lunes, 10 de marzo de 2014

Editorial : QUANT ELS ARBRES NO DEIXEN VORE EL BOSC

I és el qué està passant moltes vegades en este ajuntament i amb esta corporació , i un exemple recient la moció contra la reforma de la llei del avortament del cada día menys ilustríssim senyor Gallardón, o la no aprovació de la modificació de crèdit qué d'aci una estona es pretén aprovar en pleno urgent i extraordinari, del qué avançe espere poder anar i del qué si Jordi no demostra la seua urgència demà promet parlarem i de debò, deixe huí el benefici del dubte .

I ens referim a qué , en el primer cas per exemple, amb un fons qué tots al pareixer compartíen i qué era tal rebuig, no es va aprovar per les diferències en l'articulat de la moció, i més greu si cap quant era en la part declarativa i no en la ressolutiva . 
Hi ha qui diu que els populars tingueren l'excusa perfecta per a dir no, i nosaltres els contestem que haver acceptat la seua petició eliminant la part que els molestava i que en rés canviava el sentit del fons de la moció, i que s'haveren "mullat" : Ens consta que almenys un dels regidors dels que ens creguem a peu juntetes tot el que ens diga perquè ens ha demostrat de sobra que és de fiar , a més de ser del més declaràdament catòlics , sense la part declarativa l'havera ratificat amb tota seguretat i ens ho creguem sense dubte algún .

I en el cas de les modificacions de crèdit, més del mateix : Entre uns i altres, casa per agranar .

Així que a vore si en les properes eleccions locals fem una bona netejada de tanta "malea" i sanetjem la política local , amb  regidors que siguen, com va demanar Ferrando , menys partidistes i més ciudatans i quant un tema siga d'interés s'aprove per damunt de partidismes i poliquetjos barats .

Ilusssss !!!   

3 comentarios:

  1. Despres de vore que el alcalde és capaç de convocar un ple extraordinari perquè al PP li faltqa un regidor crec que en vorem moltes de estes.
    Cada vegada queda menys temps per eleccions i espere que altres persones arreglen el que està passant

    ResponderEliminar
  2. Qui és la malea de la que parles?

    ResponderEliminar
  3. M'he quedat sorpres per la frase
    " haver acceptat la seua petició eliminant la part que els molestava i que en rés canviava el sentit del fons de la moció, i que s'haveren "mullat"

    I més perquè en cap moment el PP va demanar que s'eliminarà eixa part que vosté diu de la part expositiva per votar-lo a favor. No ho van demanar mai. Van dir que no es semblava be totes les referencies a educació sexual, a integrisme catòlic i demés que va dir LLum Sansaloni, pero demanar que ho eliminara, no van demanar mai i així votar a favor.
    El PP no volia aprovar eixa moció: fixat que mai en cap moment va parlar ni comentar una cosa per a mi elemental: donar llibertat als regidors i que actuaren segons la seua consciencia. Tu ho saps, i el PP també: la part declarativa no te cap valor de posicionament, el que val es l'acord, per tant diguera la regidora del Bloc el que diguera era la part resolutiva eixa que diu: L'Ajuntament de Tavernes acorda..... la que val.

    Però que el PP no volia votar a favor d'una mocio en contra de la proposta de nova llei d'avortament i ho va deixar clar en el recés si, com van dir els regidors del govern en acabar la sessió, no va voler consensuar la mocio conjunta del Dia de la Dona perquè el PSOE havia inclos demanar la retirada de l'avantprojecte de Gallardon.
    I ací, tots estaven d'acord en la part declarativa precisament perque eixa part era un text consensuat en la FVMP per tots els partits. I el PP ho va dir, que estava a favor del text comú.

    Si estava a favor del text comú i va dir -de boqueta- que estava a favor de la retirada de l'avantprojecte, perquè no va voler consensuar la moció del Dia de la Dona? Esta clar, no.
    No volien aprovar una mocio de l'avort.

    Però repetim i al que ànavem: en cap moment ni el PP ni Manolo Vidal va demanar a Llum Sansaloni que modificara la part declarativa. Manolo va anar pegant voltes "al nano" fins dormir el personal però mai ho va demanar.

    ResponderEliminar