lunes, 10 de marzo de 2014

HUÍ HEM TINGUT UN EXTRAORDINARI PLENO

Tal i com vos hem anat informant, este migdía s'ha celebrat un pleno extraodinari . 

En ell lo proposat s'ha aprovat amb els vots dels huit regidors del equip de govern, i els set en contra populars doncs com sabeu hi ha una regiduría sense ocupar momentànemanet davant la renuncia de Salva Ferrando i al no haver donat temps de sustituir-lo , i amb no sabem molt bé si amb l'abstenció o com es considere legalment el possicionament de Karina Vercher , la qual no ha votat en n ingún sentit al no voler participar en el que han qualificat tant ella com Vidal, un mer paripé . 

Ha començat el dit pleno amb les paraules del Alcalde , el qual ha assenyalat que els punts que es pressenten a debatre son de funcionament ordinari i en ningú cas de caire polítc, darrere el qual ha llegit literalmente l'argumentació del pleno arreplegada en la convocatòria d'este, comentant així mateix que en cas de no portar endavant les messures propossades es podríen derivar responsabilitats per deixadesa .

Així, ha detallat els diferents conceptes que compossaven la modificació de crèdit a aporvar, i que son :

- 21.617 euros per a solsides del riu.
- 100.000 per a nitxos.
- 19.659 per a factures pendents de pago per obres en centres escolars.
- 11.395 per a liquidar les obres de l'escoleta de la platja.
- 59.990 per a mobiliari urbà i senyals de trànsit.

Fins ací, igual qué el propossat en el plenari passat, però s'han afegit dos conceptes mes :

- 120.000 euros per a acondicionar el local ja llogat per a retén policial, i sobre el que ja s'està pagant un lloguer . 
- 5.705 per a obres de drenatje en La Goleta i La Sardina .
- 8.000 euros per a equipament informàtic en el Braç Treballador .

TOTAL, 346.567'63 euros

Va hi ha haure un xicotet debat entre Alcalde i Vidal sobre el caire jurídic de la proposta, sobre si era aquell o era un dictàmen, darrere el qual va prendre la paraula Karina Vercher,  a la qual préviament i per dos vegades l'Alcalde va amonestar per intervindre sense demanar la paraula, amenaçant-la inclús de que a la tercerea l'expulsaría del plenola qual va proposar, tal i com havía fet previament en comisió, modificar la proposta i rebaixar-la a 66.577'63 euros, demanat es deixara fora del punt  el retén policial , lo dels nitxos i lo del mobiliari urbà al considerar-los no tant urgents ,  el qual no va ser aceptat doncs intervingué a continuació Víctor Borràs , el qual va defensar la premura de tot lo proposat e incidint en que el retén es necessari al haver aumentat la plantilla . 

Pel seu costat l'Alcalde va justificar la necessitat del retén en que ja s'està pagant un lloguer per ell, es necessari per caducitat renovar el contracte de dit lloguer, i qué és necessari un depòssit municipal , el que va llligat a este projecte . 

Llum Sansaloni va intervindre defenent així mateix el fons del pleno, assenyalant que era algo seriós el huí tractat i no una mera paxoxada a la que tant abans ens teníen acostumats .

El portaveu popular Manolo Vidal va qualificar el pleno de paripé, recalcant el que ja ha repetit varies vegades i que és que el PP no està en contra en principi de lo que es portava a aprovació, però que demanava altra vegada es separaren conceptes per a poder estudiar-los i discutir-los per separat i així poder decidir amb més fons i coneiximent , i més en concret en el tema del retén, del qual assenyalà se l'han trobat en este pleno sense saber rés de rés préviament del tema i per al que ara es demanen 120.000 euros no saben pel dit per a qué . A més destacà el que s'havía aprofitat un artifici , i que es el que no estava un regidor popular per a asegurar-se la majoría , el qual va qualificar negatívament .

Karina Vercher i en una segona intervenció va ser molt dura, al qualificar al Alcalde de ser cum laude però en trampes polítiques .

Borràs li va recordar a Vidal el plenari d' Agost en que s'aprofità l'absència del Alcalde, pleno que havía segut declarat il.legal, del qual digué si havía segut un artifici, a lo que replicà Vidal que no faltava ningún regidor , destacant a més que en el cas del mobiliari urbà sí que hi havía una partida prevista, però que havía segut buidada per a usar els seus fons en altres coses .

