domingo, 9 de marzo de 2014

Nota de Premsa del PP de Tavernes : PLE EXTRAORDINARI DE DEMÂ

Jordi Juan, alcalde nacionalista de Tavernes de la Valldigna, 
retarda la tramitació de l'acta del nou regidor del PP para no
 perdre la votació en un ple

El govern minoritari de Compromís i PSOE de Tavernes han convocat per a dilluns vinent un ple extraordinari argumentant l'absoluta necessitat del mateix. El PP de Tavernes denuncia l'oportunisme polític d'aquesta convocatòria, ja que es dóna a penes quatre dies després de la dimissió per temes professionals del regidor popular Salva Ferrando i ni tan sols s'ha iniciat la tramitació de la credencial del regidor que ocuparà la seua vacant. Així el govern de Juan s'aprofita d'aquesta circumstància en estar equiparant amb l'oposició en nombre de regidors i faria prevaldre el vot de qualitat de l'alcalde. El comportament totalitari i “trampós” del sr. Juan dista molt del consens buscat pel Partit Popular, qui ha estat sempre disposat al diàleg. 

Dilluns que ve es debatrà una modificació de crèdit que aglutina conceptes diversos i que ja va anar parcialment rebutjada en el ple ordinari del passat dilluns. Han sigut ja massa ocasions en les quals els populars vallers, amb la finalitat de separar el veritablement important del superflu, Han demanat que no s'acumularen temes en una única modificació de crèdit, ja que es tracta d'un tema tan seriós com gastar els diners dels contribuents. Manolo Vidal, portaveu popular, denuncia que “barrejar-ho tot en un únic punt és exercir el xantatge. D'esta forma s'intenten aprovar temes que podrien ser discutits, millorats o perquè no, rebutjats en incloure'ls amb altres propostes que sí són clarament acceptables. Davant aquesta petició lògica, Juan i els seus socis de govern han afegit encara més temes a la modificació que el dilluns no va ser aprovada”.

L'oportunisme del senyor Juan referent a la convocatòria d'aquest ple i la dimissió del regidor popular mostren el talant de l'actual govern municipal deTavernes. Els populars es pregunten quin tipus de consens democràtic és aquest, ja que el Sr. Jordi Juan ha tingut temps per a signar i convocar una comissió i un ple extraordinari, però no ha tingut temps de signar el document perquè des del Jutjat es remetera l'acta d'accés del nou regidor del Partit Popular. El portaveu popular lamenta que “aquestes pràctiques aparentment legals mostren mala fe i oportunisme d'un govern en minoria que no sap o no vol treballar d'una manera neta i transparent”.

39 comentarios:

  1. Ja vegeu la mala llet de Jordi Juan o encara no? Per això l'executiva nacional de Compromís estiga dubtant de donar-li "galons".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No veus com están de nerviosos els del Bloc. No sé si ho saben, però a Jordi Juan van a carregar-se'l dins de Compromís.

      Eliminar
    2. Conta, conta que els del Bloc no sabem res.
      Xe, que bledes som, anem de reunio amb Jordi al Consell del Bloc i al de Compromis a Valencia i no ens enterem?
      Conta, conta, i explica, que ens volem riure un poc de les bestieses que diràs.

      Eliminar
    3. Home, si aneu de reunió amb Jordi Juan és normal que no s'entereu. Per davant vos diràn lo bò que és, però ja están planificant la seua mort política. Ja ho voràs, pareixerà un accident per a no alçar sospites.
      PD: Si foreu un poc llestos, sabrieu qui son els que están planejant tot.

      Eliminar
    4. Es veu que aneu a fer-li de palmeros, però no s'entereu massa bè del que passa i del que pensen els dirigents de Compromís. Si voleu, en unes setmanes vos adelante un altra noticia. Igual vos estalvie el viatge a València.

      Eliminar
    5. Aneu en compte ja que poden hi hauré dirigents de Compromís, escodrinyant els blogs locals i que potser no els fa cap gràcia de que entreu al "drap" declarant obertament que sou del bloc. Vos ho dic perquè setmana passada va entrar una persona a fer declaracions a este blog i potser no haja sentat massa bé.
      Ja sabeu que sempre està "el ojo que todo lo ve".

