martes, 11 de marzo de 2014

Editorial : TRIST, MOLT TRIST

Normalment no personalitze les editorials, però huí ho vaig a fer perqué estic un poc "tocat" . 

I és qué estic trist, molt trist, així és com vos dia estar també ahir i així seguisc estant, davant el vist.

I es que per a començar abans l'inici del pleno i entre dos persones del públic, una afí al PP i altra membre i actiu de Compromís , es va donar una situació molt violenta i realment dessagradable per al presents, almenys per a mi, reflexe del que vaig denunciant tant per desgràcia de seguit, i qué es l'ODI entre persones que han passat d' adversaris a enemcis polítics . I no vaig a detallar més perquè no vullc ficar més llenya al foc, templem ànims o açò acabarà com el ball de Torrent.

I després observar com altra vegada més el politiqueig s'ha impossat al interés comú, i s'ha utilitzat una ferramenta , legal, no ho dubte, que com va passsar abans amb el pleno d'Agost en gens ajudarà a eixe consens que pareixía anava impossant-se darrerament : Vana Il-lussió .   

Perquè el que està clar és que per part de ningú hi han ganes d'arrivar a ell, si no de demostrar qui mana en l'ajuntament : Si l'Alcalde i el govern bipartit com ha dit reiteràdament JJ, qué també ha dit reiteràdament que l'opossició no va a dirigir l'acció de govern ; ó la postura de que no s'han enterat de que estàn en minoría i que no poden fer el que vullguen, com ha dit també el portaveu de l'opossició .

Dic jo i en este tema en concret, que amb voluntat i en comissió previa es podría perféctament haver acordat ja setmana passada i ara amb els tres temes nous , tractar en conjunt aquells en que tots estàn d'acord, i deixar per a tractar per separat els que no estàn tant clars, tal i com va propossar Karina , en este cas sòls tres com son el tema dels nitxos, el del mobiliari urbà i el del retén policial . I així, ni tantes modificacions amb tota la burocràcia que comporta, ni tot en un i així comportant perquè està més que advertit, el vot contrari de l'opossició .

Però no, no la hi ha , i hem arrivat a este , no sé com qualificar-lo, pleno extraordinari amb els vora 4.000 eurets de coste que té , a repartir entre tots nosaltres, estimats ciutadans vallers . Euros que repartits entre tots pot pareixer eixim a poc, però amb els que es poden fer moltess coses, com per exemple en servicis socials : Recordar que eixa cantitat es quasi la mitat del que es destina a Càrites o Creu Rotja, i que amb eixa quantitat s'havera pogut completar una gran part del cost municipal en el tema dels comedors escolars d'este estiu , que com podeu recordar no es va fer per falta de fons segons digueren llavors .  

Estic trist perquè veig que açò va a durar tot el que queda de legislatura , amb tots els perjuís que açò comporta, i va a sentar un precedent per a les properes , salvo que canvíen els protagonistes , i al mateix temps encoretjat a donar el pas endavant a la política activa i tractar de ficar un poc si no de trellat, almenys i encara siga perqué no els quede més remei, de temple en la política local de Tavernes . 

Però bé, el temps dirà , disculpeu la personalització de l'editorial però tampoc tinc temps per anar fent editorials i articles separats i m'ixía del ànima, gràcies de bestreta per la vosta comprensió i fins demà .

Signat, Enric Estruch Ferrando, editor de Quadern . 