Per últim intenrvingué L'Alcalde el qul li va dir a Vercher que li fea sonriure que ella parlara de fer trampes, recordant-li tot el tema del seu tranfuguisme i de  la moció de censura, la qual va qualificar de il.legal ; va mostrat uns documents que va possar a dispossició dels regidors, ciudatans i premsa, en els que jusitificava que no hi havía retrassat com afirmava en PP en una nota de premsa el tema del nomenament de nou regidor popular, si no que s'havía seguit el mateix procediment que en el cas de Vansessa Martí , i que perqué es canvíe un regidor no per això es pot parar la vida municipal ; va mostrar un plec de fulls prou voluminós assenyalant que eren els plenos extraordinaris fets pel PP en el seu govern i a més sense justificar el seu motiu ; i per últim que el pleno d' Agost va ser il.legal i a més no es que faltara un regidor, si no que faltava ni mes ni menys el president de la corporació municipal .  

A continuació es va votar amb el ressultat assenyalat, pel que s'ha aporvat la proposta de modificació de crédit.

Com a segon punt del dia es donà compte, amb la presencia de la Inerventora Municipal, de la liquidació de comptes del pressupost de 2013, amb superàvit de tresorería tal i com s'assenyalà en plenari d'abans, destacant Borràs que des de 1996 no s'havía tingut un saldo possitiu en tresorería . 

NOTA DEL EDITOR : NO TINC NI TEMPS NI GANES DE DONAR EL MEU PUNT DE VISTA , SÒLS AVANÇAR QUE ESTIC ENTRE TRIST, MOLT TRIST , I ASQUEJAT DE VORE EL QUE ESTIC VEGENT, DEMÀ VOL'S EL DONARÉ EN L'EDITORIAL DIARIA .
FINS DEMÀ .

41 comentarios:

  1. Vaja negoci lo del cuartel 196.000 € per 5 anys d'alquiler i 120.000 € per fer obres tenim una repercusió de 5.267 €/mes i quant s'acabe l'alquiler al carrer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara em dius també que han costat els darrers anys el lloguer del diposit i tot el que s'ha pagat.... i voras que estem pitjor. .
      Pero amb el PP paguem per lloguer d'un diposit nomes i ara pagarem menys pel mateix pel lloguer del diposit i per tot un local gran i espaios per a la Policia Local.
      De que vas?

      Eliminar
    2. Lo del concurs del retén ha sigut una vergonya. I la mostra és que el gabinet de prensa no va fer public quin era el lloc on anava a ubicar-se el retén.
      Estruch ho pot confirmar el que vaig a dir:
      En este blog es va denunciar que el concurs estaba fet a mida, ja que els requisits sols s'ajustaven a la parcel.la que vam dir que anava a guanyar, perquè el concurs estaba AMANYAT.
      Ací es va dir que hi havien plànols de les reformes del local abans d'anunciar-se el concurs.
      És veritat o no sr. Estruch!?

      Eliminar
  2. Pues sí, Enric. Una vegada mes TOTS els polítics locals que tenim demostren mereixer un ZERO. Uns van fer trampes i plenos ilegals i els d'ara somriuen per haver-los-la tornat. Aixo nomes enquistarà mes si cap les gestions pagant-la els de sempre i ells jugant al i tu mes i al fer com fan no es pecat.
    Lo pitjor es que ho troben tot del mes normal i desprès ens venen lo de la transparència i que volen acabar amb la corrupció. De pena.

    ResponderEliminar
  3. Hi ha un govern totalitari gens dialogant que vol la confrontació i la imposició.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles del PP, no?
      Mira hui Karina Vercher, parlant dos voltes fora del seu torn de paraula i obligant a que la criden a l'ordre.
      I Manolo Vidal, que no sabem per a que li serveis haver sigut alcalde, tallant dos voltes la intervenció de l'alcalde, tot amb ànim de provocar, o la sessio passada clavant-se amb el public.
      Manolo Vidal ha intervingut avui cinc voltes entre previa de si era urgent o no la proposta i els demes punts, ha dit el que ha volgut, ha pegat algun crit, i ningu l'ha tallat.
      I ell dos voltes de tallar a l'alcalde en la intervencio propia de l'alcalde.
      ¿Es el rei del bambo o es creu que encara es l'alcalde?

