jueves, 13 de marzo de 2014

El Quadern informa : SOBRE LA TRAMITACIÓ DE LES CREDENCIALS DE VANESSA I DE SALVA

Hem rebut copia dels documents en que es mostra quant es tardà en el tema del canvi de regidor de Vanessa a Perfecto, i de Ferrando a Pep Talens. Nosaltres ni fem afegits, ni subraiats, ni rés de rés, les publiquem tal i com les hem rebut .

I vosaltres, estimats lectors, analitzeu, jutjeu i si voleu dir, açi teniu com sempre a Quadern, però, també com sempre, respectant, amb tolerància i moderació doncs ja estic alçant massa la mà darrerament, tindré que tallar més perquè alguns ja s'esteu passant . Gràcies de bestreta .     


Dalt teniu lo de Ferrando i baix la de Vanessa . Per als que no haveu seguit
el tema en altres blogs, fixeu-se en les dades dels registres d'eixida dalt a la dreta,  i les dades de signatura del Alcalde , això son dades objectives .  


22 comentarios:

  1. Esta ben clar.
    Vanesa Marti renuncia dilluns 16, l'alcalde firma el dimarts 17 i el dijous 19 te registre d'eixida
    Salvador Ferrando renuncia dilluns 3, l'alcalde firma dimarts 4 i el dijous 6 registre eixida de l'Ajuntament.

    Els mateixos dies per als mateixos procediments. S'ha tardat igual en els dos. No hi ha hagut cap endarreriment ni cap "posar la traveta". I no podem obviar que en el cas de Vanessa Martí es regidora del Bloc amb la qual cosa se pressuposa que el govern ho faria el més ràpid possible per recuperar un regidor, i si tarda Salvador Ferrando el mateix cal pressuposar que tambe han actuat en este cas en la mateixa celeritat.

    L'alcalde ho va dir i ho va deixar clar. El PP en el plenari va callar. No va dir res. Va amagar el cap i va mirar a un altre costat. No va tindre ni la dignitat de reconeixer que havia actuat de mala fet.

    El PP ha mentit, el PP ha enganyat Tavernes, el PP no té cap respecte al veïnat de Tavernes i fa notes publiques de premsa que són mentida. Qualsevol persona amb trellat no es pot creure res del que diga el PP. I menys encara quan a nivell general estem tots els dies comprovant com la Policia desmunta els casos de sobres, comptabilitat B, xanxulos am Bigotes i Cia, Casos Brugal i Noos, cas de Cooperacio amb Blasco.

    ResponderEliminar
  2. Ningú es tira pedres contra sa casa. I el Bloc no se la tiraria contra la seua.

    Ho explique:
    La prova més clara que el Partit Popular diu mentires, cosa a la que ens te massa acostumats, es que el procediment en els dos regidors tarda el mateix temps.

    Si tarden el mateix temps i les mateixes dies, de dilluns a dijous, implica que si l'alcalde va entorpir i impedir el nomenat del nou regidor del PP, tambe va entorpir i impedir el nou regidor del seu partit en tardar el mateix temsps ¿Lógic, no?.

    I ningu es creu que l'alcalde impedira que es nomenara un regidor del seu partit. No s'ho creu ningú. Ningú es creu que el govern, amb 7 regidors sense Vanessa Marti, posara traves i problemes al nomenament de Perfecto Benavent. Tot el contrari, farien el més rapid possible els papers perque agafara l'acte de regidor. I això va durar de dilluns a dijous, com de dilluns a dijous va durar el del PP.

    Es la prova logica, la mes clara a més dels documents, que no s'ha impedit res i que el PP ha falsejat la realitat, ha dit mentires i ha enganyat a Tavernes.

    ResponderEliminar
  3. I que havera pasat si el mateix dia 4 s'havera enviat el paperet? El dia 10 havera estat el paperet de Pepito Talens en l'ajuntament? Ni de conya, ni tampoc havera afectat al resultat del ple.

