sábado, 22 de marzo de 2014

RESUM SETMANAL


Setmana curta en lo laboral i amb molta festa, pel que no es d'extranyar i ens alegra al mateix temps que lo més vist siga l'article de les falles, deixant de costat encara siga per uns dies la politica pura i dura, seguit de les nostres editorials i l'article de ACUDE també sobre festa fallera .

La setmana que ve segur que parlarem i de debò de l'assamblea informativa del dimarts , així que fins el dilluns .  


EntradaPáginas vistas
144
17/3/2014, 13 comentarios
109
21/3/2014, 20 comentarios
94
15/3/2014, 5 comentarios
83
18/3/2014, 4 comentarios
70
15/3/2014, 2 comentarios
59
59
52
45
15/3/2014, 6 comentarios
42




31 comentarios:

  1. Està clar que en este blog es pot comentar no com altres que o be censuren directament o l'administrador contesta enfadat si no opines com ell vol.
    Este blog és un espai per opinar no com altres que sols deixen opinar si opines com ells volen.
    Sols hi ha que vore els comentaris que tu tens i comparar amb els que tenen altres.
    No hi ha color Enrique.

    ResponderEliminar
  2. Carta a Jordi Juan

    Benvolgut alcalde Jordi Juan;

    Pense que a estes altures de legislatura no et sorprendrà que t’escriga un votant de Bloc Compromís, que troba cert desencantament en la forma de fer política al nostre consistori.

    La veritat es que durant la campanya electoral 2011 vaig apostar per Bloc Compromís, sense dubte era l’oferta política més fresca i revolucionaria de totes. A la resta de partits, les mateixes cares i propostes de sempre.

    Potser Compromís prometia una revolució amb la forma de fer política al nostre consistori. Es volia acabar en la política de clielentarisme i amb l’ “enxufisme” practicat pel PP al llarg de les seues legislatures, i sobretot amb el deute existent a l’ajuntament.

    Em vaig alegrar molt quan vas ser proclamat alcalde i tot semblava que anava a camviar.
    Però per sorpresa meua i de molts votants, la cosa no ha sigut com es va prometre. Encara que el deute s’ha anat reduïnt, tant pel pla d’ajust com per la bona gestió que ha fet Victor Borràs, però pel que fa a la resta, s’ha continuat quasi igual. El cap de policía i el de FCC posats de forma que desperten sospites, contactes d’obra amb adjudicació quasi arrivant a la baixa temeraria i a empreses de fora. Al festivern es destinen molts recursos públics que deurien ser a càrrec de l’empresa Festivern S.L. I que dir de que empreses de càtering siguen llogades fora i no al poble (que no tenen ni registre sanitari, cosa que si tenen molts negocis del nostre poble. Tú sabràs perquè ho has fet i si has de pagar en favors la promoció a nivell autonòmic o estatal. Siga com siga, la fòrmula que has emprat no és la més ètica.
    Em deixe més coses que clamen al cel, però pense que amb les que t’he dit hauré cridat la teua atenció i reconeixeràs que no formen part de l’esperit que es va treballar a la campanya del passat maig de 2011.

    En resum, voldria que reflexionares i que intentares posar en pràctica el que es va prometre als votants. Sols queda un any per a les eleccions, i encara que es poc de temps, es poden fer moltes coses. Es tracta d’adreçar la direcció de les veles i acabar d’una vegada per totes amb les polítiques autoritaries, de clientelarisme i enxufisme que tant van calar en èpoques passades del PP.

    Salutacions!

    Un votant de Bloc Compromís

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xè, és lo més sincer que he sentit dir a algú de compromís (siga simpatitzant o votant).
      Quanta raó tens!

      Eliminar
    2. Segur que hi han més disidents com tu dins del Bloc. No em trague que tots parlen meravelles de lo bò que és Jordi Juan. El pinten com a la perfecció fet humà en la persona d'aquest jove.
      La veritat és que Jordi té madera per a fer grans coses. El que pasa és que està molt influenciat per la gent que el rodeja i vol fer i desfer a través de Jordi. A esta gents els hauria d'agarrar vergonya, ja que son els mateixos que es van presentar anys enrere a les municipals i ningú els va elegir.
      Deixeu que Jordi Juan faça el que crega que es millor per a Tavernes. El poble vos ho agrairà.

