martes, 11 de marzo de 2014

Nota de Premsa de DEMÒCRATES VALENCIANS DE TAVERNES

SOBRE LES DEPENDÈNCIES POLICIALS 


Davant de la notícia coneguda ahir en el ple de la formalització en ferm d'un contracte de lloguer , així com l'aprovació d'una partida de 120.000 euros per a condicionament del local arrendat per a dependències de la policia local, des de DV de Tavernes volem mostrar el nostre rebuig al projecte, perquè considerem que invertir tant en qualsevol lloguer, com en millores en un local que no és de propietat municipal i més a encara que s'ha llogat a curt termini i no ens consta que amb opció de compra, és malgastar els diners dels vallers, tirar els diners a un pou sense fons com es diu popularment . 

Per tot això i considerant que encara que és necessari donar una solució digna a la nostra policia local i al depòsit de vehicles, no és tan urgent com per a prendre una mesura al nostre entendre precipitada i populista , per la qual cosa demandem es paralitze el dit projecte i s'estudie més a fons una solució que no minve les arques municipals sense una contrapartida positiva en el patrimoni municipal . 

TEMPLANÇA FRONT A CRISPACIÓ 

Aprofitem parlant d'un tema acordat en el ple d'ahir, per a manifestar la nostra preocupació davant de la volta per part de govern i oposició al politiqueig pur i dur quan pareixia que arribaven aires de consens, creant amb això un clima de crispació que s'està reflectint en la ciutadania vallera, com hem pogut observar desgraciádamente en els dos últims plens . 

Per tot això demanem als nostres polítics locals templança en els seus actes però també en els seus fets , a fi del bé i la calma socials .




12 comentarios:

  1. Sempre s'ha dit que "és un mal negoci obrar en casa d'altres" i això és el que ha decidit fer el govern local.
    El nou reten és una despesa i no una inversió perquè el local no és propietat municipal.
    De moment sabem que van a gastar 196.000 € en el lloguer de 5 anys i 120.000 € en les obres per acondicionar el local.
    Este any gastarem 39.200 € del lloguer i 120.000 € en les obres aprobades ahir el que fa un total de 159.200€.
    Si el govern ho fa els seus motius tindrà però hauria de explicar-los amb detall.

    ResponderEliminar
  2. Ja s'han explicat.
    Ara quan ho expliquen no voleu escoltar.
    Busqueu i trobareu.
    Que la cosa porta ja 10 mesos, i no es d'ara.
    I de passada.... pregunteu també quan ens han costat els darrers anys de lloguer de lloc per posar cotxes, això si sense edifici de reten i demes.
    Ho fareu? Informar-vos, vull dir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un desficaci no lleva l'altre. No val a dir que els altres ho han fet, doncs jo també. Si ells van fer un destrellatat, no en faces tu un altre.
      L'administrador del blog pot dir-te millor que si hagueres comprat un local en propietat t'haguera ixit a menor cost al mes i els 120.000 € serien una inversió i no una despeça.
      La veritat es que tot l'assumpte del retén fa mala olor des del principi. Va començar amb un concurs trampós i fet a mida, i acaba aprovant-se en un plenari també trampós.

      Eliminar
    2. Olora que es vol quedar be amb el capital, aixo pot obrir portes, influències i inclòs portar vots. Com ja no son uPv ja no han de treballar pel Poble, sino per a la patronal.

      Eliminar
  3. Pagar més de 3.000 € al mes és tirar els diners. La mensualitat d'un préstec suposaria pagar un import menor tots els mesos, i el local seria propietat de l'ajuntament.
    Si d'ací 5 anys el propietari decidix no renovar el contracte, es tornarà a la casella d'exida, però amb quasi 220.000 € menys (quasi 40 milions de les antigues pessetes).
    Sense parlar de que no es disposa d'un servei de grua municipal. Quan ens costarà llogar el servei de grua? 2.000 € tots els mesos?
    Un mal negoci i damunt a l'altra punta del poble, que per anar a fer gestions has de pegar-te la caminata.

