jueves, 27 de marzo de 2014

Editorial : ENQUESTES

Fa un temps ja assenyalavem que totes les enquestes electorals sobre la Comunitat Valenciana i en quant a les autonòmiques, uns similars ressultats. 

Doncs bé, ahir coneguerem la darrera, la que ha donat a coneixer la cadena radiofònica SER, i els ressultats son similars als que ja coneixíem: Desmoronament del PP , que apenes arrivaría ni al 30% i amb això una trentena de diputats front als 55 actuals ; una també important caiguda dels socialistes que no sòls no arrivaríen als seus pitjors ressultats amb Alarte ; EUPV i Compromis més que doblaríen els seus ressultats i escons ; i una nova formació en les nostres Corts, UPyD , que s'acostaría a la decena d'escons , però que sense que la suma dels seus més esl dels populars donaría la majoría absoluta necessaria per a governar abdós junts .

Pel tant es de preveure un govern tricolor d'esquerres , donat que la suma de socialistes, upeidistes i Esquerra Unida tampoc donaría per a tal majoría absoluta, i un govern en el que participen socialistes , nacionalistes i UPyD sembla impossible donat que els dos darrers son en principi políticament incompatibles, encara que de més grosse se'n han vist : Es diu que la política fa extranys companys de llit, i als de Compromís ja els hem vist governant d'un forma pragmàtica en tothom .

Per altre costat observem com es manté sobre un 8'50 % el nombre de votants que huí per huí aniríen al blanc, donat no els agrada el suficient ninguna opció com per a decantar-se per ella, o votaríen a "altres", es a dir, a altres opcions diferents a les majoritaries .  Es a dir, hi ha un imporant hueco que podría decantar molt les cosses si alguna opció aconseguira arreplagar-los . 

I ara les reflexions :

El nomenament de Puig cambiarà les cosses i els socialistes obtindràn més recolçament , o per contra Puig es més del mateix i no aportarà rés nou ?

Caurà tant el PP com pronostiquen les enquestes o per contra remuntarà si els ressultats económics nacionals son bons ?

Es mantindràn  Compromís, UPyD  i EU en estos nivells , baixaràn, aumentaràn més ?

Vorem un govern tricolor PSPV-EU-Compromís / PSPV-EU-UPyD / PSPV-UPyD-Compromís ) ? 
Pot apareixer altra força en les Corts i quina ? 

El ressultat, en poc més d'un any .

19 comentarios:

  1. Jo aposte per tripartit en 2015 i en les eleccions de 2019 aniran fora com a Catalunya o Simat. Amunt Simat!!

    ResponderEliminar
  2. Jo tambe aposte (per ara no ens queda altra) pero no crec (desitge) que es gestione com a Tavernes (mes atur, mes despeses, retalls, poques subvencions, equip de govern trencat (i no sols es per Karina). Que quede com a Simat no crec, Sebastià es molt millor que Faba i la seua recua i el tripartit autònomic espere que siga una mica millor. Espere que siga com a Catalunya, on caiguent i tot el tripartit es queda manant un d'ells continuant o empitjorant resultats el PP.

    ResponderEliminar
  3. Cada dia més PP i menys marxista. I més mentider

    MES ATUR: estem al mateix nivell que el juny del 2011. Mira estadistiques.
    MES DESPESES: Mentira. El darrer pressupost del PP era de 21 milions de despeses i es va tancar amb 2 milions de deficit, això vol dir que les despeses foren 23 milions. El del 2013 va ser de 15 milions de despeses.
    RETALLS: On estan els retalls? Parles dels retalls en els sous que es fixar este govern respecte a l'anterior? Tots cobren menys que cobrava la gent del PP. Ara si el refereixes a les retallades de sous que ha obligat el PP ho hauràs de parlar amb Rajoy.
    POQUES SUBVENCIONS: Es veritat. Quin remei queda si estan treballant amb un 30% menys d'ingressos que tenia Rajoy. I les subvencions no s'han rebaixat un 30% ni de lluny.
    EQUIP DE GOVERN TRENCAT: Es veritat. El que es va iniciar fa 3 anys es va trencar. Alguna regidora va eixir rana. El d'ara es veu que no anares a la Casa de la Cultura. ¿Que hi ha diferencies en alguns moments entre PSOE i Compromis? T'assegure que menys que les que te el PP hui en dia. O tu perquè creus que va dimitir el regidor Ferrando? Si el PP de TAvernes es hui en dia una caixa de grills!.