      I després que lliges comentaris com este. De totalitarisme, des de Franco fins als seus hereus, podrem parlar i molt.

      Eliminar
  4. Pues no hauries de tindre tant d'asco ni estar tan trist perquè experiencia en tens i n'has viscut de tant grosses com estes o mes grosses encara, i supose que series participants en asumpts pareguts. Estic parlant quan el teu partit UV va formar coalicio amb el PSOE i AP (actual PP) per traure de l'alcaldia al PCPV actual EU.
    La política saps que porta això i no cal donar-li més importancia que moments de crispació per on es passa sempre.
    Al cap i a la fi saps al poble que li importa: que li posen papereres noves, que li milloren els banquets, que li arreglen el cementeri i el Cami Sequia la Bova i que arreglen els desaigues i altres coses de la Goleta i si faltava un regidor o eren dos, li la replantufla.
    Pregunta a vore qui se'n recorda que en agost va haver un ple i que es va convocar faltant no un regidor, sino l'alcalde. Segur que ben pocs.
    Per tant, dorm tranquil, i pensa que fora la crispació d'avui, es poden fer obres i inversions per a Tavernes.
    I si no, posa't content pel resultat del pressupost del 2013 i a vores si es fan més obres encara.
    Tot no ho fan mal estos xicots, veritat? O es que ho fan tan bé tot, que el PP està nerviós per això?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si amic, les he viscut però saps quina era la diferència ? Qué tots , o almenys la majoría i entre ells persones tan antagòniques ideológicament llavors com els de UV i la per aquells temps Unitat del Poble Valencià, erem capaços en acabar un pleno de sentar-nos a fer-nos un café , es més, huí és el dia, este mateix matí, en que ens vegem i ens saludem carinyòsament , eixa es la gran diferència : Tu creus que es huí possible ? En tot cas de cara a la galería i cada vegada menys i menys .

      Eliminar
    2. ¡Zasca en toda la boca de Estruch! Siempre queriendo dar lecciones, y siempre dándole en toda la boca.

      Eliminar
    3. Enric, això era perque abans ningú treia cap duro de la política. Al menys directament, sols si eres alcalde o regidor d'obres públiques en una legislatura en feies prou. Hui ja no n'hi ha d'això i els han de traure del jornal de la política, encara que siga d'un poblet de mala mort (o d'una mancomunitat de mala mort).

      Eliminar
    4. Enric Estruch i Ferrando10 de marzo de 2014, 21:17

      Al de les 18:46 , a Estruch li poden donar poc en la boca i per aixo qué pot anar amb la cara ben alta ho fa i signa tot el qué fa, cosa qué altres anonims igual no podeu fer i per aixo s, amagueu .

      Eliminar
  5. El contracte del lloguer del reten es va signar fa dos mesos.
    Ja porten tirats més de 6.500 €.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixa quantitat es falsa. Demostra-la.

      Portem molts milions tirats en els darrers ¿ són 12 anys? pagant lloguer de diposit per a cotxes i prou. I ara el ve el rot a la gola? O es que abans ho pagava el rei moro?
      Tal com es va dir i comprovar en l'estudi economic, al cap de cinc anys mes barat ara i amb més servicis, perquè la Policia Local tindra el seu propi edifici amb totes les condicions que ara no té.
      Si això es el que pensa el PP de la tasca funcions i com han de ser les condicions de treball de la PL, apanyats estan els agents de Tavernes.

      Eliminar
    2. La forma amb la que es va donar el concurs del reten (pràcticament a dit) sumat al que ha passat hui al plenari, és una VERGONYA. Després diràn que son transparents i demócratas, però la veritat és que son uns TRAMPOSOS.

      Eliminar
    3. Es veritat sou uns tramposos perque mosatros els del PP voliem que hu donaren a Gurtel o als de Noos.
      Tramposos mes que tramposos.

      Eliminar
  6. Les formes d'este govern són un exemple que s'ha de seguir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,si en les formes ens quedarem. Pero el fons no es massa diferent de la caverna anterior.