      Eliminar
    6. Ara resultarà que els dirigents més alts de Compromís van a parlar amb els del PP del poble? Mala trola s'amolleu, això no s'ho creu ningú. Nomes que busqueu la difamació i res més. Els hi ha que tenen poc trellat.

      Eliminar
    7. Deixeu-los estar.
      Sabeu massa bé que això es fals. Volen saber perquè donarien el que no tenen perque Jordi Juan desapareguera de l'escena política local.
      ¿No sabeu massa i esteu informats la militancia del que es cou? Pues deixeu que diguen el que vulguen.
      Primer era Molla de Gandia? (Algu el coneix) i ara com no som llestos diuen que no sabem res. Home el que si que sabem es que el PP s'afona com una bola de plom en una bassa.
      Mira, anònim de les 23:03, si tu fores llest sabries que en votacions secretes, cadascu expressa el que realment sent i vol. I la darrer votació secreta en Compromís-Bloc de Valencia per decidir càrrecs en Consell Nacional Jordi Juan va ser la segona persona més votada... darrere el president del partit, Pere Major.
      O siga, els enemics de Jordi Juan van votar secretament al seu favor, perquè han de ser majoria per tirar-lo fora. Venga ja!
      Conta'ns una altra pel·licula que eixa la van fer ahir en la tele.
      I gent de Compromís-Bloc, a lo vostre! I tu no adelantes res. A la pròxima no t'ho dire i no estaras en ganes de dir-ho.

      Eliminar
    8. Segur que és fals? Home no van a dir-te les seues intencions. Però que van a carregar-se`l, pots estar ben segur. Pareixerà un accident, però se'l carregaràn (políticament parlant).
      I mira per on, li faràn un gran favor, i així podrá centrar-se en la seua vida profesional, perquè és un tio Intel.ligent i de segur que li anirà molt bè.

      Eliminar
  2. Sr.Manolo Vidal i quan voste gastava a mans plenes, 16 milions de deute, no pagava a ninguna empresa del poble ni proveedors, i arruinava este poble en obres inecessaries no pensava que tambe eren els diners dels contribuents?? Pues ala, aguantar, que el poble necessita eixes millores i vol avançar sense escuses de mal pagaor i a pesar de transfugues i peperos. Ojala vaja tot avant!

    ResponderEliminar
  3. Mira que em riuria jo si Carmen Canet s'abstinguera de la votació. Li la podria tornar al sr. Juan després del que li va fer la nit de cap d'any. Carmen si dilluns que tens el micro no aprofites, quan vas a fer-te valdre?

    ResponderEliminar
  4. Estruch. No se si t'ha aplegat l'anterior comentari que t'he enviat.
    El comentari no s'ajusta al tema però es que a la cotorra passen prou del tema. Han publicat un article del plenari extraordinari de demà on apareix un nínxol on es pot llegar els nom i cognoms de persones difuntes. Em pareix una falta de respecte i de mal gust.
    Mira si a tu et fan més cas i conseguixes que retallen la foto (igual que han fet altres vegades) i que no apareguen els noms i cognoms.

    Gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veritat, en la part superior d'una de les fotografíes es pot llegir perfectament noms i cognoms. Haurien de fer algo i ràpid. Si foren familiars meus no em faria gens de gràcia. Pots pasar-li el "recao" a la cotorra? Em sembla inadmisible el que han fet.

      Eliminar
    2. Ja ho han arreglat llevant els noms. Hi ha que tindre molta cura per no ferir sensibilitats. Esperem que no torne a passar.

      Eliminar
  5. A mi em pareix perfecte que ho facen, el PP vol imposar una majoria amb una trànsfuga (no tenen vergonya) i deixar el poble estancat en el seu benefici??? Fora trànsfugues i impositors com Manolo Vidal. Diu que busquen concens, ja me l'imagine imposant les seues cabòries. Senyor Manolo Vidal vosté és l'única persona de tot el poble que no pot parlar ni de concens ni de transparència.

