martes, 18 de marzo de 2014

ACUDE en falles

Este matí l'associació ACUDE ha celebrat les falles amb un esmorzar i la vissita de la Junta Central Fallera, encapsalada per la fallera major Empar Maians, varis membres de la corporació municipal encapsalats per l' Alcalde Jordi Juan, i una xaranga que ha amenitzat la visita . 
En l'acte li se ha impossat un banda a la fallera major dels depenents, Encarna Blasco, hi havent també anomenat un Pressident , el senyor Florencio .
Ha acabat la jornada festiva amb un dinar de germanor entre depenents, familiars i voluntaris . 

Desde ACUDE volem agraïr la vissita de les autoritats, fallers i músics . 













4 comentarios:

  1. No os perdais las diferencias entre la foto de La Cotorra y estas , han vuelto a recortar por la derecha y dejado fuera a los del pp como ya hicieron con la paella de Raul . No se si es ya de pena o de risa .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni de pena, ni de risa, es de PARANOIA!

      Eliminar
    2. No es paranoia, sino ironia. Mira que es queixen de retallades de tal i de qual... i després tenen les tisores preparades per a mutilar les fotos que faça falta.

      Eliminar
    3. És la transparencia que practiquen al blog del pardal. A vore si tenen el que han de tindre (un projecte concretament) per a penjar algún document que done legal.litat a les reformes que están fent-se al retén de policía.

      Eliminar