      Eliminar
  7. Els treballadors de la empresa"Federico Giner" podran cobrar les nomines que esta empresa els deu?
    El govern local i el seu alcalde,el senyor Jordi Juan estic segur que en el contrat de lloger han deixat ben clar que en els diners façen front a les nomines impagades als treballadors
    No en puc creure que el Bloc i el Psoe no defengen a la gent proletaria que en este cas i gracies a les gestions del nostre Ajuntament cobraran poquet a poquet els sueldos que "Federico Giner"els deu
    O no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No et contestaran, amic anonim, jo ja he fet referencia moltes vegades a les enganyifes de FG, no n'hi ha vergonya, i damunt mig poble que treballava allí es queda mut i callat i al carrer. I estos que els havien de defendre son els progres i d'esquerres? En quant manen, s'obliden del treballador i s'amiguen amb els poderosos per que els ajuden a continuar manant i poder fer-ho amb molta mes tranquilitat.

      Eliminar
    2. Menudes bestieses cal llegir.
      O siga que el govern de Jordi Juan ha d'obligar a FG a pagar els treballadors amb els diners que una altra empresa diferent, encara que siga del mateix grup, cobre del lloguer.
      Vaja el món! Això es com si vosaltres ara diguereu a l'Estat o la Generalitat que deixeu de pagar impostos mentre no vos asseguren que pagaran a la dependencia. Tot el respecte als treballadors de FG, algun familiar meu i amics son i estan ben afectats, però no confongueu les coses i els termes nomes per fer demagogia barata contra el govern municipal.

      Eliminar
    3. Fer tractes en empreses que no li pagen als treballadors i damunt els fea anar a treballar cuant sabien que no anaven a pagarlos no es demagogia,es una realitat que este govern"de esquerres" no tenia que haber fet mai

      Eliminar
    4. Je,je,una empresa diferent diu. Això es com lo del Bloc i Compromís, tambe son diferents. I si no, montem una fundació,que d'això els grans empresaris i partits politics en saben prou, defraudadors legals es podria dir.
      Demagògia la teua, amic anonim de les 8:58, quan saps que l'Ajuntament ni ningú pot obligar-los l'empresa a pagar els treballadors, pero si podrien prendre decisions i mesures que demostren amb qui s'amiguen els politics i amb qui no. Ja t'ho diu el company anonim de baix teu, d'esquerres eixa decisió (perque es va demostrar que no va haver-hi concurs, va ser una decisió amb plànols i tot ja fets) te molt poc, per no dir gens. Es veu que voleu que el PP us torne l'espai politic d'UV amb estes burles contra els treballadors,junt amb la misa i falla.
      Que els politics ahi no poden fer res? Perque no volen. Quan una empresa deu a l'administració, pot tornar a treballar amb ella? NO. Quan la mateixa empresa deu a quatre desgraciats que s'han deixat la pell treballant i ho necessiten per a sobreviure, pot esta continuar cobrant de l'administracio? Es evident que este cas ho demostra que SI.
      Quant lo del desficaci del pseudo-ERO de FG, cap partit d'esquerres del poble (ni EU!) van dir ni mu respecte l'abus amb els treballadors. Alguns dirigents anònims del Bloc (facil deduir la procedència pel contingut) encara tingueren la gosadia de vindre per aci a alabar els modèlics empresaris, aquells que feren us legal de la nova llei del treball (de com tirar del treball, millor dit) del PP, amagaren els diners, muntaren altra empresa que treballava amb ETT dins les mateixes instalacions, regatejaren preus jugant amb la por dels obrers i al final els deixaren sense cobrar no poquets mesos.
      Es veu que eixe es el model empresarial del Bloc, ja tingueren algunes puntaetes semblants amb els seus funcionaris, de la qual cosa damunt s'enorgullien.
      Ale, torna a parlar de demagògia contra el govern local.

      Eliminar
    5. Pues sí Karl, eixos que l'anònim de les 8:58 defensa a capa i espasa són els mateixos gossos amb diferents collars. Poden posar-li el nom que vullguen a la empresa, normalment ho fan perque la nova no carregue amb el deute ni la mala premsa de la vella, però és de caixò que el local de Modus Vivendi tenia i té els mateixos amos que gestionaren el desastre (per als treballadors, no per a la empresa) de Federico Giner. Segur que molts ex-treballadors votants del Bloc no els fa gens de gràcia el fet de que l'Ajuntament ara els tinga en tanta consideració a eixos empresaris.
      Tampoc ningú ha dit que l'Ajuntament puga ni tinga que solucionar la desfeta d'eixa empresa,només l'anònim (amb la tàctica d'anar-se'n per les branques, este deu ser polític segur) però sí ens queixàvem de relacions passades del PP amb empreses com les de la piscina,pàrking, i segur que tot era ben legal. Com ara. En això demostren que la gent els té sense cura, sols el poder i estar a bones amb els poderosos.