    I damunt en quin món vius? Quanta incultura política!
    Dius que "caiguent i tot el tripartit es queda manant un d'ells continuant o empitjorant resultats el PP"

    ¿O siga que CiU que mana ara va formar part del tripartit de la passada legislatura? Mare meua quina animalada!

    Cada dia menys credibilitat i menys trellat en els teus comentaris.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Retallades en neteja, per eixemple. Esta tot més brut que mai. Però no passa res, en un poc de propaganda, s'arregla tot. VIVIU DE LA PROPAGANDA

      Eliminar
    2. Per al·lussions, vaig a explicar-me millor, a vore si així ho entens:
      -MES ATUR. Mirant les estadístiques, estes són bones?
      http://www.foro-ciudad.com/valencia/tavernes-de-la-valldigna/mensaje-11913250.html
      Pues anem a interpretar-les bé, no com tú vullgues dir, mirem la gràfica de baix,amb dades des del 2007: com marquen tots els periòdes anuals, l'atur a Tavernes puja d'hivern a l'estiu (potser conforme baixa la emporada de la taronja) i baixa després de les festes locals, també hi ha un pico negatiu en juliol-agost per l'hosteleria. Doncs bé, prenent la mitjana o comparant els mateixos mesos dels diferents anys, del 2011 a l'actualitat (2013 o principis del 2014) augmenten uns 100 aturats més ara que al 2011 i uns 150 més durant tot el 2013. Això sense contar els que han pegat a fugir o ja no confien en el SERVEF. Jo no jutge si el problema és tot heretat o si ara es pot fer poc o molt, sols done dades, i faig una interpretació justa, no com la teua que la signaria la mateixa Fàtima Bàez. Així que no t'ha eixit bé la enganyifa, de igualtat, res. Sembles aprofitar per a polític manipulador.
      -MES DESPESES. Quan parle de més despeses, em referisc a la butxaca del ciutadà en impostos i taxes cap l'Ajuntament. Si l'any que vé baixa l'IBI, benvingut siga. Clar que l'Ajuntament té menys despeses, ha de complir el plà de sanejament o es decideix perque l'intervinguen.
      -RETALLS: Associacions i clubs, un 30%, neteja un 30%, altres contractes amb o sense concurs -> més retalls, llums pel poble -> retalls, funcionaris i polítics -> més retalls. Tampoc entre en si totes són necessàries o no.
      -SUBVENCIONS: Ja ho dius tú, jo no entre si és culpa o no del govern local, de Fabra, de Rus o de Rajoy, esperem augmenten prou ara que Compromís manarà a València i el PSOE a Madrid.
      -EQUIP DE GOVERN: També assenteixes. Lo de la regidora rana era igual de rana des del primer dia i es vàreu enamorar d'ella per formar govern. No heu sabut convertir-la en princessa, era això o manar el PP en minoria. Com ara però amb altres, era arriscat que passara el que ha passat però no impossible, ella sabia la força que tenia, igual que ho sabieu vosaltres i al principi no es vàreu possar al lloc donant-li l'esquena al problema. Sols diu ara de vosaltres el que al principi deia d'EU (o dels que manàven a EU).
      Sobre el PSOE i Compromís es podria fer un llibre des d'abans de fer govern conjunt, la primera en la frente clavar al Nyau, ja li va sentar com una bomba als socialistes, després les paelles, les passaes de Carme, i en signe contrari la disputa de mèrits en hisenda i les cavalcades. De segur que m'en deixe unes i en desconeixem d'altres.
      De problemes interns del PP no m'interesa gens, ni per ideologia, ni (sobre tot) perque no estan al govern. Si es fa un govern per a la gent, participatiu i amb trellat, el PP no fa por, ja fa molt que els vots són per càstig, i com sou nous encara no en podrieu tindre, d'ara endavant, si.

      Quant dic que a Catalunya es queda manant un d'ells em refesrisc a un partit català, no a un del tripartit, cosa que a València no pot passar perque no hi ha dreta valenciana. Voleu ocupar-la vosaltres? Al PSOE ja no hi ha més on rascar, i a l'esquerra teniu a una EU cada vegada més forta.
      Incultura política? De quí?
      Espere després de entendre-ho rectifiques els teus menyspreus.
      Si no, t'ho torne a explicar. Hi ha gent que tarda més que altres en entendre lo mateix, i no passa res.

      Eliminar
    3. Gent de PP enbrutant?
      Festeu mirar que ja vegeu conspiracións per tot arreu i es pareixeu mes a Nicolas Maduro

      Eliminar
  4. No hi ha hagut retallades en personal. Aixo de la bruticia es una altra de les vostres campanyes de mentires, El poble esta com sempre i aixo que els del PP feu campanya entre els vostres perque embruten. Que el penses que no se sap?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fuaaa, això de que embruten per fer quedar mal el govern de torn ja és esperpèntic. I si no és de veres, és igual o pitjor per al que ho diu.
      S'haveu tornat tots bojos o qué?
      Això del poder es veu que és el pitjor vici, menys mal que jo no mane ni a ma casa!