    ResponderEliminar
  4. El partit popular diu mentires i publica notes de premsa falses. Va a disculpar-se? Van a dir-nos perque han votat en contra de les millores en Tavernes? Gràcies

    PD. No esta be aixo de copiar i damunt malament

    ResponderEliminar
  5. La qúestió no és el que diga el PP ( que no estàn molt ãgils d'idees). La qúestió és que el plenari es convoca per aprofitar que l'oposició va a tenir un concejal menys i que el govern (de forma legal però no ètica) pot aprovar el que li vinga en gana.
    La resta son hostòries per polititzar i desviar l'atenció.
    Es com assenyalar la lluna i vore sols el dit del que assenala. No vegeu la lluna?

    ResponderEliminar
  6. Açò eés brossa de riu. No entenc com el PP entra en este joc de cries. El més greu és que es convoque el plenari aprofitant la absència d'un regidor de l'oposició. El més vergonyós es que en 3 setmanes es convoquen 3 plenaris i a més en l'ultim apareguen com esclatasancs, 2 conceptes més en la modificació de crédit.

    ResponderEliminar
  7. Amic 13:03
    Es más fácil encontrar, "gaviotas" en el mar

    ResponderEliminar
  8. A vore, anònim de les 14:11, tu que saps tant d'ètica, supose que es perquè has estudiat filosofia i podràs aclarir-me els dubtes existencials que tinc:

    Pregunte i espere resposta senzilla per a un neofit en temes filosofics:

    1.¿Consideres tu -i qui vullga contestar també, però amb serietat - que un partit que ha firmat un pacte parlamentari i ha promogut i aprovat una llei contra el transfugisme ara es étic que es recolze amb una transfuga, precisament a qui castiga eixa llei, para conseguir la majoria en el ple?

    Parleu d'ética i jo em baquege: Tot el que estem passant no passaria si les lleis foren clares i taxatives i foren étiques: un transfuga, per llei, perd l'acta de regidor, diputat o del que siga.
    Eixa es l'etica: si la persona que ha actuat aixi, eticament reprobable en contra del seu parti i dels votants, cas de Karina Vercher, no dimiteix, la llei li hauria de retirar la seua acta i el Numero 2 d'EU al consistori. I s'ha acabat: Eixa es l'ètica.

    2- ¿Que és mes etic obligar a convocar un plenari en agost - declarat per la justicia il·legal- quan faltava un membre del govern o convocar un plenari quan falta un membre de l'oposició?
    Vull una contestació des de l'ètica i no des de la legalitat.

    La legalitat en el primer cas esta clar: el del PP era totalment il·legal, el del del govern no, mentre no es demostre el contrari.

    Que voleu ara girar la tortilla? Ja no interessa dir que el PP ha fet prou el ridicul amb les seues notes de premsa i acusacions falses i mentint i ara voleu filosofar amb l'ètica.

    Si el PP tinguera una mínima d'etica i dignitat política, només els jutges van dir: Karina Vercher es una transfuga, en eixe moment haurien d'haver tallat per a tot, i no reunir-se amb ella en el mateix despatx, acudir tots en grup als plenaris i eixir i mes. Si de vegades sembla el recanvi de Manolo Vidal, en compter d'una regidora transfuga a la quals els domocrates li haurien de girar l'esquena. El problema es que hi ha massa democrates de boqueta!

    Les normes del joc no les posen a Tavernes. Ni precisament menys encara el partit de l'alcaldia. Hi ha unes normes i lleis i es juguen amb elles, si no esteu conformes les canvieu, com si tampoc esteu conformes amb que els partits puguen fer pactes, ho canvieu.

    Jo tampoc estic conforme en que imputats estiguen de representant del poble en les Corts i com que les lleis no diuen: imputat, expulsio del parlament.... em fot i m'aguante.

    El problema es que les lleis de vegades no son etiques (desnonaments, per exemple) i el seu resultat son accions legals que podem des de la nostra individualitat i aprecio considerar o no ètiques i opinar en contra de la llei, pero la llei es la llei. I es governa i es dirigeix la societat des de la llei, des de la legalitat, i no des de l'etica.