      Eliminar
    6. Robin y Carlitos, cogidos de la mano. Luego cabalgamos.
      I de politic tinc el que tu pugues tindre de monja ursulina.

      I continuem amb les bestieses: alguns dirigents anònims del Bloc
      Que boooooo! Eren anonims i tu saps que eren del Bloc. Menuda imaginació. Se'l pilla mes prompte a un mentiros que a un coix.

      Eliminar
    7. Pues per a no ser politic, t'agrada prou la politica, de fet m'alegre de que com a bon politic no rebat isquen res de que dic. Ni de lo del concurs del local, ni de l'admiracio pels esplèndides i modèlics empresaris ni en lo de que cap partit progre ha obert la boca per la desfeta de FG als treballadors. No dius ni mu i amb aixo li fas el joc al PP.
      Si no eres politic seràs familiar o molt amic o simpatitzant molt arrimat al Bloc, se usva vore el plomeramb les alabances als pobrets de FG, que com han embargat les naus ara cal ajudar-los des de l'Ajuntament, aixo sia traves d'una altra empresa.
      Saps que aci ningú sou anonims en quant digueu el que penseu, hauríeu de ser una mica mes honrats i posar al darrere les sigles que defenseu, el nom es que ni ens interesa.
      Seguiu en el mateix nivell, coixos,mentiders i altres menyspreus de baixa calanya, d'argumentar gens. Eixe es el nivell a seguir, de segur que aplegaras lluny en la politica. ÀNIMS!

      Eliminar
  8. "Demanava altra vegada es separaren conceptes per a poder estudiar-los i discutir-los per separat i així poder decidir amb més fons i coneiximent"???? Jajajaja, vaaa per favor, senyor vidal, no ens faja tontos!

    En serio, malegre molt pel poble.

    ResponderEliminar
  9. Xè Jordi! Ja possats a fer trampes, hagueres pogut portar hui els pressupostos i aprovar-los!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este any tampoc hi han pressupostos!

      Eliminar
    2. Els pressupostos es poden aprovar sense que calga el vot de la trànsfuga ni del PP!!! Que no s'entereu bobots!!

      Eliminar
    3. Encara no sabeu ni Manolo no vos ha explicat que s'aprovaran quan vullguen perque el PP no fa falta per aprovar-los? No feu falta, no sou necessaris els aprovaran quan vullguen.
      L 'oposicio no pintara res per aprovar els pressupostos.
      Es aixina o no Enrique? Tu que penses?

      Eliminar
    4. Explicat perque que jo sapiga fa falta majoria absoluta o relativa almenys, si aixi no fora no haverem estat dos anys i pico amb pptos.prórrogats .

      Eliminar
    5. Pregunta que mitjans i amics tens que t'ho poden dir.
      Simplement torne a repetir que ni el PP ni Karina Vercher fan falta per aprovar els pressupostos. I això el PP ho sap.
      Per tant, s'obri un altre tema de debat i el PP hauria de justificar totes les bestieses d'estos dies quan ells no fan falta per aprovar pressupostos. Per que parla i vol imposar "els seus pressupostos" al govern municipal si sap que els vots del PP no calen. A més uns pressupostos amb obres i inversions completament fantasioses.

      Enrique no son dos anys es UN ANY NOMES PER ARA, el del 2013 que este no s'ha acabat.

      Eliminar
    6. Estem esperant a qué en vers d, insultar ens expliques com . Sols preguntar-te que si no fa falta ningú mes que el govern, perque está negociant-los amb Manolo ? Ale, ilustran, s gracies !!!!

      Eliminar
    7. Val, ja que tu no t'expliques i el creus el mes llest , ho aclarisc jo :

      Dispossició adicional 16 de la malaida llei de ratcionalització :


      "Esta novedad implica que, en el caso de Gobiernos locales en minoría en el que no se consiga la abstención del resto de los grupos municipales, la aprobación del Presupuesto, para el caso de prórroga presupuestaria, se garantiza sin necesidad de acudir a la actual vía de aprobación implícita prevista en los supuestos de planteamiento de cuestión de confianza regulada en el art. 197 bis de la Ley Orgánica 5/1985, de 19 de junio, del Régimen Electoral General -LOREG-.