      Eliminar
  5. I viuriem amb mes propaganda si hui no haguerem pagat 1'7 milions de l'aparcament per culpa de la vostra mala gestio.
    Tu saps la propaganda que fariem amb 1'7 milions?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja estem en que tots son del PP. Ni som tots del PP ni el bloc de Tavernes sou d'esquerres.

      Eliminar
    2. Que es gasten diners en propaganda no es per fer broma. Menys als temps actuals. Menys amb 1,7 milions d'€.
      Aprofitant el fil, diré que si l'anonim de les 14:45 no soc jo, amb el permís de Robin, els del mig ja en som tres. Si es cregueu a Enric quatre.

      Eliminar
  6. Per si algu m'ha interpretat malament, estic parlant de la propaganda que li hauria suposat al govern municipal poder fer coses, com la segona fase de l'Escola d'Adults, que bé vindria, i que no es farà per dedicar eixos diners a pagar l'aparcament, fins i tot haver comprat les Indàlecies, arreglar voreres que falta fa, donar una espenteta mes al parc del Cantalot, arreglar tantes i tantes coses mes....

    Estem parlant de 1'7 milions per a coses del poble els dos darrers anys de legislatura. Bona propaganda per al govern municipal.

    Però no, calia que el PP ferà un projecte que no aprofita per a res, que no feia cap falta, que nomes a servit per a desfer el passeig i dur maldecaps i damunt despeses per als veïns que veuen com els seus impostos s'han de dedicar a pagar capritxos inservibles del PP, perquè no oblidem eixos 1'7 milions ixen de la nostra butxaca i damunt, quan podrien repercutir en el benefici de Tavernes, ho fan en benefici de Park Campanar.

    I la història dels maldecaps derivats de la mala gestió del PP continua. Com la història interminable.

    Pròxim capitol: ¿Com paguem uns quants milions de la piscina per haver-se adjudicat a una empresa insolvent i puntuada amb un zero per intervencio municipal?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com quedem? El 1'7 que haverem estalviat del Parking, haveren estat bons per fer-se propaganda o per coses quedarien repercutir en beneficis a Tavernes? Es perque dius les dos. I si son les dos les que voldries, quina es la principal. Son dos motivacions molt distintes, fer màrketing de partit que treballar pel poble, o eres sectari del govern o ens fas la guitza animant amb eixes idees als politics.

      Eliminar
    2. En tot lo que recaudaran de mes per la contribució podreu pagar piscina,parking i lo que vullgau
      El problema es que no volen que la piscina i el parking funcionen
      Si manara el PP la piscina estaria oberta

      Eliminar
    3. Pero que dius 14.38?? Si homeee! Vols no inventar... trolero!! Sort que la informacio de la casa de la cultura esta ahi

      Eliminar
    4. A lo millor, amb els números gelats, l'anònim de les 14:38 té raó, però dels diners de l'IBI arreplegats, que són el principal ingrés de l'Ajuntament pagant la piscina (i sobretot el seu manteniment, que eixa és altra) no ens quedaria ni per a pipes, o siga les demés despeses obligatòries de funcionament que té l'Ajuntament.
      Ahí has clavat la pota, amic anònim.
      Al govern podràs dir-li moltes coses d'altres casos, però precissament de la piscina...
      Del pàrking encara pots dir que no l'atenen massa i vorem ara que ja és nostre com funciona, però la piscina serà una sangria i no per la compra (en definitiva, l'ajuntament adquirirà un actiu), sino per la seua difícil posada en marxa i manteniment. És cert que el Bloc utilitza les dos macroobres per fer política contra la opossició i també defendre's d'ella, però el que diuen del fiasco de les megaobres del PP és veritat.

      Eliminar
    5. Ni em crec que si el PP governara la piscina estaría oberta, ni em crec el que es va dir a l'assemblea de la casa de la cultura. El doctor House tenia més raó que un sant: "Todo el mundo miente".

      Eliminar
    6. Ara digueu-li a Robinjut peperet!

      Eliminar
    7. Ja, Ja. Estos del Bloc són uns sectaris de molt de cuidao. Per a ells no pots ser d'esquerres i criticar-los quan ho fan mal. Ja es donaràn compte que han decebut a molts dels seus votants.

      Eliminar