      Eliminar
    3. Jajajaja! Desidents i revolucionaris! Xe xe... Tu tmb deuries tindre vergonya x parlar del que no tens ni idea. Et creixera el nas peperoni

      Eliminar
  3. Estimat amic, trobe que has intentat enganyar als cent i pocs lectors que té aquest blog d'una forma prou mala.
    Pense que si tingueres alguna cosa important que dir-li al Sr.Juan (com els agrada dir alguns) podries fer-ho en persona. Estic segur que tant si el coneixes com no, sabràs que és una persona accessible que podrà escoltar-te i donar-te les seues raons als temes que tu exposes. Inclus podries fer-ho per facebook, per privat, en mitjans que tenen una major difussió que aquest... On has vingut a repetir algunes consignes que ve utilitzant la dreta del poble?
    Pense que estàs molt enganyat, a mi almenys no m'has fet creure res del que dius. I ara recorde que el primer que va fer el Sr.Juan al ser alcalde va ser llevar-se els dos escoltes policies i rebaixar-se el sou (tens la seua nomina de 2000 i pico euros al seu facebook), això ja era una declaració d'intencions... En fi, contractes que desperten sospites? Adjudicacions a la baixa? I amb això del festivern i fer favors per a pujar on? Ho he sentit tantes vegades pel mateix comentariste ací... Estic rient-me! Arribes un poc tard no? O molt mala informació t'han donat doncs...
    Justament quan hi ha aquesta calma tranquila amb la hisenda local, quan van a baixar el IBI i la contribució, quan van a realitzar-se les millores i inversions que el poble necessita, i la reunió del dimarts a la casa de la cultura... Una estranya coincidència?
    Bo amic, acabe, els divendres solem estar de reunió a la seu, sigues votant o no, jueu, dels sequers o del clot de la font pots vindre i exposar els teus problemes. T'escoltarem. Teu promet, i el Sr.Juan el primer.
    Vindre un blog a dir mitges veritats i alguna falsetat no es la solució, per a això ja estan altres.

    Un votant de Compromis.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No dubte de que sigues un votant de Compromís. Però, tu assegures que l'anònim de les 13:55 no ho és?
      Per altra banda, carregues contra este blog al dir :
      "...has intentat enganyar als cent i pocs lectors que té aquest blog..."
      "...podries fer-ho per facebook, per privat, en mitjans que tenen una major difussió que aquest... "
      Pel que respecta al sou, a mi el que diguen els polítics que cobren en nòmines, em te igual. Ja vas vore el PP com en B també cobrava. Amb això no vull dir que Jordi cobre en B, sols vull dir que altres conceptes pel qual a percebut una retribució económica no están a la nòmina (per eixemple el que percebia de la mancomunitat).
      I finalment, respecte al tema de la hisenda local, té raó l'anònim de les 14:55. Acabarem penjant-li la medalla a Victor Borràs per la bona gestió realitzada. Sí, has encertat, soc del PSOE!
      Ja veus quina culpa tenen els altres comentaristes o Enrique Estruch de que un anònim publique el que ha publicat.

      Eliminar
    2. M'alegre que sigues del "psoe", dona-li la enhorabona a victor de la meua part! Avant!

