitat màxima de l'oferta de 7.200 euros anuals IVA exclos de 7.200 euros anuals més IVA..

    I per a què volen un redactor en el BIM del PP si no s'entera de les coses? Ara al cap de cinc mesos vos ve el rot a la gola? Sou patètics i damunt quan sabeu, i el que està en la redacció del BIM millor que ningu les quantitats.

    Diari de Tavernes= PP=Mentires i manipulació
    Diari de Tavernes de bo no diuen res. Patètic.

    ResponderEliminar
  13. En Alzira hi ha Iberdrola? Ara m'entere.

    ResponderEliminar
  14. Si en l'Avda Luis Suñer

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va no el quedes amb mi.

      Eliminar
    2. Això de portar un bloc es voluntari. Jo no li furtaria un minut a la meua dona i al meu fill per fer un bloc. Li'ls dedicaria a ells.

      Eliminar
    3. Si, ho han posat en la nau on es feien els apolos. Avidrola es diu ara.

      Eliminar
    4. Al cesar ... Si que hi ha una oficina de Iberdrola en Alzira i en eixa avinguda en concret .

      Eliminar