    I això ens portaria a un altre debat: tota acció legal és ética. ¿Si no ho es, perquè no es canvia la llei? ¿Qui marca la ratlla roja entre el que és etic o no es etic, pero si legal? ¿La llei natural? El codi divers i diferent de cada pais? El que ací eticament no es correcte i esta castigat penalment en altres llocs es correcte i esta ben vist, com tindre dos o mes dones. Es etic alli i no ací? El que és etic en Espanya, o en un altre pais, ha de ser-ho en tot el món?.

    I tornem al debat: el PP ha mentit a Tavernes. ¿pensa disculpar-se?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bé. Ara et conteste jo. Si et dic que ningú dels 17 concejals té vergonya i que sou tots iguals, que em respons? No pots dir-me "i tu més" perqué pense que tots sou iguals. I no em vingues amb la cançoneta de que si el PP va fer o va deixar de fer. Ja conec de sobra el que ha fet el PP, com també conec el poc coneixement que estàn tingüent els d'ara. Ningú dels 17 concejals arriveu al 3 ( sobre 10).

      Eliminar
    2. Pero si tu eres del PP descarat home!! Si ja ens coneguem de atres voltes!! O arribes ara al blog? Tot el contrari que tu, els de ara tenen massa coneiximent i trellat per saber que estan gestionant diners PUBLICS i ole el bon treball que han fet i fan amb RESPONSABILITAT. Preguntali als teus amics perque voten en contra de les millores i inversions en Tavernes, pregunta!!

      Eliminar
    3. Que tu sigues del BLOC i tingues el cervell rentadet, no vol dir que tots els que et critiquen siguen del PP. Si vols parlem de les pifies del PP:piscina, parking, el carril bici que va pel camí de servici paral.lel a la platja. Veus, esta pifia ningú s'enrecorda i es que este carril bici no va a cap lloc. I més pifies que no caben en un comentari.
      Si resulta que soc del PP dec ser massoca. O tal vegada em tiren del PP, je je.
      Una vegada exposades les pifies de Manolo i Cia. dir que lo del retén de policia no és una inversió. Tu si alquilares un pis no et gastaries 6.000 o 12.000 € reformant-lo. Ara amb la gauitarra dels altres, bones guitarrades. Una cagada no haber buscat un alquiler amb opció de compra, com estàn les coses no seria dificil trobar un local que estiguera disposat a vendre. Mira on estava l'exposició de l'opel de l'avinguda de la valldigna. Quasi 300 m2 de planta on és poden fer dues altures.

      Eliminar
    4. A mi em pareix perfecte estiga com estiga, i si ho fan aixina segur que es la millor opcio que tenen! Confie en ells perque meu han demostrat moltes voltes, i no tinc el cervell rentat, no em donen de menjar com a alguns els passava antes! Bona nit
      I tranquil que eixos exemples de mala gestio i irresponsabilitat no les has vist, ni les voras en este govern! Estic segur i pose la ma en el foc

      Eliminar
    5. No t'enteres de la pel·licula.
      Hi ha esquerra que només veu bous i processos i no s'assabenta de res més.
      Sap que hi ha un pla d'ajust? Llig-lo. Saps de les condicions que es demana en un retén de Policia? Llig-les. Potser així sapies alguna cosa més i deixes de ser massoca.
      A tu qui t'ha dit que no hi ha opció de compra? Que si està escrit té mes força que si està de paraula i es podrà estudiar quan l'economia municipal i el Pla d'Ajust ho permeta?
      I sí, sí llogue un pis que li falten detalls, però ho faig en unes condicions que m'ix molt més barat que si té eixos detalls, i jo em puc fer eixos detalls al meu gust i més moderns i damunt m'ix més barat que el que estic pagant fins ara, tant que sí el llogue. i tu també. I damunt en millor lloc.
      No oblides: es paga, per molt que diga el PP i altres, el mateix que s'ha estat pagant durant anys i anys per un diposit al Massalari, pero ací tenim diposit i reten, i tenim més espai a l'Ajuntament que ja no hi caben!!
      Val la pena gastar-se diner en mobiliari (que es i sera sempre nostre) i fent algunes reformes? Val la pena eixes reformes i tindre un reten policial de 800 m2 per a 50 agents i tot el que cal en dotacions i serveis per a ells amb eixa inversio de 60.000 euros molta de la qual (mobiliari i demes) serà nostra sempre? Clar que si.
      El que passa és que a l'oposició, politicament no vos interessa fins i tot els que es considereu mes d'esquerra. És mes facil aliar-se amb el PP i les seues crítiques que presentar alternatives pròpies.

