lunes, 24 de marzo de 2014

Article d'opinió : MATEIXOS GOSSOS ...

DIARI SERPIS : 

UPYD AVISA AL PP DE QUE HAURÀ DE NETEJAR LA LLISTA D'IMPUTATS SI VOL PACTAR 

Alex Marí, coordinador d'UPyD a la Comunitat Valenciana.

El coordinador territorial d'UPyD a la Comunitat Valenciana, Alexis Marí, ha posat com a premissa ineludible per a possibles pactes amb aquesta formació en les eleccions autonòmiques i municipals de 2015 que no haja imputats en les llistes. D'aquesta manera, ha afirmat que "qui vulga agafar-se de la mà" de la formació magenta haurà de presentar una llista neta d'imputats, al mateix temps que ha advertit que, segons com quede "el mapa de vot" després dels comicis, analitzaran possibles aliances, però no abans. És un missatge implícit al PP, qui ja porta feina avançada en la neteja de l'hemicicle.
Ja van aplanat el camí per assegurar-se uns seguir xuplant del pot i altres començar a fer-ho : Però algú dubta que son els mateixox gossos amb diferent collar , uno  blavet i l'altre rosaet ? Jo no , perquè els concec abdós i ben a fons . 

Es l'hora de votar en clau valenciana .  

Signat, Enric Estruch i Ferrando, Coordinador Comarcal de La Safor-Valldigna .


3 comentarios:

  1. Per a manar a Tavernes amb Compromís, DV exigirà netejar tambe el Bloc local?
    Del PP ja advertim que ni amb llegiu ni salfumant, no es problema de canvi de candidats, la seua ideologia (el capital) permet fer qualsevol cosa que els interesse de qualsevol manera necessària.

    ResponderEliminar
  2. Tu si que saps Enrique

    ResponderEliminar
  3. Carlitos, empiricament hauries de saber que DV no traurà cap regidor. Per a que vols tanta cienciencia empirica? per a no saber que a Tavernes no n'ha tret mai regidor cap partit ni agrupament fora dels de sempre: PP, PSOE, UPV-Bloc o EU. No parlem d'UV perquè no hi és, esta engolida pel PP com passara amb el temps amb DV.
    Ací no n'ha tret mai ni el PC pueblos España, ni ERPV, ni Gent de Tavernes, ni tan sols Iniciativa.... I no crec que DV trenque la ratxa, per molt que Enrique ens faça propaganda que ja voreu, tenim un gran grup, els millors. ¿No és això el que diuen tots?

    DV ho te més negre que el tunel del Gasvarroig.
    Ara igual fitxa a Karina Vercher i tots els comentaristes que te li voten.

    ResponderEliminar