      La actual vía introducida por la citada Disp. Adic. 16ª LRBRL -si bien plantea importantes dudas sobre su constitucionalidad ... " .

      S'atrevirà JJ a fer-ho ? Sería ja el colmo que una llei que ha segut recorreguda per este govern com be tu saps, s'utilitze pel qui la ha reprovat per a beneficiar-se d'una part d'ella a més dubtòsament constitucional, i que d'eixir endavant el recurs al que s'ha unit este govern serà derogada amb la consequüència de la nulitat de tot allò que es vaja aprovat aplicant-la, i entre això esta possiblilitat que assenylem .

      Torne a repetir: S'atrevirà JJ ? Sería algo legal però, pel dit, gens étic, no creus ? .

      Per a mi ahí ja perdría tota la categoría com a persona i com a polític , perquè no hi ha rés pitjor que fer allò que critiques = anar en contra dels teues principis . I aporfitar-te d'una llei que rebutjes en la part en que t'interesse ho sería .

      Ale, ja pots dormir tranquilet respecte a mi i si arrive a governar, com pots vore tonto del tot no soc, però tinc algo d'ètica, esperem que el nostre govern també .

      Eliminar
    8. Un alcalde com toca intenta sempre concesurar i per tant escolta les propostes de Manolo. I diuen per ahi que de propostes res de res, un tall de tonteries ínfumables que el pobre alcalde ha d'aguantar i com sempre, ja coneixem tots a Manolo, volent imposant la seua postura sense escoltar ni una micona als demés. Que sí Enrique! Que ni el PP ni la trànsfuga fan falta ja per aprovar els pressuposts.

      Eliminar
    9. Ja ho he explicat més amunt, falta vore lo étic de la messura arrivat el cas . Açí deixe més sobre el tema :

      "La introducción de este texto en la ley fue a través de una enmienda del PP en el Congreso. La enmienda 420 recoge los casos en que la Junta de Gobierno Local tendrá competencias para aprobar algunas cuestiones siempre que el pleno no haya alcanzado en una primera votación la mayoría necesaria para la adopción de acuerdos. Este enmienda se introduce con el objetivo de "solventar determinadas incidencias que se pueden producir en el funcionamiento ordinario de una corporación local".

      Ya en el debate de la ley en la Comisión de Hacienda, Gaspar Zarrías, del PSOE, señaló que esta enmienda propuesta por el PP le parecía "muy peligrosa", pues se pasaban del Pleno a la Comisión de Gobierno "temas clave". El portavoz del PP, José Alberto Martín-Toledano Suárez le indicó que se trataba de un error y que su grupo también eliminaría la mención al presupuesto: "... teníamos dos borradores y por error se presentó aquel en el que figuraba que la aprobación del presupuesto sería asumida por la junta de gobierno. Mantendríamos las otras competencias, pero no la aprobación del presupuesto". Su intervención se puede leer aquí, al final de la página 15.

      A pesar de que el PP admite este error, en la página 26 de la " Aprobación de la Comisión con competencia legislativa plena", se puede comprobar que la enmienda 420 no se retira y que por tanto se puede seguir dando el caso de que los presupuestos municipales sean aprobados por la Junta de Gobierno" .

      Ale, passem a latra cosa , val ? .

      Eliminar
    10. Home m'alegre. Per fi ho has preguntat i has fet el que volia que feres. Enterar-te de les coses abans de dir sempre i cascar-nos la vista quan llegim - i mira que ho has dit voltes - que el PP vol consens i demés.

      Això era la primera part del joc.

      Ara anem a la segona: Sabent com sap el PP que la llei està ahi -podem dir tot el que vulgues sobre ella, però es la llei- i la que regix fins ara, i que el seu vot no es necessari ens podem preguntar com s'atrevix, com a convidat a participar en els pressupostos quan els poden aprovar sense ells, com s'atreveix en ser convidat a exigir, pressionar i presentar exigències alternatives i fins i tots amenaces vetlades com veiem en la seua nota.
      La deducció queda clara: no tenen cap interés en el consens. Han anat a les reunions perquè els interessa, per voler mostrar una cara amable que el PP no té, perquè el qeu vol es enfonsar el govern actual, i impedir que faca res.
      A mi, si em conviden a dinar i anem de plat del dia, no demane dinar a la carta, el millor vi Vega Sicilia, ni caviar Baluga ni champagne la Veuve Cliqot.
      I això esta fent el PP: anar de convidat i voler imposar el menu.