    ResponderEliminar
  6. Dubte moltíssim que l'acta del nou regidor no estiga tramitada. Això segur que és fals i és una mentida més de don Manolo Vidal i la trànsfuga de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esta tramitada des del dijous.
      Tot fals, com li agrada al PP en les seues notes.

      Eliminar
    2. I tu com ho saps? Tens molta información, no creus?

      Eliminar
    3. Ho se perque m'he molestat de preguntar-ho quan esta mati ha posat Enrique la noticia.
      Tu ho has preguntat? No, tu nomes el creus les mentires del PP.

      Eliminar
    4. Pot estar tramitada i tot el que vullgues, però el quid de la qüestió és que el nou regidor no podrá votar. I ací és on Jordi Juan a pecat de falta d'ètica i talant democràtic.

      Eliminar
    5. Es legal.
      La mateixa ética del PP quan després del ple ordinari d'agost i ja donades les vacances de tasques institucionals (plens, comissions i demes) fins passades festes i quan l'alcalde havia informat que prenia vacances, obliga a un plenari urgent i extraordinari amb l'alcalde a l'estranger. També era legal.
      L'etica i el talant o no democràtic ja el jutjarà el poble, que haurà de valorar si vol un regidor mes votant o vol banquests i papeperes.
      Els del PP sou els menys indicats per a parlar d'etica i democràcia als demes

      Ara igual tu no estàs en politica o eres molt novato perquè si estigueres o fores veterà sabries que en politica la legalitat es la legalitat, agrade o no agrade. Per això per eixa legalitat estem aguantant tantes barbaritats del PP: és etic tirar a una familia al carrer de sa casa per la hipoteca? És étic no pagar dependents? Es étic tindre la mitat de diputts imputats? i mes i mes que no dic.
      Es la llei.

      Eliminar
    6. Pues això.
      Sou tots iguals d'ÈTICS.
      I la llei també n'és prou d'ètica. Per als polítics, per al poble quasi mai.

      Eliminar
  7. L'únic concens democràtic que entén el PP és el de la majoria absoluta, la que s'han buscat amb una trànsfuga que no la vol ningú. 16 anys de majoria que no han fet res de bo, ho han podrit tot, i ara volen podrir-ho tot més bloquejant serveis per al poble.

    ResponderEliminar
  8. Sóc funcionari d'un ajuntament i totes les modificacions de crèdit es fan conjuntes, fer-les per separat no té cap explicació i multiplica la feina sense sentit. Manolo Vidal ha fet modificacions conjuntes en la seua legislatura, s'han fet sempre. Impedir que es facen ara només demostra mala llet política i ganes de fotre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De quin Ajuntament eres funcionari? De Gottam? O de Springfield?

      Eliminar
    2. Em sembla de molt mal gust que es publique eixa resposta. Jo també treballe en l'administracio i eixa es la norma general i la que recomana el govern de la nacio per optimitzar recursos a totes les administracions

      Eliminar
    3. Jo puc dir també que treballe en la NASA, no? Ací tot val. No s'ha dignat ni a dir l'ajuntament, per poder-ho contrastar.
      El que no ha dit vosté, es que no es puga fer de l'altra manera.

      Et pose un eixemple:

      Un venedor de carn que ven pollastre i el clients li diuen que el volen trocejat. I ell r que r en que millor sencer, perquè li es més cómode i li pot fer millor preu. Si els clients el volen trocejat i ell no vol trocejar-lo no en vendrá cap.

      Crédits:

      Venedor: JJ i el seu govern
      Client: Concejals del PP i KV
      Pollastre: Modificacions de crédit.

      Eliminar
    4. L'exemple no servix, amic. Ni de lluny, perquè el comprador no pot marcar l'oferta del venedor.

      Ací hem de començar per dir que el venedor oferix un sol producte i tu compres o no. El venedor ofereix un producte que està fet així i si tu el vols (l'aproves) o no el vols (el rebutges votant no)
      Es com els envasats de Mercadona: son així i els compres o no.