    ResponderEliminar
  4. Tot lo que fan estos de Compromis i PSOE està malament.

    Ara, pot vore lo que ha costat durant tots estos anys el lloguer que hem pagat a l'empresa que arreplega els cotxes i dir-me que tenim ara per al poble: NO RES..
    Ara, com ho feia el PP hi ha que beneir-ho. Igual va portat al Papa per això, per beneir els vostres negocis ruinosos al poble valencià.

    Ací, s'ha dit moltes voltes, el lloguer esta per l'estil tenim un diposit de cotxes i a mes dins del poble i vigilat per la PL, no cal anar al massalari i molestar als familiars o amics perque el porten i damunt tenim un reten supergran, espaios i amb tots els servicis per a la PL. Amb el mateix preu, que la modificacio va inclosa en el cost total, que es menor que 5 anys amb les condicions actuals.
    S'ha dit moltes voltes. Ja sabem qeu la gent del PP i alguns que diuen estar a l'altre costat del PP esteu sords. Esperem que no estigueu cegos i podeu llegir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. T'oblides d'un element important; El servei de grua. Si sumes les quantitats que suposa tenir un reten d'alquiler, acondicionament i sevei de grua, ascrndix a un total de quasi 7.000 € tots els mesos. A part d'altres depspeces de funcionament.
      Al meu paréixer no era el moment de fer este gasto, ja que d'inversió no te res.

      Eliminar
    2. No soc militant del Bloc ni del PP. Esta clar que el PP en este cas ho va fer de suspens. Ara el. Bloc ho fa d'aprovat. Perque no es fa de excelent si es podia? Quins interessos hi ha en llogar i no comprar? Perque cap del Bloc en vol parlar d'aixo? Que han d'amagar? Per que ens venen com a tan bons elements als amos? No es queda un contracte la millor proposta o ara es per a la millor persona? Tambe van dir aci que els propietaris eren del costat ideològic conservador pero estaven descontents amb el PP. Qui els ha convençut de renegar del PP? Crec que tot lliga i esta ben clar. Sosls falta saber que els han promès o que esperen en compensació.

      Eliminar
  5. Home, gran deu el favor que es deuen... la inversió de 120.000 euros els garanteix que en cas de canvi de govern, el nou govern no puga llevar el reten del nou emplaçament... almenys no ho podrà fer sense tirar molts diners. Així se les gasta JJ.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I després van proclamant les 1000 i 1 maravelles de JJ. I que si té molta capacitat i és molt intel.ligent .... Però continue sense entendre quines avantatges te alquilar un retén per 3.300 € i gastar-se 120.000 € reformant-lo.

      Eliminar
  6. Enhorabona Enrique! Hui las Provincias diu la opinió de Democrates Valencians respecte al reten. La teua faena comença a donar fruits.
    http://www.lasprovincias.es/v/20140312/safor/reten-policial-tavernes-estara-20140312.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això no ha sentat massa bè en el blog del pardal. I és que el que diu Estruch és totalment cert i de sentit comú. Adquirir un local suposa la mateixa despeça mensual, a diferència de que el local seria propietat municipal i tota obra realitzada és una inversió de futur i no una despeça de 120.000 € que donen força al que lloga per negociar a l'alça el preu del lloguer d'ací 5 anys.
      A més, la capacitat per a emmagatzematge dels cotxes que retiren és ridícula. Sols caben uns 15 cotxes. Pot donar-se el cas de que no els propietaris no retiren el cotxe de forna inmediata (o inclús que no el retiren perque no vullguen/puguen pagar, o abandonen el cotxe). Que fem en este cas? On posem els cotxes?

      Ara queda l'altra part, que és el servici de grua. Concurs o en comprem una? Si comprem una hem de fer una inversió i llogar a dos persones (per a cubrir una franja horaria de 16 h).
      Estruch, Ja tens material per a una altre debat

      Eliminar