      Eliminar
  9. El Bloc es el partit del govern. I la ètica no l'ha de tindre de cara al PP ni comparar-se amb qui es menys ètic o mes legal. Les seues actuacions sols les ha de tindre en compte de cara a ell mateix i la seua consciencia, als seus votants i a tots els ciutadans qui representa. Anarse'n per les branques amb l'etica d'altres llocs i altres cultures no fa mes que desviar el tema. Tambe es podria agafar de model l'etica d'un psicòpata o un lladre i fer-la servir. I es que quan es vol fer entrar el fil per la cabota, n'hi han de molt atrevits.
    Tornem al tema: ha jugat el Bloc amb fair-play?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, per a mi rotundament SI! Les inversions i millores feen i fan falta a Tavernes. Pregunta-li a Karina perquè vota que no. I de passo al PP.

      Eliminar
    2. Pero lo de Karina i el PP depèn de l'etica i el fair-play de Karina i del PP.
      Cadascú ha de ser conseqüent amb els seus actes i el seu ideari.
      El dia de demà el Bloc ni el PSOE no podran dir que han sigut millors que el PP en estos aspectes que ara discutim. Cadascú sabrà el que fa.
      Jo no parle de si la finalitat es bona o no, que ja dic que estic en que fan falta algunes millores, pero eixe no es el tema, el tema es si el fi justifica els mitjans. I a mi eixos mitjans no em semblen adequats.
      De Karina i el PP no m'interesa que pensen ni que voten, sobretot del PP, nomes m'interesa, igual que abans ho pensava, que el PP no puga prendre cap decisió mes a l'Ajuntament (la qual cosa tampoc implica que haja de repetir el mateix govern actual).

      Eliminar
    3. Si, el fi justifica els mitjans, SI pesat! Les inversions i millores feen i fan falta a Tavernes. Pregunta-li a la teua costella karina perquè vota que no. I de passo al PP.
      Ah, compromis i el psoe podran dir que han sigut i son molt millor que el pp, mes responsables, amb mes trellat, i amb bona gestio dels diners PUBLICS, de tots. Que ningu pose això en dubte! Que esta sobradament demostrat!

      Eliminar
    4. Bona gestió??? No ho diràs per la No Inversió del Retén. És un s¡destrellatat no haver buscat un alquiler amb opció de compra, ja que el que ens gastem reformant-lo pot quedar-se en no res d'ací 5 anys.
      Voldria vore jo, a l'alcalde alquilar-se una casa i gastar-se 20.000 € reformant-la. No ho farà, perquè ho té que pagar amb els seus diners.
      El cas del retén és el mateix, ja que els diners no son d'ell, son del poble. I el que va a fer-se és una ANIMALADA en majúscules.

      Per cert, continua sense apareixer cap document que demostre la legalitat de les obres que van a ejecutar-se. Sols demanem un informe del tècnic municipal en el que s'assenyale que les obres s'adapten a la normativa.

      Quan voleu si que apareixen informes i papers firmats pels tècnics municipals a la Cotorra. el que passa es que ara no es tenen estos papers, perquè s'han fet les coses mal i amb presses.