      Si el venedor veu que el negoci li va aigües, canviarà la seua oferta i donarà més possibilitats al comprador. Però això es una altra història. Es com Mercadona amb la fruita i verdura fa una anys: envasada no comprava ningú i ha canviat. Si Jordi Juan veu que no li compren, ja canviarà

      Ara per ara l'oferta de Jordi Juan és unica (i legal) i el comprador (PP) la compra o no la compra.

      El teu exemple no servix en la situació actual. A l'altra.

      Eliminar
  9. Imposar un criteri amb una trànsfuga és molt poc democràtic, supose que el PP ho sap... O no?

    ResponderEliminar
  10. Xantatge és voler manar amb trànsfugues, això ho sap tot el mon menys Manolo Vidal el gran imposaor i arruïnador del poble

    ResponderEliminar
  11. Esta manera de governar de Jordi hauria de ser imitada per tots els alcaldes. Han d'oblidar-se les formes i centrar-se en les necessitats dels veïns. Fer callar als de l'oposició i aprofitar-se del canvi de regidor.
    Un model d'alcalde.

    ResponderEliminar
  12. Este alcalde no te "seny"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Normal, com a bon valencià té trellat.
      Ja veus tu "seny"! quina paraula més lletja.
      Això d'on és?

      Eliminar
  13. Això es fals. Els tràmits per a la Junt Cebtral Electoral estan acabats i enviats a Madrid molt abans de convocar-se el plenari. Continuen les mentires del PP.

    O siga que arreglar el Cami de la Sequia la Bova, o arreglar el cementeri, o pagar la reparacio d'escoles, o posar més banquets i papareres, o pagar a les emprese que han treballat per l'Ajuntament i tenen reconegudes les factures, tot això per al PP son coses superficials. Vaja el mon lo que ens enterem amb les vostres notes.

    A vore si d'una volta es deixeu de dir les coses tan enredraes i parleu clar als veins i veines:

    Senyor Manolo Vidal, diga al poble de Tavernes de totes eixes coses quines son les que pensa rebutjar, perque si va votar en contra el ple passat es perque com diu en la seua nota hi ha propostes per a rebutjar.

    Informe al poble i diga quines obres no pensa aprovar. Això si que es salut democratica i transparencia i no les notes que fa .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però Pepe Talens podrá votar o no demà? Eixa és la qüestió.

      Eliminar
  14. Clar que podra botar. I fer practiques i botar ja per a la pasqua que la tenim al canto.

    ResponderEliminar
  15. Anem a vore. S'estàven mantenint reunions entre govern i oposición per dur endavant uns pressupostos?
    Entonces, per què feu esta XIQUILLADA de fer un pleno (3 plenos en 3 setmanes)? Per a trencar les negociacions que porten 3/4 mesos fent-se?
    Quina forma es esta de governar, a base d'anar darrere d'una càmera i dent politiqueo en tot? Pareix un joc de cries! A vore si es doneu compte de que els vostres sous els paguem tots els veïns per a que treballeu i no per a fer politiqueo. A vore si este any sou capaços d'aprobar uns pressupostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'aprovaran quan el govern municipal vulga.
      Ni el PP ni Karina Vercher fan falta enguany per aprovar els pressupostos. No ho oblides.
      Per tant no es compren com el PP, que també ho sap que el govern els aprovarà quan vulga, com es capaç en les reunions no de consensuar res, sinó d'imposar.
      La nota de premsa que fan dels pressupostos, qualsevol analista polític que coneguera la situació del poble, el diria que són ganes de no voler avançar res per la seua part amb una seria de propostes besties i impossibles de complir per la situacio econòmica i damunt si el fixes no es contemple res d'obres per al poble.
      És l'unica eixida que te Manolo per fer vora que es oposició fer-se el dur i fer bovades com la del ple passat i no aprovar les obres que es portaven.
      Esperem que hui diga almenys quines d'eixes obres no li pareix be i per això va votar en contra. No ho fara.

      Eliminar
  16. Mira si volen llevar-se de damunt a JJ a València que en el Congrés Nacional del Bloc ix la segona mersona més votada i després, per a representar a Compromís, ix LA MÉS VOTADA. En fi... cada vegada que obriu la boca la cagueu.

    ResponderEliminar