      Per tant, no tornes més a repetir que el PP vol consens que això no es veritat ni eixe consens el trobaras en el PP encara que el busques en lupa.

      El govern volia un consens amb les coses del pressupost que afecten a les coses normals del poble, a les que son pròpies de l'Ajuntament, com les del plenos ultims, i això el PP ho sap i a pesar d'això per un "ponme seis expedientes y no uno" voten en contra de una de les coses que havien de primar en el consens que buscaven: les coses normals i del dia a dia s'aproven totes en benefici del poble.

      Des de eixa vessant s'entenen moltes de les coses que ha passat la darrer setmana ¿no creus?

      Analitzem: Realment qui no vol consensuar? És el govern que aixi tancaria molts fronts i entre ells el del pressupost? O es el PP?, Si consensua el PP que li queda per a matxacar al govern? Res, ho te tot perdut. El govern sempre pot dir cara a la campanya electoral que ha fet el que per consens es va acordar.

      Tu ho has dit: que l'arbre el deixe vore el bosc. Que l'excusa de l'unic expedient del PP no et tape la visió que darrere això el que s'amaga es buscar excuses per fer impossible el consens en el pressupost. Al PP no li interessa un Jordi vencedor en la pugna dels pressupostos i un consens amb el PP el deixa com a vencedor.

      Continuem amb el joc.

      Per cert qui t'ho ha dit? Ja m'han dit alguna cosa d'algu que ha estat preguntant i al final li han dit la llei 27/2013... Eres tu o una casualitat amb un altre?

      Eliminar
  10. El retén és un parxe per 5 anys que ens costarà 316.000€ sols en alquiler (196.000€) i obres (120.000€) en resum 5.257 €/mes.
    Si el local està alquilat desde gener com s'ha dit hui al plenari portem gastats 10.514 € "pa res".
    Crec que els calculs estàn ben fets.
    Per favor que algú els revise.
    La data de firma del contracte està al web tavernes.es secció perfil del contractant.

    ResponderEliminar
  11. Lo normal és que per a justificar els 120.000 € per a les reformes del retén de policía s'hagués aportat un projecte i un pressupost. Es nota que ho han fet a pressa i corrent per aprofitar que l'opossició estava en un concejal menys.
    Una cosa es la urgencia i altra la improvisació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu no estaves en el ple d'ahir.
      Victor Borras va dir que tot això esta fet i que el PP ho podia consultar. I que no havia tingut interes a fer-ho.
      Com tampoc havia tingut interes en consultar el document d'eixa per demanar l'acta del seu regidor i fa una nota de premsa que acusa a l'alcalde de practicament prevaricació.
      Per cert Enrique la nota del PP si que l'has publicada pero la resposta i els documents que l'alcalde va deixar damunt de la seu taula en el plenari no.

      I respecte al regidor de menys... també el PP en te un de mes quan s'aprofita antinatura per fer pinya amb una regidora que li furta l'acta a EU. Això no ho voleu vore, i ben claret que li ho va dir l'alcalde ahir.

      Eliminar
  12. Mare meua, quina parella, Karina i Manolo. Ara diuen que es un paripe?
    Era legal el ple? No? ja saben el camí: al jutge.
    Pero els agrade o no es legal: I tant legal que ja esta aprovat i requeteaprovat.
    Ací cadascu juga amb les seues armes: el PP juga junt el vot d'una trànsfuga (segons el nom que li reconeix la sentencia). ¿Això no és un paripé?I tant com és un paripe el falsejar la voluntat dels electors i del partit pel qual es va presentar, però com li beneficia al PP esta ben fet.
    I el govern juga amb la llei i la potestat que li dona la llei a l'alcalde de convocar plens. I de tindre vot de qualitat.
    I ara com que era un paripé hem d'esperar que el PP i Karina renuncien als 200 euros, cosa que hui no han fet, i els donen a Cáritas.
    Tot el que puguen dir els dos és perque els demes ens ho passem pel forro.

    ResponderEliminar