lunes, 31 de marzo de 2014

NOTA DE PREMSA DE CARLES GIMENO sobre tancament ràdio

Cal agrair als oïents, col·laboradors i anunciants el seu suport a la ràdio.

Durant 13 anys la Valldigna ha tingut la seua ràdio en diferents etapes. En l’etapa de Ràdio Valldigna, esta fins i tot va rebre el Premi Amic de la Valldigna que dóna la Mancomunitat de la Valldigna.

En les diferenciades etapes, la ràdio ha estat al servei de la gent, fugint d’interessos particulars.

En estos moments no podem donar més explicacions, tal vegada amb el temps. Com sempre, estem a disposició del poble per fer possible la ràdio, cosa molt fàcil de fer i per a la qual cosa sempre estarem disposats a col·laborar al màxim.

Gràcies novament, ens quedem amb la satisfacció d’haver ajudat – i molt – a la Valldigna i la seua gent.

Queremos agradecer a oyentes, colaboradores y anunciantes el apoyo dado a la radio.

Durante 13 años la Valldigna ha disfrutado de una radio que ha tenido sus diferentes etapas. En la de Ràdio Valldigna, la emisora llegó a recibir el Premi Amic de la Valldigna que otorga la Mancomunitat de la Valldigna.

En las diferentes etapas la radio ha estado al servicio de la gente, sin atender a intereses particulares.

En estos momentos no podemos dar más explicaciones, tal vez sí con el tiempo. Como siempre, estamos a la disposición del pueblo para hacer posible la radio. Esto sería muy fácil de lograr, por lo que siempre estaremos dispuestos a colaborar al máximo.

Gracias nuevamente, nos quedamos con la satisfacción de aber ayudado – y mucho – a la Valldigna y su gente.

28 comentarios:

  1. Iris, Alex i Carles. Ànims i esperem tindre noticies vostres!
    Esperem que prompte entreu en les nostres cases, com heu fet estos últims anys. Gràcies per estos 13 anys i els que de segur vindràn.
    Estem amb vosaltres!

    ResponderEliminar
  2. Seguint el reiterat criteri demanat per Iris i Alex de que no es politize el tema, i com volem així siga, hem anulat i no aceptarem cap comentari en eixe sentit , deguem de deixar-nos de politiquejos i lluitar tots junts en defensa del continuamen d'este o qualsevol altre mitjà, i més si és en valencià, que falta fà .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique la gent d'aquest poble sols pensa en els interessos partidistes... Sobretot de l'actual govern que culpa a la Generalitat

      Eliminar
    2. És un dia per a lamentar-se pel tancament de la radio. Però també per a possar tots el esforç per obrir-ne una de nova. Esperem que cap mitjà o blog local polititze amb esta trista noticia. És un dia per donar anims a Alex i Iris, que van apostar per la continuïtat de la radio i per a fer el que més els agrada.
      Molts Ànims per a Alex i Iris, i avant !

      Eliminar
  3. El que va fer Carlos amb sols 23 anys té molt de mèrit. El meu reconeixement a ell i als que li han seguit

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, però a ell li ho deixaren fer i als d'ara no. El mateix govern valencià que ho pot permetre, la Generalitat, ara actua com mai no ha actuat. Algú ho entén? O esta tant clar que no cal entendre res?.

      Eliminar
    2. Querido comentarista, se de buena tinta que el proceso de cierre se inició cuando aún estaba Gimeno. Mi apoyo a el y a la gente de la radio, tenéis mi reconocimiento porque era una radio pequeña pero muy digna y cercana con todos

      Eliminar
    3. Tranquil anonim de les 20:34, a una mala en un parell d'anyets tenim govern autònomic nou, no? O els permisos dependran tambe del ministeri estatal?

      Eliminar
  4. Carlos és un emprenedor, bona persona i bon professional. No sempre he coincidit en ell en molts assumptes (el dabat d'idees sempre és bo) però lamente el tancament perquè sincerament crec que no és just. Desitjar-te lo millor perquè diguen el que diguen gent emprenedora com tu fa falta a Tavernes.

    Molta sort i endavant sempre!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric, no se a que ve la censura sobre el meu comentari amb que conteste a Gekko. No veig que estiga polititzant ni parlant de politics, sino de Carlos en coses que ell ha dit públicament, i de Gekko del qual es sabuda la seua amistat amb politics. No crec que jo diga cap mentida ni cosa ofensiva.

      Eliminar
  5. Opinar sobre el tancament no és polititzar el tema.
    Politizar el tema es, com fa Manolo Vidal, acusar en el facebook que la radio la tanca el govern municipal d'ara quant es fals i així ho han dit durant tot el dia els locutors de la radio.
    Confie que açò no siga polititzar el tema: simplement conte un fet contrastat el del facebook.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I opinar sobre el canvi tampoc es polititzar-lo. Perque el canvi de mans d'eixa radio va coincidir en un canvi de govern despres de molts anys. Algo tindrà a vore la cosa.
      I si es politics es claven en un tema o una empresa en que no deurien, no ha de donar peu a que siga tabú i no poder parlar d'això.