      Eliminar
    5. Bona gestió SI, bona gestió encara que tu i els teus no sabeu aixo que es... I ho dic per tot el que han fet al llarg dels 3 anys. I lo del reten tambe. Mes prop, mes accessible i amb els mateixos diners q el vostre deposit de alla fer la ma. Bona gestió i trellat en els diners publics i de tots, no gastant el que no es te. Sabeu aixo que? No, vosaltres aixo no sabeu el que es. Esta sobradament demostrat que el vostre partit de lo que sap es de imputats i de corrupció.

      Eliminar
  10. Ho lamente K.M. no t'has assabentat de què anava la cosa. De tot el que he dit, i amb tan bon exemple que he posat, i que ha estat motius de debats a alt nivell sobre l'ètica de les cultures, només dius: "Anar- se'n per les branques amb l'ètica d'altres llocs i altres cultures no fa més que desviar el tema". Redueix l'enunciat del cas universal al cas particular i comenta, si és que saps deduir.
    NO he volgut clavar cap clau per la cabota i respecte a la teua pregunta del "saber jugar", des del punt de vista d'allò que anomenaríem "ètica històrica", aplicable a un moment, circumstància concreta i temps determinat: I tant que SI.
    Va jugar la partida com altres li la van oferir: No és el Bloc qui obliga a dimitir al regidor del PP. I com que l'objectiu és guanyar, èticament cada partit té l'obligació moral de guanyar. Eticament el Bloc actua conforme l'objectiu que té en participar en el joc, que al cap i a la fi és el mateix que té el PP.
    I tu hi arribes a eixa conclusió però no saps ni perquè: Dius que "Les seues actuacions sols les ha de tindre en compte de cara a ell mateix i la seua consciencia". Clar que sí! I això és el que fa. Estem parlant de política i no de caritat.
    I objectivament l'ètica que puga tindre un lladre o un psicòpata és una bona ètica, almenys per a ells, és la ètica inherent al seu comportament. Tema a banda és que eixa ètica no és "legal" i és perseguida i penada. Però si vivírem en un món de psicòpates, seria així?
    Potser una bona resposta de l'aspecte ètic de la qüestió ens l'està oferint l'anònim de les 21:18 (no sóc jo). Estudia-la.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Val, tot clar.
      Teniu clar que l'obligació dels partits en politica es GUANYAR. No es GESTIONAR.
      Eixa es la vostra moral: poder a tota costa.
      Tambe seria ètic que en pre-campanya i als mítings diguéreu clarament la vostra principal finalitat, res de preocupació pels problemes comuns, aixo es secundari.
      Respecte a l'etica d'un lladre o psicòpata es bona per a ell, es evident, el que s'ha de vore en aquell cas i tambe en el vostre es si es una ètica vore per al conjunt de la societat en la que viu el lladre,psicòpata o politic. I no es prou vindre nomes al tema legal per avaluar-los, el politic te una mica d'avantatge sobre els dos anteriors personatges, quan es qui pensa,fa,executa i manipula les lleis.
      No es pot vendre el conte de que vullc manar per canviar la politica dels altres i una vegada dins ja no m'interesa millorar res, ja no critique les lleis ni la falta d'etica dels avantpassats, ara les faig meues. Per aixo el PSOE feia politica de dretes i ara el Bloc sembla fer la d'UV. Es l'etica del que m'interesa hui a mi, el que deia ahir ja no m'interesa.
      Al de les 21:18 ja li ho he dit: el fi no ha de justificar sempre els mitjans (la maté porque era mia, podria tambe justificar), se te pot tornar algun dia en contra. Inclòs pensant sempre nomes en GUANYAR, en politica ni en qualsevol altre lloc.

      Eliminar
    2. Seguim amb les incongruencies. Explica'm com es pot gestionar si no governes, i com governes si no guanyes.

      Guanyar=governar=gestionar (No entre a valorar si bé o mal).

      Primer era l'ètica, ara ja és guanyar. Estas quedant-te sense arguments. Deixa el PSOE, UV i al Bloc tranquil i raona.

      Eliminar