      Eliminar
    3. Jo no soc del Bloc ni del PSOE. Alguns amics de JJ en fan del PP, que jutgen els lectors segons els arguments que em puguen llegir. Pero açò no es lo important.
      Lo esperançador son els comentaris de la carta anònima a JJ, on dona igual que es comprove si ha estat votant o no, eixa es l'autocritica progressista que molts fem nostra, encara que ho haja escrit un del PP o ho diguem altres sense carnet del Bloc.
      Als que volem canviar la politica no ens agrada gens el autoproteccionisme d'anonims com el de les 18:50: no argumenta/contesta res sobre els affaires del Festivern ni de les colocacions a dit, sempre l'estrategia de canviar de tema i regalar lloances.
      No ens cal anar a cap seu del Bloc ni del PP, la gent no volem raons, volem fets.
      No se com voleu que vaja la gent al Facebook quan no doneu l'exemple de posar els vostres comentaris d'aci a eixe lloc. Sou els primers de tots que no es lleveu la carasseta a cap lloc. Enric, Jaume i pocs mes donen la cara, així que de consells d'eixa classe els justets.

      Eliminar
    4. Que molts fem nostra? Jajajaja si, tu i karina la transfuga! Jaja

      Tu tampoc dones la cara eh, recorda, soles demostres la teua animadversió al bloc que ja es de metge, tu, i els 4 peperos desficiosos!

      Eliminar
    5. Com aliena de la realitat aixo de manar! Encara que siga amb nomes un 25 % dels vots dels que van a votar. Si, molts progressistes fem nostra l'autocritica, ja es ben sabut que al Bloc eixa opció no es contempla o es tallarà de colp quan algú la expose. En públic almenys no es fa, per la Cotorra diuen aixo de no llençar pedres a la pròpia teulada.
      Sobre els problemes personals d'identitat, dir que alguns es creuen el melic del mon quan es creuen ser la única veritat. No soc tan valent com tu, si dir un pseudònim no es donar la cara, imagina escriure com anonim com fas tu. La ideologia teua tambe es anònima?

      Eliminar
    6. Ací un dels que forma eixe 25% dels vota de Bloc Compromís. I estic decepcionat amb la forma de fer política i amb la gent que rodeja i dirigix a l'alcalde. Claveu- se en el cap que no enganyeu a ningú!

      Eliminar
  4. Tenim a dos votants de Compromís, un diu una cosa i l'altre el critica. Es veu que el primer s'ha cansat de comentar a la Cotorra. Benvingut a este blog i a la llibertat d'expressió. La veritat no sé que feies al blog de la censura (cadascú s'autoflagel.la com vol).

    ResponderEliminar
  5. Es del genero tonto creure que el primer comentarista és de Compromís,

    ES FALS AIXÒ DE: contactes d’obra amb adjudicació quasi arrivant a la baixa temeraria i a empreses de fora.

    Dis-me'n una. Una només amb baixa temeraria i de fora.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja te la dic jo. Els nínxols del cementiri

      Eliminar
    2. I com ho saps? Ell no diu ser de Compromís. Firma com a votant de Compromís.
      Que pugues tindre fitxats a tots els que digueu ser de compromís és un cantar. Però que vullgues saber qui vota a Compromis (més de 2.500 votants) és voler saber molt, no creus?

      Eliminar
  6. Em deixe més coses que clamen al cel, però pense que amb les que t’he dit hauré cridat la teua atenció

    Quines? Ja se t'ha acabat la munició? No hi ha arguments?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo te les diré home. L'altre es dels teus i no vol traure't els colors.
      Que et pareix la macrocavalcada? O fer vindre a Pep Llonganissa N elevat a N vegades a Tavernes? I el portar el taller d'ocupació a la platja? La gent que puga beneficiar-se haurà de desplaçar-se tots els diez almenys una vegada d'anada i tornada. I el retén de policía? Alquiler sense opció a compra i d'ací 4 anys en una patada tots al carrer. I el renting dels cotxes de policía? Amb eixe preu millor adquirir-los en propietat. I les polítiques d'ocupació? Que s'ha fet dels 30.000 € del pla d'ocupació local? I els 8.000 del premi de la còpia de projecte d'Asturies, en que se l'haveu gastat? I Pau Pérez, el teniu en nòmina? M'han dit que està mirant-se una casa a Tavernes per a vindre cada semana?
      I continuaría però vaig a dormir.
      Bona nit a tots!