18 comentarios:

  1. No estic d'acord amb el teu paragraf primer perquè jo estava davant, i més prop que tu quan va començar.
    Una persona afí al PP sense mediar cap paraula amb ningú, i sense que ningú li diga res començat a qualificar en veu alta de feixistes a la gent del Bloc i es dirigix al secretari de l'alcalde - més bo que un tros de pa diguen- i l'agafa del braç i li repetix en veu alta u - segona vegada - que sou uns feixiste perque haveu convocat el ple faltant un regidor del PP.
    Ningú li havia dit res. Eixa persona no tenia ningú al seu costat perquè en eixe moment era l'únic, dels set o vuit de la sala, que podia ser del PP. Ningú tampoc havia parlat amb ell.
    Ni jo l'havia vist mai per allí ni sabia que era del PP.¿perquè eixa provocació? ¿complia consignes?
    Un altra persona, militant del Bloc, li va respondre. I de forma airada. Només va respondre a la provocacio d'un afi al PP a qui ningu li havia dit res. Si nomes estava ell que poguera ser del PP i tots els altres eren afins del Bloc. Que volia ser un heroi davant els del PP?
    Aixo va ser la primera. Despres, nomes començar el ple vindrien les rises i burles de Manolo Vidal.
    Tot preparat per a crispar i provocar, fins que veuen que no van a conseguir res?

    Pots desmentir-me si alguna cosa no he explicat bé.

    Ara que poses els dos en el mateix nivell, no estic d'acord.
    Això de si el peguen en la dreta oferix la galta esquerra ja no ha fan ni els integristes catàolics hui en dia. No vulgues que ho faça la gent del Bloc.

    ResponderEliminar
  2. No vaig vore el començament exacte de tot pero no veig en qué discrepem, doncs sols dic el qué dic i qué es qué hi ha una situació de crispació fruit del to crispat de la situació politica local . I no fique com tu si fas, es clar pelque dius al final que formes part d, una part, a una part mes o menys culpable que l, altra , eixa es la diferencia entre el teu i el meu punt de vista claramente. Perque si u, al qué els que el coneguem, va començar , l, altre, al que si em coneixes que se que si perque en eixe moment. els que alli estavem sabem tots qui es qui, saps l, aprecie, no deuria d, haver contestat d, eixa forma, el que en reafirma en que esta tot tan caldejat que fins els mes calmats boten, com també va ocorrer en el darrer plenari ordinari .

    ResponderEliminar
  3. P.D. volia dir i m, ha quedat confos que al primer tots el coneguem i no precissament per la seua "bona sombra" , pel que mes motiu per a no haver entrat al drap , tal i com va fer Amador.

    ResponderEliminar
  4. No vols tirar més llenya al foc... però comences el teu escrit tirant la pedra i amagant la mà. Típic en tu, propi del que és el teu bloc: el Sálvame de la política local.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si aço es el salvame perque entres ? A vore si eres d.eixos q veuen a l.altre jj totes les vesprades i despres ho negues ...
      De moment i com el salvame, tenim bona audiencia , per algo sera .

      Eliminar
  5. Amador no va entrar al drap. No el coneixes molt. Simplement li va dir que això no era correcte.
    I respecte el segon no vaig a negar que potser va explotar quan hauria d'haver deixat passat i mes coneixent el paio afi al PP.
    Però es molt facil dir-ho, i potser en el teu cas jo també ho diria, pero crec que es dificil d'aguantar els insults que te'ls diuen a la cara i mes quan des de fa temps t''han ultratjat, vilipendiat, insultat, deixat a l'altura del betum, s'han dit mentires teues i dels teus familiars en blogs ventiladors del PP i diaris del PP i sempre de forma anònima - valents que son des de l'anonimat- nomes per treballar a una empresa en un lloc que serà de confiança, com era el qeu tenien altres del PP. Ací també hem vist alguns anònim en eixa linia que afortunadament has tallat. En altres llocs no els tallen. Els donen vent de ventilador i de diari.
    I damunt, no sé si ho sentires, que l'individuo del PP va fer esment del seu treball i li va dir aprofitat, que era un gos i un mal trabaja. I davant d'això que calle? Tu hagueres callat?
    No es poden posar els dos al mateix nivell perquè les circumstancies i els fets col·laterals (que s'estila tant dir ara) son diferents i des del principi de legislatura.
    Puc justificar la reaccio de l'afi del Bloc per les circumstancies dites, però mai al del PP que va anar a provocar.

