viernes, 7 de marzo de 2014

I EL DILLUNS PLENO

Però esta vegada a la una de migdia , i segons hem pogut saber, doncs no hem trobat l'ordre del dia en ningún lloc, es va a tractar la modificació de crèdit rebutjada en el pleno del dilluns passat , i altre punt de mer control . 

Creguem qué la polémica està servida pel a tractar , més si cap tenint en compte qué es va tractar fa tan sòls una setmana , més també si no queda clar el motiu de l'urgència del pleno, i ja no diguem si esta vegada si s'aprova per estar en minoría l'opossició al no haver pogut ocupar encara el seu càrrec el popular  Talens .

4 comentarios:

  1. Recorde laltre dia un article que vares traure amb la noticia de la baixa de ferrando on parlaves del talant i posaves en un mateix nivell a Ferrando a Vanessa i a Carmen.
    Trobe que Carmen Canet te una bona oportunitat ahi per a fer valdre el seu vot i abstindres. Comensar a desmarcarse de esta gent que tan de mal li ha fet.
    El que estan fent es de tot menys democratic, quan sen va anar Vanessa el pp no va fer res de aixo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, heu va fer en estiu. O ja no tenim memoria?

      Eliminar
    2. Jo no recordé 3 plenos en 3 setmanes. El que si que recordé és una votació en la que faltava un membre del Bloc (crec que era Josep Llàcer) i el PP no va voler aprofitar l'ocasió de que estaven en minoría).

      El més greu del fet és en el moment que passa, i es que s'estaven reunint govern i oposición per aprobar uns pressupostos. Ho hauràn fet a drede el Bloc per tal de desfer les negociacions?

      Eliminar
  2. Quins tramposos tenim a l'ajuntament. Això que han fet Jordi Juan i Victor Borràs és una "chiquillada" innecesaria. Si hagueren desglosat la modificació el PP no haguera tingut cap motiu per votar que no.
    Han fet un gran error polític comparable al de la moció de censura que sempre els acompanyarà.

    ResponderEliminar