      Eliminar
  6. En el sentit del politiqueig no. I en el de la qualitat (pobra, paupèrrima) de l'esmentat mitjà, sí o ens estalviem donar-li a les tecles?

    ResponderEliminar
  7. NOTA : ESTIMAT COMENTARISTE, HEM LLEVAT EL FINAL DEL TEU COMENTARI PER A PODER PUBLICAR LA RESTA , DONCS EL QUE DIUS JA HO HEM AVANÇAT NOSALTRES ESTE MATÍ ( si no vols, la llevem del tot i en pau, saluts ) .

    Si es diu que la radio es tanca perquè la Generalitat no dona autorització és polititzar? Dir que hi ha moltes altres ràdios obertes en les mateixes condicions com esta i no els han dit res es polititzar? Dir que tanquen una radio en valencià, es polititzar? Si es així, i quan nomes es constata la realitat i veritat, cada dia entenc menys les coses.

    No es compren eixa frase de que cap mitjà o blog local polititze quan els fets estan molt clars i perquè es tanca: no hi ha la mateixa permisivitat en totes les ràdios i TV. Això ho han dit tots els mitjans que no son locals i premsa moltes voltes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bè no politizem, és el dia per donar anims a Carlos, Iris i Alex. No hi ha que entrar en el joc d'uns que diuen qui la tanca (la Generalitat) i els altres que acusen a qui va fer la denuncia per tancar-la, al no tenir llicència.
      Per tant, tingam la festa em pau.
      Anims Àlex, Iris i Carlos. Esperem sentir-vos aviat!

      Eliminar
  8. Ara és molt facil criticar si la radio era de qualitat o no, si la programació era la que tots voliem o no,.... però hi ha que reconeixer la valentia que va tindre Carles Gimeno per posar-la en marxa i mantindre-la funcionant quasi 13 anys.
    Enhorabona per la radio, gracies i molts anims a Carles i a tots els que l'han fet possible.

    ResponderEliminar
  9. Les paraules de Manolo Vidal al seu facebook, volent donar a entendre que el responsable del tancament es el govern municipal actual, son lamentables. Crec que ell és l'únic que ha volgut polititzar el tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu també, anònim de les 21:24. Hagueres pogut tindre el detall de donar ànims a Alex i Iris.
      Jo els vull desitjar el millor per a ells! Gràcies als dos i també a Carlos per entredindre'ns estos 13 anys. Fins aviat!

      Eliminar
  10. Per a plorar... el que fa veritable fàstic és escoltar a alguns polítics del poble (no dic noms per a no polititzar) defensar la radio quan davant meu han dit literalment"tenim que carregarmos la radio del Gimeno". Enric per molt que ho intentes el tema es polititzarà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo també ho vaig sentir quan passava per la rotonda de l'entrada del poble. Però eixe no és el tema. El tema és que ens tanquen la radio de tots els vallers. On dedicavem cançons a les persones que més estimem i els felicitàvem per l'aniversari, pel nomenament de les falleres, i per mil coses més. No puc fer-me a la idea de posar el 102.7 i no tindre a Iris i a Àlex per a donar-me una ajuda i poder afrontar el dia a dia.
      Ànim Iris i Àlex!! Sou els millors!!

      Eliminar
    2. I per que la tanquen? Per que als polítics dels partits corruptes que tenim (i són 2 ni 3 els partits corruptes que hi ha al poble...) que només volen sous i comissions no els interessen els mitjans no controlats per ells...

      Eliminar
    3. A qui deia "anem a carregar-nos la radio del Gimeno" dir que ja ho van aconseguir. Una setmana va durar en eixir de sa casa una setmana nomes despres de guanyar eleccions el nou govern. Aixo un no ho fa de repent i perque si.

      Eliminar
  11. Jo ni escoltava 3 creus ràdio ni veia canal 9 però em sap greu que desapareguen. Sempre estaven ací quan les necessitava.

    ResponderEliminar
  12. A mi m'ha acompanyat a molts llocs. En temps d'estudi, de diversió i de treball. Estar treballant i que et dedicaren una cançó, et feia oblidar-te del cansament i la jornada es feia mes curteta i agradable.
    Gràcies Iris, Àlex i Carlos. Ànim!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Buf, això era tot el que "aportava"...

      Eliminar
    2. Una cosa, vos heu fixat que els comentaristes que desprecien la radio van tots cap a una tendencia política i favorable amb l'actual govern del poble? Nomes en aixo ja es veu qui despreciava la radio

      Eliminar
    3. Hi han mil radios emitint de forma irregular. No les han tancades per que poden fer la vista grossa. Ara quan algú va en mala folla i denuncia, al jutge sols li queda que fer complir la llei.
      La pregunta és, Qui va denunciar que la ràdio no tenia llicència? Veriuevo

      Eliminar