lunes, 31 de marzo de 2014

ADEU A TRES CREUS RADIO

I es que acaben d'anunciar els seus responsables que esta emissora i després de més d'una dotzena d'anys fa silenci. 

Els motius , i açò ho diguem nosaltres : Emitía, com la gran majoría , sense l'oportuna llicència administrativa, entre altres cosses perquè estes no es concedixen des de fa un grapat d'anys, i quant es va fer, i amb contagotes, l'adjudicació va ser denunciada i portada a juí per part d'aquells que diuen que es va afavorir , que es va fer clàrament, als amiguets dels governs autonòmic i nacional, qui son qui les autoritzen .

Nosaltres no voldríem pensar que hi han altres motius, però ens extranya que esta sí i altres, i hi han de molt importants, seguisquen ahí, emitint com si rés passara i foren les més legals del mon ; perquè d'ofici no es solen tancar emissores i menys locals, que a ningú ( o sí ? ) molesten , i menys una emissora de ràdio-fórmula com era esta ; i per la trajectoria que estos dos governs anomenats, no sabem si a més baix nivell també,  esperem que no , seguixen de silenciar veus lliures i que no seguixen els seus dictats .   

En tot cas esperem que siga un fins prompte i un no un adeu definitiu, doncs Radio Valldigna primer i Tres Creus Radio després com a sucessora s'han convertit en algo més que una mera emissora de ràdio, en un mitjà de expressió de moltes associacions locals ( falles, clubs esportius, associacions de tot tipus ... ) i particulars que d'altra forma no tenen accés a fer-ho públicament, i al mateix temps desapareix un altre mitjà de comunicació en valencià .

Des d'estes planes mostrar la nostra solidaritat amb Alex, Iris i segur també Carlos que tant han aportat a este poble des de l'emissora . 

6 comentarios:

  1. Seguint el reiterat criteri demanat per Iris i Alex de que no es politize el tema, i com volem així siga, hem anulat i no aceptarem cap comentari en eixe sentit , deguem de deixar-nos de politiquejos i lluitar tots junts en defensa del continuamen d'este o qualsevol altre mitjà, i més si és en valencià, que falta fà .

    ResponderEliminar

    ResponderEliminar
  2. I qui son ells per a demanar prohibir parlar de politica.
    Qui ha de solucionar este tema de les ràdios? Els obrers, les ames de casa, els botiguers o els politics?
    Per que no li interesa este debat al quadern?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ninguna ha demanat prohibir rés, sòls es el que han demanat reiteràdament este matí en el programa especial i nosaltres compartim , perquè rés aporta el que comencen a tirar-li la culpa uns a altres com s'ha començat este matí . Demà en la nostra editorial ampliarem el que ja hem avançat huí es el nostre pareixer, i tindreu l'opinó de Karina Vercher .

      Eliminar
  3. Que segurament dira que tota la culpa la té Jordi Juan i Victor Borras, els politics mes ben pagats de tota la Safor.
    Esperem que tinga trellat i no desvarie.

    ResponderEliminar
  4. Mal va la cosa quan els mitjans de comunicació callen o els fan callar, a la fi serà veritat que la informació és poder i ens el estàn llevant.
    Vos trobaré a faltar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En el nostre cas dir-te que no som ni pretenem ser periodistes, que hem rebut ara i altres vegades certes informacions que no ens ha paregut prudent o ens han demanat no fem públiques temporal o definitívament, i per tant així ho fem .

      Eliminar