    ResponderEliminar
  6. Tamoc dic q entrara , aixi es , Amador no va entrar al drap , per contra, molt d.alabar la seua conducta templada, exemplar .

    ResponderEliminar
  7. Amador és una bona persona. Ojala fora regidor. Ojalà molts dels que estàn ara de regidors (de tots els partits) foren com ell.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amador no es bona persona. Bona persona es aquella que fa bones accions, no sols la que no en fa de dolentes. Amador es un enxufat que nomes pega cabotades i si no estiguera, l'Ajuntament no ho notaria gens. I no tinc res contra la persona. Si fora regidor no podria ser Amador, hauria de ser altra cosa.

      Eliminar
  8. Mes dades:
    Ara es compren perquè eixa reaccio airada de la prsona del Bloc. Pensava que era per tot el que portava de darrere pero m'acaben de dir-me que eixa mateixa persona del PP, també sense motiu, va anar a un supermercat on treballa la filla d'eixa persona del Bloc i en un lloc public on ella com a dependenta no pot defendre's ni parlar contra un hipotetic client, va començar a clavar-se amb la filla, amb tractament de catalanista i altres que millor no repetir. Se'ls imagineu.
    Ara compren perquè quan va vindre al plenari i va començar a tractar de feixistes a la gent del Bloc, va reaccionar així.

    Eixe es el comportament que escampa el PP a traves dels seus ventiladors i quaderns i el que es més lamentable es que els responsables siguen tan directes de gent de la bancada del PP en els plens.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quaderns també ? Açò ja sòna a confabulació judéo.massònica , el sòna a tu este terme? .

      I en quant al que dius sobre ordres directes des de la bancada pepera, em pareix descabellat del tot , també em pareixería digueres el contrari i sobre el govern .

      Eliminar
  9. Quina és la consigna de Manolo Vidal? Fer coacció a la gent de Compromís?? Veus tu Enrique?? Qui esta fent politica d'acoso i derribo?? És això lícit?? Qui caldeja els plenaris i la gent? Açò acabarà mal i serà per culpa del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que la teua consideració sobre Manolo donant consignes és el tot descabellada .

      Eliminar
  10. Ja s'ha dit el nom d'Amador, ja s'ha deixat caure el del Nyau... No tocaria ara publicar el del 'hooligan' del PP? Més que res per no incórrer en un greuge comparatiu. Gràcies.

    ResponderEliminar
  11. Qui vaja dit noms, que acabe de dir-los , jo no ho he fet més que amb el primer i quant li se ha identificat indescutíblement pel seu càrrec laboral actual .

    ResponderEliminar
  12. Enrique modera un poc que açi hi ha gent molt alterada i el tema està escapant de les mans.

    ResponderEliminar
  13. I ara mes de confabulació judeo-masonica, perquè a vore si aixina Enrique veu les coses o reconeix lo que ell massa sap del seu amic Manolo i Pperets i que sembla nov ol dir.
    Un testimoni que m'ha dit era presencial, i que me n'ha dit dos mes que estaven i també ho van sentir, m'acaba de dir comentant el tema del ple, que quan es va acabar, Manolo Vidal va fer a la porta de la plaça una arenga als seus. I com que parla algo fort, direm que pressumptament va tornar a insultar a la gent del Bloc i pressumptament els va tractar de feixistes.
    Ara jo considere que si això es veritat, amb tants anys de gallina en el rellotge i tantes llagrimes en la Plaça del Caudillo quan llevaven l'estatua de l'idem, estaria fent tot un elogi al Bloc.

    Tu saps alguna cosa Enrique? Estaves allí? Pregunta-ho i ja ens ho diras.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, ja no estava doncs tenía pressa per motius professionals i men' vaig anar no més s'acabà el pleno .

      Eliminar