      Eliminar
  7. La veritat és que Jordi té madera per a fer grans coses. El que pasa és que està molt influenciat per la gent que el rodeja i vol fer i desfer a través de Jordi. A esta gents els hauria d'agarrar vergonya, ja que son els mateixos que es van presentar anys enrere a les municipals i ningú els va elegir.

    Això hui dia no s'ho creu ni el ventilador despres de vore com porta el plenari. La gent del Bloc i Compromís s'estara baquejant de riure. Ni coneixes Jordi Juan ni tens p.i. de com funciona el Bloc. Les persones que penses no estan en els llocs claus del partit.

    El problema que tenen el PP com PSOE es que continuen manant els de sempre, tant en el PP com en el PSOE no han canviat les direccions, ara pareix que vulga el PSOE fer algo, i la manera de autojustificar que ells no han canviat res, es acusar als demes dels seus defectes,
    l'inmovilisme que no ha tingut el Bloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahi le has dao!

      Eliminar
    2. No estarán en llocs clau, però tenen mòbils i envíen coses. Saps o no?

      Eliminar
  8. És veritat.
    Comentar en la Cotorra és perdre el temps.

    ResponderEliminar
  9. Jo podria fer una carta igual autoproclamant-me ex votant del PP, del PSOE o d'EU. Per a mi eixa carta no té cap valor i dubte que siga d'un votant de compromís. Per que? Fàcil. Repetix les mateixes consignes que ha dit i diu el PP, un rere altra i després només fa que clavar-se amb l'alcalde. Bàsicament el que fa el PP. Desprestigiar la figura de Jordi Juan a qualsevol nivell i intentar posar dubte sobre Compromís. Les cartes cal signar-les per que als blogs és molt senzill fer-se passar per algú que no eres. Enrique sap com administrador que ha hagut de borrar comentaris que dien ser de Compromís i aquestos, han hagut d'avisar-lo que eren falços. Per a mi és una treta d'algú que vol desprestigiar a Compromís i al seu alcalde, curiosament emprant consignes del PP. Si és que al final Jordi Evole té raó i s'ho cregueu tot.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que el PP use consignes i estratègies interessades i/o exagerades no vol dir que tots els fets que usen siguen falsos ni que no puguen ser denunciables.
      Tampoc tots tenim interessos politics ni partidistes i podem dir de tots els bàndols sense casar-nos amb ningú. Evidentment que la oposició en politica nomes es pot fer al govern i eixe control es lo mes sa per a la democràcia, no se perque les ganes d'evitar-ho. Qui no te res a amagar no ha de tenir por a cap acusació, sempre tindrà resposta convincent.
      I si, Jordi Evole te raó, ens ho creguem tot, inclòs el que diu ell i tambe el Bloc local, quan parlen d'ells nomes ens diuen la part bonica. Això tambe es manipulació informativa.

      Eliminar
    2. Per a ser un del PP és un poc massoca, no?

      Eliminar
    3. Per a ser progressiste és un poc traidor, no?

      Eliminar
  10. Jordi Juan = The Great Pretender

    ResponderEliminar
  11. Osti tu, quanta mala sang. Arribar a l'extrem de fer-se passar per un de compromis i vindre aci a fer una carta oberta?? Males boles mos regales xaval! La enveja q mala es...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si ha votat o no al Bloc, ell sabrà. Altra cosa és el que diu en la carta. Si se li recrimina de mentir pel fet de dir si ha votat o no al bloc i no diguem res del contingut de la carta, malament. Serà veritat el que diu la carta?

      Eliminar
  12. No pense que qui escriu la carta siga del Bloc. Deu ser un votant de Compromís que se sent decepcionat o que esperava més de Jordi Juan

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Deu ser, no. Ho deixa ben claret quant signa com a votant de Bloc-Compromís. No diu res de carnets ni afiliacions, ni participació activa. També molts quan diuen "ser de" es refereixen a "votar a". Als que filen més prim poden dir que no ha votat a J.J. ja que ací només s'ha presentat com a Bloc, no com a Bloc-Compromís.

      Eliminar